Na dodelijk schot op gewelddadige Afghaan woedt de moslimmeute

 

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vrijdag jongstleden viel een Afghaans goudstuk werknemers van een bakkerij in Fulda aan met een stok en verwondde hen deels zwaar. Ook de gealarmeerde politieagenten werden aangevallen. De woedende en uitermate agressieve “naar vrede verlangende” werd door de politie doodgeschoten.

PI News (2)

Maar om Duitsland en zijn burgers te beschermen, betekent voor de binnendringers, waarvandaan dan ook, verzet tegen de veroveraars. Daarom trok een Afghaanse meute, Afghaanse vlaggen meedragend en Allahu Akbar roepend, gisteren door de straten van Fulda, ging tekeer tegen de Duitse staatsmacht en eiste “gerechtigheid” – vermoedelijk volgens de sharia-wet, omdat een van hun soldaten na een gewapende aanval op Duitse “ongelovigen” werd gedood.

Demonstratie in Fulda

De demonstranten trokken zondagmiddag door Fulda. Ze plaatsen vraagtekens bij de handelwijze van een politieagent, die vrijdag een 19-jarige Afghaan had doodgeschoten.

Posted by Osthessen-Zeitung on Sunday, April 15, 2018

Abdulkerim Demir, voorzitter van de invasiestuurgroep (politiek correct: buitenlander-stuurgroep) in Fulda verklaart dat de Afgaan alleen maar broodjes wilde kopen – op pantoffels. Met een stok!

In de bakkerij vond de verzorging eisende echter alles te langzaam gaan, want de kassa was vermoedelijk nog helemaal niet open deze ochtend, de bezorger was pas gearriveerd. Dat de Duitse rot-honden hem niet ogenblikkelijk ten dienste zijn, verdraagt zo´n islamitisch heerserstype echter slecht en daarom gooide de Afghaanse gast van Merkel met stenen, sloeg hij op de werknemers in en viel de bezorger aan. Dat vindt Demir weliswaar “niet goed”, maar men had hem toch gewoon kunnen oppakken, argumenteert de invasievoorzitter en beschuldigt de politie van moord. Het zou onverdraaglijk zijn dat een “jong mens in Duitsland, die alleen maar twee broodjes wilde kopen”, doodgeschoten zou zijn, zei hij.

De politie moest de optocht tegen zichzelf ook nog, net als iedere demonstratie, beveiligen – in het kader van het recht op vrije vergadering en het recht op vrije meningsuiting.

Ook uitermate ontmaskerend, en een teken van de zich vermoedelijk nauwelijks ook maar aanbrekende integratie, dat de indringers bij ons op kosten van de Duitsers een mooi leven eisen, omdat zogenaamd thuis in Afghanistan alles zo verschrikkelijk is, maar hier hun vlag als een beschermend schild of een dreiging voor zich uit dragen.

Wie gewapend in Duitsland mensen bedreigt en hen verwondt, zou er als consequentie rekening mee moeten houden gestopt te worden – indien nodig op deze manier. Want daarvoor hebben wij de politie!

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Na dodelijk schot op gewelddadige Afghaan woedt de moslimmeute

 1. Charles Martel zegt:

  Maar zij geraken aan wapens.

  Like

 2. Jan zegt:

  Illegalen hebben geen recht van demonstratie dus de die 70 had de politie de dode naar de eeuwige jihadvelden moeten sturen.

  Like

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Ja nou weten we het zo langzamerhand wel of het nou een Turk, Marokkaan of Afgaan is zodra ze een misdaad hebben begaan hoor je niet anders dan ‘het was toch zo’n lieve goede jongen’, ‘hij deed nooit iemand kwaad’ en nu dan deze originele ‘hij wilde alleen maar twee broodjes kopen’. Nou deze aktie van de politie vinden wij nou gerechtigheid! En voor het soort gerechtigheid wat zij willen zo ik ze dringend adviseren terug te keren naar hun geliefde thuisland. Daar kunnen ze net zoveel gerechtigheid krijgen als ze willen. Je hebt toch een gaatje in je mohammedaanse kop als je hier bij ons ongelovigen blijft.

  Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  De kansenparel zal, net als in Nederland oh zo vaak gebeurt, de politie op een niet te tolereren wijze hebben benaderd. Het beeld dat de woordvoerder schetst – hij was er niet bij – dat hij wegrende van de politie is kenmerkend voor de islamitische slachtofferrol, maar komt zeer onwaar voor (ik was er ook niet bij) gezien talloze persoonlijke ervaringen met moslims. Ik heb toch liever dat de agent zichzelf verdedigt dan dat we straks het gezin van de dan overleden agent moeten informeren van zijn of haar overlijden. Laat dit incident ook niet een rem zijn en zoals in Nederland zou gebeuren aanleiding zijn tot herziening van geweldsinstructies van de politie, juist nu is het zaak dat alle overheidsdiensten laten zien wie de dienst uitmaakt en van mij mogen die diensten best moslims standaard anders behandelen dan niet-moslims, dus discrimineren. Het zijn geen gelijke gevallen namelijk, dus de discriminatie is niet verwijtbaar. Als die diensten dat op dit cruciale moment niet doen, zullen zij slechts minachting oogsten van de kansenparels en zullen alsdan het onderspit delven omdat men steeds verder zal gaan in hun honger naar macht. Zo zijn ze net de Nederlandse overheid in relatie tot brave belastingbetalende autochtonen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik zegt:

  opgeruimd staat netjes

  Geliked door 1 persoon

 6. Taljaard zegt:

  Links-modus aan;

  -Deze arme, onschuldige en ongewapende jongen kwam uit een door het imperialistische en neo koloniale Westen verwoest en geterroriseerd oorlogsgebied en was daardoor ”zwaar getraumatiseerd?”
  Schande dat die Duitse politiezwijnen, die altijd alleen maar weerloze Mensen van Kleur vermoorden, daar niet eens aan hebben gedacht in hun bubbel van wit privilege.-

  Links-modus uit.

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Net doen alsof je terrorist bent zodat je het land niet wordt uitgeknikkerd is in Duitsland mateloos populair geworden. Steeds meer ‘zielige hulpbehoevenden’ melden zichzelf met een terreurverhaal bij de politie.
  https://www.powned.tv/artikel/duitse-asielzoekers-hebben-tactiek-ik-ben-ter

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Die hele bende moslim-klootzakken daar in Fulda, nadat hun vreselijke ondankbare, ongeduldige en gewelddadige soortgenoot godzijdank aan flarden werd geschoten, lijken zich precies te gedragen zoals het krakerstuig in Amsterdam, ‘We Are Here’, die op hun beurt tegen “fascisme en xenofobie” willen demonstreren via het artikel dat ik hieronder zal plaatsen:

  Alsof het bezet houden van tientallen sociale huurwoningen in Amsterdam-Oost nog niet genoeg was, gaan de brutale vlerken van We Are Here binnenkort ook de straat op om te demonstreren tegen de “rechtse partijen” met hun “toenemende racistische en repressieve retoriek”, waardoor men die “arme” vluchtelingen komt intimideren.

  Het verwende en ondankbare tuig dat de afgelopen weken talloze huurwoningen in de wijk Watergraafsmeer kraakte is weer eens flink aan het huishouden omdat ze namelijk zoveel medelijden met zichzelf hebben en altijd zo kleinzielig wezen. Ditmaal gaan ze niet alleen onschuldige huurders en huiseigenaren terroriseren, maar nemen ze hun agressieve retoriek mee de straat op.
  Op 28 april zal We Are Here, dat de kraakacties in Amsterdam organiseerde, namelijk op verschillende plekken in de hoofdstad een “solidariteitsdemonstratie” houden waarbij is te hopen dat ze daar overal worden uitgejouwd door woerden Amsterdammers die helemaal GEEN fascisten en racisten zijn!
  Om daar nog eens even goed te schreeuwen tegen degenen die willen dat de illegale bewoning van de Ymere-woningen in Amsterdam-Oost stopt.

