Minister Blok (VVD) trekt zijn keutel in!

Screenshot_39

Blok betreurt dat hij aanstoot gaf

DEN HAAG – Minister Blok (Buitenlandse Zaken) ’betreurt’ dat hij aanstoot heeft gegeven met zijn opmerkingen over Suriname als ’failed state’ en over de onmogelijkheid van multiculturele samenleving. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.

Tijdens een besloten bijeenkomst met diplomaten en medewerkers van internationale organisaties vroeg Blok zijn toehoorders een voorbeeld te noemen van vreedzame multi-etnische of multiculturele samenleving waar de oorspronkelijke bevolking niet is uitgeroeid. „Ik ken hem niet.”

Waarschijnlijk is dat een genetische kwestie, zei Blok. „Waarschijnlijk zit ergens diep in onze genen dat we een overzichtelijke groep willen hebben om mee te jagen of om een dorpje te onderhouden. En dat we niet goed in staat zijn om een binding aan te gaan met ons onbekende mensen.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Hypocrisie, lafheid, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

69 reacties op Minister Blok (VVD) trekt zijn keutel in!

 1. Peter zegt:

  Jammer en laf !
  Hij spreekt eerst de waarheid en kruipt dan terug !

  Geliked door 4 people

 2. paulzwueste zegt:

  Smerige lafaard!
  Het zijn en blijven politici.
  Wat doet je vader? Oh die is politicus.
  Nee, dat is te erg!
  Stel je voor dat je kind zoiets op het speelplein zou moeten bekennen…!

  Geliked door 2 people

 3. Heniusz zegt:

  Het kan natuurlijk allemaal doorgestoken kaart zijn geweest, maar hier springen weer twee zaken direct in het oog: De waarheid over de multicul waanzin zorgt nog steeds voor schuimbekkende deugmensjes en de verrader slaapt nooit… Behoorlijk slap van die Stef Blok overigens: Nergens nodig voor meteen met excuses te komen als de waarheid je niet bevalt, dat is immers ook maar een mening.

  Geliked door 2 people

 4. VarAway zegt:

  Ik vond het eerst flink van Blok.
  Nu een flpadrolletje.
  Overigens ken ik 1 voorbeeld waar het is gelukt, zo’n multicul landje.
  SINGAPORE.
  Maarrrrr, daar wordt met ijzeren hand geregeerd!
  Guided Democracy heet dat. ( Enlighted Dictatorship ) kan je het ook noemen.
  Dat hebben ze nog aan de vader van Winsemius te danken.
  Hij werd ook wel de onderkoning genoemd.

  Dag Minister Blok.

  Geliked door 2 people

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Wie heeft dat gefilmd en doorgespeeld: op zijn zachtst gezegd, niet netjes…

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   De moreel superieure en sociaal-ge-engageerde linkse beweging zal wel weer hevig verontwaardigd zijn. Denk je anders, (twitter Leon de Winter), dan ben je natuurlijk fascist.

   Geliked door 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Ik had een heel heel klein beetje het idee dat hij eindelijk het licht gezien had.
  Zou ook te mooi om waar te zijn natuurlijk.
  De slijmbal.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ze zien al heel lang het licht maar houden het zoveel mogelijk binnen kamers. Dit was gewoon even een eruptie die snel weer afgedekt wordt. Het valt ook niet mee 40 jaar foutief en ideologisch gemotiveerd totaal mislukt multicultureel beleid toe te geven. Op moment dat dit toegegeven wordt komen duizenden banen in de asiel industrie en de ontwikkelingshulp op de tocht te staan. Ook het buitenland beleid moet dan andere vormen krijgen waarin met name en vooral de neger z’n eigen broek moet gaan ophouden. Vroeg of laat komt het er toch van maar ze willen dat moment zolang mogelijk voor zich uitschuiven. De barstten die nu ontstaan zijn in hun mantra van alle mensen zijn gelijk kunnen niet meer gelijmd worden omdat de werkelijkheid de ideologie omvergeblazen heeft.

   Like

 7. Marc zegt:

  Tja, ook ik heb Blok te licht bevonden. In de eerste plaats omdat hij een waardeloze minister van Woningbouw was. Dat hij het multiculturele drama aan de kaak stelt, siert hem dan weer. Maar opnieuw gaat hij de fout in door te stellen dat dit falen een ‘genetische’ oorzaak heeft.

  Met lede ogen zag ik aan dat die Ramautarsing een ‘genetische’ correlatie meende te moeten zien in de verschillen tussen prestaties van diverse volken.

  Elke aanval op multiculturalisme waarin als oorzaak ‘de genen’ wordt genoemd is gedoemd te falen omdat het onjuist is. En daarmee berokkent Blok bij de discussie, over wat te doen met de huidige situatie, grote schade aan tegenstanders van het multiculturalisme.

  Want het zijn niet de genen die hier toe doen, maar de cultuur van diverse immigrantengroepen die haaks staan op de autochtone cultuur, én op die van andere immigrantengroepen!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Elke aanval op multiculturalisme waarin als oorzaak ‘de genen’ wordt genoemd is gedoemd te falen omdat het onjuist is.

   Weet je dat zeker?

   Keihard wetenschappelijk bewijs zegt anders dat er behoorlijke intelligentie verschillen zijn tussen negers en alle andere bevolkingsgroepen op aarde. de Aziaat scoort het hoogste in intelligentie en de Europeaan en Blanke Noord Amerikaan inclusief Australië en Nieuw Zeeland maken een goede 2de plaats. De neger hang helemaal onderaan de intelligentie ladder. Hiertoe behoren ook die negers die al generaties in door blanken gedomineerde gebieden wonen.

   Ik kan gemakkelijk een tiental linken weergeven waarin jezelf het een en ander kunt vernemen. De wetenschappers die dit uitgezocht hebben behoren niet bepaald tot een ideologisch kamp. Gewoon pure empirische wetenschap.

   Kom uit je luie vooringenomen stoel en doe een beetje moeite het zal qua nieuwe kennis zeker lonen.

   Nog even voor het slapen gaan.

   Wetenschappelijk staat 100% vast dat intelligentie erfelijk is. Mensen kunnen hun kennis wel bijschaven binnen de mogelijkheden van de intelligentie die ze van hun ouders gekregen hebben. Maar mensen kunnen nooit zelfstandig kennis vergaren die buiten hun intelligentie bandbreedte valt.

   Er zijn negers die advocaat of arts kunnen worden maar dat is niet het issue. Het gaat om de gezamenlijke optel som van intelligentie niveau van alle individuen binnen een etnisch geheel.

   Op het Afrikaanse continent is de gemiddelde uitkomst van de optel som van intelligentie 70 op een gemiddelde algemeen aanvaarde schaal van 100.

   100 is het gemiddelde. Hoe meer boven de honderd hoe meer boven gemiddeld intelligent.

   Joden scoren zeer hoog qua gemiddelde intelligentie. Zij vallen dan ook buiten alle kaders.

   Hoe meer beneden de honderd hoe meer onder gemiddeld intelligent.

   Een gemiddeld continentaal IQ van 70 is desastreus voor het bereiken van vrede welvaart en een toekomst waarin elke generatie beter presteert dan de vooraf gaande generatie.

   Like

   • Marc zegt:

    Guus, natuurlijk ken ik die wetenschappelijke rapporten. Ze waarschuwen daar ook uitgebreid zeer voorzichtig om te gaan met met hun conclusies (Lynn en Vanhanen). Doel van hun onderzoek was om voor een bepaalde ziekte andere methoden toe te passen wanneer de zieken genetisch verschillen. Bij dit onderzoek vonden ze correlaties tussen IQ en prestaties en welvaart van volken. Terwijl zij juist waarschuwden geen uitgebreide conclusies hieraan te verbinden, omdat de invloed van omgevingsfactoren uiteindelijk veel groter waren dan de genetische, gingen mannen als Jared Taylor desondanks toch met hun theorie aan de haal. Want zwarte bevolkingsgroepen zouden, overal in de wereld waar ze eigen gemeenschappen vormen, een gemiddeld lager IQ behalen dan andere bevolkingsgroepen.

    En wat ik nou zo ongelooflijk dom vind is dat hierop massaal gereageerd wordt als dat IQ gebonden is aan huidskleur, terwijl dit nergens ‘zwart op wit’ bewezen wordt. De enige conclusie die je kan trekken is dat gemeenschappen, waarin mensen een zwarte huidskleur hebben, gemiddeld een lager IQ hebben dan gemeenschappen met een andere huidskleur. Maar dat zegt niets over het vermogen van zwarte en anderskleurige gemeenschappen als zodanig.

