Italië: Britse door Burkina Faso-“vluchteling” uit Duitsland twee weken lang als seksslavin verkracht

Screenshot_140

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw moest een vrouw haar openhartigheid tegenover zogenaamde vluchtelingen duur betalen. De jonge Britse eindigde als “seksslavin” in Zuid-Italië en werd door drie Afrikanen meerdere weken lang vastgehouden en verkracht.

journalistenwatch

De 39-jarige uit het noorden van Groot-Brittannië leerde Mamadou Jallow (foto), een migrant uit Burkina Faso, via Facebook kennen en trok naar Duitsland om daar met hem samen te leven. Nadat haar loverboy bij drugszaken een concurrent met een mes had verwond, zouden ze genoodzaakt zijn geweest om Duitsland te verlaten, bericht “Mail Online”.

Haar vlucht voerde haar naar Zuid-Italië, naar Rosario. Daar aangekomen, haalde Mamadou Jallow haar bankrekening leeg en sloot hij haar op in een kamer in een afgelegen huis. Hij pakte haar mobiele telefoon af en verkrachtte en mishandelde haar met twee andere “kameraden” uit Mali.

Pas twee weken later lukte het haar om haar mobiele telefoon te pakken te krijgen, waarmee ze wanhopig haar familie opbelde en om hulp smeekte. Haar familieleden, die inmiddels Interpol al hadden ingeschakeld omdat ze maandenlang niets van haar hadden gehoord, alarmeerden de politie.

Het lukte de agenten haar mobiele telefoon te traceren en haar op te bellen. Op aanwijzingen van de politie kon ze via een raam het huis ontvluchten.

De 39-jarige Britse zou zich in een “verschrikkelijke toestand” bevinden, deelde een woordvoerder van de politie mee. Ze zou nu in een ziekenhuis bijkomen van haar lijdensweg.

Jallow werd even later gearresteerd en wegens ontvoering, tot slaaf maken, zwaar seksueel geweld en diefstal aangeklaagd. Ook de beide andere verdachten werden gearresteerd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Italië: Britse door Burkina Faso-“vluchteling” uit Duitsland twee weken lang als seksslavin verkracht

 1. Steven zegt:

  Ga er maar vanuit dat het hier een linkse goedgelovige (alle vluchtelingen welkom) goedmensch betrof.
  Ik kan in dit geval alleen maar zeggen; ……. HAHAHAHAHA

  Like

  • Jan zegt:

   Ik denk dat die vrouw zo’n vies, vet, Brits mormel is, dat leeft van ‘fish and chips’ en booze en in een huishouding van Jan Steen. Te vies om met een gloeiende tang aan te pakken.

   Like

   • Pietersen zegt:

    Waarschijnlijk wel. Afrikanen vallen op dikke mormels bovendien. Heb zelf zoiets van nabij meegemaakt : zij dik en slonzig en hij kwam uit Afrika voor de verblijfsvergunning. Dus Nederlandse vrouwen doen niet onder voor de Engelse.

    Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ongelofelijk dat er na zoveel tijd nog zoveel naïeve vrouwen rondlopen.
  Er zullen er wel bij zijn die het echt nooit gaan begrijpen, leren, toegeven of zelfs verdedigen.

  Like

 3. Patrick zegt:

  Super. Dat willen die linkse toch voor anderen

  Like

 4. Jan zegt:

  Laten wij heel eerlijk zijn, die vrouw die zich met deze gore kop inliet was/is niet veel soeps en kreeg waar zij om vroeg.

  Geliked door 1 persoon

 5. A Ruygrok zegt:

  Ook dit weer een gevalletje..; hoe Dom kan je zijn.., zal ook zeker de laatste Dame (cq man) niet zijn die dit overkomt..
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiaangel zegt:

  Buiten het feit dat het hier weer om gepleegde misdaden door gelukzoekers gaat……….ik zeg het hardop en luid……IK SNAP SOMMIGE VROUWEN NIET……DAT ZIJ ER TELKENS WEER INTRAPPEN.

  Like

 7. theresageissler zegt:

  De zoveelste. IK maak er geen woord meer aan vuil.
  Alleen, dat ze, gezien haar leeftijd, waarschijnlijk wanhopig is geweest. Valt nog in te komen.
  Alleen: Waarom dan uitgerekend een ‘dreadlock’ met een schurftbaard en een oerwoud-profiel, vraag je je af…
  Háár begrip van ‘exotisme’, waarschijnlijk…

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Het is allemaal wat overdreven , die foto van die wulpse neger , was de sex-slavin .Hij werd slechts eenmaal verkracht door een blinde geestelijk gestoorde

  Like

 9. Trucker zegt:

  Moet ik daarvan wakker liggen dat domme mutsen hun eigen graf graven ? NEE
  Moet ik daarvan wakker liggen dat er (zo) domme mutsen bestaan ?

  Like

 10. Thoth zegt:

  Nou zeg, nu hebben ze ook een ‘vluchtelingen-crisis’ in Burkina Faso…

  Ongelooflijk.

  Like

  • Steven zegt:

   Héél Afrika is immers WELKOM in Europa…maakt niet uit waar ze vandaan komen en of er wel of geen oorlog is. Ze heten gewoon allemaal ‘vluchte..kughh.. ling’

   Like

 11. Pietersen zegt:

  Hier nog zo’n beest met dreadlocks, uit Benin. Sloeg vriendin de hersens in met brandblusser en schoot agent dood, nadat zijn asielaanvraag was afgewezen.
  Alasam S. het ‘beest van Baflo’.
  https://www.google.com/search?q=alasam+s&client=firefox-b&sa=N&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwiLsfvJ49zaAhUDLlAKHfQaC5E4ChCwBAgm&biw=1097&bih=584

  Like

  • Steven zegt:

   echter kan de dood van zijn vriendin de man uit Benin niet worden toegerekend, vanwege “volledige ontoerekeningsvatbaarheid”. S. verkeerde volgens het hof in een accute psychotische stoornis.

   De dood van agent Haveman kan hem volgens het hof wel worden toegerekend. Bij het doden van de agent speelde de psychose wel een rol, maar niet in die mate dat hij volledig ontoerekeningsvatbaar was.

   Vreemd verhaal dat de ‘psychotische stoornis’ wel acuut aanwezig was toen hij zijn vriendin dood sloeg met een brandblusser..maar als het om oom agent gaat dan is de stoornis blijkbaar ineens verdwenen!

   Waarschijnlijk loopt hij nu alweer VRIJ rond in Nederland met een verblijfsvergunning op zak.

   Like

 12. Nemesis zegt:

  Djeezzz, wat een griezelige zombie die kerl met z’n rood doorlopen ogen. Heb ik medelijden met die engelse “dame” ? Nee, absoluut niet. Wie z’n billen brandt moet op de blaren zitten.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  De 39-jarige uit het noorden van Groot-Brittannië leerde Mamadou Jallow (foto), een migrant uit Burkina Faso, via Facebook kennen en trok naar Duitsland om daar met hem samen te leven.

  Ja sorry zeg, heb je die foto van die neger bekeken. Ik weet niet wat het soort vrouw wil dat daar op afgaat. Ik wil niet zeggen dat ze het verdient heeft maar het zit er wel dichtbij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s