  We Are Here beschuldigt de rechtse partijen (VVD, FVD en misschien ook de PVV) namelijk van het uiten van racistische en repressieve retoriek. Sterker nog: de aanhangers van Rutte en Baudet zouden er hoogstpersoonlijk voor hebben gezorgd dat er “fascistische groepen openlijk die “zielige” vluchtelingen intimideren.”
  Klinkt dat redelijk? Nee, natuurlijk niet. Maar het zijn dan ook krakers. Specifiek melden ze dit:

  “Wij Zijn Hier kraakt (vaak door geweld en intimidatie) panden om de onmenselijke situatie waarin zij leven zichtbaar te maken, door zich niet meer te verschuilen maar juist de situatie van afgewezen maar onuitzetbare vluchtelingen in Nederland aan de kaak te stellen. Keer op keer wordt Wij Zijn Hier (terecht) ontruimd en weer in onzekerheid gestort, zonder uitzicht op een permanente opvang.
  Vervolgens naar vluchtelingen om de aandacht hiervan af te leiden. Als gevolg van de toenemende racistische en repressieve retoriek (zijn degenen wiens huizen worden gekraakt hierdoor racisten en fascisten?) in de politiek is er een klimaat geschapen waarin fascistische groepen openlijk vluchtelingen intimideren.
  Wij gaan daarom zaterdag 28 april de straat op om onze solidariteit te betuigen met Wij Zijn Hier. De gentrificatie van onze stad en de haat richting vluchtelingen (bedank daarvoor die idiote burgemeester van een Jozias van Aartsen maar met zijn softe handreikingen naar jullie toe!) moet een halt worden toegeroepen. Iedereen in Amsterdam heeft recht op onderdak, zorg, onderwijs en werk, ook als mensen niet de juist papieren hebben!”
  Dat laatste zou natuurlijk een (alarm)belletje moeten doen rinkelen bij iedereen die niet volkomen doorgedraaid is. Want wat moet er gebeuren als mensen niet de “juist papieren” (sic!) hebben? Simpel: dan moeten ze zorgen dat ze die papieren wel gaan krijgen. Zoniet, dan wordt het hoog tijd om het land voorgoed te verlaten. Want ja, dan ben je hier illegaal.
  En nee, dan heb je dus totaal geen recht op onderdag, zorg, werk en al die andere zaken die juist bedoeld zijn voor mensen die hier wél mogen blijven.

  Het betekent dus dat je je biezen moet pakken, want rechters hebben je asielaanvraag keer op keer afgewezen – zo simpel is het. Degenen die nu dus bezig zijn spandoeken te maken (Ze kunnen net zo goed daar afbeeldingen op zetten van domme negers die van blanke ontdekkingsreizigers glimmende kraaltjes en spiegeltjes krijgen aangeboden in ruil voor goud en juwelen) en schreeuwerige leuzen tegen Thierry Baudet te bedenken kunnen hun energie beter steken in het inpakken van hun koffers en het bellen van familie in het land van herkomst.
  Dan zijn ze tenminste eens nuttig bezig met het leven naar de regels van een rechtsstaat, welke verlangt dat er wetten zijn over wie hier kan blijven en wie moet gaan.

  Want zullen we het even hebben over die “fascistische groepen”? Juist als je de democratisch vastgestelde wetten aan je lars lapt en zelf je eigen ad-hoc regeltjes bedenkt, dan ben je pas een echte fascistische groepering! Dat is het beste te bewoorden in een bepaald kinderliedje:

  Wat je zegt ben je zelf
  Met je kop door de helft
  Met je kop door de muur
  Ben je morgen lekker zuur!

  En dan moet je dat label dus niet huichelachtig plakken op niet degenen die alleen maar verlangen dat je stopt met je wetteloze tuigcampagne in Watergraafsmeer. Wegwezen dus allemaal daar met je ondankbare demonstraties, en daarmee basta!

