Wachtgeldwatch – Jeroen Dijsselbloem (PvdA) gaat commissie rekenrente pensioenfondsen leiden

screenshot_57

Is gevraagd door minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees (D66)

Voormalig minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) gaat de commissie leiden die adviseert over de rekenrente en rekenrendementen voor pensioenfondsen. Een ingewijde heeft een bericht van het Financieele Dagblad hierover bevestigd. Het advies kan van invloed zijn op premies en dekkingsgraden.

post online

Elke vijf jaar bekijkt een commissie de rente die pensioenfondsen moeten hanteren voor de berekening van hun dekkingsgraad. Door de lage rekenrente van dit moment zijn veel pensioenfondsen in financiële problemen gekomen. Een aantal dreigt hun pensioenen te moeten verlagen.

Dijsselbloem zal worden benoemd door minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees (D66). Maandag volgt de officiële bekendmaking in de Staatscourant.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, D66, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wachtgeldwatch – Jeroen Dijsselbloem (PvdA) gaat commissie rekenrente pensioenfondsen leiden

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Aha eindelijk zal het nou goed komen met de pensioenen, nou er weer zo’n rooie oplichter en zakkenvullen benoemd is.
  Not dus, het einde van het verhaal zal zijn dat een of ander lulverhaal opgehangen word en verdwenen pensioengelden blijven verdwenen,
  Tot zover is alles dus weer duidelijk.

  Liked by 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlander. De lulverhaal staat ons allemaal te wachten als een Amen in de kerk. PvdA staat voor oplichtelij en zakkenvullen. Het geld dat mensen decennialang hebben voor hun pensioen betaald, wordt gewoonlijk in de WC gespoeld of ergens op geheime cijferbankrekening in de Bahnhofstrasse gedeponeerd.

   Liked by 2 people

  • Wachteres zegt:

   Vergeet niet dat de EU er ook al beslag op heeft gelegd.

   Liked by 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dat is wat Ik bedoelde Ans.
    Het hele spel is allang gespeeld en ons pensioengeld is pleite.
    alleen om een en ander onder de mantel te houden word nog even een “betrouwbaar” qwatch heerschap opgeroepen, om een en ander uit te leggen.
    Deze onzin ken Ik al 40 jaar.

    Liked by 2 people

 2. Thoth zegt:

  Ach je, weer een kartel vorming van PvdAllochtonen. Getverderrie. Wanneer houdt eens op!

  Liked by 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Ziekelijk dit. Niet alleen vangt deze oplichter weer tonnen? Maar wat hij er voor moet doen is natuurlijk niet aantoonbaar gunstig voor de pensioenen. Een beetje spelen met de rekenrente doet de overheid niet voor ons, maar voor de bankiers.
  Al die PvdA-politici belanden in topfuncties, het is een schande.

  Liked by 3 people

 4. Ruud zegt:

  Zou je daar geen pensioenspecialist voor inzetten? MOET het weer persé een politicus zijn.
  De SNS-gedupeerden kunnen er over meepraten……………….Om de haren van uit je kop te rukken.

  Liked by 3 people

 5. wauso zegt:

  In feite een ‘vriendenbaantje’ ! Het is algemeen bekend wat de Euribor rente is wat de 1-, 5-, of 10 (enz.) jaars rente is ! En nu moet er plots iemand komen, buiten de markt van vraag en aanbod om, om dit te berekenen ! Als Politiek Krapuul iets doet moet je naar de achterliggende gedachte kijken ! En die is: Zijn antwoord komt na de verkiezingen !!!
  Bij de Grieken heeft deze Allochtonen kloothommel ook de HOER uitgehangen van de vooral Duitse en Franse handelsbanken (w.o. Deutsche Bank). Zij hebben hun Griekse obligaties kunnen inlossen en U mag middels vele belastingverhogingen het gelag betalen.
  Ik moet er wel WEER steeds bij zeggen:”U KIEST VOOR DEZE UNILEVER HOEREN” !

