Burgemeester van Wenen, Häupl (SPÖ): Islamitische hoofddoekmeisjes zijn “een verrijking van het stadsbeeld”

Screenshot_212

(Vertaling: E.J. Bron)

Eens temeer heeft de langjarige SPÖ-burgemeester van Wenen, Michael Häupl, zich te kennen gegeven als linkse overtuigingsdader. Hij treedt 24 mei, na een ambtsperiode van vijfentwintig jaar, af en heeft nu in een interview met het Oostenrijkse dagblad “Standard” nogmaals de vrije loop gelaten aan zijn muliticulti overtuiging.

Duits - Zuerst

Een hoofddoekverbod, zoals ondertussen zelfs door delen van de Weense sociaaldemocraten wordt geëist, werd door Häupl botweg afgewezen – met een meer dan twijfelachtig argument: de islamitische meisjes met hun hoofddoeken, aldus Häupl, zouden nu “veelmeer een verrijking van het stadsbeeld” zijn.

Hij zou op het platteland zijn opgegroeid, en als zijn moeder boodschappen deed, had zij ook altijd een hoofddoek omgedaan, argumenteert de SPÖ-burgemeester.

Ook de “vluchtelingen”crisis van 2015/2016 maakt Häupl blijkbaar nog steeds radeloos: “Allen, die zo slim zijn en gezegd hebben dat we hen niet zouden hebben mogen binnenlaten – wat hadden we dan moeten doen? Hadden we moeten laten schieten langs de grens van het Burgenland?” Overigens zou de huidige realiteit op vluchtelingengebied “veraf staan van de fantasieën van minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl (FPÖ).” Deze zou ervan leven de situatie “als catastrofe” neer te zetten. Die zou helemaal niet bestaan. “Nu ie niemand meer bang”, suggereert Häupl.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Burgemeester van Wenen, Häupl (SPÖ): Islamitische hoofddoekmeisjes zijn “een verrijking van het stadsbeeld”

  1. Cathja zegt:

    Het is een zegen voor Wenen dat deze man afscheid neemt als burgemeester. Met zulke ideeën kan hij beter in Libië in opvangkampen gaan werken. Kan hij al die ‘verrijkingen’ ook eens in grote aantallen aanschouwen.

    Geliked door 2 people

    • theresageissler zegt:

      Op ZIJN leeftijd? Joh, ze zien hem aankomen! (proest!)
      Zelfs zijn belevingswereld lijkt al een halve eeuw te hebben stilgestaan: Hij vertoeft in gedachten nog in de periode, dat je in Oostenrijk nog geen mossel tegen het lijf liep!
      Vandaar ook dat overbekende, oubollige hoofddoekjes-argument: Die man is stekeblind voor de betekenis, die er bij de moslims achter zit.; dat kan/wil-ie zich niet voorstellen!

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Opgeblazen drankorgel!
      Godzijdank dat dit verlopen monster eindelijk zijn functie zal moeten neerleggen.
      100% Zeker dat hij vervangen wordt door een Kurz of Strache-partijlid die alles wat deze landverrader heeft laten gebeuren, ongedaan zal maken.
      Wenen, Parijs, Amsterdam, Londen, Berlijn, Brussel.
      Zonder enige uitzondering door-en-door verziekte linkse steden die gedomineerd worden door de vervloekte islam.

      Like

  2. Pingback: FOTOSHOPPER: De (nog) SPÖ-burgemeester van Wenen, Michael Häupl, met zijn hoofddoekmeisjes. . . | E.J. Bron

  3. Jan zegt:

    Op ‘Heute’

    erica27
    Unfassbar seine Aussagen! Aber was will man sich den erwarten wenn man weiß daß er schon Dienstag zu Mittag mit seiner Arbeit fertig ist!

    http://www.heute.at/oesterreich/wien/story/Michael-Haeupl-SPOE-Wien-Buergermeister-Kopftuch-Verbot-55505197

    Like

  4. kampersrene zegt:

    Voor deze idiote uitspraken hebben psychiaters een geleerd woord !

    Like

  5. Pietersen zegt:

    De zoveelste idioot die niet begrijpt waar de hoofddoek voor staat.

    Geliked door 3 people

  6. Ook bij onze Koninklijke Marine zijn ze aan het verrijken. Mijn trots dat ik medio jaren ’60 bij de Marine mocht dienen is inmiddels totaal verdwenen.

    Geliked door 2 people

    • Cathja zegt:

      @Gerard de Boer

      Hier ook al? Zou het niet passend zijn als ook de Koninklijke Marine zich wat dit betreft neutraal opstelt?
      Ik kan me voorstellen dat uw trots is verdwenen…., zoals er zoveel verdwijnt waar wij ooit trots op waren!
      Jammer!

      Geliked door 3 people

    • Tistochwat zegt:

      @ Gerard de Boer 1 mei 2018 om 11:12

      OMG!
      Ik walg steeds meer van ‘mijn vaderland’.

      Geliked door 2 people

      • ReaGluurder zegt:

        ‘Mijn vaderland’, komt bij mij niet meer over de lippen! Ik zeg ‘Het land van mijn Voorouders’. Verkloot door Laffe en Onnozele Lieden, gekozen door de eigen bevolking! Geen redden meer an!

        Like

    • ReaGluurder zegt:

      Om 21:30 tijd voor een rituele wassing!! Ja ja… (moeten de landverraders dan hun Piemelmuis reinigen) Weet ik veel, ik kom niet bij dit soort Uitwassen!

      Geliked door 1 persoon

  7. Republikein zegt:

    De rode draad, door alle geledingen als een virus.

    Like

  8. Tistochwat zegt:

    als zijn moeder boodschappen deed, had zij ook altijd een hoofddoek omgedaan, argumenteert de SPÖ-burgemeester.

    In mijn familie werd dit domme argument ook gebruikt.

    DUS: MENEER DE ‘EDELACHTBARE BURGEMEESTER’, UW MOEDER WAS OOK EEN BESNEDEN MOHAMMEDAANSE MET EEN KOPVOD VOOR ‘BUITEN DE DEUR’?

    Ik kan het woord ‘verrijking’ niet meer luchten of zien. Niet alleen vanwege de hier vermeende betekenis ervan, maar vooral omdat het eenvoudig te hersenspoelen klootjesvolk gaat denken en er zelfs door overtuigd raakt dat de mohammedaan inderdaad een ‘verrijking’ voor ons is.

    NOU, ‘EDELACHTBARE’ LANDVERRADER: MOHAMMEDANEN ZIJN EEN VERARMING, LETTERLIJK!
    Waarom?
    Omdat ze ons eerst uitvreten en als het tijdstip daar is, zullen ze ons uitmoorden.

    Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Want als de dames weer een hoofddoekje dragen, dan komt de goede oude tijd vanzelf wel weer terug.
      Want ze moeder droeg er ook 1.
      Dat ze moeder dat enkel deed met regen of storm om haar permanent in orde te houden, dat vergeet ie dan maar even.
      Want met mooi weer droeg ze geen 1.

      Geliked door 1 persoon

  9. Wouter Eenhoorn zegt:

    Ja Bert dat wou ik juist gaan zegggen.Die enige keren dat mijn moeder het geld had om naar de kapper te gaan droeg zoals Uw moeder een sjaal om er zo lang mogelijk van te genieten.

    Like

  10. Lucie zegt:

    Of de mooie jonge dames zaten op hun scooter en hadden de hoofddoek heel chic vastgeknoopt in hun nek,eerst voor bij de hals gekruist.
    Zie dat een moslima niet doen,mag ze niet eens,op een scooter rijden.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie