Laila Mirzo: “Alleen een slechte moslim is een goede moslim!”

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de vraag of de islam bij Duitsland zou horen, hebben al veel schrijvers antwoord gegeven. De desbetreffende positionering verduidelijkt de diepe kloof die er door ons land loopt: de een is voor, de ander is tegen. En er zijn moslims die hem als Duitsland´s toekomst beschouwen, terwijl anderen wanhopig voor hem en zijn onverenigbaarheid met onze waarden waarschuwen.

PI News (2)

Past de islam bij Duitsland? Politici zoals Angela Merkel, Christian Wulff en Wolfgang Schäuble hebben als vertegenwoordigers van het Duitse volk de vraag, zoals bekend, beantwoord: hij past niet alleen bij Duitsland, hij hoort er al lang bij!

De in Damascus geboren en al lange tijd in Oostenrijk levende schrijfster Laila Mirzo ziet dat fundamenteel anders: “Ieder ook maar half verstandig denkend mens, die de koran heeft gelezen, moet waarschuwen voor de islam!” Men zou de proef op de som eens moeten nemen en de vraag een keer omgekeerd aan een strenggelovige moslim (om het even of die uit Hamburg of uit Saoedi-Arabië komt) moeten stellen: Past onze Europese levenswijze, ons begrip van vrijheid, bij de islam?

Mirzo is er van overtuigd: “alleen een slechte moslim is een goede moslim!” Zo heet ook haar boek, dat zojuist is verschenen. Jihad, sharia, vrouwen-verachting zijn goed uit de koran en de Hadith te halen – een goedkeuring van of een overlapping met fundamentele Europese waarden echter niet.

Mirzo ziet met het oog op de islamitische overlevering en pas goed met betrekking tot de praktijk in islamitische landen (denk alleen maar al aan het feit dat in landen zoals Eritrea, Egypte en Mali de vrouwen nog altijd besneden worden!) geen enkele aanleiding om aan te nemen dat er een soort “islamitische reformatie” op handen zou zijn.

Zij waarschuwt: De islam is niet naar Europa gekomen om zich aan te passen. De islam is naar Europa gekomen om het te bevolken!

Mirzo wordt heel duidelijk: Ze zegt dat we getuigen zouden zijn van inbezitneming van land door aanwezigheid. De “geboorte-jihad” zou een geruisloos instrument zijn om de meerderheidsverhoudingen in onze samenleving te veranderen.

Soera 5, vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

 Wie gelovig moslims is, zou zich daar aan moeten houden. Wat zegt dat over de toverformule “integratie”?

Haar slotsom: Niet wij Verlichte Europeanen zullen de islam veranderen. Ook de hervormingsgezinde moslims zal dat niet lukken. Maar: de islam zal Europa veranderen. Zoveel is zeker.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Laila Mirzo: “Alleen een slechte moslim is een goede moslim!”

 1. Wolf zegt:

  Off TOPIC, Het Nedersaksisch is EINDELIJK als officieele Taal erkend.4,8 miljoen in Nederland die het spreken in Zuid Oost Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, de Achterhoek ,de gansche Veluwe , Oost Flevoland, Oost en West Stellingerwerf gelegen in het uiterste Zuid Oosten van het Friezenland, en nog eens 67 MIJOENEN!! mede Nedersakschen die onze Taal spreken in o.a. Duitschland, Denemarken, Oost Pruischen, Polen, Rusland en Oostenrijk!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Méénsch’n loath eur’n oen Thaal , stikkutt niettonder Stoel’n of Baank’ng mah skraagutt as een warme Sjaale in al sien kleur’n en klaank’ng!

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   En op Geen Stijl leven de NederSaksische reaguurders zich ook al massaal uit. Dit is Nationale Trots en een enorme overwinning voor 1 van de Oudste Europeese Talen die meer dan 65 MILJOEN mensen verbindt. WEG met dat westerse kauwgom taaltje wat ze brabbelen en sputteren daarginder in die Goddeloze randstad met hun eejjjrwwjjj [Rrrr] de Godgansche tijd op tv, reclame en tot in de 2e kamer aan toe en die vermaledijde linkse rot mentaliteit die er bij die lui ingebakken is! Ze zijn in de VERRE minderheid! , met hun paar miljoen en ook nog hun islamietjes bij hun aantal inbegrepen nota bene.

   Like

  • marijke zegt:

   Zuid-Oost Friesland, Noord-Drenthe, Groningen,,,,,,daar stonden de wiegen van grootouders aan beide kanten……Rond 1920 ( toevallig ) beide families naar het zuiden verhuisd, vanwege meer werk ….naar de Philips-stad Eindhoven …..
   maar het bloed kruipt altijd naar het noorden …..( nieuws volg ik ook daarvan ) het zit in mijn genen…..bij alle elfsteden-tochten die ik in mijn leven heb mogen meemaken, flikkerde ik iedereen de tent uit ….en volgde ik ELKE BEWEGING die er gemaakt werd !
   Nog steeds zit ik met spanning elk jaar te wachten op NOG een elfsteden-tocht, helaaaasss ….
   Ben helemaaaal niet opgevoed om te discrimineren, totaal niet ! …..Wat iedereen is en doet, moet ie zelf weten, al die verschillen in geloven zullen mij een worst wezen !
   En …..dan plotseling komt er een volk Europa en ONS LAND binnen geraust, en willen HIER de dienst uit maken, met hun ACHTERLIJKE IDEOLOGIEEN ons hier eens even komen vertellen dat alles wat christelijk is, of joods of wat dan ook, DAT DAT IN HUN OGEN NIET DEUGT, en wij beter kapot kunnen zijn ??? ……Nou dan kan ik U vertellen DAT MIJN BLOED BEGINT TE KOKEN , hoor ….
   achhh, laat ik maar niet verder schrijven, want mijn bloeddruk begint reeds te stijgen
   geloof ik