    Wat ik mis is de overweging dat cultuur hierin de doorslaggevende rol speelt of kan spelen. Deze gedachte wordt niet eens overwogen!

    Mijns inziens is dat het grote probleem waar we met ons allen tegenaan lopen. Zolang het belang van cultuur bij de bepaling van het gemiddelde IQ van gemeenschappen niet overwogen wordt, zolang zal het mis blijven gaan in de maatschappelijke discussie over immigratie en islam.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Die “cultuur” kan worden bepaald door de genen van een groep.

   Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    Cultuur wordt nooit bepaald door de genen van een groep.

    Dat is dus de misvatting waar ik op doel, Hendrik.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zou ik zo niet zo stijf en vast willen beweren. Wat voor mijn het grootste probleem is, als het voor mij al een probleem is, dat iedereen denkt hier zijn steentje aan kunnen bij te dragen. Ik vraag me dan af hoeveel kennis van zaken heeft die “iedereen” dan wel, waar putten zij hun kennis uit die ze denken te hebben. Heeft die iedereen tegenwoordig genetica gestudeerd en in die tijd en erna onderzoek verricht en eventueel daarover een proefschrift geschreven, onderzoeksresultaten gepubliceerd. ?

    Like

   • hendrikush zegt:

    Een citaat:
    Culture is a product of group-level biology. Culture is that which has been evolutionarily selected for at the group level. Culture and ethnicity are intimately linked at a biological level.

    Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Zo zie je maar weer. Dit soort lieden heeft geen ruggengraat, en volgen elk programma op beveel is beveel. Maar ondertussen zomaar, in een dacht hij, onbewaakt moment, weet hij exact hoe het zit, en waardoor het niet werkt deze MULTICUL. LEUGENS EN BEDROG.
  En ze kunnen evengoed slapen, mij een raadsel.

  Geliked door 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  Zoals Trump bij Poetin. Eerst een aankondiging doen, en naderhand verklaren dat het zo niet bedoeld was. Stef Blok zou eens de laan uitgestuurd worden zoals Halbe Zijlstra. Nee, lekker blijven zitten op zijn pluche stoel bij zijn grote inspirator en grootmeester in het liegen, Mark Rutte !

  Geliked door 1 persoon

  • toetssteen zegt:

   @BLJ
   Is van een geheel andere orde.
   Trump kaatst gewoon het balletje en weet dat Putin zo bekwaam is om een goede zet te doen op het 3d schaakbord.

   Blok zou hetzelfde kunnen doen en overstappen naar FvD.

   Like

 10. Hovawart zegt:

  Suriname valt wel mee, hun gespuis woont in Nederland, corruptie is daar een levensstijl, in de Pays-Bah een gedoogconstructie voor een carrière…..`de splinter in andermans oog wel zien, maar niet de balk in het eigen` (willen zien).

  Geliked door 3 people

 11. Blaffertje zegt:

  Dit was een besloten bijeenkomst en dit had binnensmuren moeten blijven.
  Het zou mij niet verbazen als het een mol van Bij één dit filmpje heeft gelekt.
  Die lozers van Bij één zie in staat tot zulke dingen.
  Natuurlijk is dit weer koren op de molen voor die muts.

  Ik vond de uitspraak van Blok prachtig.
  Het is gewoon de waarheid.
  Zie maar wat er in Bosnië is gebeurt.
  Ook zo’n multikul land wat naar de kloten is gegaan vanwege de verschillende culturen.

  Geliked door 2 people

  • toetssteen zegt:

   @Blaffertje
   Helemaal eens,

   Like

   • Nemesis zegt:

    Zo ongeveer net hetzelfde als bij Wilders, waar eentje die zich journalist noemt, binnengeslopen is op een eigenlijk besloten feest en daar zijn 5 minutes of fame heeft weggehaald. Eigenlijk nog altijd, want de rechtszaken zijn nog niet ten einde. Ongelofelijk.

    Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Had hij nooit moeten doen.

  Stef Blok had groot gelijk met die opmerking en al die andere opmerkingen ook.

  Mensen trekken naar de eigen soort.

  Daar is niets mis mee en is een overleving strategie die al miljoenen jaren gewerkt heeft.

