Kurz tegen Merkel: “We moeten verhinderen dat er überhaupt boten naar Europa komen!”

Screenshot_174

Sebastian Kurz en Lars Løkke Rasmussen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Bondskanselier Angela Merkel steeds koortsachtiger ageert om de door haar gefavoriseerde “Europese oplossing” in de asielkwestie tegen toenemend verzet in door te drukken, heeft de Oostenrijkse Bondskanselier Sebastian Kurz enkele dagen voor de overname door Oostenrijk van het voorzitterschap van de Europese Raad duidelijk andere accenten geplaatst. Hij liet in een interview met de “Bild-Zeitung” doorschemeren hoever hij al met zijn “As van de willigen” voor de bescherming van Europa gevorderd zou zijn. Blijkbaar zijn er al eerste overeenkomsten met andere landen, waar grote “vluchtelingen”centra buiten de EU opgericht zouden kunnen worden. Kurz benadrukte echter dat de EU het zou moeten verhinderen “dat er überhaupt nog boten naar Europa komen”.

Duits - Zuerst

In het gesprek met de “Bild-Zeitung” wilde Kurz er weliswaar geen concrete informatie over geven welke derde landen op het Europees continent hij bedoelt. Naar het heet zou echter o.a. Albanië een “groot vluchtelingenkamp buiten de EU” kunnen worden. Kurz zei daar over: “Ik zal nu geen land noemen, maar het is juist dat wij o.a. met Denemarken al beschermingszones aanbieden, waar we buiten de EU bescherming en verzorging willen organiseren.”

De Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen verklaarde in de “Bild-Zeitung” er niet op te rekenen dat de migratie-top in Brussel een doorbraak zal opleveren. “We hebben absoluut meer dan één ontmoeting nodig. Niet per se om het met elkaar over iets eens te worden, maar om een oplossing te realiseren”, zei Rasmussen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Demografie, Denemarken, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

27 reacties op Kurz tegen Merkel: “We moeten verhinderen dat er überhaupt boten naar Europa komen!”

 1. Cathja zegt:

  Laat Kurz maar schuiven. Dat is er eentje ‘met ballen’….!
  Respect voor zijn plannen.

  Like

 2. VarAway zegt:

  Goed van Kurz, maar hij maakt 1 GROTE fout.
  Albanie ligt WEL in Europa al is het ( nog ) geen lidstaat der EU.
  Dus tel uit je winst. ( niet doen dus )
  Richt kampen op aan de kust van Maurtainie, de Sinai, ergens in Mali,
  zuid Algerije, ergens goed droog, afgelegen en eenvoudig te bewaken.
  Deze lokatie en klimaat zullen de asieleisers niet waarderen, dus de
  afschrikkende werking is groot.
  Zo moet dat dus ook zijn.
  Geen wifi, geen iPhones, nix.
  Water, brood, en WERKEN.
  Ga maar tenten bouwen, latrines schoonmaken, prikkeldraad ophangen,
  Leren lezen en schrijven, kan je je eigen ” sh..hole country helpen opbouwen
  als je weer thuis bent.
  Get a Life!

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Allemaal goed en wel: ‘ gezinsplannng ‘ ‘ ( geboortebeperking) is het allercoornaamste, ( om overbevolking op korte termijn te ..voorkomen, ( en de noodzaak daarvan) uit te leggen…….als ZE weten hoe ze onze landen kunnen leegplunderen, kunnen ze DAT net zo goed ‘begrijpen’!!

   Like

 3. Johan zegt:

  Het zou wel erg onhandig zijn, om detentiekampen voor ´vluchtelingen´ op te richten op het Europese vasteland. In dat geval zijn de heren ´vluchtelingen´ namelijk al op Europese bodem. Een knappe jongen die ze er weer vanaf weet te jagen.
  Voor je het weet, worden er weer allerlei smokkelroutes opgezet, om de steeklims, verkrachters en terroristen richting Duitsland, en dus ook Nederland, te begeleiden.
  Die detentiekampen moeten opgezet worden in Afrika. Daar zijn de ´vluchtelingen´ en daar mogen ze blijven. Voor mijn part wordt heel Afrika één groot detentiekamp.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   “richting Duitsland, en dus ook Nederland, te begeleiden.”

   U bedoelt dan toch ook: richting woning (kraakpand) en bijpassende uitkering, cursussen (waar ze niet op komen dagen) en gratis zwemles, zeker he, hahahaaaa…..
   Begeleiden, prachtig ironisch uitgedrukt. Heel veel dank.

   Geliked door 2 people

  • Astrid zegt:

   *Like

   Like

 4. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/schokkende-gelekte-cijfers-slechts-7-van-de-migranten-die-europa-bereikt-is-echt-vluchteling-93-is-klaploper/

  Schokkende gelekte cijfers: slechts 7% van de migranten die Europa bereikt is echt vluchteling, 93% is klaploper
  Van alle migranten die op een bootje naar Europa stappen blijkt slechts 7% zich te kunnen kwalificeren als vluchtelingen. Cijfers van de Italiaanse overheid tonen aan dat méér dan 9 op de 10 migranten eigenlijk helemaal geen recht op verblijf op ons continent hebben, maar hier toch maanden of zelfs jaren kunnen vertoeven.

