STEM ZE WEG!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, landverraad, Nationalisme, Nederland, PVV, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op STEM ZE WEG!!!

 1. Wachteres zegt:

  https://www.hpdetijd.nl/2019-02-11/productie-elektrische-autos/

  Productie elektrische auto’s helemaal niet klimaatneutraal
  door Jo & Leo Simons 11 feb 2019 Leven

  Om de CO2-uitstoot te beperken komt er vanaf 2030 mogelijk een verkoopverbod op diesel- en benzineauto’s. Maar bij de productie van elektrische auto’s komt dubbel zo veel CO2 vrij als bij die van ‘gewone’ auto’s. En de gebruikte stroom is meestal ook niet groen.

  Like

 2. Tineke zegt:

  Aan mij zal het niet liggen!

  Like

 3. hans zegt:

  Nou tut tut wil de sfeer niet verpesten, maar ooit van jarenlange intensieve fraude gehoord!?
  Dus stemmen?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @RottenPikwich
   Ik kan dat best voorstellen dat de partijenkartel die nu in Nederland regeert, doet er alles aan om de (schijn)rust te houden. Denk maar aan de woorden van premier Hendrikus Colijn “Daarom gaat u maar rustig slapen” https://www.youtube.com/watch?v=T2voZU9_6n4
   Echter, Colijn kon in 1936, met veel gemak de Nederlandse bevolking geruststellen. Voor de meeste Nederlanders was nazi Duitsland verwegistan en de brullende Führer van de Großdeutsche Rundfunck; een curiositeit. Tussen 1933 en 1940 bevonden de nazi’s zich buiten de landgrens en buiten de waterlijn. Mensen hadden nog het gevoel van veiligheid. De Marechaussee bewaakte de grenzen en het leger het land. https://www.youtube.com/watch?v=rSCMvUDl_j8
   Anno 2019 is het bijna onmogelijk om het land en de burgers te beschermen. De ISLAMITISCHE- EN AFRIKAANSE VIJANDEN zijn binnen de grenzen van Nederland, zuigen als parasieten het land leeg, en maken slachtoffers dag en nacht 24 uur rondom de klok. Het verhaal van de vader met zijn 4 jarige dochter is een verhaal van ontelbare andere verhalen over ISLAMITISCHE AANVALLEN op Nederlandse burgers. Er zijn al talloze plekken in het land, waar het gevaar loert al direct wanneer men de voordeur verlaat. Net als bij een demarcatielijn in oorlogsgebied kan Iedereen geraakt worden door rondvliegende kogels, afgevuurd door rivaliserende allochtone bendes die de straten van grote en middengrote steden onveilig maken. Burgemeesters, wethouders en raadsleden moeten onderduiken omdat ze door MOSLIMS worden bedreigd. Het ergste van al is het gedrag van beleidsmakers en Kamerleden die (bijna allemaal) goede wil willen tonen, en bescherming bieden aan de aanvallers in plaats van de gedupeerde burgers. In de naam van cultureel relativisme en pathologische vorm van rechtvaardigheid, moeten de daders worden beschermd en niet de burgers. De daders zijn slachtoffers en de burgers – als ze zich tegen de aanvallers verzetten – racisten.
   DEEL 2

   .

   Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/volkskrant-lanceert-campagne-voor-rutte-als-de-ideale-nieuwe-eu-chef-dus-toch-naar-brussel/

  Volkskrant lanceert campagne voor Rutte als dé ideale nieuwe EU-chef… dus tóch naar Brussel?!

  In De Volkskrant verschijnt vandaag een lovend portret over Mark Rutte. Men roemt er zijn diplomatieke vaardigheden, en dan met name in Brussel. Het lijkt verdacht veel op het begin van een campagne om straks het stoeltje van de pensioenerende Jean Claude Juncker over te noemen als voorzitter van de Europese Commissie.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5146258/reaguurder-rekent-klimaatschade-rob-jetten-uit/

  Reaguurder rekent klimaatschade Rob Jetten uit

  Door de vele verre vliegreizen van Rob Jetten, zoals ruim gedocumenteerd op zijn eigen Instagram, af te strepen tegen zijn eigen inspanningen om minder COlaagtweetje uit te stoten, brengt hij de hypocrisie van D66 in kaart.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/democratiehaters-d66-willen-ook-het-provinciale-referendum-de-nek-omdraaien-geen-voorstander-van-referendum/

  Democratiehaters D66 willen ook het provinciale referendum de nek omdraaien: ‘Geen voorstander van referendum!’

  Nadat D66 al succesvol het referendum wist af te schaffen na de Tweede Kamerverkiezingen van 2017, zet de partij de frontale aanval op de directe democratie verder door. Dimaal bij de Provinciale Statenverkiezingen, waar het provinciale referendum – voor zover het bestaat – moet verdwijnen.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  SGP hoeft niet weggestemd te worden. Deze partij is eigenlijk de enige integere partij in de Tweede-Kamer die haar agenda niet verandert; ook niet t.b.v. de EU-bezetter en Bilderberg/NWO. b) De Bijbel is voor ze belangrijker dan het geouwehoer van types zoals Timmerfrans, Tusk, Merkel en Macron. c) Van der Staaij is geen pathologische leugenaar zoals Rutte, d) de SGP is niet bezig met rottigheden om de boel te verzieken zoals de VVD, PvdA, D66, CU en GL, e) SGP is de enige van de traditionele partijen die geen behoefte heeft om Nederland te islamiseren.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @RottenPikwich
  De meest bloeddorstig onder de Islamitische vijanden zijn Marokkanen en andere Berbers. Deze geïmporteerde paria’s (dat is hen status in het land van herkomst) worden steeds gevaarlijker. De meest brute aanvallen op de Nederlandse autochtone bevolking worden door Marokkanen gedaan. De meeste liquidaties zijn het werk van Marokkaanse bendes. Marokkaanse en andere Noord Afrikanen zijn het meest verantwoordelijk voor schietpartijen waar willekeurig in het ronde wordt geschoten. Marokkanen zijn de meest verantwoordelijk voor dreigementen tegen burgemeesters, wethouders en raadsleden. Marokkanen verjagen massaal autochtonen en niet-moslims uit hun buurt. Zij zijn bezig steeds meer grondgebied te claimen. De meeste Syriëgangers zijn Marokkanen en zo ook de meeste ISIS moordenaars die uit Europa naar IS-gebieden kwamen om zo veel mogelijk oorlogmisdaden te plegen. Marokkanen en andere Berbers zijn de meeste Jihadisten in Nederland. De meeste verdachten van terreur zijn Marokkanen. Alles samengevat; Marokkanen zijn voor Nederland net zo gevaarlijk als ratten die dragers zijn van een resistente Yersinia Pestis bacterie. De enige manier waar de overheid en regering weer de regie over het land kunnen nemen, is deze bevolking groep het land uit te gooien. Dat hoeft niet op willekeurige wijze worden gedaan. Maar mensen of gezinnen met criminele leden, zouden naar het land van herkomst worden gedeporteerd.

  Like

  • RottenPikwick! zegt:

   Vette Like!!! Hier een voorbeeld van Rutte-import. Gaan per maand 1000en euries (ONZE CENTEN) naar toe!! Hele wijken van dit volk, kosten M I L J A R D E N per jaar!! RutteLand = Kutteland! ****** Stem ZE Weg!!! ********

   Like

 9. Lucky zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s