Opnieuw rennen Joodse mannen, vrouwen en kinderen naar de schuilkelders; hoelang nog?

Screenshot_69

Joodse mannen, vrouwen en kinderen rennen naar de schuilkelders telkens wanneer het Rood Alarm afgaat dat waarschuwt voor inkomende raketten en of mortiergranaten die vanuit de Gazastrook worden afgevuurd door Hamas &  Co naar willekeurige burgerdoelwitten in zuidelijk Israël.

Alweer. Ja, nogmaals, moesten Israëlische Joden (Arabieren zijn geen doelwit) zich verbergen en schrikken zich stijf in de schuilkelders.

Sinds Israël (Sharon en zijn corrupte bende) zo briljant en met succes duizenden Joden uit hun huizen in Gush Katif sleepten en Gaza ‘Judenrein‘ maakte, heeft Hamas de bevoegdheid om te beslissen wanneer en hoe lang ze de Joden ondergronds zal laten rondrennen. Zij bepaalt de shots (geen bedoelde woordspeling).

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Gazastrook, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opnieuw rennen Joodse mannen, vrouwen en kinderen naar de schuilkelders; hoelang nog?

 1. Klaas zegt:

  .

  .

  Like

 2. jack black zegt:

  Wat te doen? Elimineer het voltallige leiderschap van Hamas. Als ze ervoor kiezen zich achter hun familie te verschuilen, helpt het niet. Bottom line. In Gaza en in het moslim – Joodse conflict in Eretz Yisrael in het algemeen – is de enige manier waarop ze zullen ophouden ons proberen te vermoorden, wanneer de prijs te hoog wordt !

  Zo is het en niet anders ! Het geeft geen andere Optie !
  En in Moslim-Frankrijk zal als eerste de moslimpleuris
  uitbreken voordat heel Europa aan de beurt is !
  Slaap maar lekker verder Europa !

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Arabier is geen doelwit, daar weet Het Rode Kruis alles van en bouwen daarom aan hulpposten in de strook, ook ziekenhuizen en scholen zijn relatief veilig.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Arabier is geen doelwit…”

  Nee, natuurlijk niet! Arabier is namelijk geen Jood. En dan maar weer eens de oude uitspraak: “De Arabieren haten de Joden niet vanwege Israel; ze haten Israel vanwege de Joden.”

  Vanaf het moment dat de Joden in Yathrib, nu Medina, weigerden mee te werken aan het islamiseren van hun stad door Mohammed, zijn zij in de ogen van de “profeet” en alle na hem gekomen mohammedanen altijd de boosdoener gebleven. Tot de dag van vandaag. Moslims bevechten elkaar te vuur en te zwaard, behálve als het tegen Joden gaat, dan strijden ze zij aan zij. Dus in de strijd van Palestijnen vs Joden is Egypte eerder een bondgenoot dan een vijand. Die vijandschap komt pas weer boven water als de strijd tegen de Joden gestreden is.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ze blijven maar naar die schuilkelders rennen, omdat hun regering Hamas niet vernietigd, maar met fluwelen handschoenen aanpakt. Hulpgoederen, levensmiddelen en machines aan de bewoners van de Gaza strook schenken, volkomen geschift ! En de rest van de wereld stuurt het nodige kapitaal wat door Hamas ingepalmd word. Het zijn de bewoners van Gaza zelf die voor Hamas gekozen hebben. Wil Israel zijn schuilkelders sluiten, dan dient eerst Hamas, en eventueel als het niet anders kan, compleet Gaza met de grond gelijk gemaakt worden. Israel is daarentegen bang voor het commentaar uit de rest van de wereld en laat zich daardoor leiden. Ook in de kwestie Iran. Maar angst is een slechte raadgever ! Gaat zo voort Israel, u staat te wachten op de totale vernietiging van; uw eigen staat !

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  De Joodse leiders lossen deze racistische islamitische aanvallen niet op. Daarmee zijn ze medeschuldig aan het vloeien van Joods bloed. Een echte leider zorgt dat er nooit meer een raket vanuit gaza kan worden afgeschoten. Al moeten er 3 miljoen racistische islamieten voor uitgeschakeld worden.

  Like

 7. Trucker zegt:

  alles wat palestijn is deporteren naar wherever en de Joodse staat uitbreiden.
  En passant hamas en fatah en alles wat naar terrorisme ruikt neutraliseren (Israëlische wijze) en case closed.
  Van de internationale gemeenschap moet Bibi zich niets aantrekken want die huilen als de hyenas (nee geen wolven) in het bos dat Israël gratuit geweld gebruikt tegen die “arme palestijnen”.
  Ze zijn tevens zonder uitzondering, (behoudens de huidige POTUS van tot nader order de machtigste natie ter wereld) verdoken (of zelfs openlijk) antisemitisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s