15.000 Boeren zijn van plan om van Zuid-Afrika naar Rusland te emigreren

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens mediaberichten zijn 15.000 Boeren van plan om van Zuid-Afrika naar Rusland te emigreren. Deze stap wordt overwogen na een serie moorden, die door de Zuid-Afrikaanse regering zouden zijn aangemoedigd. Het aantal slachtoffers onder de Zuid-Afrikaanse blanken neemt iedere maand toe – vaak gruwelijk afgeslacht en verminkt bij haatmisdaden. Daarom overwegen 15.000 van hen de massa-emigratie naar Rusland.

PI News (2)

Rusland´s humanitaire opname van de vluchtelingen wordt op grond van een serie moorden overwogen, waarbij de regering van Zuid-Afrika er van beschuldigd wordt deze moorden aan te moedigen. Het beroep van farmer in Zuid-Afrika is een van de meest dodelijke beroepen ter wereld.

De moorden op Zuid-Afrikaanse farmers, die meestal lid zijn van de blanke, Afrikaans sprekende minderheid in het land, worden vaak op extreem gruwelijke wijze uitgevoerd, met langdurige martelingen.

Over de moorden zelf wordt binnen Zuid-Afrika weinig bericht – de regering heeft de politie sinds 2007 opdracht gegeven om geen informatie te verschaffen over het etnische lidmaatschap van de slachtoffers.

De Zuid-Afrikaanse missionaris Charl Van Wyk deelde aan “World Net Daily” in een interview mee: “Vaak tellen ze alleen de farmers als moordslachtoffers, en niet hun vrouwen en kinderen, die ook vermoord of aangevallen werden.”

“Breitbart” bericht dat vanaf 1998 tot het einde van het jaar 2016 in totaal 1187 farmers, 490 familieleden, 147 werknemers en 24 farm-bezoekers vermoord werden – hoewel de werkelijke aantallen geschat worden tussen de 3000 en 4000.

De blanke Zuid-Afrikanen vrezen dat de moorden de ondersteuning van het heersende Afrikaans Nationaal congres (ANC) hebben; want de tot 2018 fungerende Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma verdedigt het zingen van het revolutielied “Kill The Farmer, Kill The Boer”; een van de parlementsafgevaardigden riep tijdens een parlementsdebat: “Begraaf ze levend!”

De secretaris-generaal van het ANC, Gwede Mantashe, zei: “Deze liederen kunnen niet als hatespeech beschouwd worden en ook niet als niet grondwettig.” Zo´n veroordeling zou onbruikbaar zijn en niet praktisch.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, Genocide, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, Racisme, Rotzakken, Rusland, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

47 reacties op 15.000 Boeren zijn van plan om van Zuid-Afrika naar Rusland te emigreren

 1. Marco koeman zegt:

  Laat zuid Afrika naar sterven geef ze groot gelijk deze boeren en zeg doen

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Laat dat Afrika toch in haar eigen sop gaarkoken.
  Was niks, is niks en gaat niks worden met een IQ van 65/70.

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Wat is de EU toch een geweldig initiatief, iedereen is welkom, behalve……..de blanken.
  Zelfs de Europeanen voelen zich er niet meer thuis, en toch blijft men er geld in rondpompen, Rien ne va plus, de EU is er niet meer voor u.

  Geliked door 4 people

 4. Feniks zegt:

  Zwart Afrika .racistisch en tot moord op onschuldigen bereidt tot op het bot,
  Rusland humanitair.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Sinds de jongere generatie van het platteland naar de stad trekt hebben vele Russische boeren geen opvolgers meer. Rusland ziet geschoolde boeren dan ook graag komen. Rusland geeft er zelfs subsidie op, o.a. in de vorm van enorme percelen grond. Dat wordt een win win situatie voor beide partijen.
  Persoonlijk had ik liever gezien dat het Nederlandse en Engelse leger met grof geschut ingegrepen hadden. Ook Putin kan natuurlijk als alle blanken vertrokken zijn met zijn leger Zuid Afrika binnen vallen om de eigendomsrechten van zijn `onderdanen` terug te eisen. En wat de geschiedenis ons geleerd heeft zal dat er niet zachtzinnig aan toe gaan. Want de Rus houdt zich nu eenmaal niet bezig met politiek correct geneuzel.

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Dan krijgt Poetin perfecte nieuwe burgers erbij. Dit zal een boost van vanjewelste geven binnen de Russische landbouw sector. Poetin haalt dan even de beste landbouwers van de wereld binnen. Aan landbouw grond geen gebrek in Rusland.

