Migrantengeweld: Siciliaanse commissaris in eigen huis aangevallen met scheermessen

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

De Siciliaanse politiecommissaris Nuccio Garozzo werd door een groep immigranten in zijn eigen huis in Catania met scheermessen aangevallen. Twee mannen braken in en vielen hem met scheermesjes aan toen de commissaris de inbrekers betrapte en een van hen arresteerde. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, bracht de aanval in verband met de EU-vluchtelingencrisis en schreef dat zijn land “krankzinnig” zou zijn: “Diegenen, die oorlog in onze huizen brengen, zijn niet welkom.” De gearresteerde rover zou een 18-jarige “asielzoeker” uit Gambia zijn.

journalistenwatch

Nuccio Garozzo werd wakker toen twee mannen in zijn huis hadden ingebroken en hem, toen hij probeerde inbrekers te arresteren, met een scheermes aanvielen. Lokale Italiaanse media berichten volgens de “Daily Mail” dat een van de inbrekers als een 18-jarige migrant uit Gambia werd geïdentificeerd.

Anders dan Duitse politici van de consensuspartijen gaat de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken achter het slachtoffer staan:

“We zijn krankzinnig. In Catania werd de commissaris Nuccio Garozzo door een groep immigranten, van wie eentje om ´humanitaire redenen´ in Italië werd opgenomen, in zijn eigen huis aangevallen. Mijn volledige solidariteit met de commissaris, die ik zojuist aan de telefoon gehad heb en die met 80 steken moet leven. Voor deze zogenaamde vluchteling echter geen rabat, onmiddellijke uitzetting. Met de #Decretosicurezza wordt iedere asielzoeker die in Italië een delict pleegt, zonder uitzondering uit ons land gezet. Wie de oorlog in ons huis brengt, is niet welkom.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Lega Nord, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Migrantengeweld: Siciliaanse commissaris in eigen huis aangevallen met scheermessen

 1. Peter zegt:

  Wat verassend, die was zeker verward .

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Met de #Decretosicurezza wordt iedere asielzoeker die in Italië een delict pleegt, zonder uitzondering uit ons land gezet. Wie de oorlog in ons huis brengt, is niet welkom.”@

  Kijk eens aan, dat klinkt positief. Er is dus nog hoop.

  Geliked door 2 people

  • j van der valk zegt:

   Europa is voor de islam het land van oorlog….Dar al-harb !
   Wat positief dat deze smeris dit weet…..
   Dar al-islam “huis van de islam” en dar al-harb “huis van de oorlog”, ook wel dar al-kufr “huis van de ongelovigen” genoemd, zijn twee gerelateerde begrippen in de islam.

   Like

 3. Yvonne zegt:

  Of te wel wie de oorlog in Europa brengt is niet welkom!
  Misschien dat er nu eens wat gebeurt nu al de commissaris wordt aangevallen
  Salvini doet tenminste wat hij zegt

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Italië is toch ook een rechtsstaat? In Nederland zeggen politici dat ze niets over individuele zaken kunnen zeggen zolang die onder de rechter zijn. In dit geval zit een dader in voorlopige hechtenis in afwachting van zijn berechting.
  Hoe kan dan een minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, al aankondigen dat deze dader (die tot zijn veroordeling VERDACHTE is), uitgezet moet worden? Hij wil vermoedelijk ook een verandering aanbrengen in het rechtssysteem. Een eind maken aan de eindeloze rechtszaken met gesubsidieerde rechtsbijstand. Ik wens hem veel succes!! Europa kan er een voorbeeld aan nemen.
  malsion@orange.fr

  Like

 5. Mary zegt:

  Kijk en zo doe je dat, er uit, vuilnis terug naar de belt waar ze vandaan kwamen!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Williaan zegt:

  de westerse leiders zijn nog steeds niet wakker want dit zij slechts kleine incidenten vinden ze,
  net als hier waar ze ook niets over durven zeggen.
  https://www.trouw.nl/opinie/hoe-kun-je-reiniging-voelen-in-het-land-waar-politieke-gevangenen-onthoofd-aan-een-kruis-rotten-~a0c388f1/ islam een religie van liefde, wel vreemdsoortig liefde.

  Like

  • Steven zegt:

   Ze zijn wél wakker..maar hebben juist andere plannen met Europa. En met de tegenwind van Italië en de oostblok landen loopt het niet zo soepel meer. Nu laten ze alle haatkoppen maar via Spanje naar binnen komen (buiten wat met vliegtuigen worden ingevlogen waar niemand iets te horen van krijgt) om zodoende alsnog de volksvervanging door moord rond te krijgen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Williaan: 21.17. uur, op 2/9. Islam is de vrede en liefde, van een begraafplaats. De islam is een dodelijke ziekte.