  Het ontstaan van rassen is niet toevallig geweest en binnen de rassen heb je specifieke subgroepen die opnieuw sterk op elkaar gericht zijn.

  Daar zit geen racisme achter maar wel het idee op generaties ervaring gestoeld dat mensen uit de eigen groep meer te vertrouwen zijn dan mensen uit andere groepen.

  Samenlevingen worden gebouwd op vertrouwen en samenlevingen worden ook weer afgebroken als dat onderlinge vertrouwen onder druk komt te staan.

  Suriname is zeker een gefaalde staat. Hoe willen we anders een staat noemen aan wiens hoofd een notoire cocaïne dealer staat.

  In de hele wereldgeschiedenis zijn het tot nu alleen maar die staten geweest aangestuurd door “een Leitkultur” die een zekere welvaart en een zekere stabiele toekomst hebben geschapen voor volgende generaties.

  Die verworvenheid zijn we nu in Europa aan het vernietigen.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het kan toch goed zijn dat het gedrag van eeuwen van 1 bepaalde groep in de genen gaat zitten? wat is daar zo vreemd aan, dat er zo veel verontwaardiging over ontstaat? Volgens mij kan het waar zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Spijker op de kop. Vooral bij de Joden is dat aantoonbaar. Eeuwen discussiëren en schrijven en weer herschrijven en weer discussiëren generatie op generatie heeft genetisch bepaald een zeer intelligent volk voortgebracht.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het discussiëren, becommentariseren [ zeg maar oneerbiedig “Muggeziften”] over de uitleg van de Talmoed/Thora door de vooral orthodoxen ?
    Eeuwen lang.
    Maar hoe zit dat dan met de muslims en hun boek ?

    Like

  • Marc zegt:

   Guus, het gaat niet om ras, maar om cultuur!

   Like

  • Marc zegt:

   Guus, je hebt het terecht over Leitkultur. Daar staan genen dus volledig buiten!

   Like

 13. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/07/18/d66-utrecht-gaat-basisschool-dwingen-klaslokalen-af-te-staan-aan-islamitische-school/

  D66 Utrecht gaat basisschool dwingen klaslokalen af te staan aan islamitische school
  Dus PVV-Kamervragen

  Like

 14. Klaas zegt:

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   “De politie onderzoekt het incident”.

   Alles went kennelijk: INCIDENT? Er werd aan alle kanten met messen gezwaaid. Moet kunnen, zullen we maar weer zeggen. Inderdaad, K-land.

   Like

  • BertG. zegt:

   Al zou je zelf een leuk mes bij je hebben om je mee te verdedigen, je hebt altijd met en overmacht te maken.
   Dat verlies je altijd, of je moet afgetraind zijn in Oosterse vechtsport met wapens.
   Hier wordt je niet geholpen door je medelanders wanneer het gevaarlijk gaat worden.

   Geliked door 2 people

 15. Harry zegt:

  Het zou me niet verbazen als Blok door die smerige Rutte teruggefloten is .
  Zinnige opmerkingen maak je toch niet per ongeluk ?
  Hij heeft waarschijnlijk zijn eigen visie eindelijk eens geventileerd en is door de partij geprest om bakzijl te halen .

  Een echte vent was achter zijn eigen woorden blijven staan .
  Ergo : het is ook een politieke flapdrol .
  Zo te zien is het ook een slappe darm .
  Één stomp voor z’n kanis en hij lígt !

  Geliked door 2 people

 16. ReaGluurder zegt:

  Heerlijk!!! De een na de andere Gutmensch komt langs om zijn / haar AFSCHUW aan het (klootjes)Volk op te dringen. Reken maar dat er bij die Gutmenschen zat lui zijn die met de uitspraken van Blok sympathiseren, maar te laf en hypocriet zijn om dit buiten de slaapkamer te uiten! Ik ken er een paar……

  Like

 17. annah zegt:

  die Blok …. per ongeluk de waarheid gezegd …. we dachten nog wel dat het goed ging en nu …. moet hij tegen zijn zin wat anders gaan beweren

  Like

 18. Pietersen zegt:

  Frits Bolkestein (VVD) gaf ons enkele jaren geleden ook valse hoop met z’n ‘etnische profiteurs’. Dat beloofde heel wat voor een veranderend VVD-beleid.
  Helaas, was waarschijnlijk bedoelt om PVV-stemmers weg te zuigen, of kiezers te winnen.
  De VVD heeft niets waar gemaakt en Fritsie is niet opgestapt maar gewoon van de VVD-verlakkers partij gebleven…
  Als je Blok zo hoort dan kun je niet anders concluderen dat de VVD geen partij meer is voor hem, maar wat doet de zieligerd, hij krabbelt terug en beweert het tegendeel.
  Zo wordt er met de kiezer gespeeld. Schaamteloos.

