Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

Screenshot_370

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw choqueert de zaak van een verkrachting-bende Groot-Brittannië. In de stad Huddersfield in Engeland werd een groep van 31 moslims wegens verkrachting en mensenhandel voor de rechter gezet. Het jongste slachtoffer was pas 12 jaar oud.

Contra magazine

De politieagenten gaven aan dat de misdrijven in de stad in de jaren 2005 en 2012 tegen vijf meisjes plaatsvonden, die op dat moment tussen 12 en 18 jaar oud waren. Alle beschuldigden zijn tussen de 29 en 42 jaar oud – volgens de “Huddersfield Daily Examiner” kunnen twaalf van hen om “juridische redenen” niet genoemd worden. Zij werden echter wel aangeklaagd.

In een verklaring zegt de West Yorkshire Police: “De autoriteiten in Kirklees hebben 31 personen wegens talrijke vergrijpen aangeklaagd, waaronder verkrachting en mensenhandel, met de bedoeling tot seksuele uitbuiting.”

In haar verklaring noemt de politie ook 18 personen die aangeklaagd worden:

Banaras Hussain uit Shipley werd wegens een verkrachting van een vrouwelijk persoon boven de 16 jaar veroordeeld.

Banaris Hussain uit Huddersfield werd wegens de verkrachting van een 13- tot 15-jarig meisje veroordeeld.

Mohammed Suhail Arif uit Huddersfield werd aangeklaagd wegens de verkrachting van een 13- tot 15-jarig meisje.

Mohammed Sajjad uit Huddersfield wordt wegens een verkrachitng in de leeftijd van 13-15 jaar in vier gevallen, een verkrachting van een meisje onder de 13 jaar en het plegen van een kinderdelict aangeklaagd.

Fehiren Rafiq uit Huddersfield wordt er in twee gevallen van beschuldigd het plegen van een seksueel misdrijf bij een kind te vergemakkelijken.

Umar Zaman uit Huddersfield wordt aangeklaagd wegens twee verkrachtingen van een 13-15-jarig meisje.

Basharat Hussain uit Huddersfield wordt met twee punten van aanklacht van de verkrachting van een 13-15-jarig meisje aangeklaagd.

Amin Ali Choli uit Huddersfield wordt aangeklaagd wegens de verkrachting van een vrouw ouder dan 16 jaar.

Shaqeel Hussain uit Dewsbury wordt aangeklaagd wegens de verkrachting van een meisje van 13-15  jaar en twee gevallen van mensenhandel.

Mubasher Hussain uit Huddersfield wordt wegens de verkrachting van een 13-15-jarig meisje en seksuele overvallen aangeklaagd.

Abdul Majid uit Huddersfield wordt met twee punten van aanklacht wegens de verkrachting van een 13-15-jarig meisje aangeklaagd.

Mohammed Dogar uit Huddersfield wordt met vijf punten van aanklacht wegens de verkrachting van een 13-15-jarig meisje aangeklaagd.

Usman Ali uit Huddersfield wordt met twee aanklachten wegens de verkrachting van een 13-15-jarig meisje aangeklaagd.

Mohammed Waqas Anwar uit Huddersfield wordt met vijf punten van aanklacht wegens de verkrachting van een 13-15-jarig meisje aangeklaagd.

Gul Riaz uit Huddersfield wordt aangeklaagd wegens de verkrachting van een meisje in de leeftijd van 13 tot 15 jaar.

Mohammed Akram uit Huddersfield wordt wegens twee aanklachten vanwege seksuele uitbuiting van een vrouw en de verkrachting van een 14-15-jarig meisje aangeklaagd.

Manzoor Akhtar uit Huddersfield is verantwoordelijk voor de handel en drie gevallen van verkrachting van een meisje van 13 tot 15 jaar.

Samuel Fikru uit Camden werd met twee aanklachten wegens de verkrachting van een meisje van 13 tot 15 jaar aangeklaagd.

Zoals uit de namen blijkt, gaat het bij de bij naam en toenaam genoemde daders zonder uitzondering om moslims. Ook als het niet politiek correct is, moet men erop wijzen welke perverse parallelsamenleving Groot-Brittannië het land heeft binnengehaald. En dat is slechts de nieuwste zaak. Nog in maart werden 20 leden van een islamitische verkrachter-bende uit Telford voor de rechter gezet, die jarenlang kinderen misbruikten. Het aantal slachtoffers? Ongeveer 1000.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

 1. Klaas zegt:

  Liked by 3 people

 2. Tiurrie zegt:

  Deze daders stuk voor stuk een paar uur in the underground scene sturen ….daarna politiek incorrect de zee in pleuren. …Zonder rechtsgang. …..laaghartig tuig…

  Liked by 1 persoon

 3. Madhead zegt:

  Van mij mogen ze dit tuig onverdoofd castreren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s