   Like

 7. Johan zegt:

  Zonder meer uitzetten ? Dat stuk vuilnis lacht daar alleen maar om.
  Ze moeten hem ter dood veroordelen en het vonnis onmiddellijk ten uitvoer brengen.
  Misschien heeft dat een afschrikwekkende werking op de rest.

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  Als hij in eigen land maar niet gemarteld wordt!

  Ik zou de uitzetting nog eens goed overpeinzen, nu het nog kan.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Inderdaad Guus.
   Stel je voor dat deze arme sloeber het daar voor zijn kiezen krijgt, je moet er niet aan denken.

   (VVD, PvdA, GroenLinks,CDA, PvdD, D66 modus uit …)

   Like

 9. Trucker zegt:

  Eén vraag primeert bij mij en is louter vanuit “functioneel” perspectief…
  Waar waren zijn wapens gebleven ??????? weet het niet zeker maar peins Italië Beretta 9mm
  tuig staat echt niet meer recht als dat binnenkamers gebruikt wordt en de kans dat ze (nog) tot de levenden behoren is verwaarloosbaar.
  Commisaris heeft het slechte voorbeeld dus zonder meer !
  Ik ken er behoorlijk die ik weet die een wapen (ken een voorzitter van een schietstand die heeft thuis in ELKE kamer een pistool grijpklaar 🙂 liggen hebben in huis, legale wapens praat ik over.
  Trouwens zou ze geen brood willen geven in Vlaanderen zij die nog een wapen verborgen hebben zonder aan te geven hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Was mijn eerste gedachte ook.
   Als politiecommissaris laat je je toch niet door twee indringers scheren als je ligt te slapen.
   Gewoon wachten tot ’s morgens zou ik zeggen en ze daarna naar Allah sturen.

   Geliked door 1 persoon

 10. abouneenee zegt:

  Wij moeten ook zo’n decreet hebben waarmee we criminele asielzoekers bij de minste overtreding het land uit kunnen zetten, het gaat verdorie om de nationale veiligheid en belangrijker nog, ons gevoel van welbehagen. Zonder rust geen vrede, dus sinds het begin van de multiculturele samenleving (Den Uyl, 1975; oil for immigration; verdrag van Straatsburg) heerst in Europa feitelijk de derde wereldoorlog.

  Like

 11. Sjun Demartelaere zegt:

  Verstandige burgers zorgen ervoor eigen have en goed te kunnen verdedigen want van hun huidige overheden moeten ze het daarbij duidelijk niet hebben.

  Like

 12. aad zegt:

  Ik voel zo een ongelofelijk wrang gevoel, om het te moeten zeggen. Maar zolang het gewone burgers zijn die aangevallen worden schijnt het niet door te dringen bij de politiek hoe ernstig de situatie is. Zolang het gewone vrouwen zijn, van het soort u en ik, die verkracht worden is het niet meer dan een incident. Zolang het geen kind van een politicus is. schijnt een stille tocht, een paar honderd kaarsjes en wat bloemen het leed te moeten vergeten. Ik kan het niet nalaten, en wie mij dat kwalijk neemt het zij zo, Maar de vrouw waar ik zo van hou, werd door een van jullie idioten die jullie binnenhalen op 22 maart 2016 uit het leven geblazen en ligt begraven in Liberia. Welkom in jullie zelf gecreëerde verrotte wereld. Sorry voor deze man, maar door het dovemansoren gedoe van de overheid heb ik het met jullie soort helemaal gehad. Sterkte en beterschap!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Rabat?
  Ja, op zijn rug, met een roestige spijker, geen korting.

  “van wie eentje om ´humanitaire redenen´ in Italië werd opgenomen”
  Hier wordt een spelletje gespeeld.

  Niets is zo laf als iemand die voortdurend halve waarheden vertelt. Want wie waarheid combineert met leugens zal vroeg of laat de hele leugen onthullen. Bedrog verhuld door goede manieren is schadelijk en giftig. Het heeft de neiging om naar boven te komen, net als leugens.

  Unamuno schreef in zijn werken dat er geen goede dwazen zijn. Ze weten allemaal op hun eigen manier hoe ze kunnen samenspannen en effectieve trucs kunnen uithalen om ons te verrassen. Als er dan iets is waar onze samenleving er te veel van heeft, dan is het mensen die niet bepaald dwazen zijn, maar ook geen genieën. Halve waarheden of gedeeltelijke waarheden zijn een veel voorkomende strategie. We zien ze in elke context, vooral in de politieke wereld.

  “Je hebt een halve waarheid verteld? Ze zullen zeggen dat je twee keer liegt als je de andere helft verteld.”

  -Antonio Machado-

  Like

 14. Hendrik zegt:

  Nekschot, bespaar je de vliegkosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s