  Like

 19. Merel zegt:

  Zolang er “ander culturen” zijn binnen de onze zijn we toch niet EEN, naar mijn mening.
  In the end zijn we niet “multiculti” meer want dan is heel europa een islamitiche staat en alle blanken dood of weggepest of mixed race PS ander moet zijn andere

  Like

 20. delamontagne zegt:

  De afkomst is voor sommigen, en blijkbaar vooral voor muslims, een belangrijk item.
  Het goede “gebaar” van deze week…………!
  Osmane Dembelé, een speler van het Franse elftal en oorspronkelijk afkomstig uit Mauritanië, een moslim-land, gaat iets doen voor zijn voormalig
  land.

  Hij laat van het vele geld hij heeft verdiend iets bouwen in dit arme land.
  Het wordt…..geen Ziekenhuis, het wordt ….geen bibliotheek, het wordt geen groots plan voor irrigatie, het wordt een…… MOSKEE.
  Hij is een weldoener van de mensheid, vooral voor zijn land en bouwer van mosketen.
  BRON:
  Sahara News

  https://www.saharamedias.net/fr/ousmane-dembele-va-financer-la-construction-dune-mosquee-en-mauritanie/

  Geliked door 2 people

 21. Thomasson zegt:

  Minister Blok gedraagt zich net als een politicus, tijdens de laatste dagen van de DDR. Hij symboliseert een man die weet dat het beleid van zijn regering is fout. Nog erger! ..Hij weet dat het gevoerde beleid is gevaarlijk voor de toekomst van het land en brengt schade aan de bevolking. Hij probeert in een gesloten forum zijn mening te reflecteren. Maar, net als in de DDR heeft Blok te maken met ‘Spiezels’ (verklikkers) die ‘ongehoorde uitspraken’ trouw melden. Ik heb zijn uitspraken gehoord. De meeste van zijn uitspraken over mislukte integratie van migranten en opvang van vluchtelingen zijn 100% correct. Hij maakte precies twee fouten: a) hij zei dat hij kent geen land met twee of meer volkeren met verschillende cultuur, die vreedzaam met elkaar kunnen leven. Dat is niet correct. Het beste voorbeeld is natuurlijk Singapore. De bevolking daar bestaat uit Indiërs (meeste Hindi) en boeddhistische Chinezen. De verhouding tussen beide volkeren is prima. Singapore is hoog ontwikkeld land. Fout b) hij noemde Suriname als een zgn. “failed country”. Dat klopt niet. Natuurlijk heeft Suriname besognes met hoge mate van corruptie en Bouterse is een twijfelachtige leider. Aan de andere kant, horen wij niet over etnische spanningen in dat land. In Suriname wonen: Hindoestanen, Creolen, Chinezen, Javanen, Bosnegers, blanken en Indianen. Het is waar dat zij worden vertegenwoordigd door partijen met duidelijke etnisch karakter. Maar de partijen komen tot overeenkomsten en besluiten via debatten in het parlement en niet via geweld. Het is jammer dat Blok daar niet over had nagedacht.

  Zijn terugkrabbelen, is beschamend. Hij moest zich corrigeren in punten die correctie behoeven. De affaire Blok laat ons zien dat wij hebben geen echte vrijheid van meningsuiting .

