Carla Del Ponte: Nederland is mogelijk medeplichtig aan oorlogsmisdaden

Screenshot_97

(Door: Ghassan Dahhan en Milena Holdert)

Carla Del Ponte (foto) is ‘geschokt’ dat Nederland steun leverde aan strijdgroepen waarvan bekend was dat zij mensenrechten schonden. De Zwitserse is voormalig hoofdaanklager van het Joegoslavië-tribunaal en was tot vorig jaar lid van de VN-onderzoekscommissie voor Syrië. “Alle partijen in het conflict plegen misdaden. Nederland weet dat de oppositie oorlogsmisdaden pleegt.”

Del Ponte reageert op de uitkomsten van onderzoek door Trouw en Nieuwsuur naar de steun aan de Syrische gewapende oppositie. Ze rapporteerde van 2012 tot 2017 namens de Verenigde Naties over oorlogsmisdaden en mensenrechtenschendingen in Syrië, niet alleen door het regime van president Assad, maar ook door gewapende oppositiegroepen. “Wij schreven al vanaf 2013 in onze rapporten dat álle strijdgroepen in het Syrische conflict zich schuldig maakten aan oorlogsmisdaden”, aldus Del Ponte.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Rotzakken, Rutte, Syrië, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Carla Del Ponte: Nederland is mogelijk medeplichtig aan oorlogsmisdaden

 1. jantjeuitnl zegt:

  Het woord “geschokt” wordt door politici (en nu dus ook door rechters) te pas en te onpas gebruikt.
  Iedereen voelt op zijn klompen aan dat deze onbetrouwbare types helemaal niet ‘geschokt’ zijn.
  Het is verworden tot een praatje pot.
  Iedereen met een normaal stelletje functionerende hersenen wist dit allang.
  Ik ben geschokt van de 180 miljoen doden die de moslims op hun geweten hebben en van de politici die Europa onder de voet laten lopen door diezelfde barbaren die al 1400 jaar dood en verderf zaaien.
  Voordat hun koppen eraf gaan, en dat gaan ze wegens ongelovig, zullen ze ook wel nog een laatste keer geschokt zijn.
  Vuile hypocrieten.

  Like

  • Anneke zegt:

   Wie dood en verderf zaait, zal het zeker ook oogsten…Ben benieuwd of ons continent/ scheepje Europa ooit nog in rustiger en betrouwbaar vaarwater mag varen. Blijf dit wel HOPEN…

   Like

 2. Harry zegt:

  Smijt die chronische leugenaar en vreselijke volksverrader Rutte in de gevangenis .
  We hadden hier ene Akse , die vocht tegen Isis , die wilden ze in de gevangenis stoppen !
  En iemand zoals Rutte , die de terroristen steunde met VELE miljoenen van ONS geld , zou gewoon kunnen blijven zitten ???

  De hele Nederlandse overheid is inmiddels stapelgek, lijkt het wel .
  Kom op , justitie , laat zien dat jullie niet allemáál gestoord zijn .
  Pak die smeerlap aan !

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Duizenden Nederlandse politieagenten, spoorwegpersoneel en ambtenaren hebben tijdens WO II 104.000 joden opgepakt en gedeporteerd en 25.000 Nederlanders waren lid van de Waffen-SS!

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Dat krijg je ervan als Nederland zoals ALTIJD overal haar NEUS in wil steken en zich ALTIJD met alles en iedereen bemoeien.
  Het enige waar ze zich niet druk om maken is de eigen bevolking…
  Mag hopen dat ze weer voor Miljarden worden aangeslagen!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Oh, en waar komen die miljarden dan vandaan, als ze die krijgen als boete?
   Dat wordt dan weer armoe lijden voor de bevolking.
   Maar jij dacht ook, laat ik eens wat stoers zeggen.

   Like

   • Steven zegt:

    Die Miljarden zullen uiteraard weer op de bevolking worden verhaald.
    Stoer? tja.. noem hoe je het wilt!

    Like

   • BertG. zegt:

    Net zo iets als dat ze de belasting een boete laten betalen.
    Waar haalt de belasting dan ze geld vandaan?

    Like

   • Steven zegt:

    Of ze nu de belasting een boete laten betalen, al het geld liever naar Afrika sturen…of ervan naar de hoeren gaan…de burger is altijd de LUL.
    Het gaat mij even om de afstraffing en niet wie er voor op moet draaien..want dat is al bekend!

    Like

   • BertG. zegt:

    En wie straf je hier dan mee af, de bevolking.
    Want ze hoeven het nooit uit hun eigen zak te betalen.

    Maar daar ging het jou ook om.
    “Het gaat mij even om de afstraffing”

    Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Waar maak je je eigen nou druk om man?!

    Like

   • Steven zegt:

    Zit je hier alleen maar om mensen af te zeiken wat je niet welgevallig is?
    Denk er van wat je wilt!

    Like

   • Anneke zegt:

    Verwacht eigenlijk een tweede economische kritische beurs ellende, het definitieve einde met deze FOP welvaart. Wie het laatst lacht, lacht het hardst…Met vol volume!!!

    Like

 5. Sabeltant zegt:

  Tja, er zal best een of ander neanderthaler voorouder van mij een of ander dorpje uitgemoord hebben, Een vorm van evolutie zeg maar, het ging om het dagelijkse voortbestaan van de soort zeg maar, daar gaan wij ons nu toch niet meer druk om maken mevrouw Carla Del Ponte?
  Zonder al deze voorgaande kuch* “oorlogsmisdaden” had u in een andere tijd geleefd. Misschien was u zelfs niet eens geboren. Dus waar maakt u zich eigenlijk druk om?