  Laat de negers hun Zuid Afrika bouwen zoals ze dat willen. Stammen oorlogen, etnische uitsluitingen, corruptie, criminaliteit, veelwijverij en bakken gevuld met andere Afrikaanse regenboog ongemakken zoals Aids, Ebola, hongersnood, economische collaps en totale instorting infra structuur door blanken ooit gebouwd.

  Negers onderhouden geen fuck laat staan dat ze ooit aan innovatie toekomen.

  De neger als etnische groep heeft nog nooit iets gepresteerd op gebied bouwkunde, wetenschap, sociale zekerheid en arbeidsethos.

  Zijn ze in loondienst en krijgen hun eerste salaris dan zie je ze niet meer en komen pas opdagen als hun geld op is. Deze etnisch culturele eigenschap krijg je er nooit uit. Dat is ook de oorzaak dat de Afro American als groep nog steeds grotendeels aangewezen is op voedselbonnen.

  Racisme roept de linksmens, ja aan mijn hoela.

  Liberia een land ooit opgericht voor ex Amerikaanse negro slaves die weer terug wilden naar Afrika na het einde van de slavernij aldaar.

  Kijk wat deze negers en hun nakomelingen gepresteerd hebben in de afgelopen 150 jaar.

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Wat ik mooi vond van de verslaggeving van de Russische nieuwszender was de absolute afwezigheid van politieke correctheid en andere vormen van progressief politiek wensdenken. Gewoon de kale feiten en de toeschouwer luisteraar kan zijn eigen mening vormen. Zo horen nieuwsberichten te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. T.Troubadour zegt:

  Waar zijn die schreeuwlelijkers van het committee zuidelijk afrika?Velen hebben baantjes in de caroussel van politieke nietsnutten of zijn lid van partijen die hun mond vol hebben over de r3chten van de zwarten terwijl ze de blanken laten stikken.Gelukkig zijn er landen waar ze wel terecht kunnen zoals Australie en nu Rusland.Ga jullie schamen.

  Geliked door 3 people

 9. Scevean zegt:

  Wat mijn betreft zijn ze hier van harte welkom.
  Beter als waar we nu mee opgedrongen worden.
  Ik weet zeker dat ze niet alleen hun hand ophouden, het zijn zelfstandige hard werkende mensen met normen en waarde waar zelfs wij nog wat van kunnen leren.
  Vind het verkeerd dat onze kerken de andere kant op kijken.
  Net als de regering, maar dat zijn dan ook EU marjoretten.
  Ben bang dat het anders loopt, en dat er honderdduizende blanken vermoord gaan worden in zuid afrika. En dat het restant samen in een klein gebied bij elkaar gaat wonen. Waarschijnlijk de Kaap.Noem het maar de tweede of derde grote Trek.
  De rest van het land zal wel naar de Filestijnen gaan net zoals voromalig Rodesia.
  Van de Nederlandse burger hoeven ze volgens mij ook niet veel te verwachten. Die is drukker bezig met of het nou de nieuwe Samsung 6 7 8 of 9 wordt. Bij het laatste protest tegen de plaats moorden waren er maar50 + 1.. Maar er draven wel meer mensen op om bijvoorbeeld te demonsteren voor een gendernutraal wc,tje op een kantoor afdeling waar alleen maar mannen werken.bijvoorbeeld. Maar dat oud Hollanders in Zuid Afrika vermooord worden intreseerd ze niet.
  Ben blij dat EJ.Bron wel aandacht aan dit onderwerp blijft schenken.

  Kleine tip : Jo Black , Zuid Afrikaanse zanger met hele mooie liedjes in het Afrikaner.
  Bijvoorbeeld. Een klein klippie. (Youtube.com).
  Gr. Scevean.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Joop den Uyl maakte in het verleden de keuze alle support te geven het ANC en niet aan de gematigde Inkhata van Buthulezi die nauw samen werkte met het apartheid bewind naar een geleidelijke overgang. Veel Inkhata leden werden door ANC milities gedood middels neck lacing. Het resultaat van Den Uyls keuze bereikt nu haar apotheose.