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wolf, straks heeft u geen nedersaksich meer nodig. Dan is arabisch de voertaal in Europa, dus ook in geheel duitsland. En als u als dimmy uw best niet doet om deze taal te leren, dan zal u door middel van lijfstraffen hiertoe gedwongen worden, zo niet erger. Dus maak u geen illusies over het nedersaksisch. Merkel c.s. heeft anders beslist en dat geldt ook voor nederland. Koning willem met zn maat voeren in nederland alleen een schijnvertoning op en hebben, net zoals het parlement, geen flikker te vertellen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Koning Willem en zijn matties incl. familie, zijn toch al meestal ergens in het buitenland. Het zal niet meer lang duren en dan zijn ze, zeg maar, verhuisd. Hun geld en kostbaarheden en boedel, zijn al daar waar ze heen gaan en het nieuwe vliegtuig is groot genoeg om de rest mee te nemen.

    Like

   • Wolf zegt:

    Wij bij ons zijn GEEN dimmy Volk. Daar zijn die gelukzoekers in Hoogeveen 2 jaar geleden al achter gekomen. Ze zijn met 30 stuks weg gevlucht naar Ter Apel of zo omdat ze bij ons in elkaar werden geramd met hun grote smerige islam bekken! wij waren met 8 x zoveel!

    Like

   • Wolf zegt:

    Wij waren s’nachts binnen de kortste keren aanwezig via apps en face book, toen enkele van onze familie leden werden bedreigd door dat smerige tuig. Politie uit Coevorden ,Hoogeveen, Hardenberg en Meppel hebben dat Eritrea tuig in bescherming moeten nemen. Binnen een week waren ze verschwunden richting een ander asiel! En de linkse media alles maar doodzwijgen, omdat anders misschien de Letterlijke Veenbrand hoog zou oplaaien en ons kennende JAAAAAARREN zou doorbranden..

    Like

 2. J zegt:

  Erdogan is geen moslim meer. Hij is aan het trainen om naar een nichtentent te gaan.
  Hij traint al met een banaan in zijn r..t om het straks vlot te laten verlopen.

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitse-politie-bewaakt-museum-dat-provocerend-erdogan-kunstwerk-toont~a6619471/

  Like

 3. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/10/08/eu-rapport-de-eu-heeft-ruimte-voor-3-8-miljard-immigranten/

  EU rapport – De EU heeft ruimte voor 3.8 miljard immigranten

  We waren bekend met het in 2000 verschenen VN plan – Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations? – waarin gepleit wordt voor de immigratie van absurde aantallen migranten.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  weer eens bevestigd wat ik al vermoedde:
  alleen de slechte moslim is ’n echte goede
  al klinkt het dan wellicht een beetje boud,
  maar wie ’t ontkent zit dus domweg écht fout…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het is dan ook niet verwonderlijk dat zelfs in dorpen en gehuchten er plotsklaps een moslimfamilie komt wonen, en nog één en nog één etc.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hans zegt:

  Precies hetzelfde heeft Wim van Rooy, Belgisch auteur, wetenschapper en onderwijzer geschreven in zijn wetenschappelijke werken. Een goed gedocumenteerde studie (‘ Waarover men niet spreekt’ uit 2015, e.a. studies) over alles wat met de islam te maken heeft. Ook de uitspraak door Laila Mirzo komt hierin letterlijk aan bod. Als iemand denkt dat de islam een religie van vrede is wordt hij/zij hardhandig met de neus op de feiten gedrukt. Het gaat niet over mensen persoonlijk die deze ‘ideologie’ uitdragen…

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Soera 5, vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.” En Wat Doet De Paus ? Hij wast de voeten van islamneukers en blijft open grenzen promoten….voor die achterlijke troep van Soera 5 met gedichtje …nummer eenenvijftig

  Like

 8. Elisah zegt:

  Gênante lafheid….
  https://fenixx.org/2018/10/09/londense-politiebaas-sloot-zijn-deuren-en-keek-door-het-autoraam-hoe-de-westminster-terreuraanval-voor-hem-ontvouwde/

  Londense politiebaas sloot zijn deuren en keek door het autoraam hoe de Westminster terreuraanval voor hem ontvouwde

  De waarnemend commissaris van de Metropolitan Police was aanwezig bij de terreuraanslag in Westminster in 2017, maar bleef in zijn auto met de deuren op slot zitten en keek toe hoe Khalid Masood voetgangers overreed en vervolgens de politieagent Keith Palmer aanviel met twee messen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  “Alleen een slechte moslim is een goede moslim !”…………………………..Dus veruit de meeste zijn “goede” moslims !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s