  Geliked door 2 people

 22. leefbarbaar zegt:

  Wat een oplichter weer. Hij wordt dik betaald om samen met zijn VVD onbeperkt dobbernegerts hier toe te laten om onze maatschappij kapot te maken. Weten dat je iets verschrikkelijks aan het doen bent, het toegeven en er dan nog niet naar handelen; dan doe je echt alles voor geld. Een maatpakhoer.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @leefbarbaar. Zijn ze daar in de politiek niet allemaal een stelletje maatpakhoeren? Eigenlijk de naam ‘hoeren’ is voor hen te netjes. Hoeren doen het voor geld. Maar er waren in de Tweede Wereldoorlog ook hoeren die hen medemensen niet hadden voor geld verraden. Sommige van hen werkten zelfs op vrijwillige basis voor de ondergrondse. De politieke maatpak smeerlappen anno nu, zitten in de politiek voor een doel: alle mogelijkheden benutten om er zelf beter van te worden- en niet voor God en Vaderland. Het laffe gedrag van Stef Blok aan de ene kant en het besluit van de EU (o.l.v. een zware alcoholist) Kosovaren zonder visum vrij te laten reizen, moet alle alarmbellen bij ons laten rinkelen. Het wordt steeds duidelijker in welke onbetrouwbare handen zijn ons leven, onze veiligheid en onze toekomst en de toekomst van onze kinderen.

   Geliked door 4 people

   • delamontagne zegt:

    Kosovo.
    Als je weet dat de meeste Orthodox Christenen, de Serven er zijn weggepest en er voor in de plaats Muslims zijn gekomen door medewerking van het Westen.
    Kunnen er nog meer moslims vrij EU in reizen

    Like

   • Nemesis zegt:

    Oorspronkelijk waren de Kosovaren ook christelijk orthodox. Onder invloed van het zo goed als het crimineelste volk, de Albanezen is dat in een razend tempo veranderd. Albanien had een hermetisch gesloten land moeten blijven, wat het toentertijd ook was. Had de mensen veel ellende bespaard.

    Like

 23. Annemiek zegt:

  Jammer, een beetje laf om de keutel weer in te trekken. Het is waar wat u zegt
  Maar overal heerst er angst voor die linkse partijen zoals D66. En ook u verhaal over de dubbele nationaliteit. 1 paspoort is 1 nationaliteit.

  Like

 24. Henk.V zegt:

  In het Engels bestaat een scheldwoord voor een dom iemand: ‘’block head’’.
  Vanuit het Engels bezien heeft de huidige minister voor BuZa zijn naam niet mee.
  Laten we maar zeggen dat -in bovenstaande kwestie- zijn gedrag klunzig , inconsistent en niet echt heldhaftig over komt.

  De ‘keutel die hij moet intrekken” van de meerderheid van de Tweede Kamer was een uitspraak die staat als een huis : Er zijn geen multiculturele projecten waarin de samenlevingen. een harmonische en vreedzame aanblik opleveren.
  Dat komt, omdat in de modieuze politieke waan van de dag de aanhangers van het multiculti concept bewust voorbijgaan aan de problemen die ontstaan wanneer men de aard van de etnische, culturele en religieuze verschillen zomaar denkt te kunnen overbruggen en samenvoegen. Zelfs in Suriname, zegt Blok, waarin de verschillende bevolkingsgroepen in de zeer divers samengestelde Surinaamse maatschappij vreedzaam met elkaar samenleven, blijft de etnische herkomst in hoge mate bepalend voor de politieke verhoudingen. De Surinamers geven in de verkiezingen bij voorkeur hun stem aan vertegenwoordigers van de eigen bevolkingsgroep.

  Op deze constatering valt niets af te dingen en wat de situatie in Europa betreft:
  Het gevolg van de heersende politieke koers van opgelegde , geforceerde eenwording van alle lidstaten, met gebruikmaking een alle maatschappelijke structuren vernietigend pressie middel, in de vorm van een JARENLANGE import van kolossale aantallen mensen van buiten Europa, levert het volgende beeld op :

  Er ontstaat een wereld die gekenmerkt wordt door toenemende spanningen, toenemende onzekerheid, agressie, stijgende criminaliteit ,haat, geweldpleging, moord -en doodslag en een niet ophoudende bedreiging voor de vrouwelijke kant van de samenleving. Hun persoonlijke vrijheden worden ingeperkt en de integriteit van hun lichaam kan niet meer afdoende worden gewaarborgd, met als gevolg: verkrachtingen en aanrandingen.