   Like

 10. L3ON zegt:

  Het is hier in ******* , Zuid Afrika bijna 24 uur. Ik kan niet in slaap komen omdat er deze namiddag hier in mijn huis voor de 5-de keer is ingebroken. De dief werd op heterdaad betrapt, mijn zoon is in totaal overstuurd, want hij was in een gevecht betrokken met de dader. De dader heeft mijn zoon met de waterketel op de kop geslagen. Gelukkig geen ernstige verwondingen, maar veel morele schade. Het duurde een paar uur voor de politie hier kwam opdagen, en de rede was dat het net gebeurde met het omwisselen van hun posten. Een andere reden is het feit dat wij blank zijn. Normaal komen ze dan NIET opdagen. Dit is het Zuid Afrika van tegenwoordig. Op gebied van inbraken is dit hier dagelijkse kost. De zwarte en kleurlingenbevolking is overbevolkt. Kinderen van 13 jaar lopen hier zwanger rond. Maar ja, je mag geen kritiek hebben over zulke situaties. Het is een recht om kinderen te hebben. Maar als ik een beetje logisch nadenk , heeft elk kind ook recht op een fatsoenlijke opvoeding. Ik wil toch niet een kind zijn van een zuipende pa en ma.
  …………en zo kan ik nog verder vertellen tot morgen vroeg. Ik ga nu toch maar proberen of ik de slaap niet kan vatten.

  Geliked door 5 people

  • hendrikush zegt:

   Sterkte!

   Like

  • Scevean zegt:

   Sterkte

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Heel veel sterkte en ik hoop en bid dat jullie kans krijgen elders een goed leven op te bouwen. In het Zuid Afrika zoals zich dat nu ontwikkeld is geen plaats meer voor blanken en helemaal niet voor nakomelingen van tientallen generaties boeren die het land ooit hebben opgebouwd.

   Like

  • Wolf zegt:

   Een anekdote rechtstreeks uit de huidige werkelijkheid. Afschuwelijk , maar kristal helder.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @L3ON
   Hopelijk hebben u en uw gezin nog een Nederlands paspoort zodat u kunt vertrekken wanneer Julius Malema en zijn boevenbende de macht in handen krijgen.
   Anders zou ik u met klem willen aanraden om uit te wijken naar Australie of Nieuw Zeeland. Kan mij voorstellen dat Rusland misschien een brug te ver is, maar het Australische klimaat komt overeen met dat van ZA. En bovendien verblijven daar al veel blanke Zuid Afrikanen.

   Mijn ouders zagen in 1963 de bui al hangen, omdat zij wisten wat er toen in de Kongo en Kenya gebeurde. Bovendien waren ze in de armoede terechtgekomen. En daarom hebben ze, na zes jaar in ZA, de eerste gelegenheid aangegrepen om terug naar Nederland te gaan. Ik was toen nog maar een klein jochie. En heb het ze jaren lang daarna nog kwalijk genomen dat zij dit gedaan hadden. Maar zij hebben over hun graf heen voor 100% gelijk gekregen.

   In die tijd deden de Nederlandse autoriteiten nog helemaal niet moeilijk over remigratie vanuit ZA naar NL. Maar tegenwoordig geeft men onbeschaamd en openlijk de voorkeur aan zwarte Afrikanen en moslims. En werpen zij, in samenwerking met de EU, hoge bureaucratische obstakels op voor blanke Zuid Afrikanen, zelfs al hebben sommigen dan ook Nederlandse ouders of grootouders.

   Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @L3ON, heel veel sterkte en kracht toegewenst.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Heel veel sterkte. Wij denken aan jullie.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Beste Leon, kerel.
   Vertrek zo snel mogelijk met je familie uit die zwarte teringzooi!!!!!
   Wacht geen dag langer!
   Je mag het risico niet langer nemen!
   Je familie wordt binnenkort vermoord!.
   Vlucht!
   En dat zo snel mogelijk!
   Laat dat hele zwarte teringzooitje daar de kanker en de vliegende nucleaire tering genieten!!!
   Maak dat je wegkomt!

   Vlucht!!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Nee Paul, ze denken er voorlopig nog even over na, ze zijn het van plan.
    Geld en het bezit van land is ze meer waard dan hun eigen leven.
    Een uitstel van je eigen executie dus, tegen beter weten in.

    Geliked door 1 persoon

 11. Elena zegt:

  Hopelijk vertrekken alle Z-Afrikaanse boeren naar Rusland.
  We gaan het meemaken dat er een hongersnood komt in dat Z- Aapfrika.
  Alvast gezegd…van mij geen cent naar die Apenheul.

  Geliked door 2 people

 12. BertG. zegt:

  Oh, zijn ze dat van plan, moeten ze daar dan nog over nadenken.
  Ik was allang weg geweest daar.
  Dan maar al je bezittingen achter laten, hoef je je er ook niet meer mee bezig te houden wanneer ze jou komen vermoorden.
  Want aan de beurt kom je toch wel zolang je daar blijft wonen.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   De neger zal zijn frustratie over zijn eigen onvermogen iets van het leven te maken botvieren in het uitmoorden van blanken. De neger zal in de eeuwigheid niet ooit een Europese standaard van leven en werken bereiken. Dat moet inmiddels duidelijk zijn na 70 jaar en biljoenen aan ontwikkelingshulp. Gun Afrika zijn Afrikaanse tradities en sluit de Europese grenzen af voor de neger. Schiet bij illegale overschrijdingen.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Of ze met lege handen welkom zijn?

