Blauw-wit

Screenshot_67

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het klinkt als een plaatselijke voetbalclub, maar inmiddels is het een beweging die in heel Europa exorbitant snel groeit. O.a. geboren uit de afkeer ten aanzien van de massamigratie en het ronduit verachtelijke neoliberalisme waarin de overheid (Brussel/VVD etc.) de rol van schepper en handhaver van markten en concurrentie meent te moeten spelen als ‘garantie’ voor zogenaamde ‘individuele vrijheid’.

Uitermate paradoxaal om te denken dat de gewone man/vrouw gediend zou zijn bij een concurrerende positie t.a.v. veel goedkopere nieuwkomers. Voor bedrijven zal dat – korte termijn beleid – (financieel) misschien werken, maar voor de gemeenschap en de economische welstand van Europa werkt het alleen maar bedreigend, omdat dit het ‘klassen’-verschil slechts groter maakt en de sociale zekerheid steeds meer bedreigt. De gewone man/vrouw raakt zijn/haar werk kwijt of moet (tegen een lager salaris!) ‘concurreren’ met ongeschoolde buitenlanders die de taal niet eens (willen!) spreken, terwijl de ander (groot industrieel/werkgever) er alleen maar rijker van wordt. Dát is wat neoliberalisme met ons doet! Sowieso is de gedachte gebaseerd op ‘individuele vrijheid’ met het massaal binnenhalen en daarmee de medewerking aan de expansiedrift van de 1408 jaar achtergebleven islam op z’n minst gezegd nogal tegenstrijdig. De islam tolereert ten slotte geen énkele vrijheid. Slechts totale onderwerping en barbaarse ‘wetgeving’ wachten ons.

Rutte en moto2/3

Ik weet niet of u wel eens Eurosport kijkt en of u dan soms ook motorraces ziet? Ikzelf zie het op z’n tijd weleens en wat me opvalt is de overeenkomst tussen Rutte en de verslaggevers van de moto2 en 3. Commentator Van den Goorbergh heeft in een ver verleden zelf tenminste nog geracet en weet wel waar hij het over heeft, maar zijn sidekick voegt helaas weinig toe. Samen zijn ze, tenzij het bedoeld is voor blinden en slechtzienden, overigens weinig informatief. Vertellen wat u zelf ook ziet gebeuren, draagt niet echt veel bij. Veel verder dan poe poe poe, ai ai ai, hm hm hm en jammer jammer jammer komt het helaas niet. Daarbij valt op dat zij erg hardnekkig zijn in het verkeerd blijven uitspreken van de namen van bepaalde coureurs. Niet dat er nog nooit iemand is geweest die ze daar op attent gemaakt heeft overigens… Internet staat er vol mee zag ik, toen ik er maar eens op gezocht heb. Alhoewel, na ruim 3 seizoenen lijkt De Vries eindelijk door te hebben dat Bagnaia uitgesproken moet worden als Banjaja. Collega Van den Goorbergh blijft volharden in Baknaja. En exact dát is waar ik de overeenkomst zie met Rutte. Alhoewel diverse economen met enige aanzien en heeeeeeel veel andere mensen hem/hen er al van hebben proberen te overtuigen dat hij het precies verkeerd deed in crisistijd en idem met de dividendbelasting, blijft hij volharden in ‘zijn’ zienswijze en ‘overtuiging’, maar vooral in wat de spindoctor hem (beide ‘werken’ voor grof geld) in het oor fluistert.

Meneer Rutte is geen premier voor de bevolking en is dat ook nooit geweest. Rutte is slechts premier voor de VVD – maar met name voor zichzelf! En evenals de verslaggevers van de moto2-3 zie ik daar een zoveelste overeenkomst. Ook zij zitten daar alleen voor zichzelf en voegen weinig inhoudelijks toe aan het grotere geheel. Waaraan kunnen deze hardnekkige narcistische trekjes worden onttrokken? Arrogantie? Eigenwijsheid? Pure domheid? Egoïsme? Of een mix daarvan?

De verslaggeving van de MotoGP (hoofdact) werkt uiteindelijk als een ware bevrijding van het aanhoudende  inhoudsloze gezwets van de beide voorgangers. Het gekreun vanaf de poepstoel tijdens de verslaggeving als het een beetje spannend wordt, neem ik dan maar op de koop toe. Mag er een premier komen die er voor de gehele bevolking is i.p.v. voor de belangen van slechts één partij maar met name zichzelf? Wie straft hem voor zijn totale afbraakbeleid van de afgelopen 10 jaar? Zag ik het goed? Is de minister nu aan het lobbyen voor meer personeel in de zorg? Dus wat ze in 10 jaar vakkundig en héél bewust volledig hebben vernietigd, moet nu weer worden opgebouwd met geslijm en valse beloften? De VVD, CDA, CU en al die andere hypocriete hufters, wie vertrouwt ze in vredesnaam nog?

