Salvini ruimt op: Ontruiming van het op één na grootste “vluchtelingen”kamp in Italië is begonnen

screenshot_58

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de geplande sluiting eind januari is nu de ontruiming van Italië´s op één na grootste “vluchtelingen”kamp in de buurt van Rome begonnen. Terwijl asiellobbyisten en de linkse oppositie protesteerden, wees de verantwoordelijke minister van Binnenlandse Zaken van de LEGA, Matteo Salvini, de beschuldigingen van “nazi”methodes van de hand. De ontruiming zou een “daad van gezond mensenverstand en goed bestuur zijn”, zei Salvini tegen de staatszender RAI.

duits - zuerst

Volgens informatie van het Italiaanse persbureau Ansa zal de ontruiming tot zaterdag duren. Nadat er dinsdag al 30 mensen uit het asielzoekerscentrum in Castelnuovo di Porto moesten vertrekken, werden woensdag nog eens 75 asielzoekers in bussen gezet en naar andere centra gebracht.

300 van de ongeveer 500 bewoners van het complex dienen elders ondergebracht te worden. De resterende 200 bewoners van het centrum hebben een verblijfsstatus, die door het zogenaamde “veiligheidsdecreet” van Salvini, een aanscherping van de asielregels, komt te vervallen. Zodoende verliezen zij asielrechten, o.a. de aanspraak op gratis onderbrenging. Mochten ze niet akkoord gaan met uitzetting, dan dreigen ze te verdwijnen in de illegaliteit.

Eind september al kondigde Salvini bovendien aan om tot het einde van de 5-jarige regeerperiode alle Roma-vestigingen in Italië op te heffen. “Het is ons doel om nul Roma-vestigingen tot het einde van de regeerperiode te hebben”, zei Salvini.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, LEGA, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Salvini ruimt op: Ontruiming van het op één na grootste “vluchtelingen”kamp in Italië is begonnen

 1. Ruud zegt:

  Geweldig! Aanpakken de problemen.

  Geliked door 2 people

 2. henk zegt:

  Gezond verstand heeft de overhand in Italie, Hier in ons malloten land met linkse “äll you need is love” denkers en dronkaards als Juncker in Brussel die voor ons de dienst uit maken is het “hoe voller hoe beter” Zoveel mogelijk Afrikanen hierheen halen die het hele zorgsijsteem leegzuigen waardoor er over paar jaar voor niemand meer wat te halen valt

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  De Vlaamse filosoof en religieuze criticus Etienne Vermeersch is op 18 januari overleden. Een oprechte strijder tegen islamitische massamigratie naar Europa. Nooit polemisch of lasterlijk. Doorbraak.be over Etienne Vermeersch en zijn kritiek op de islam:
  https://doorbraak.be/het-eerbetoon-aan-etienne-vermeersch-is-deels-hypocriet/

  Like

 4. Mary zegt:

  Ten eerste ruimt het heerlijk op en ten tweede is het ook helemaal niet meer aantrekkelijk voor de uitvreters om naar Italië te gaan en zo zou het in heel Europa moeten zijn!!!!

  Like

 5. alwine kerkhof zegt:

  Mochten ze niet akkoord gaan met uitzetting, dan dreigen ze te verdwijnen in de illegaliteit.
  En dus meer criminaliteit, of ze verdwijnen richting andere landen.
  Sta er wel achter hoor, denk dat nu niet, maar het zou nog radicaler moeten.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is waar de (vele) mensen die in de illegaliteit verdwijnen naartoe zullen vertrekken, een stemmetje diep van binnen zegt dat dit waarschijnlijk niet het land van afkomst zal zijn.
  Langer in Italië blijven hangen zal niet voor de hand liggen, zaak voor de buurlanden extra alert te zijn maar te vrezen valt dat die pas wakker schieten als het te laat is.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ze duiken gewoon onder bij hun …KLEUR/GELOOFSGENOTEN! / en trekken reeds vanaf ……! heen , verder, en weer terug, …dus. ONVINDBAAR( eventueel op gestolen fietsen die gereed staan, voor ‘SNEL. VERVOER’/( VLUCHT!?

   Like

 7. neilven zegt:

  Eindelijk iemand die iets doet, die Salvini weet van aanpakken, perfect, zo iemand missen wij hier nog in ons Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lot zegt:

  Begrijp ik het goed, dat de mensen verschoven worden, en dan naar grotere onderkomens om ze te concentreren? En wat gaat er dan gebeuren? Waarom worden ze niet op een boot of vliegtuig gezet, naar een land waar ze allemaal samen kunnen leven zoals Kazachstan. Genoeg ruimte en ze kunnen bouwmaterialen krijgen van de EU en dan voor zichzelf een onderkomen bouwen. Een multiculturele staat voor iedereen die daarin leven willen, inclusief de antifa’s en internazi’s van de socialisten.

  Like

  • fleckie zegt:

   Met dien verstande, dat ze dan wel. EELT. op hun handen krijgen! EN. die handen zijn eigenlijk helemaal NIET bedoeld. tot. IJVERIGE werkzaamheden, bijv. . IETS. OPBOUWEN’.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s