  Geliked door 1 persoon

 9. sylvie zegt:

  kansloze werkeloze agrresievelingen die hier gratis onderhouden willen worden op kosten van de belastingbetaler, en zich dan zo gedragen ! Waar is Mutti Merkel in bovenstaand verhaal ?

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Ik erger me verschrikkelijk aan die eisende meute wat nog maar nauwelijks Duitsland of elders binnen is en met geweld overal verhaal haald. Uitzetten die hap want Afghanistan is veilig.

  Like

 11. Steven zegt:

  Wou dat ze hun kop ook lieten zien wanneer er weer eens een BLANKE is toegetakeld…
  Hoop dat ze die gasten allemaal doodschieten die met een mes lopen te zwaaien.
  KUTVOLK die paki’s.

  Like

 12. Haksteeg Anton zegt:

  Ja de politie had de rest van die groep moslim tuig ook moeten afmaken want ze blijven doorgaan dank zij hun vervloekte islam. We moeten allemaal van die mislukkelingen af heeft Merkel dat nog niet door? Ik denk van niet.

  Geliked door 1 persoon

 13. Pietersen zegt:

  Die rare Afghaanse dwerg op te korte beentjes is niet vanwege ‘2 broodjes’ doodgeschoten, maar omdat Allah het zo wilde.

  Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  De gehele Afghaanse meute vraagt om gerechtigheid. Ze hebben gelijk. Gelijke monniken, gelijke kappen. Daar ben ik dan weer erg principieel in. Wat mij betreft krijgt de politie een herkansing en schieten ze deze onrendabele kolonisten alsnog dood.

  Geliked door 2 people

 15. Guardiaangel zegt:

  Zie je nou……als je moeite doet om goed te richten……dan lukt het wel.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Voor zeer binnenkort , een protestmarch , onder politie begeleiding ” Wij eisen meer verkrachtingen , geweldplegingen ,inbraken , diefstallen , ……minder ,minder, minder… politie

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Ik heb zelfs ergens gelezen over een protestmarch (ik geloof in Frankrijk) tegen politiegeweld ….nog een beetje verder en protest tegen het uitschrijven van een boete en dan zijn we rond , geen gezag meer , geen orde meer ! Terug naar de wet van de jungle of de wet van groen links en antifa ……

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  Ik hoop dat zijn stoffelijke Afghaanse resten niet verloren gaan maar zijn vlees kan geschonken worden aan de dierentuin . Op die manier kan hij zich toch enigszins nuttig maken

  Geliked door 1 persoon

 19. Astrid zegt:

  Ga lekker terug naar je geliefde Afgang-istan, want als je zo met je vlag staat te wapperen in het buitenland heb je er kennelijk een sterke band mee. Ga terug losers, ga daar lekker vechten voor gerechtigheid. Ga daar maar staan wapperen met je andere wapperaars, minderwaardig kudtvolk!

  Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Bovendien, waarom vieren deze gelukzoekers zijn dood niet, hij is nu toch bij zijn geliefde allah? Hij is nu toch in het paradijs? Of bestaat allah helemaal niet? Damn, die bestaat inderdaad niet.

   Like

 20. fabeltje zegt:

