Keulen verzonk in een zee van Turkse vlaggen

Screenshot_318

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Erdoğan heeft zoals gepland de moskee in Köln-Ehrenfeld geopend als bekroning van een staatsbezoek dat men beter maar zo snel mogelijk kan vergeten. Want de diepe buiging die de Duitse regering voor de despoot maakte, heeft zelfs mij sprakeloos gemaakt. Nog vernederender ging het niet. Nu is hij weg, moge hij nooit meer terugkomen. In herinnering blijven de rode vlaggen, die hebben aangetoond waar de loyaliteit van de hier wonende Turken echt ligt, enkele uitzonderingen daargelaten. En een moskee als een atoomcentrale, die maar één ding uitstraalt: macht. En de boodschap dat er geen plaats is voor Duitsers.

Bij de opening van de moskee in Ehrenfeld richtte de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan het woord tot zijn aanhangers en de burgers van de stad:

“Beste inwoners van Keulen, de groet van Allah, de zegen zij over jullie. Ik wil graag mijn diepste respect uitdrukken aan alle 3,5 miljoen broeders en zusters die in Duitsland wonen. Maar ook aan alle anderen mijn groeten brengen. Allen, die in Europa wonen, die voor dit land werken. Hartelijk dank voor het enthousiasme dat ik hier mag zien bij de opening van de centrale moskee”, zei hij tijdens de bijeenkomst in de moskee voor uitsluitende genode gasten en de pers.

“Ik wil graag mijn vriend, de Duitse president Frank-Walter Steinmeier, bedanken. Ik bedank ook de burgers van de stad Keulen. Wij hebben met mijn collega veel thema´s in Berlijn aangesproken. Wij hebben ook met bondskanselier Angela Merkel gesproken hoe we onze betrekkingen kunnen uitbreiden, wat we samen tegen de islam- en buitenlander-vijandigheid kunnen doen.

Er waren zeker bepaalde meningsverschillen met Duitsland. Van de terreurorganisaties tot aan de Syrië-oorlog en de handelsoorlog. Buiten zijn meer dan 10.000 mensen bijeengekomen. Of ze ons nu horen, weet ik niet. Het nut van deze intensieve samenwerking zullen ook de 3,5 miljoen mensen in Duitsland ervaren. Er zal een nieuwe en betere tijd komen.

Screenshot_319

Vandaag hier bijeengekomen, allemaal samen, zijn we getuige van een historisch moment. Dit prachtige bouwwerk hier in Keulen zullen we nu samen openen. Ik ben heel blij dat deze moskee kon ontstaan. Na de eerstesteenlegging waren er uit bepaalde kringen ook bepaalde protesten. Zij waren tegen de bouw van de moskee. Ondanks de protesten hebben veel politici en NGO´s dit project ondersteund. Ik als president wil hen daarvoor hartelijk bedanken. Er was krachtige ondersteuning van onze vrienden, van DITIB en onze Turkse zusters en broeders. Zij hebben zo´n prachtig geschenk aan Duitsland gegeven.

Ik wil graag de architecten en kunstenaars bedanken. De moskee is het waar dom een plek in de wereldarchitectuur in te nemen. De moskee dient, of het moslims zijn of niet, het samenleven van de mensen. Wat betekent de moskee in de islam? Zij is de plek waar de mensen bijeenkomen. Hier bestaat geen scheiding, geen discriminatie. Hier is de plek van de overgave aan Allah.

Dat heb ik ook tegen de minister-president van de deelstaat Nordrhein-Westfalen gezegd. Het is een bouwwerk voor de stad Keulen, die deze waarden in zich draagt. Mensen, die hier naartoe komen, zijn nooit in terreur verwikkeld, ze zullen de vrede prediken en verbreiden. Elke moslim zou dat moeten weten. In dit centrum wordt de vredesopvatting van de islam geleefd. De Turkse gemeenschap heeft met dit bouwwerk laten zien dat zij bij Keulen en bij Duitsland hoort. Daarom verwachten we dat dit ook elders in Duitsland mogelijk wordt.

Iedere moskee is een teken van Allah, een weerspiegeling van de naam van Allah. Dat we één zijn, dat we sterk zijn, dat we zusters en broeders zijn. Onze god zegt ja, alle gelovigen zijn zusters en broeders. Dat is niet alleen maar een begrip. We moeten dichter bij elkaar komen. Er zijn 1,7 miljard moslims in de wereldgemeenschap van zeven miljard mensen. Van moslims gaat geen gevaar uit, van moslims gaat vrede uit. En deze koepel van een moskee lijkt op alle anderen.