  Like

 6. Nou, dat is dan een eerste begin van vaststellen, nu de volgende stap, en dat is de regering aanklagen, althans een paar onderdelen er van en de opdrachtgevers en uitvoerders hiervan.

  Like

 7. wauso zegt:

  Pater Frans van der Lugt gedood door Al Nusra strijders (“rebellen”). Met geld van ons (van U en mij) is hij gedood en de Politieke Elite vond het prachtig en bij de NOS verbond men zijn naam nog even aan President Assad om het goed te praten dat hij gedood werd. Nog nooit heeft er in het Parlement zoveel autochtonen dodend Krapuul gezeten.

  Een paar woorden Arabisch van Pater van der Lugt die al hongerend (hij vraagt hier om voedsel) zijn laatste dagen mocht doorbrengen. En Regering Rutte geeft Toyota Pick-ups weg aan zijn moordenaars terwijl Pater van der Lugt wordt onthoofd met messen door Rutte gefinancierd.

  Like

  • Roni zegt:

   T.R.I.E.S.T. Zomaar letters van een alfabet van een cultuur die de cultuurmarxisten en hun bondgenoten, moslims, maar wat graag weggevaagd willen hebben.
   O. W.E.E. Zomaar zou het eens kunnen omslaan in WestEuropa, het kleine begin is er, en zie ze dan eens massaal vluchten die cultuurmarxisten en continentverraders.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Ik hoop dat ze het doorzet en al die verraders hier voor dat tribunaal sleept, en ze voor jaren opsluit.
  Ze zal het Nederlandse volk daar een groot plezier mee doen.

  Geliked door 1 persoon

 9. King Arthur zegt:

  Tja, aanklagen dus en wel zo snel mogelijk, die smerige polletieke slinkse VVD ratten die het van ons geroofde belastinggeld aan criminele geven om een eerzaam land in de ellende te storten.

  Like

  • King Arthur zegt:

   Een beetje off-topic, maar zeker net zo belangrijk vanwege de VVD-adapten-zakkenvullers met hun doordrammende millieu gezeik dat ons honderden miljarden gaat kosten zonder dat er ook maar iets bewezen is:
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/2559567/linkse-filmmaker-bedolven-onder-woede-na-kritische-docu-over-klimaathype

   Like

   • Roni zegt:

    Links, de agressieve inktvis met overal zijn vieze tentakels. Met zijn inkt probeert hij nog alles te verdoezelen als in een stuiptrekking. Maar ook WestEuropa is steeds meer aan het ontwaken. Normaal vind ik inktvis lekker mits goed klaargemaakt, maar deze inktvis moet 100% vernietigd worden zonder gemaar en zonder extra kosten.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @King Arthur: 07.08. uur. Had het al gelezen in de Televaag. Het zoveelste bewijs hoe de socialistische (linkse) en liberale bende aankijkt tegen de vrijheid van meningsuiting. Alleen hun mening mag verkondigd worden, zeg je wat anders, dan schelden deze INTOLERANTEN je gelijk uit voor: Nazi, facist en minderwaardig mens. Vieze huichelaars dat zijn het.

    Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Mooi, Rutte wordt nu voor het Internationaal Strafhof gesleept, berecht en zal zijn laatste dagen in een cel in alle eenzaamheid doorbrengen (dacht ik in een naïef moment).

  Het IS heeft zich in het verleden gruwelijk geblameerd toen het Milosevic veroordeelde en liet creperen in een Nederlandse cel onder Wim Kok die oorlogsmisdaden beging in Joegoslavië, maar ja, toen was de criminele NATO de goede partij terwijl zij geen mandaat hadden van de VN waar linksvolk altijd zo op hamert.

  Dat lachwekkende Hof hoort op de vuilnisbelt en Del Ponte ook, want zij was degene die het onderzoek van het Joegoslavië tribunaal leidde, wist van orgaanhandel maar niets deed, tot de dag van vandaag

  Kosovo’s prime minister is the head of a “mafia-like” Albanian group responsible for smuggling weapons, drugs and human organs through eastern Europe, according to a Council of Europe inquiry report on organised crime.

  Hashim Thaçi is identified as the boss of a network that began operating criminal rackets in the runup to the 1998-99 Kosovo war, and has held powerful sway over the country’s government since.

  https://www.theguardian.com/world/2010/dec/14/kosovo-prime-minister-llike-mafia-boss

  En hier is nog iets voor Del Pote:
  Het schokkende verhaal van Kathryn Bolkovac
  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/23/het-schokkende-verhaal-van-kathryn-bolkovac/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 07.31. uur. Juist. En ik weet verdomd goed, dat deze marxiste del Ponte, het “moslimbeest ORIC”, matste, en wegkeek van het uitmoordden van 100 Servische dorpen door moslimbendes. Dat wijf deugt zelf voor geen meter.

   Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Oww, startte bij het bovenste topic, zie dus m’n reactie bij het volgende topic.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Eens !!! De verantwoordelijke dienen vervolgd te worden !!

  Like

 13. Petra DeBoer zegt:

  Carla del Ponte is in 2017 gefrustreerd opgestapt uit de mensenrechtencommissie Syrië omdat ze geen stap geen verder kwam.

  https://nos.nl/artikel/2186834-gefrustreerde-del-ponte-stapt-uit-mensenrechtencommissie-syrie.html

  Like

 14. Guus Velraeds zegt:

  De moreel verhevene wisten waar ze mee bezig waren en zagen dat het goed was.

  https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-pieter-omtzigt-2/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s