   Like

  • Wolf zegt:

   Precies BertG. Allang geleden met die omwenteling onder de communisten van die Mandela hadden ze met miljoenen tegelijk die zwarten de rug moeten toekeren. Maar, wanneer je je eigen geboorte streek en land wat met bloed [ letterlijk] zweet en tranen is opgebouwd door je voorouders achter te laten om de zwarten dan blijf je dat dunkt me verdedigen, in de hoop op betere tijden .

   Like

 13. theresageissler zegt:

  Het is inderdaad een oplossing, niet in de laatste plaats omdat er in Rusland qua oppervlakte ruimte genoeg is.
  Of Rusland en deze Zuid-Afrikaans migranten er voor het overige met elkaar goed uitkomen, is verder hún zaak. – Volwassenen onder elkaar, zal ik maar zeggen; laat ze dat maar ieder voor zich uitzoeken.
  Nee,serieus: Een patent-uitkomst!

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Hier in Nederland zijn er ook veel boeren die weg willen. Allemaal het gevolg van de idiote regels van de eco-nazi’s. En als Rusland zijn deuren echt open zet voor de blanke boeren (wat er naar uit ziet) zullen er nog veel meer volgen. Niet alleen de de blanke Zuid-Afrikaner, maar ook blanke Hollandse boeren zullen die stap gaan maken. En als er één schaap over de dam is volgen er meer.

  Geliked door 2 people

 15. Peter zegt:

  Kregen wij maar dit soort immigranten !!
  Geen islamitische dobbernegers maar christelijke blanke hardwerkende mensen..

  Geliked door 2 people

 16. Taljaard zegt:

  In Australie en Nieuw Zeeland zijn ze gelukkig ook welkom.
  En het maakt mij blij dat Rusland nu eveneens haar poorten voor deze vervolgde mensen opent.
  Het zijn goede landbouwers, maar ze zullen wel moeten wennen aan het klimaat daar.
  Putin haalt mensen binnen die nog wel eens de plaats zouden kunnen innemen van de na de val van het IJzeren Gordijn grotendeels naar de Bondsrepubliek vertrokken Wolga Duitsers.

  Geliked door 2 people

 17. Henk.V zegt:

  Het is diep treurig dat de ”progressieve” partijen en individuen die versneld een einde wilden maken aan de Apartheid door middel van extreme boycots en onverdeelde steun aan het ultra- linkse ANC, er nu volledige het zwijgen toe doen, terwijl veel Zuid- Afrikaners het slachtoffer worden van zwarte geweldplegers. Deze moordenaarsbenden hebben gewoonlijk hun ideologische basis in het ANC..
  Door het GROTE LINKSE ZWIJGEN is het thema : Haal de bedreigde Boeren van Zuid-Afrika en hun families naar Nederland’’ niet voldoende aan de orde gesteld in de Tweede Kamer.

  In de nadagen van de Apartheid waren er destijds heel wat meer partijen en personen ,die heel wat gematigder waren en ideeën hadden hoe men geleidelijk aan , op een harmonische manier ,tot een nieuwe maatschappij structuur in het land konden komen.
  Het linkse Westen liet ze aan hun lot over, terwijl Het ANC , zich gesterkt wetende door de brede internationale steun, zich te buiten ging aan vermeende politieke tegenstanders in eigen land. Duizenden zwarte Afrikanen kwamen daar op een afschuwelijke manier om.
  Daar schreef de linkse pers niet graag over..
  Dit alles staat beschreven in het boek dat Martin Bosma over deze kwestie schreef: ”Minderheid in eigen land- Hoe progressieve strijd ontaardt in genocide en ANC- apartheid”

  Bosma schreef dit buitengewoon indringende boek, vanuit een steeds actueler wordend besef , namelijk dat ook wij- wanneer de EU haar plan tot raciale vermenging op grote schaal helemaal zou kunnen uitvoeren- het gevaar kunnen gaan lopen in net zo’n situatie te belanden , waarin de Boerenbevolking in Zuid-Afrika zich bevindt overgeleverd aan massa’s kwaadwillende donkere medebewoners.
  Dat gevaar is niet bepaald denkbeeldig, want hoeveel geweldplegingen hebben zich al in de Europese lidstaten voorgedaan? Waren dat ‘’incidentele gevallen’’?. De politiek correcte heersers en hun propaganda machine – die wij gewoonlijk als de mainstream media aanduiden- houden krampachtig vast aan een scenario van toevallige , op zichzelf staande gebeurtenissen, waaraan men niet al te veel aandacht zou moeten schenken…. (In dat geval kunnen de eventueel ongerust geworden burgers weer rustig gaan slapen)