Alle mensen die arm zijn, kunnen hier naartoe komen, om het even van welke komaf, welke religie. Vijftig jaar geleden kwamen mensen hier naartoe om hier enkele jaren te leven. Nu zijn jullie staatsburgers, hoewel dat nu beperkt werd, we spreken hier van 3,5 miljoen mensen. Dan zou het toch mooi zijn als zij ook Duitse staatsburgers zouden kunnen worden. Wij hebben er geen probleem mee, zij zouden zich meer aan het land en aan de stad Keulen binden. Wij zouden dat doen, mits dat geen strafrechtelijke problemen oplevert en het staatsburgerschap wordt verstrekt. Er zou een centrum van samenleven moeten ontstaan.

De terreurorganisatie PKK, een organisatie die op de een of andere manier terroristisch actief is geweest, heeft niets met ons geloof te maken. Een radicaalislamitische terrorist is net zo fout als een boeddhistische, een christelijke of een joodse terreur.

We mogen geen onderscheid maken tussen terreurorganisaties, of dat nu in Berlijn op de kerstmarkt is of de PKK, die een klein kind heeft vermoord. De Gülen-terreurorganisatie heeft op 15 juli 2016 251 mensen vermoord, de Fetü-beweging. Zij heeft mensen gebombardeerd. Belangrijk is dat men zichzelf erkent en weet wie men is.

Wij zijn tegen de terreur en roepen ertoe op dat men geen onderscheid maakt. Meer dan 2500 gewonden. Zij zouden zich noch in de VS noch in Europa moeten kunnen ophouden. Onze partners vragen om bewijs. De bewijzen liggen toch voor de hand. Onze rechtbanken hebben in Turkije vonnissen geveld. Die zou men niet moeten ignoreren. Terroristische symbolen zoals die van de PKK zouden niet meer op straat getoond moeten worden. Wij verwachten van de Europese vrienden, van de media en van de pers in Europa dat de moslims niet als de anderen worden neergezet.

Screenshot_320

Özil en Gündogan werden gediscrimineerd in Duitsland, omdat ik met hen op de foto stond. Ik als president heb dat niet begrepen. We hebben samen geapplaudisseerd, mevrouw Merkel en ik, toen Özil een doelpunt heeft gemaakt tegen Turkije. Ik heb niet gezegd hoe kun je nu een doelpunt maken tegen Turkije, dat heb ik niet gezegd.

Keulen is, als het gaat om de culturele verscheidenheid in Duitsland, een van de rijkste steden. We zouden de verscheidenheid als een rijkdom moeten zien. Ik weet hoe positief de minister-president tegenover jullie staat. Ik weet dat hij er ook bij wilde zijn, maar er was een communicatieprobleem. Ik had graag gewild dat de minister-president en de burgemeester hier ook zouden zijn geweest en ook toespraken zouden hebben gehouden. De islamvijandigheid is een gevaar dat de maatschappelijke vrede ondermijnt.

Ik spreek niet van assimilatie, maar van integratie. Er leven 3,5 miljoen mensen van Turkse komaf in Duitsland. Wij ondersteunen jullie, wij zijn trots op jullie. Veel kringen, die dat ignoreren, nemen wij niet voor kennisgeving aan. Wij zullen ook niet toestaan dat kringen als de Fetü-organisatie dat beschadigen.

Ga met vrede en vertrouwen in deze moskee. We zouden tegen diegenen moeten zijn die op een bepaalde manier vijanden van ons willen maken.”

Bron:
https://heckticker.blogspot.com
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Merkel, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Keulen verzonk in een zee van Turkse vlaggen

 1. delamontagne zegt:

  …………waar de loyaliteit van de hier wonende Turken echt ligt,……”
  die ligt net zoals bij alle andere invaded landen, bij ’t thuisland dat onderdeel uitmaakt van de Umma.
  De gastheer, M/V, keken en naar en wisten zich als dhimmies te gedragen.
  En allahha, lachte “haha en zag dat ’t goed was.
  Ondertussen worden in Turkeije de Kerken zoniet gesloopt, dan wel gesloten………

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Hij spreekt over Duitsland alsof hij het ook daar (al) voor het zeggen heeft, spreekt leugens over de islam, want deze ideologie brengt de haat jegens niet-moslims naar buiten, in plaats van vrede.
  Ik vind het een verschrikking wat er in Keulen is gebeurd, en als ik Erdogan’s woorden mag geloven, dan zal Duitsland de bouw van nog meer van deze wanstaltige gebouwen moeten gedogen.
  Zou men dat weigeren, dan zal Turkije dit als een daad van vijandigheid zien. Het moge duidelijk zijn, de islam heeft ons inmiddels volledig in de tang.

  Zagen veel meer mensen dit ook maar zo.

  Geliked door 2 people

 3. Charles Martel zegt:

  3,5 miljoen weggegooid en terug te sturen. en 1,7 miljard is de ondergang van de mensheid.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Hier is de plek van de overgave aan Allah.

  Dit zegt genoeg.

  Wat een glibberige taqiyya-toespraak. Ik kan me heel goed voorstellen dat de onnozelen erin trappen.