  Kortom: politiek correct brengt de hel stapsgewijs en meedogenloos voortschrijdend naderbij. Hier wordt een bestaande ,geordende wereld bewust afgebroken en een ‘’verbeterde wereld’’ geschapen die niemand zou moeten willen, maar niettemin komt deze gedachte niet bij de EU op. Niet bij de EU en evenmin bij de partijen in de lidstaten die principieel VOOR Europa zijn. De EU ziet met starende blik voorbij aan alle ellende die haar politieke keuze veroorzaakt.
  EN DUS IS IEDERE POLITIEK CORRECTE POLITICUS en IEDERE STEMMER die telkens op de politiek correcte partijen stemt VOLLEDIG MEDEPLICHTIG aan wat ik boven schreef.

  Allen hebben of krijgen bloed zij aan hun handen.

  De enige speler die zich dan in dit spel der waanzin met kracht zouden moeten mengen is het volk dat met de ondergang wordt bedreigd en DUS VOLLEDIG WAKKER moet worden. Er moet namelijk met de idioten worden afgerekend: te beginnen: via de stembus, voorafgegaan door de NOODZAKELIJKE opkomst van die partijen die politiek correct definitief bij het oud vuil willen zetten, inclusief de leidinggevende personen ervan
  De EU moet vervangen worden door een verbond van bevriende, zelfstandige staten. Niet één functionaris van de EU mag in functie blijven.
  Dat gaat ook op voor alle volksvertegenwoordigers die de EU in het zadel willen blijven houden. Geen van deze politici mag volksvertegenwoordiger blijven , want ze dienden de kiezers niet naar behoren.

  Dit is onze taak: dat wij glashelder worden in onze uitleg naar geïnteresseerde medeburgers. Iedere burger moet de situatie waarin ons land en ons werelddeel zich bevinden, volledig begrijpen en vanuit het vernieuwde inzicht een stem uitbrengen op koers veranderende , vaderlandslievende partijen.
  Wat de AfD in Duitsland gelukt, moet ook in ons land mogelijk zijn.

  Met al zijn klunzigheid heeft Blok ons wel degelijk een dienst bewezen.
  Hij mag bepaalde uitdrukkingen wel betreuren, maar hij heeft wel degelijk een niet mis te verstane constatering uitgesproken. Een waarheid die staat.
  En aan het licht getreden waarheden kan men gewoonlijk niet gemakkelijk meer verdonkeremanen 

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Henk.V
   ”Maar niettemin komt deze gedachte niet bij de EU op”

   Dat vind ik erg moeilijk te geloven Henk.
   Volgens mij weten ze wel degelijk waar ze mee bezig zijn.

   Hun ”UTOPIE” is m.i. nog steeds:
   1 monetair stelsel (as-Merkel-Macron)
   1wereldreligie (raadt u maar)
   1leider (Erdo ?) wil heel graag toetreden……

   Dat moet (kan ook niet anders) chaos gaan veroorzaken,en daarvoor punt 4
   1 Europees leger.
   Dat kan wat mij betreft,ook in de te verspreiden boodschap benoemd worden.

   Ik heb helaas nog niet het idee,dat dat anders is.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Jouw interpretatie lijkt mij even sterk als de mijne, Tineke. Alleen is jouw scenario van een EU die de eigen bevolkingen BEWUST de vernieling injaagt en dus GENOCIDE pleegt PIKZWART.
    In dat geval zitten er moordenaars in het Brusselse hoofdkwartier van de EU. Dat deze mensen uit alle macht tot aftreden moeten worden gedwongen blijft dan de enige optie die ons rest. Op zich is dat doel minder onhaalbaar dan je zou denken, omdat de Visegrad landen en Italië al bezig zijn voor een scheuring in het EU front te zorgen. De Europese Commissie zit niet zo vast in het zadel. Ons doel moet dan worden : de mensen overtuigen om af te zien van hun steun aan de EU.
    In plaats daarvan hebben wij dringend een statenbond van bevriende, zelfstandige Europese landen nodig

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Dank voor je reactie Henk.V
    Ik ben het met je eens,m.n over dat mijn interpretatie van de EU pikzwart is.
    De enige manier om de pikzwarte duisternis te bestrijden,is er licht op te laten schijnen.
    Gelukkig zijn de Visegrad landen daar mee begonnen.
    En inderdaad.mensen laten inzien dat de EU niet levert,wat het ons beloofde.

    Maar dat blijft een moeilijke.
    Ik vroeg laatst aan iemand,maar wat brengt die EU jou nu?
    Antwoord; welvaart,vrede en veiligheid.

