Pak het staatsburgerschap van terroristische buschauffeur af

Screenshot_212

(Vertaling: E.J. Bron)

Laat hem niet voor Italianen spreken

Potenza, 21 maart – De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), zei vandaag dat de Italiaanse regering alles in het werk zal stellen om het staatsburgerschap van de Senegalees-Italiaanse buschauffeur af te pakken, die een schoolbus met 51 kinderen had gekidnapt en later in brand stak. Gelukkig lukte het de politie om de kinderen woensdag te redden.

“We zullen al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat deze gek zijn Italiaanse staatsburgerschap kwijtraakt”, zei Salvini tijdens een toespraak in verband met de regionale verkiezingen in Basilicata. “Laat hem niet spreken voor 60 miljoen Italianen”, zei hij, verwijzend naar de oproep van de man om een einde te maken aan het doden van migrantenkinderen in de Middellandse Zee.

De buschauffeur Oussenyou Sy is veroordeeld voor de seksuele intimidatie van een minderjarige, zeiden bronnen vandaag. Sy, een 47-jarige man uit Senegal, die het Italiaanse staatsburgerschap bezit, kreeg één jaar voorwaardelijke gevangenisstraf in 2018 wegens de seksuele intimidatie van een 17-jarig meisje, die plaatsvond in 2010. De man werd eveneens veroordeeld voor rijden onder invloed in 2007, zeiden de bronnen.

Bron:
www.ansa.it

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, kwaadaardige opzet, LEGA, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Pak het staatsburgerschap van terroristische buschauffeur af

  1. Yvonne zegt:

    Zo n stront baviaan in geen Italiaan !

    Like

  2. Steven zegt:

    Hier noemen ze dat “verrijking” en een zege voor het land.
    Dat ze alleen maar GELD kosten doet er dan even niet meer toe!

    Geliked door 3 people

  3. Peter zegt:

    Laat hem niet voor Italianen spreken !
    Zo is het ! Optiefen !

    Geliked door 2 people

  4. Ronald B zegt:

    Moeten ze hier ook doen!!! Alle buitenlanders (en dat zijn er duizenden!!!) met een strafblad het staatsburgerschap afpakken en uitzetten!!!

    Geliked door 3 people

  5. droevige mof zegt:

    Een Syrische immigrant in het Duitse sociale systeem ziet het heel anders. Alle Duitsers die zich niet willen neerleggen bij de veranderde situatie in hun land, dat wil zeggen alle boze burgers, moeten Duitsland verlaten en naar Rusland of Syrië emigreren. Daar moet ik eens over nadenken. Veel Duitsers emigreerden na 1933, niet voor niets.
    https://www.topbuzz.com/article/i6670440404640334341

    Geliked door 2 people

    • Marlies zegt:

      Duitsland behoort aan diegenen, “die er al langer wonen” hè Mutti: Aan autochtone Duitsers dus. En niet aan barbaren uit het M.O. en Afrika. Waar haalt dat scum de moed vandaan om rechthebbende Duitsers de les te lezen. Door al dat pamperen en toegeven en accepteren van wandaden. Allemaal eruit. Wegwezen. Terug naar jullie “fijne” vaderlanden.

      Geliked door 1 persoon

  6. Perfide Albion zegt:

    Alleen dat? Hang hem gewoon op…Geen proces. Gewoon lynchen die troetel aap van links.

    Geliked door 2 people

  7. Marijke Dikker zegt:

    Op een bootje terug zetten en kijken of het bootje ook brandt.

    Like

  8. Cleo zegt:

    Salvini verdedigt tenminste wél de Italiaanse nationaliteit. Iemand die een hem of haar geschonken nationaliteit zó bezoedeld en misbruikt, verdient die nationaliteit niet. Als leider van zijn Italië komt Salvini op voor de waardigheid van het Italiaans staatsburgerschap.
    Hulde! Hulde! Hulde!
    Hadden wij hier in Nederland eindelijk ook maar eens een premier die ONZE Nederlandse nationaliteit ook zo zou verdedigen in plaats van deze aan iedere nep-vluchteling/nep-asielzoeker uit te delen…

    Geliked door 2 people

  9. Mary zegt:

    Natuurlijk neemt hij hem het staatsburgerschap af en zet hem uit, dat is wat verantwoordelijke politici doen………..

    Geliked door 2 people

  10. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    The only way! Ze hebben allemaal een strafblad, lijkt het. Wegwezen.

    Geliked door 2 people

  11. Henk.V zegt:

    Salvini c.s geven het enig juiste voorbeeld, wanneer het om islamitische terroristen gaat.
    GEEN ENKELE BEVOLKING is om haar mening gevraagd toen Merkel in een vorm van perverse ”naastenliefde” Europa wilde overspoelen met ” behoeftige’,zielige migranten”. Ik ben trouwens van mening dat iedere politicus die Europa wil ”hervormen” en het plan van Erika M wil uitvoeren zelf de zee moeten kiezen in niet al te beste rubberen boten, richting Afrika.

    Like

  12. Pim zegt:

    Deutschland Gehört Allah und Deutsche sollen sich Integrieren

    Like

  13. Tom Hendrix zegt:

    Eens met het artikel. En zet hem uit, dat is het juiste antwoord. Deze persoon verdient het niet om nog langer in Italië te verblijven.

    Like

  14. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Pak het staatsburgerschap van terroristische buschauffeur af ”

    De vraag is eerder hoe zo’n stuk afval aan het staatsburgerschap kómt. Als daar wat zuiniger mee wordt omgesprongen, hoeft nu het staatsburgerschap ook niet afgenomen te worden.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  15. Jade zegt:

    Iemand die 50 kinderen in de fik wil steken, komt
    voor mij in aanmerking voor de doodstraf.

    Like

  16. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Waarom zijn staatsburgerschap afpakken ? Veroordeel hem gewoon ter dood!
    Ophangen, fusilleren mij maakt het niet uit zolang hij maar voorgoed uit de samenleving wordt gehaald, misschien is levenslange opsluiting een zwaardere straf maar dan weet je maar nooit of er na verloop van tijd iemand als van Agt komt(de drie van Breda?) die weer allerhande excuses gaat lopen verzinnen.
    Zekerheid voor alles met dit soort uitschot.

    Like

  17. Lucky zegt:

    https://www.breitbart.com/europe/2019/03/23/italy-african-school-bus-attacker-unrepentant-would-do-it-a-hundred-times/

    Italië: afrikaanse chauffeur van de schoolbus heeft geen enkele spijt en zou het zo nóg 100× doen
    Italy: African School Bus Attacker Unrepentant, Would Do It a Hundred Times

    Senegalese-background Ousseynou Sy, who attempted to light 51 Italian schoolchildren on fire this week, says he felt no remorse and would do the act again a hundred times over.
    The bus driver, who handcuffed the children, poured liquid over the seats of the bus and tried to set them all on fire in revenge for migrant downings in the Mediterranean — which are actually declining — told Italian magistrates that he would not apologize for the act, Il Giornale reports.

    Like

Plaats een reactie