  Like

 5. Elisah zegt:

  De krankzinnige werkelijkheid in wat ooit duitsland was…
  http://m.oe24.at/welt/40-facher-Moerder-erhielt-Asyl-in-Deutschland/338146495
  https://fenixx.org/2018/06/25/40-voudige-moordenaar-asiel-verleend-in-duitsland/

  40-voudige moordenaar asiel verleend in Duitsland
  Duitsland wordt al weken gediscussieerd over onregelmatigheden bij het verlenen van asiel – er komen nu nieuwe details aan het licht.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Nu wendt de staatspropaganda van Merkel zich af. In een commentaar op de Tagesschau wordt het ontslag van Merkel openlijk geëist. Het commentaar komt van de MDR, een Oost-Duitse omroep. Dit gebeurt niet bij toeval. Het is een bewuste provocatie en een zeer duidelijke wenk.
  Als dit zo doorgaat, is ze volgende week weg.
  https://www.tagesschau.de/kommentar/merkel-eu-gipfel-119.html

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  En wie gaat deze ‘oplossing’ nu weer financieren?
  De belastingbetaler.

  Een mohammedaanse neger leert tóch nooit om zijn eigen broek op te houden.
  Roven, neucqen en slachten, meer kan hij niet.
  O ja: en met z’n reet omhoog liggen om ‘allah’ te prijzen.

  Geliked door 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Het is net als met inbrekers. Je kunt je huis nog zo zwaar beveiligen, maar als inbrekers er perse in willen komen ze er toch in. Zo ook met die – immigranten -. Geen een beveiliging zal afdoende blijken, ergo er komt geen enkele beveiliging. Allemaal pure leugens. Frontex zou de instroom tegen gaan houden, maar samen met NGO proberen ze zoveel mogelijk Afrikanen Europa binnen te krijgen. En ook de open grenzen MOETEN voor altijd open blijven om zoveel mogelijk Afrikanen binnen te krijgen. Denk maar heus niet dat de nationale grenzen en buitengrenzen van Europa nog ooit eens gesloten gaan worden. Men voert een dubbele agenda uit. Eentje om ons doen te geloven dat Afrikanen voortaan geweerd gaan worden, en de andere is dat men probeert zoveel mogelijk Afrikanen Europa binnen te loodsen. Anno nu met de nieuwe vluchtelingen-routes via Spanje en Frankrijk. Nu nog maar af en toe enkele boten, maar binnenkort zal een hele armada te zien zijn ! Al dat topoverleg is alleen maar voor het oog van het kerkvolk. Zelfs de Turkije deal zal in principe een wassen neus blijken te zijn !

  Geliked door 3 people

 9. Mary zegt:

  Aangezien er geen vluchtelingen zijn hoeven er ook nooit meer boten naar Europa te komen en dus ook geen vluchtelingen kampen opgericht te worden, alle Islam gewoon eruit en er nooit meer in.

  Like

 10. Peter zegt:

  Nog een paar nachtjes slapen………………………..dan heeft de Oostenrijkse Bondskanselier Sebastian Kurz het voorzitterschap van de Europese Raad .
  Tijd voor een goed glas GRÜNER VELTLINER !

  Like

 11. Peter zegt:

  Artsen zonder Grenzen alweer onderweg met Aquarius om nog meer vluchtelingen te verdrinken

  Like

  • fleckie zegt:

   Denken die ‘Artsen zonder Grenzen ‘, …….als zogenaamde artsen wel eens na, welke ‘ziektekiemem,’..’bacillen’ ZIJ HIER importeren…….: ALS ARTSEN…MOETEN ZIJ DAT TOCH … ZEKER….WEL…BESEFFEN’.!!!

   Like

 12. kampersrene zegt:

  Kurz tegen Merkel ….heu Merkel is dat die rechtse in beeld …dan heeft haar politiek diepe sporen nagelaten

  Like

 13. Wachteres zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/06/aquarius-migrants-in-spain-throw-away-towels-and-clothes-donated-by-the-red-cross/#.WzDbfULY7nU.twitter

  Aquarius migrants in Spain throw away towels and clothes donated by the Red Cross

  Waterman-migranten in Spanje gooien handdoeken en kleding die zijn geschonken door het Rode Kruis weg

  On June 24th several Facebook users criticised the fact that many migrants from the Aquarius boat had thrown away clothes and towels donated to them by the Red Cross.

  Op 24 juni hadden verschillende Facebook-gebruikers kritiek op het feit dat veel migranten van de Aquarius-boot hun kleding en handdoeken die zij hadden gekregen van het Rode Kruis hadden weggegooid.

  The clothes were found in a dumpster in Cheste’s Educational Complex, where many of the migrants have been housed until they have finalised their asylum applications.

  De kleding werd gevonden in een afvalcontainer in Cheste’s Educational Complex, waar veel van de migranten zijn ondergebracht totdat ze hun asielaanvragen hebben afgerond.

  This, despite the fact that the very first night in Spain, some migrants were spotted at a restaurant in Cheste paying for drinks using €100 bills.

  Dit [= zij kregen de goederen], ondanks het feit dat sommige migranten hun allereerste nacht in Spanje werden ontdekt in een restaurant in Cheste waar zij hun drankjes betaalden met biljetten van € 100.

  Even the younger migrants, who were housed in a student residence in Alicante as we previously reported, were spotted going out to party on their first night, despite Liberal Spanish commentators stating that they were in “shock” and “traumatised” due to the crossing from Libya.

  Zelfs de jongere migranten, die waren gehuisvest in een studentenverblijf in Alicante, zoals we eerder meldden, werden gespot terwijl ze hun eerste nacht uit feesten gingen, ondanks liberaal Spaanse commentatoren, die beweerden dat ze in shock en getraumatiseerd waren, vanwege de oversteek van Libië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s