    Dan antwoord ik;Welvaart? je kunt net je lasten betalen,en er blijft niets over voor iets leuks.
    vrede? Hallo, de wereld is nog nooit zo verdeeld geweest.
    veiligheid? Je zoon is recent naar een festival geweest,waar betonblokken zijn neergezet,
    om te voorkomen dat er ingereden wordt op het publiek.Het zal maar net jouw kind zijn.

    Dan kijken ze je aan ,en vragen,zullen we het ergens anders over hebben?

    En dat is nu precies wat mij zo frustreert,ze weten het wel,maar als je het er maar niet over hebt,bestaat het ook niet.
    Lastig, om door te dringen op die manier.

    Ik sprak laatst iemand,die zei: Jij gelooft in een complot.

    Ik antwoordde; ik niet alleen hoor.
    Politierechercheurs zijn per definitie complotdenkers…….althans,dat hoop ik….
    anders vindt je de dader niet.
    Goed weekend,

    Tineke

    Geliked door 1 persoon

 25. Patriot 2.0 zegt:

  D66 eist excuses of aftreden van Blok, omdat zijn uitspraken zoveel verdriet te weeg brengen bij zoveel mensen.

  Hoe zit het met het verdriet, w.o. dat van ondergetekende, die het land hebben opgebouwd (en ook hun ouders, en grootouders)? Telt dat ook nog, of zijn dat allemaal “fascisten”.

  Ik ben WIT HEET over zoveel onzin !!!!!

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Conclusie:

   Blok moet NOOIT excuses aan D66 aanbieden, want dat zou een definitieve machtsovername aan D66 zijn, en dus letterlijk einde verhaal, einde Nederland.

   Geliked door 1 persoon

 26. BertG. zegt:

  Geliked door 2 people

 27. Peacepipe zegt:

  Het was een besloten bijeenkomst. En er worden veel besloten bijeenkomsten gehouden. Politici zijn gewend om dan andere uitspraken te doen dan die ze in het publiek doen. Er was echter, totaal onverwacht, een verrader in de zaal die het wél naar buiten bracht en dan heb je de poppen aan het dansen. Weer een bewijs dat we niet geregeerd worden, zoals zou moeten, op basis van feiten!

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Totaal onverwacht? Dat gelooft u toch niet zeker? Ik denk aan een “set up”.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Peacepipe

   ”Weer een bewijs dat we niet geregeerd worden,zoals zou moeten,op basis van feiten”

   Hoeveel bewijs wil men hebben………
   Die heb ik allang niet meer nodig..
   De feiten werden allang verdraaid,en wanneer de waarheid wel een keer verteld wordt.was het later een verspreking,of niet meer de bedoeling.
   Zo lust ik er nog wel een.
   De lijst van integriteitsschandalen van deze club,is van ongekende proporties ,waarmee je je hele huis behangen kunt,en dan heb je nog een paar rollen over.
   Die kun je dan eventueel nog gebruiken,om je kont mee af te vegen.
   Wat een schijtclub!

   Geliked door 1 persoon

 28. Patriot 2.0 zegt:

  Hebben de allochtonen al excuses aangeboden voor alle rotzooi die ze hier hebben gemaakt? Aan de autochtone Nederlander, ja, mijnheer Pechthold.

  Like

 29. ildiko zegt:

  Ik vind dat wij massaal de heer Blok zou nu moeten steunen ! go go heer Blok u heeft gelijk, wij staan aan uw kant ! ik zou graag een mail naar hem willen sturen maar ik kan nergens zijn adres vinden.

  Like

 30. Jan zegt:

  Suriname ook woest op Nederland, want Stef Blok

  ….
  De uitspraken van de minister staan voor Suriname in schril contrast met de wens van de Nederlandse regering om de relatie met Suriname te normaliseren. Dat zou betekenen dat Nederland weer een ambassadeur kan afvaardigen. In juli vorig jaar verbood, moordenaar, herstel, president Desi Bouterse de komst van ambassadeur Anne van Leeuwen, omdat Nederland zich te veel met, zijn cocaïnehandel, herstel, de binnenlandse aangelegenheden van Suriname zou bemoeien. Het negatieve reisadvies van Nederland voor Suriname is daar een voorbeeld van, aldus het NII.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s