STOP ISLAM!

screenshot_885

(Door: “Balkanske priče”)

“Mijn grootste angst voor de komende jaren is de islamisering van Nederland. We hebben de afgelopen jaren gewoon te veel binnengelaten in een te klein land en vroeg of laat gaat dat botsen. Dan komt er een clash tussen de verschillende culturen. Het zou mij niet verwonderen als er binnen nu en drie jaar een burgeroorlog uitbreekt. De mensen pikken het niet meer. Het land gaat naar de klote op deze manier“, vertelt Gerard Joling. En hij heeft natuurlijk volkomen gelijk. Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de Islam hier in West-Europa binnen te halen…

Tweemaal eerder trachtte de islam Europa te veroveren. Anders dan in de achtste en in de zeventiende eeuw wil de islam Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard, maar via demografische groei, via bekering en missionering en via immigratie. Ondertussen zijn ze in West-Europa al met zo’n 30 miljoen, die zullen West-Europa binnen een paar decennia in een islamitisch kalifaat veranderen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Europa, Islam, Islamisering, kalifaat, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op STOP ISLAM!

 1. koddebeier zegt:

  Orban: islam en open grenzen zullen de EU verdelen in ‘twee beschavingen’ Dat is waar de Nep politieke elite ons aan uitgeleverd hebben, het is een sneltrein die niet meer te stoppen is !!
  Op naar de ondergang van onze samenleving en beschaving !
  Dankzij de EU en hun Haagse paladijnen !

  Geliked door 5 people

 2. Yvonne zegt:

  Onze beschaving? Kijk naar de verhuftering van mensen tegen elkaar en in de auto op de weg
  Dit wordt steeds erger, vroeger zeiden mensen elkaar netjes gedag, nu krijg je als je per ongeluk naar iemand kijkt vuile blikken nota bene door autochtonen

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Yvonne.Triest maar waar.Helaas doen hier op deze site daar ook een paar mensen aan mee,op de man spelen zeker als het over geloof gaat.

   Like

  • ruud beijer zegt:

   Anne nog even en dan is het voorbij met ons land. Het zijn de door ons gekozen regeringen die Nederland islamiseren
   We kunnen alleen de huichelaars en wegkijkers in Nederland dit kwalijk nemen. Onze kleinkinderen zijn de dupe en zullen moeten buigen voor de islam en de asielparasieten.

   Like

 3. ruud beijer zegt:

  Islam en veel heel veel Nederlanders houden van elkaar. Die Nederlanders die ons land kapotmaken daarvan hoop ik dat ze veel heel veel last krijgen van hun zo bejubelde islam. Eigenlijk hoop ik dat ze voortijdig ten hemelen gaan .Al die vuile gore landverraders!!

  Geliked door 3 people

 4. ronjaspers zegt:

  De resolutie van straatsburg,islam voor olie, getekend door de raad van europa in 1975.

  Geliked door 2 people

 5. Bert zegt:

  In de tekst wordt gezegd: “er zijn ook goede moslims”. Hiermee wordt gesuggereerd dat de meeste moslims geen kalifaat zouden willen. Dit is een slecht argument. Veel moslims geven op vrijdag geld voor de militante jihad, om daarmee toch een bijdrage te leveren aan de jihad. Elke inspanning die een moslim pleegt om de islam te bevorderen is jihad. Al was het maar door zijn kinderen islamitisch op te voeden. Of door geld te sturen naar het thuisland.

  Geliked door 2 people

 6. Sjaak Smits zegt:

  Die burgeroorlog is allang aan de gang. Alleen nog niet zoveel doden. Maar het zal snel bergafwaarts gaan. De politiek wil niet luisteren en de useful idiots hebben nog steeds de grootste bek. Maar dat zal snel afgelopen zijn.

  Geliked door 4 people

 7. Bert:nu heb ik het gezien…maar,tijdens de Tweede Wereldoorlog waren niet alle Duitsers slecht?Toch?…

  Like

  • Sjaak Smits zegt:

   Beste Bert, het gaat ervniet om wie niet slecht zijn. Het gaat om wie er wel slecht zijn en dit ook uitvoeren. De grootste meelopers met de Duitsers waren , verhoudingsgewijs, de Nederlanders en Vlamingen. Hoe zo niet allemaal slecht. Is totaal niet belangrijk. Hoeveel moslim idioten gaan mee met die ideologie? Heel veel.

   Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  De ‘NIET- willenden’. werden in. zogenaamde STRAFBATJALJONS . ‘ondergebracht’, zoals bijvoorbeeld onder. GENAAMDE. ‘ BLOEDHOND’. DIRLEWANGER!

  Like

 9. Jan zegt:

  PJ Watson: Islam versus NRSA’s (Non reproductive sexual activities)

  Like

 10. Jan zegt:

  In iedere betere boekenwinkel verkrijgbaar, ‘Hoe mishandel ik mijn vrouw op correcte wijze. Handleiding tot gehoorzaamheid en vrouwelijkheid’

  Like

 11. Jan zegt:

  Sterling Heights, Michigan wil geen megahaathut.

  Moslims willen moskeet midden in christelijke gemeente neerplempen, maar bevolking stemt de hut weg. Moslims zwaar getraumatiseerd

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Hoe Europa verder van binnenuit gesloopt wordt

  A mega-mosque for Mulhouse

  A mega-mosque, the largest in Europe, is being built in the city of Mulhouse in the Alsace region of France. The new complex with ties to the Muslim Brotherhood, will house the largest Islamic centre in Europe.
  ….
  https://freewestmedia.com/2019/05/08/a-mega-mosque-for-mulhouse/

  Geliked door 1 persoon

 13. Anne van Urk zegt:

  Bezettingsmacht islam. De islam heeft via de regering de macht in handen in Nederland ! Als hier niets tegen gedaan wordt, loopt het uit op een catastrofe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s