PETITIE: “Antifa” formeel erkennen als een terroristische organisatie

Screenshot_138

Terrorisme wordt gedefinieerd als “het gebruik van geweld en intimidatie in het nastreven van politieke doelstellingen”. “Antifa” heeft deze titel verdiend door zijn gewelddadige acties in meerdere steden in Europa en de Verenigde Staten.

 Lees en onderteken HIER de petitie!

 Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op PETITIE: “Antifa” formeel erkennen als een terroristische organisatie

 1. Lars030 zegt:

  En de naam ANTIFA wijzigen in wat deze door fopsubsidies en Soros betaalde laffe gemaskerde extreemlinkse kraak- en reltuig #huurlingen van lokale & landelijke politici wérkelijk zijn: PROFA.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik heb uiteraard de petitie getekend en Ik hoop dat er genoeg handtekeningen komen om de Haagse slaapkamer op te schudden.
  Beter ware misschien geweest om een onderzoek te starten naar de verwevenheid met een aantal linkse partijen te onderzoeken en daar een en ander uit te laten voortkomen.
  Het zou ook kunnen zijn dat zo iets te moeilijk is of door de extreem linksen op de lange baan geschoven kan worden dat weet Ik niet natuurlijk.
  In ieder geval een goed initiatief om dat tuig op hun plaats proberen te zetten

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Ontvanger: Tweede Kamer
  Petitieloket: Nederland
  Einddatum: 31-12-2018 ?????
  Petitionaris: Danny de Vries

  Geliked door 3 people

 4. jannes zegt:

  Deze knokploeg is een huisdier van de Aivd/politiek. Losgelaten op de centrum democraten, LPF, PVV en nu FvD. Waar ik me over verbaas is dat het kinderbevrijdingsfront er ook bij liep en dat er geen haan naar kraait. De focus van onze politiek en inlichtingendiensten liggen exclusief bij het bestrijden van nationalisten en het cultiveren van islamitische radicalen. Dit zgn antifascistische clubje is instrumentaal voor het globalisme. Als de tijd rijp is zullen ze gebruikt worden voor razzia’s tegen etnische Nederlanders. Dit is al eens eerder gebeurd in Duitsland(1918). Dit is ook de reden waarom het woord communist niet meer gebruikt word. Geschiedenis herhaalt zich. We krijgen straks een vvd(trotsky) groenlinks(stalin) kabinet en die gaan hier niks mee doen.

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Getekend.

  Like

 6. Helena zegt:

  Getekend, het moet maar eens een keer afgelopen zijn met die smerige fascisten die door links worden ingehuurd om mensen met een gezond verstand aan te vallen, te bedreigen en te vermoorden! Dit land is het zat!! C’est ca!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ruud zegt:

  Daar is geen twijfel over mogelijk! Dit tuig voldoet ruimschoots aan alle voorwaarden.

  Like

 8. Tanya zegt:

  Getekend

  Like

 9. Peter zegt:

  Getekend !!

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:
 11. koddebeier zegt:

  Getekend !!

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Verkeerde aanpak..deze Antifaskes hebben nood aan een goede psychiatrische verzorging en een langdurende liefdevolle behandeling.,liefst in een gesloten instelling.Ik vrees dat in Nederland en omringende landen spychiatrie een knelpunt beroep gaat worden en vooral een tekort aan gesloten instellingen

  Like

 13. IkBenHet zegt:

  DONE 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s