Schild & Vrienden

Het Vlaamse Schild & Vrienden heeft contacten met andere blauw-witte afdelingen in heel Europa die allen hetzelfde doel nastreven: de grenzen sluiten voor de onophoudelijke vluchtlim-migrantenstroom en het behoud van de Europese/westerse waarden waar het neoliberalisme en de linkse (multiculti VARA-kijk) haaks op staat. Uiteraard door de eveneens linkse media weggezet als fascisten en racisten vechten zij tegen deze zichzelf menslievend vindende ‘gutmenschen’ die vinden dat we in Europa de hele – al maar doorfokkende – Afrikaanse bevolking en de vluchtelingen van de al eeuwen durende onderlinge Midden-Oosterse oorlogen moeten opvangen. Een opvang waarmee onze eigen normen, waarden, onze gehele economie, het sociale systeem en dus een beschaafde samenleving, volledig wordt uitgehold en vernietigd. Overal waar de islam (het geloof van de vrede…) heerst en/of zich vestigt, ontstaat er tenslotte in afzienbare tijd excessief geweld, discriminatie op religie, afkomst en geaardheid en zijn er macabere massaslachtingen. Klaarblijkelijk zien Brussel en haar proletarische volgers (Rutte, Merkel, Juncker etc. etc.) daar wel iets in voor het Europa van ‘de toekomst’…

Zoals iedereen die een tegengeluid op de islamisering geeft, wordt Schild & Vrienden als extreemrechts weggezet op basis van onderlinge berichtjes met bijlagen van Hitler etc. Er zitten zeker zaken bij die racistisch zijn, maar het meeste kan ik niet anders zien dan humor. Een beetje zwarte of harde humor, dat wel, maar ik zie daar nog steeds slechts de humor in en dat maakt mij nog geen fascist. De versnellingspook in een hakenkruis onder de noemer Mercedes SS klasse zie ik persoonlijk dan ook als creativiteit en humor. Wie dat anders wil zien, is mijns inziens pas echt ziek in zijn/haar hoofd en bewust op zoek naar nadere doelen. Ieder zijn/haar eigen smaak dus en datzelfde geldt voor humor. Dat maakt u nog geen fascist! Pas als u het bejubelt als er ergens in het Midden-Oosten mensen in oranje overals langzaam onthoofd worden of als u heel bewust kwetsbare mensen en ouderen/dementerenden in de kou laat staan, moet u zich zorgen gaan maken of uw humor wel gezond is

Wat me persoonlijk stoort bij S&V is dat zij de vrouw, net als binnen de islam, ook als minderwaardig en ondergeschikt zien en daarmee juist heel veel potentiële ledenaanwas teniet doen. Daarnaast zijn het juist de vrouwen die bereid zijn mee te strijden tegen de islamisering, omdat de dreiging voor hún individuele vrijheid het grootst is. Zij worden steeds vaker fysiek bedreigd door moslim-hordes die hen als hoeren zien en hen daarmee willen dwingen Midden-Oosterse, in het jaar 610 opgelegde lichaam bedekkende kleding te dragen. Om hen zo ‘te beschermen’ tegen de dierlijke driften van de moslim man (zelfbeheersing komt niet voor in de koran) en daarmee een volledige onderwerping aan de islam.

Vanuit de islam wordt nu geprobeerd Wilders het zwijgen op te leggen, ofwel, onder de noemers belediging, racisme, extreemrechts en discriminatie een zoveelste poging tot een eveneens volledige onderwerping aan de islam. Ik hoor deze zelfde overkoepelende (leuke woordspeling) islam overheersing- en monddood-maak variant van moskeeën echter nooit over het nazisme van het salafisme en/of over haat-imams die exact hetgeen doen waarvan ze Wilders betichten. Tja, die doen dat uiteraard niet openlijk, maar buiten het zicht, stiekem in een eigen brabbeltaaltje in een of ander ‘gebedshuis’ of moslimschool. Erdoğan wil tenslotte niet voor niets dat mobiele telefoontjes in Europese moslimscholen verboden worden. Stelt u zich voor dat er opnames naar buiten komen van wat daar werkelijk ‘gepredikt’ wordt…

Tegen Wilders en Schild & Vrienden lopen inmiddels onderzoeken. Salafisten en haat-imams echter kunnen vrijelijk hun extremistische gang blijven gaan. Vrijheid van religie en vrijheid van meningsuiting heet dat dan. Ja mensen, als het de islam goed uitkomt… dán wel!

Vroeger betekende politiek vooruitzien. Tegenwoordig betekent het vooral vooruit schuiven. Met de kop in het zand wel te verstaan. Ik verbaas me er altijd weer over dat ZIJ die dergelijk tegenacties met hun achterlijke/ondoordachte (overheids)beleid en wetten zelf veroorzaken, het meest geschokt ‘zijn’ (verontwaardiging spelen?) als het zich in dezelfde vorm tegen hen keert als wat zij zelf zaaien. Onze wereldvreemde politici, die alles beter denken te weten en met hun slappe beleid de samenleving en economie van Europa naar de kloten helpen… De hoogopgeleiden/hoogbegaafden waarbij ooit iemand op het toch al verwrongen tere breintje heeft gestaan. Volgens de autistische wetshandhavers moet er bij uitzetting (voor de rechtsgang) een dossier aangelegd worden voor asielaanvragers die zich misdragen? Bij binnenkomst vertellen dat ze bij de eerste de beste overtreding het land uitgetrapt worden – en dat handhaven – lijkt me genoeg. Daarover hoeft mijns inziens niet langer dan 5 minuten gedebatteerd te worden. Aanpassen die achterlijke wetgeving. Het zijn nog geen Nederlanders, dus voor hen geldt een andere regelgeving.