  Geliked door 2 people

 5. Lars030 zegt:

  Combinatie van islamistische Taqiyya & West-EUropese Taqiyya.

  Wij worden niet gebeten door de kat of de hond, maar door de kat EN de hond.

  #WakeUp #StandUp

  @Identitair

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Dat ging vrij goed. Erdogan had in Koeln slechts vier uur nodig om de illusie van de Gutmenschen te vernietigen. De protestantse kerk in Keulen is met afschuw vervuld.
  Bedankt voor de hulp, sultan.

  https://www.kirche-koeln.de/stiller-protest-mit-einem-inneren-dialog-zur-einweihung-der-koelner-zentralmoschee/

  Geliked door 1 persoon

 7. VarAway zegt:

  Hetzelfde gevoel van woede en afkeuring krijg ik als in in de trein
  zit van AMS naar RTM en zie, vlak voor RTM Centraal,
  die monster moskee opdoemen en vraag me iedere keer af
  ” moet dat nou ? “.
  Omvolking móét, volgens onze uitverkopers van NL waarden
  in Den Haag. Bah, 3 maal Bàh!

  Geliked door 2 people

 8. Nachtkaarsje zegt:

  (Genesis 16:12) 12 Wat hem aangaat, hij zal een zebra van een mens worden. Zijn hand zal tegen iedereen zijn, en de hand van iedereen zal tegen hem zijn; en voor het aangezicht van al zijn broeders zal hij verblijf houden.”

  Totdat God het genoeg vind en ingrijpt.

  Like

 9. andre zegt:

  beste meneer Bron, hierbij Uw eigen artikel uit de oude doos! De EU resolutie 1743, ik moest wel lachen toen ik uw naam hierbij naar boven kreeg ))))) maar inhoudelijk is het om te janken.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/vernietigingspolitiek-eu-resolutie-1743-islam-door-je-strot-slikken-of-stikken/

  Geliked door 1 persoon

 10. Ruud zegt:

  Vernederend en schokkend voor al die trotse Duitse burgers. Dit komt nooit meer goed!

  Geliked door 1 persoon

 11. Williaan zegt:

  Het is toch al bijna of helemaal een Turkse stad, anders zal het niet lang meer duren. De grootste moskee staat er tenminste al en Erdogan wil meer islamitische gebedshuizen zien in Duitsland. De zoveelste stap is al weer gezet naar zijn heerschappij.

  Geliked door 1 persoon

 12. P. Puk zegt:

  Dat ze die fakir nog toelaten in het land. En dan mag hij ook nog zo’n haatbroeinest openen. We staan er bij, kijken ernaar en zijn machteloos.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Een Duits staatshoofd (Merkel) dat vriendschapsbetrekkingen aanknoopt met de dictator van Turkije (Erdogan) . Via de steun van Erdogan wil Merkel de islam in Duitsland een extra boost geven. Waar blijft die vent nu, die als sluipschutter een kogel door haar kop gaat jagen. Die Duitsers zijn toch ook maar verworden tot een stelletje slome duikelaars.

  Geliked door 1 persoon

 14. A Ruygrok zegt:

  Kijk die Erdoğan is wel een Leider hij gaat er voor en niets is hem te dol.., brutaal en geslepen als dat hij is
  Hadden wij maar Leiders met een paar % Erdoğan gehalte….
  Maar wij hebben van die ziekelijk nagemaakte lijdertjes die er voor zorgen dat het…, allah en de 7 maagden.., vergif zich tot in de kleinste haarvaten van cultuur en maatschappij kan verspreiden.
  A. Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 15. Hannah zegt:

  Erdogan heeft toch maar heel weinig problemen. Terroristische groeperingen zijn teruggebracht naar twee. Namelijk alleen die waar hij of turkije last van meent te hebben. Of het zijn pkk of gulen aanhangers. Daar waar hijzelf geen last van heeft bestaat in zijn tunnelvisie niet. En hoog op de agenda: ‘hoe de islam vijandigheid aan te pakken’. Oorzaken waardoor mensen afkerig worden voor islam??? Christenvervolging??? Nooit van gehoord.

  Like

 16. Jan zegt:

  Turkse beveiliging meent dat zij het in Germanistan voor het zeggen hebben, zet Duitse politie opzij en geeft hen opdracht wie van de protesterende moeten worden verwijderd

  Skandal bei Erdogan-Besuch in Köln
  Türkische Security spielt Polizei

  Die türkischen Sicherheitskräfte übernehmen zeitweise eine ganze Straße in Köln – dabei wäre das allein die Entscheidung und Aufgabe der Polizei. Dazu verwenden die Männer auch noch Flatterband mit der Aufschrift „Polizeiabsperrung“.  https://www.bild.de/news/inland/news-inland/skandal-in-koeln-tuerkische-sicherheitskraefte-sperren-strasse-ab-57559926.bild.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s