  Liked by 1 persoon

 6. Rini Stegeman zegt:

  wel ja, zet er maar weer EEN ROOIE op……………..kan het nog gekker in dit land ? Man, man…………..

  Liked by 3 people

  • annah zegt:

   deze “rooie” komt uit een familie met veel kinderen …. maar die wil deze arrogante over het paard getilde … allemaal niet meer kennen, vader was beheerder van gemeentewerf in Eindhoven …….

   Liked by 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/3061981/hof-75-spaarrente-belasten-niet-buitensporig

  Hof: 75% spaarrente belasten niet buitensporig

  Door Redactie DFT
  24 jan. 2019 in GELD

  Amsterdam – Een vrouw die van AOW rondkomt, maar wel ruim twee ton aan spaargeld heeft, maakte bezwaar tegen de haar opgelegde vermogensrendementsheffing (spaartaks). Maar ondanks dat zij ongeveer driekwart van haar ontvangen rente moest inleveren, kreeg zij bij het gerechtshof in Den Bosch geen gelijk.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Onnozeldodemansrit.

  Liked by 2 people

 9. Bert zegt:

  Dijsselbloem behoort tot ‘wij van de herverdelers adviseren nog meer herverdeling (van uw geld, niet van het onze). Dus je weet wat er komen gaat.

  Liked by 3 people

 10. Thomasson zegt:

  Zit dat stuk PvdA tyfus ook nog bij de EU? Kennelijk hadden ze daar ook genoeg van hem …En dat zegt wat!. Dus nu maar lekker weer draaien in de banencaroussel. Ik vraag mij af hoeveel mensen zouden nu de dupe zijn van zijn brilljante economische kunde? Overal waar de signatuur van de PvdA opduikt is onheilspellend.

  Liked by 2 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Help, help, help !!!
  Moet die Jeroentje Dijsselbloem nu zonodig de rekenrente voor de pensioenfoindsen gaan bepalen ??? Dan weten we wel, wat eruit gaat komen. We kennen die slappe lulhannus van de PVDA immers toch al langer, dan vandaag. Als minister van financieën heeft hij de hele middenklasse in de financiële problemen gestort. Bijna de gehele middenstand ging onder zijn ministerschap failliet. Op de bedrijventerreinen staan dankzij hem heel veel bedrijfspanden leeg. Door hem zitten de zzp-ers zonder werk en zonder verzekering. Bonusboeven en woekerschuken liet hij ongemoeid. En in de EU heeft hij de Grieken in de armoe gestort. Nu worden dus de gepensioneerden door hem nog eens lekker getrakteerd op minder. Die klojo is van de negatieve opbouw. Hij kan alleen maar afbreken. Echt weer iets voor die ruttige roverheid, om hem naar voren te schuiven. De enige, die hier iets mee opschiet is die alom verguisde en verafschuwde onbenul en bilderberg satanist, Jeroentje Dijsselbloem, die weer als een grisselijke graaibandiet en grossier in goed betaalde bijbanen zijn zakken kan vullen met een topsalaris en bijbehorende emolumenten.
  Help, help, help !!!

  STEM HET HELE ZOOITJE GODVERDOMME WEG !!!

  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2013/12/16/parlementaire-jaknikkers-pers-bekent-kleur-jeroen-dijsselbloem-is-onze-politicus-van-het-jaar/

  Liked by 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Jeroen Dijsselbloem (PvdA) gaat de commissie leiden die adviseert over de rekenrente en rekenrendementen voor pensioenfondsen.
  Dan zijn de pensionado’s mooi in de aap gelogeerd, met dat krapuul !

  Liked by 2 people

 13. WEET U EIGENLIJK WEL WAAROM KOOLMEES DEZE MENEER DIJSSELBLOEM HEEFT VOORGEDRAGEN…..?
  HIJ ZIT GRAAG OP MILJARDEN……NIET UITGEVEN ZEI HIJ OOIT….TOEN ER MILJARDEN OVERBLEEF…….JE WEET MAAR NOOIT….!
  Dus u kunt fluiten naar wat extra´s…….heel simpel…!

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s