Blauw-wit groeit drastisch en de Europese ‘beleid’smakers hebben er zelf om gevraagd. Linkse politici, linkse propagandamakers en de ik-vind-alle-mensen-lief (maar ú moet er voor betalen) gutmenschen… laat ze toch lullen! U bent geen racist of fascist als u zwarte of harde humor leuk vindt. U bent geen racist of fascist als u Zwarte Piet wilt behouden. U bent geen racist of fascist als u de zoveelste moskee en daarmee verdere islamisering niet meer accepteert. U bent geen racist of fascist als u, door het uitermate slappe uitzetbeleid, opkomt tegen de overlast en de vele aanrandingen en allerlei andere vormen van criminaliteit die uitgeprocedeerde asielzoekers veroorzaken. U bent geen racist of fascist als u uw dochters wilt beschermen tegen groepen aanrandende islam jongeren/tuig of opkomt voor uw eigen bestaan en dat van uw kinderen!

Meer blauw-wit? Zover had het niet hoeven komen, maar als ze moedwillig elk argument de kop in blijven drukken, u blijven overvoeren met het linkse (oerdomme!) gutmenschen gedachtegoed en u blijven uitmaken voor racist of fascist en uw gevoel, persoonlijke ervaringen, klachten en stem volledig blijven negeren, zullen de tegenacties alleen maar harder worden. Uit pure zelfbescherming en puur zelfbehoud opkomen voor uzelf en zelfverdediging is een grondrecht! Genoeg is genoeg!

https://zembla.bnnvara.nl

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Verzet. Bookmark de permalink .

14 reacties op Blauw-wit

 1. Drs. E.N. Schilder – compliment, dit is héél erg goed omschreven!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Deze rechtsfabriek heet inmiddels “De Rechtspraak” maar het product wat zij aflevert is al lang geen Rechtvaardigheid meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lot zegt:

  Is wat blauw -wit/schild en vrienden doet niet meer mannenwerk. Doet mij denken aan de bende blanken in kopenhagen die na aanvallen van moslims, met groepen mannen vaak bivakmutsen op met lange messen door de straten en station rennen. Een vrouw is niet van het vechten en gaat daar niet zo snel mede staan. Het is wat obstinater dan een langzaam loopdemonstratie door dresden.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  dit Vlaamse schild en vrienden
  ’t schild voor wie Recht verdienden…
  .

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Ik blijf bij mijn eerder ingenomen standpunt: nationalisten en islamcritici zijn de vleesgeworden pacifisten!

  En zolang dat zo blijft is er niet een werkelijk weerwoord tegen anti-nationalistische anti-democraten als PvdA, VVD, D66, GL, de Amerikaanse Democraten, Merkel, Juncker, Macron, Verhofstadt, enz.

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Moet ik zeggen dat dit een zeer goed onderbouwd stuk is van Dhr Schilder.
  Zou eigenlikj zeer breed verspeid moeten worden.
  Maar jah msm nietwaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Met dank aan de heer Schilder voor zijn mooie stukje, roep ik toch op om de PVV trouw te blijven en daar massaal op te stemmen. Eendracht maakt macht en de rest is aardig maar doet niet terzake en is alleen maar verzwakking van de kracht van het electoraat. Onze tegenstanders zien dat graag, die versnippering.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Koosnaampjes Koos.

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Geen wonder dat de parlementaire (nep)democratie snel haar goedkeuring verliest. Bij de laatste verkiezingen in de deelstaat Hessen werden de stemmen in Frankfurt niet geteld maar geschat.
  De krant Die Welt schrijft:
  “Zo waren de resultaten van partijen omgedraaid, getallen verdraaid en stapel met stembiljetten bij het tellen vergeten.
  Bovendien werden in sommige districten de resultaten alleen geschat, wat leidde tot verschillen van enkele honderden stemmen in vergelijking met de daadwerkelijke uitkomst van de verkiezingen. ”
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article183486322/Landtagswahl-Hessen-2018-Stimmen-in-einigen-Bezirken-nur-geschaetzt.html

  en de JF schrijft over hetzelfde onderwerp
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/neuauszaehlung-in-frankfurt-afd-bei-stimmabgabe-benachteiligt/

  Like

 10. Williaan zegt:

  De EU kliek zijn dictators! De EU dwong Litouwen bij toetreding tot de EU namelijk om zijn enige kerncentrale stil te leggen. Sindsdien is de stroomprijs in de Baltische staat fors gestegen.
  Wit Rusland heeft nu een kerncentrale bij de grens van de Baltische staten gebouwd on hen van stroom te voorzien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s