  Of, zoals velen van ons denken, is hier sprake van de ‘’eerste druppels van kwaadaardige buien’’ die op de ‘’ongelovigen” zullen neerdalen?
  Wie de plannen van de club van megalomane denkers in Brussel doorziet, weet welke mogelijkheid het meest voor de hand ligt.

  Onze nationale overheid was niet in staat om het enige passende bericht naar Boeren te sturen: ”Kom hier maar ogenblikkelijk naar toe! Ik denk dat de horigen in Den Haag “konden niet begrijpen dat – historisch bezien- het lenigen van de grote nood onder de blanken wel eens onze morele taak zou kunnen zijn.
  De EU zou dat vast niet hebben toegestaan, want er zijn NATUURLIJK veel grotere problemen die moeten worden opgelost door import van zo’n drie honderd miljoen gekleurde mensen naar Europa.
  Hun problemen zijn vast en zeker veel zwaarder dan die van de BOEREN, die ook nog eens het onoverkomelijke raciale nadeel hebben dat ze BLANK zijn Ach, en zoals we helaas inmiddels weten: de EU wil het blanken element in de te scheppen superstaat grondig AFZWAKKEN, om het maar eens eufemistisch te omschrijven
  Dus: BLANKE vluchtelingen binnenhalen? Nee DANK U, wat Allah verhoede!

  Nu vluchten de Boeren naar Rusland, het land van de ‘’afschuwelijke’’ Poetin.
  Ik vind het prachtig dat deze man Rusland leidt. Hij is niet echt charmant en niet bepaald democratisch, in tegenstelling tot de leiding van de EU..
  Ondanks zijn tekortkomingen, vormt de man met zijn reusachtige land en nationalistisch ingestelde bevolking een prima tegenwicht tegen malloten in Brussel.
  De boeren zullen Rusland VERRIJKEN, bijna net zoveel als de binnenkomers uit Afrika

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Het 2- delige boek “Storm over Afrika” ín de jaren ’50 geschreven vertelde over het lief en leed der Afrikaander. Tegen Engelsen, Zoeloe’s , R.katholieken en voor de kleurlingen,Fransche Hugenoten en over de Grote Trek etc.Boeken die NU heden ten dage streng VERBODEN zijn door de linkse schreeuwers.

   Like

 18. Anneke zegt:

  De LEEGLOOP van Z-Afrika in gang??? Dan zal dit deel van het schorem-continent véél te lijden krijgen. Honger en verderf zullen dan ’n nog heftiger feit gaan worden.

  Like

 19. Wim Thibaudier zegt:

  Schandalig dat de wereld niks over deze Moor den open Baar maakt. Want dit gaat al een tijdje aan de gang. Aan de andere kant vindt ik het prachtig dat Rusland deze mensen wel nog een toekomst wil bieden.

  Like

 20. fleckie zegt:

  Het zijn meestal van oorsprong : Zuid Hollandse, en Zeeuwse boeren, …….wetende:, kennende ‘als HOOG GEKWALIFICEERD BEKEND ZIJNDE!’, dus RUSLAND haalt ‘het neusje van de zalm binnen,, en groot gelijk hebben ze. *~*~+~*~*~*~*~

  Like

 21. Pingback: Zimbabwe: President Mnangagwa belooft de laatste blanken in het land onteigeningsstop | E.J. Bron

 22. Pingback: Eerste 50 blanke families uit Zuid-Afrika emigreren naar Rusland (+ video) | E.J. Bron

 23. Peter zegt:

  Media,NPO ,muisstil .wederom ,liever een plaatje en een lulverhaal over de hitte in het land ,maar waar het werkelijk heet aan toe gaat verzwijgen ze liever .

  Like

 24. Charles Martel zegt:

  Genocide op blanken, eerst Zuid Afrika dan Europa.

  Like

 25. Wim Thibaudier zegt:

  Ik vind het triest hoe de wereld en vooral europa de andere kant op kijkt omdat men het niet wil zien. Wij kunnen als Europa deze mensen niet laten stikken. Als we deze mensen in de steek laten maken wij als Europa ons net zo schuldig aan moord als de eigenlijke daders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s