Dit gebeurt er wanneer een Iraanse met een Israëlische vlag door Keulen loopt

Screenshot_321

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Door Mehrak Shirkhanloo: Ik heb gisteren als Iraanse met een Israëlische vlag door Keulen gelopen. Ik ben helemaal aan het einde van mijn krachten. We werden van alle kanten vijandig bejegend door Arabisch-islamitisch-Turkse mannen. Ik werd als “landloze” beledigd. Ik kreeg niet alleen maar honderd keer een middelvinger, maar er werden ook moorddreigingen uitgesproken. Op de terugweg werden we gevolgd door drie mannen, die pas vertrokken toen de politie kwam. Als de politie er niet geweest zou zijn, zouden de aanhangers van Erdoğan ons besprongen hebben. Ik ben absoluut geschrokken van het antisemitisme in dit land. Vooral wanneer je dat aan den lijve ondervindt. Ik kan Israëli´s begrijpen, die op grond van deze enorme pesterijen het land verlaten.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”
politikstube

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dit gebeurt er wanneer een Iraanse met een Israëlische vlag door Keulen loopt

  1. Cathja zegt:

    En Erdogan maar huichelen. Islam betekent ‘vrede’….
    Ja ja….
    Het tegendeel wordt dagelijks bewezen. Ook nu weer, als je met een voor hen vijandige vlag loopt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Trucker zegt:

    Niet on topic maar islamieten gerelateerd dus altijd on topic
    islamieten invaders in Griekenland gooien hun eten weg, ze zijn niet tevreden over wat ze krijgen.
    Ik heb wel een oplossing voor dat (eerste is niet voor de mietjes en is iets met wapens).
    Tweede is allen oppakken met excessief geweld (die “nuance” is belangrijk in context islamieten) opsluiten in een leegstaand gebouw (zal ook wel in Griekenland voorradig zijn) gebouw inpakken met prikkeldraad (de “scheermes”variant) en verder niks meer doen.
    Probleem lost zich vanzelf op.

    Geliked door 1 persoon

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Vul voor ‘KEULEN’ elke willekeurige (middel-)grote stad in West Europa in. Bestrijden van anit-semitisme is belangrijk maar belangrijker is het bestrijden van de ISLAM. De ergste anti-simieten zijn namelijk daar te vinden. Logisch, want de grootste/ ergste anti-simiet was ene Mohammed, beweerd stichter van de ISLAM.
    malsion@orange.fr

    Geliked door 3 people

  4. kampersrene zegt:

    Hopelijk gebeurd dat ook binnen afzienbare tijd als ge rondloopt met een Turks vlag

    Geliked door 1 persoon

    • Guus Velraeds zegt:

      Ben bang van niet. Het zal straks wel gevaarlijker worden rond te lopen met een Belgische of Nederlandse vlag. Soldaten van het Europees leger zullen je in de nabije toekomst tegen de grond slaan als je provocatief met een vlag gaat zwaaien van een van de nationale staten.

      Geliked door 1 persoon

  5. Elisah zegt:

    Had dan ook meteen een camera laten meedraaien, beelden werken zijn vaak sterker dan woorden.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Alles kan, deze week WK wielrennen in Oostenrijk, ik zag net een Iraniër rijden, natuurlijk achteraan, in zijn land zullen ze ook wel kijken, wat een mooie wereld man, overal vrede, nu nog de Internationale erbij.

    Like

  7. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Fijne mensen, die Turken. En maar pappen en nathouden in de hele Westerse wereld. En maar uitkeringen betalen, en subsidies, en beledigingen accepteren want de politie mag niets doen. Wat doen wij eigenlijk met zo’n zooitje misdadige politici? Stop eerst eens met de uitkeringen aan respectloze ellendelingen, waar ze ook vandaan komen. Waar ze ook geboren zijn. Dat tuig eist “respect” notaene. WIJ onderhouden dat schorem ook nog. Hoe zit het met ONS RESPECT?

    Geliked door 4 people

  8. Ruud zegt:

    Met Duitsland komt het nooit meer goed tenzij er gelijkwaardig hard wordt teruggeslagen.

    Geliked door 3 people

  9. Williaan zegt:

    En de waardeloze politici doen als of het wel meevalt, maar dergelijke gebeurtenissen worden dan ook veelal als incidentjes afgedaan door de media, die onder druk staat.

    Like

  10. elena zegt:

    Wat moedig om dat te doen, maar je ziet hoe de mensen Israel haten , denk erom het is GODS volk handen af van ZIJN volk.

    Like

  11. Eigen volk eerst zegt:

    Veel Duitsers en natuurlijk alle moslims hebben een grote Jodenhaat. Ik vind dit ongelofelijk! Voor 2015 konden Joden overal in Europa veilig leven en nu Merkel aan de macht is en de moslim ellende massaal Europa heeft binnengehaald heeft is het ÉÉN GROTE HATELIJKE BENDE geworden. Joden hebben ISRAËL waar ze veilig kunnen wonen. Maar waar kunnen wij blanke Europeanen heen? De blanke genocide is dichtbij.

    Geliked door 1 persoon

    • Anneke zegt:

      Wij Europeanen kunnen/mogen vluchten naar Israel en daar politiek asiel aanvragen. Het is daar beter toeven, dan in dit sterk verdorven Europa.
      Daarbij komt ook nog, de NWO gekken hebben het plan om het christendom samen te smeden met de islam. Op Duitse basisscholen krijgen de kinderen al zo’n multiculti godsdienstles.

      Like

  12. Corné zegt:

    Zou het in NL beter zijn? Het zijn niet alleen moslims. Denk eens aan she-devil Anja Meulenbelt en de de CDA-er Dries van Agt. Die zijn de joden al jaren lang intens aan het haten. Altijd op het randje, zodat ze niet vervolgd worden, maar hun ondertoon is overduidelijk anti-semitisch. Dat zijn bovendien politici geweest en hebben veel sympahtisanten, uiteraard uit linkse hoek. De meeste moslims zijn jodenhaters. Dat zijn ze volgens de koran ook verplicht. Er zijn er een miljoen van in ons land. Dus ga maar na. Het worden nog bewogen tijden. Want eens zullen onze burgers het niet langer pikken. Er wordt meerdere malen gewezen op het risico van een burgeroorlog. Het is het wachten op georganiseerd militant burgerverzet. Dat is nu nog afwezig. Maar ik ben bang dat na een onverhoopte aanslag de beer los gaat.

    Like

  13. Ludo Tausch zegt:

    Dit is op Mother of the Mount Carmel herblogd.

    Like

  14. Anneke zegt:

    HEEL MOEDIG !!! Zij heeft d’r hart op de juiste plaats en heeft met deze daad getoond hoe DIEP Duitsland is gezonken.

    Like

    • Anneke zegt:

      De geest van de wijze, richt zich naar RECHTS. De geest van de DWAZE, richt zich tot links.
      Al de 666-marionetten vn de NWO-dwazen, hebben de afgelopen decennia dit feit breed/volop getoond. Wij leven nu (door hun DWAASHEDEN) in een flink verrotte maatschappij.

      Like

Plaats een reactie