  Stel nou….. ik zou last hebben van paranoïde wanen (achtervolgingswaan) en om me heen gaan slaan wanneer mensen in de Lidl te druk om me heen zijn; en vervolgens hen gaan schoppen en slaan met iets hards en iemand een gat in z’n kop slaan en de deur uitrennen na een ster in de ruit geslagen te hebben. Dan kàn de opgetrommelde politie proberen mij staande te houden en als ik dat niet doe, 3 waarschuwingsschoten lossen. (Is dat niet één meer dan wettelijk verplicht is?) Wanneer ik daarna toch, zwaaiend met mijn harde voorwerp, richting stad ren, kàn de politie mij als potentieel gevaar zien en dus trachten neer te schieten. Bij voorkeur in de benen, maar we weten allemaal wat er de laatste 20 jaar met het budget voor schietlessen voor die jongens en meisjes is gebeurd. (Juist: is gebruikt voor inburgerings-les en nieuwe mooie bureau’s!) Gevolg: de politie schiet mij neer. Nou komen àl mijn buren en vrienden en iedereen die zin heeft in een partijtje rellen omdat-ie-toch-niets-beters-te-doen-heeft (of OMDAT HET HEM GOED UITKOMT! ) een onaangekondigde -dus zonder voorafgaand verstrekte toestemming op het verzoek daartoe! – demonstratie houden. Ze verzamelen voor de Lidl, waar het winkelend publiek èn het personeel zich heel onprettig bij voelt, lopen en masse naar het Stadshart, onderweg nog vele andere mensen verschrikkend en het verkeer ophoudend, kortom: de OPENBARE ORDE VERSTOREND…. Wat zou Oom Agent dàn als eerste tegen MIJ of MIJN VOLGELINGEN zeggen? “Ik heb begrip voor jullie leed?” OF ZEGT-IE: WILT U ALS DE DONDER TERUG NAAR HUIS GAAN EN DE VOLGENDE DEMONSTRATIE EERST FATSOENLIJK AANVRAGEN ZOALS ALLE BURGERS VAN ONS LAND MOETEN DOEN?! ” Ik denk dat ik het antwoord wel weet….. Jullie ook?

  Geliked door 1 persoon

  • Haksteeg Anton zegt:

   Ik zou met alle liefde op die daarna protesterende afghanen de mitrallieur loslaten dat lost het probleem in één keer op en kost het minste en ik heb ook genoeg vrienden die de band met kogels willen begeleiden maar het mag ook een uzi zijn die is goed op de korte afstand zoals mij in de dienstplicht geleerd is

   Geliked door 1 persoon

 21. scherpschutter1943 zegt:

  Ik walg al heel lang van die lieden die het gezag (of wat daarvoor doorgaat) lopen te tergen en te treiteren om te zien hoever ze kunnen gaan met het verzieken en vernederen van de samenleving in het gastland dat hen te vreten geeft en onderdak verschaft. Kennelijk hebben hele volksstammen van de gezagsdragers en de politici en de autoriteiten in duitsland nog steeds niet door dat zij door hun islamitische gasten als minderwaardig worden gezien en dat de islamieten daardoor denken overal volledig recht op te hebben. Scherpschutter is van mening dat het standrecht weer moet worden ingevoerd zoals dat door de duitsers werd gehanteerd ten tijde van de 2e wereldoorlog in de door hen bezette gebieden en in hun eigen land m.b.t. subversieve elementen. Dus een aanslag wordt vergolden met het doodschieten van 100 willekeurige moslims . Deden ze ook bij de aanslag op Rauter bij de Woeste Hoeve (zie monument aldaar). Ik durf met u te wedden dat de moslims op handen en voeten (als we die nog niet afgehakt hebben) weer naar hun thuisland afdruipen om nooit meer terug te komen. Doen ze dat wel dan worden ze vernietigd met alle middelen die we hebben. Totale oorlog dus. Oog om oog en tand om tand. Ja zegt u misschien, er zijn ook goede mopslim s, nou die die hangen we dan apart.

  Geliked door 1 persoon

  • Haksteeg Anton zegt:

   Scherpschutter ik ben het volkomen met je eens maar dank zij het tuig dat ons “regeert” komen we niet verder meer, holt het land achteruit in het doen wat de E.U. via een stel ongekozen sufferts van ons eist het is werkelijk bijna net zo erg als 40-45 met als enig verschil dat hitler geen alcoholist was zoals juncker maar ook hij steunde de mufti van Jerusalem omdat die de dood van de Joden wenste. Rutte is de pion van het ongekozen volk in Brussel en juist stom genoeg om precies te doen wat zij zeggen. Timmermans is al een islam idioot en Mogherini is degene die samen met Merkel de import verzorgt en de E.U (waar we uit moeten) naar de donder helpt.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s