Hoofdredacteur Gaykrant in elkaar geslagen “door getinte gasten” – Waarschuwde vorig jaar nog voor toenemende homofobie

Screenshot_23

(Door: Wout Willemsen)

Zojuist maakte de hoofdredacteur van de Gaykrant, Hans Prummel (foto), bekend dat hij in elkaar is geslagen ‘door twee getinte gasten‘. Hij waarschuwde vorig jaar al dat de situatie van homo’s twintig jaar geleden beter was dan nu. Hij werd toen uitgejouwd en beschuldigd van ‘extreemrechtse haatpropaganda’.

Oh wat was hij toch extreemrechts en bevooroordeeld toen hij gewoon het toenemende gevaar aanstipte en niet bang was om de oorzaak aan te wijzen. Schande sprak men er van, al kon hij natuurlijk niet té hard worden aangepakt vanwege zijn eigen geaardheid en inzet voor de homogemeenschap. De twee meest typerende reacties op zijn NPO Radio 1 interview staan nog steeds bovenaan:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, Eurabië, homofobie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoofdredacteur Gaykrant in elkaar geslagen “door getinte gasten” – Waarschuwde vorig jaar nog voor toenemende homofobie

 1. leefbarbaar zegt:

  Al is de homo nog zo snel, de islam achterhaalt hem wel?

  Geliked door 1 persoon

 2. Perfide Albion zegt:

  Tja. Wie niet horen wil moet een keer met zijn- ehh- billen op de blaren zitten.. Of zoiets.

  Het sterft toch nog steeds van de homo’s die op de systeem partijen stemmen dus dan kan je meer meer meer islamitisch anti homo geweld verwachten.

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Hans Prummel heeft flink teruggeslagen daarom was het mogelijk dat hij niet geheel tegen de grond gewerkt werd. Prima gedaan Hans. Dan heb je in elk geval niet met je handtas terug geslagen. Homo emancipatie kun je ook van die kant bekijken. Beter dan gendertoiletten en regenboog oversteekplaatsen. Sla die handtastelijke mocro’s op hun flikker.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: VIDEO Jensen afl. 2: Rechtse politici en supporters lopen gevaar! | eunmask

 5. Thomasson zegt:

  @Perfide Albion. Ik moet je gelijk geven. Het sterft nog steeds van de homo’s die op partijen stemmen die openblijk vijandig tegen ze en de rest van het Nederlands autochtone volk zijn. Een goed voorbeeld zijn de D66, Groen Links en PvdA rechters, die openlijk zo goed als altijd aan de kant van moslims staan en vijandig zijn tegen autochtone slachtoffers. Het is bekend dat moslimjongeren worden door hun ouders en imams uitgestuurd om homo’s of willekeurige autochtonen met bruut geweld aan te vallen. De barmhartige rechters hebben er geen moeite mee. Zij sturen de islamitische daders zo goed als altijd straffeloos of met belachelijke straffen naar buiten. Niets in de situatie zal veranderen zolang het systeem niet veranderd.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   @Thomasson
   “Niets in de situatie zal veranderen zolang het systeem niet veranderd.”

   Helaas moet het dus eerst veel slechter worden voordat de mensjes (vooral de simpelen van geest) begrijpen dat het anders moet…

   Like

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Sommige reacties begrijp ik niet. Het is toch een schande dat dit mogelijk is? Dat dit kan? Goed dat de meneer teruggeslagen heeft en ik hoop keihard met veel schade.
  We gaan terug in de tijd, minstens 50 jaar.
  Niet alleen voor de homo’s maar ook voor de meisjes en vrouwen. Daders krijgen een beloningsstrafje en gaan vrolijk door. Dat is nu de westerse wereld? Het is een corrupte bende geworden.

  Like

 7. M. zegt:

  Waarom hebben die satanische ratten in de politiek en media iedereen uit de kast laten komen en net gedaan of ze voor de rechten van homo’s zijn?
  Zodat ze zichtbaar zijn voor de racisten en discriminerende lui die men onbeperkt naar ons land haalt of ze nou een besmettingsgevaar zijn of niet.
  Want dat doet er niet toe voor de corona zwendelaars.

  Like

 8. ruud beijer zegt:

  Eigen schuld homo s en lesbo,s lekker op partijen stemmen die jullie lachend in de maling nemen en 100.000 asielparasieten jaarlijks naar Nederland brengen. Die zijn allemaal tegen homo’s en lesbiennes .
  Dus hup terug de kast in.Eigen schuld!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s