PVV Hengelo: “Sluit de moskee en de islamitische school”

Screenshot_184

HENGELO – Nieuwkomer PVV, die voor het eerst mee doet aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart, geeft haar visitekaartje af door in het eigen verkiezingsprogramma op te nemen dat de moskee aan de Willem de Clercqstraat en de islamitische basisschool dicht gaan.

Lijsttrekker Jordi Rietman: „Kerken worden ook anders ingevuld, dat kan ook met deze moskee. Wat ons betreft komt er zeker geen moskee bij en zeker ook geen islamitische school. Hoe groter de islamitische groep wordt in Hengelo, hoe groter het negatieve effect zal zijn op onze normen en waarden en Nederlandse cultuur.”

Islam

Nummer twee op de lijst voor de PVV is Jeanet Nijhof, lid van Provinciale Staten. Zij zegt: „Het is ons ambitieniveau die normen en waarden en cultuur te bewaren. Dan is het belangrijk dat de islamitische ideologie niet de overhand krijgt. Daar gaan we, als we in de gemeenteraad komen, heel scherp op letten. Dat zit in ons DNA.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op PVV Hengelo: “Sluit de moskee en de islamitische school”

 1. Thom zegt:

  Het artikel is inmiddels verouderd. De lijsttrekker Jordi Rietman heeft zich teruggetrokken als lijsttrekeer en zal zijn zetel niet gaan bezetten.

  http://www.rtvoost.nl/nieuws/287607/rietman-trekt-zich-terug-als-lijsttrekker-pvv-hengelo-na-hevige-reacties

  Like

 2. D.DAY zegt:

  Jordi Rietman heeft zich teruggetrokken vanwege “kritiek uit zijn familie m.b.t. de PVV-standpunten”. Rietman vindt zijn familie het allerbelangrijkste. Ik zou zeggen: Jordi, als je echt van je familie houdt, ga namens de PVV de straat op omdat een grote PVV de grootste kans biedt dat jouw familie niet onder de sharia komt te leven. En we weten wat de sharia inhoudt voor ons, de ongelovigen.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Voor een gelovige moslim is het belangrijk dat hij een een maatschappij leeft die ruimte geeft aan islamitische wetgeving. Kortom de openbare ruimte moet voldoen aan de islamitische kenmerken. Dus geen café’s en openbaar alcohol gebruik. Geen vrouwen in kleding die lichaamspartijen bloot laat, Hoofddoeken bij wetshandhavers een speciale islam juridische status voor woon gebieden van moslims. Gelovige moslims willen leven onder de islamitische wet. Bovendien schrijft hun islamitische ideologie dat ook voor. Daarom is het belangrijk dat alle islamisering verschijnselen uit de openbare ruimte verbannen worden. Moskeeën zijn broedplaatsen islamitische richt en regelgeving en uiteindelijk onvermijdelijk van islamitisch geweld. Geweld is standaard een vast onderdeel van de islam. Mohammed kon pas de islam een status geven met maatschappelijke invloed toen hij de weg insloeg van geweld. Deze ervaring heeft vanaf dat moment de islam nooit meer verlaten. De islam is subversief voor elke niet islamitische samenleving. De islam werd geboren in geweld, de islam continueerde zich in en door het geweld en uiteindelijk zal de islam ook onder gaan in een orgie van geweld. Dit moet verre gehouden worden van de westerse samenleving. Dat kan maar op een manier. Niet door dialoog maar door een streep te trekken tot hier en niet verder en vanaf dat moment knokken voor het terug winnen van terrein.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Oud nieuws ja. Maar de boodschap is helder: geen islam.
  Ja maar je kunt een geloof niet verbieden en je kunt aan haatschool niet sluiten………..
  Klopt, maar je kunt het ze heel moeilijk maken in plaats van helpen.
  Aan de bak en succes daar.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Agree, maar…Wíe, in dit geval nu weer?
   Niet Jordi Rietman: Zijn familie vond het niet goed.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Leefbarbaar.
   Waardoor kan een “geloof” niet verboden worden.
   Wat iemand geloofd of niet gebeurt achter zijn voorhoofd en achter zijn voordeur.
   Maar met de islam is het nog héél anders.
   De islam moet als beweging verboden worden omdat de islam een geheel eigen staat wil scheppen, geheel naar haar beeld waarin geen enkele vorm van democratie kan voorkomen.
   Vandaar dat het wel degelijk mogelijk is in een democratie een beweging die zich voor doet als godsdienst, maar dit niet is, te verbieden.
   Bovendien kan de islam geen geloof zijn omdat het aanhangen van deze politieke obsessieve beweging uitsluitend onder druk mogelijk is.

   Like

 6. VVD-Amsterdam wil de stad verder omvolken.

  Terwijl de autochtone Amsterdammer al met 47.5% in de minderheid is (bron: CBS), wil de VVD-Amsterdam dat dit cijfer nog verder omlaag gaat. Zie mijn website met CBS-cijfers, video WNL en reactie van FvD-voorman Thierry Baudet (video PowNed).
  https://gerard1945.wordpress.com/2018/03/07/vvd-amsterdam-wil-de-stad-verder-omvolken/

  Gerard

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  De islam is over 25 jaar de grootste godsdienst op deze ooit mooie planeet. Tuurlijk heeft dit vergaande gevolgen voor Eu / Nederland. De Lullo’s van Het Binnenhof willen dit niet weten!! Flikker die Laffe Landverraders in de leeuwenkuil, asap!

  Like

 8. eva110 zegt:

  Woon er vlak bij, maar kan niet op de pvv stemmen want die doen hier jammer genoeg niet mee.
  Ik hoop wel dat Hengelo alsnog een goede kandidaat krijgt die de kar kan gaan trekken daar.

  Like

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. MilaK9 zegt:

  Ik kom zelf uit Hengelo maar dat bericht over Jordi is mij ontgaan.
  (Kan ik me nog aanmelden 😉 )

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het frappante is dat moslims altijd janken dat de moskee te klein, maar de werkelijkheid is, er komen teveel moslims bij !!!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Het frappante is dat moslims altijd zeiken dat de moskee te klein is, maar de werkelijkheid is echter er komen teveel moslims bij in Nederland !!

  Geliked door 1 persoon

 13. Pietersen zegt:

  Dus de islam wint van de PVV in Hengelo. Jammer dat de familie Rietman er geen snars van begrijpt. Ga je schamen Rietmansen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s