Politie-iftar . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, propaganda, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Politie-iftar . . .

 1. Steven zegt:

  Er had moeten staan… er wordt een moslim in elkaar geslagen..dan loopt meteen de moskee leeg om naar plaats delict te gaan om de dader te achterhalen.

  Geliked door 3 people

 2. Claudia M. zegt:

  Ik zal ze een uitermate gegronde reden geven om toch maar direct te komen…

  Geliked door 1 persoon

 3. King Arthur zegt:

  Smerige pissebedden zijn het.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Trieste vervolg van het verraad van de overheid.

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Het worden gezellige zomers in Nederland, ik lees dagelijks de nieuwsflitsen, en mijn favoriete blogs, en bemerk dat de noordelijke Europese lidstaten afglijden tot een ‘Wilde Westen’, dat de grote steden het toneel van een slechte western zijn, schietpartijen en terugvurende deputy’s, moorden en holdups, desperado’s op scooters of in snelle audi’s, terwijl men juist verwacht door de gunstige verwachtingen en de hoopvolle toekomst dat iedereen in het ‘rijke’ westen de kansen en mogelijkheden kan benutten om op een vreedzame wijze hun leven in te richten, of volledig onderhouden te worden door de welvaartsstaat…….
  Maar nu ik lees dat de sheriff bij de bandieten aan tafel schuift, kan mij de indruk niet ontgaan dat het beoogde offensief tegen het geweld en de ijdele poging op het uitstralen van gezag, om orde en veiligheid op te houden, niets lager is dan een Nederlandse nederlaag van de Hollandsche handhaving aan de ‘Bende van Erdogannef’, en zal het binnenkort wel uitmonden in een cuddle-up
  sleepoverparty in pyama, een beleidstechniek (smother ‘em with love) die al decennia word toegepast in de hoop op een beetje verdraagzaamheid van het Turkse opperhoofd jegens de aardige westerlingen.
  Keep your friends close, but your enemies closer, volgens Sun Tzu en Michael Corleone,en zal het binnenkort wel één en ál gezelligheid worden met zoveel nieuwe vriendjes en vijanden…….

  Like

 6. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Ik verneem vrijwel dagelijks in de media dat er te weinig politieagenten zouden zijn.
  En dat ze daarom geen tijd hebben om aangiftes op te nemen.
  Hoebedoelu te weinig agenten ???
  Ja, dat zal wel, als ze naar de iftar gaan in plaats van politiewerk te doen !!!

  Geliked door 3 people

 7. delamontagne zegt:

  In een voorstad van Parijs, Sevran, is men bang dat morgen, dinsdag, de pl.$%6 uitbreekt.
  De moslimmers hebben er een grote “Feest-tent” neergezet zonder toestemming.
  Dit om dagelijks tijdens de Rammeldan 4 à 500 moslimmers hun verplichte gebedje te laten doen en [ misschien ] s ávonds de Iftar te nuttigen ?
  De rechter heeft opdracht te geven dat de Politie hem morgen moet weghalen, er was geen toestemming aangevraagd……….
  LE PARISIEN
  http://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/sevran-les-musulmans-sommes-de-demonter-les-tentes-du-ramadan-18-05-2018-7724013.php

  Geliked door 1 persoon

  • flo zegt:

   Dat gaat gewoon gebeuren, dat opzetten van die vieze mislim konten tent dan hè!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh nee.
    Er wordt daar géén tent opgezet.

    Wat wel gaat gebeuren is dat de politie hardhandig zal optreden en dat het moslimgepeupel auto’s in brand gaat zetten, winkels zal vernielen, alles wat op straat verder is geplaatst aan verbods- en gebodsborden plus de straalverlichting zal vernielen.
    Et Cetera….
    Veel gewonden enz.
    Ik wacht op de dag dat er in Frankrijk met scherp zal worden geschoten, want in Frankrijk gaat dat gebeuren.

    Like

 8. flo zegt:

  Schuim, net als het schuim waar ze mee collaboreren, zij zullen van harte meewerken als het moment komt om ons uit huis te sleuren als het moment daar is.
  Tevens zullen zij hoogst waarschijnlijk de “pulsers”, ( pulsen, het leeghalen van woningen van joden in ww2) weinig in de weg leggen, net als toen…….

  Like

 9. Eva110 zegt:

  Eigenlijk is het onvoorstelbaar dat ons eens zo geweldige landje in betrekkelijk korte tijd is afgegleden tot een bananenrepubliek.
  Dat alles met medewerking en toestemming van de zittende politiek en van harte (financieel) ondersteund door de media.
  Als je een betrekkelijk grote stad binnenrijd is het net alsof je in Mekka bent, zelfs de reclames op de tv zijn rijkelijk voorzien van anders gekleurden en hoofddoeken die ze zelfs onze familie durven te noemen.
  Daarnaast is transgender zijn de nieuwe rage.
  Mocht er ooit wat gebeuren, hetzij een inbraak, overval of nog erger hoef je op de politie niet meer te rekenen, die zijn druk met heel andere dingen zoals feestjes geven voor overlast plegers.
  Het verval is duidelijk zichtbaar in de rotzooi langs de wegen, de respectloosheid van de mensen onderling en het liegen en bedriegen van hogerhand.
  Ik had nooit gedacht dat dit de toekomst van het gezapige Nederland zou worden, maar sjonge wat heb ik me vergist.

  Geliked door 2 people

  • mike zegt:

   Van een toonaangevend christelijk land naar een afvoerputje waar ieder wezen met baard en 7 lullen en 3 vagina’s van harte welkom is. In enkele decennia tijd. Het kan verkeren..

   Like

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Die zgn. politie agenten zijn niet helemaal goed snik zo wordt Nederland een islam land en zij denken het te overleven maar het zijn lafaards en aangiftes worden kennelijk niet behandeld is DAT de Nederlandse politie? Ik las het commentaar hierboven van EVA 110 en kon het haast niet geloven maar een telefoontje met een oude vriend bevestigde het één en ander. Werkelijk het is om te kotsen. Nederland een menselijke vuilnisbelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s