Salvini kondigt begrotingskorting voor migratieorganisaties aan

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

De financiering van linkse NGO´s in Italië loopt ten einde, nadat de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), heeft aangekondigd dat men voor migranten-NGO´s een serie begrotingskortingen op het oog heeft.

Contra magazine

De Italiaanse vakbond CGIL (Confederazione Generale Italiana del Lavoro) heeft bevestigd dat ze nu gedwongen is om duizenden werknemers te ontslaan. Volgens informatie van de vakbond zijn tot nu toe 5000 werknemers hun baan kwijtgeraakt, omdat de financiën gekort werden door Salvini. En de sociale centra rekenen tot het eind van het jaar op in totaal 15.000 ontslagen, berichtte de website “Free West Media”, die zich beroept op de Italiaanse krant “Il Giornale”.

Stefano Sabato van de CGIL zei: “Op dit moment hebben we ongeveer 5000 ontslagprocedures geteld, waarop we met de ons ter beschikking staande maatregelen reageren, inclusief solidariteitsovereenkomsten, een fonds voor loonintegratie. Ons belang is echter om gebruikelijke sociale vangnetten te herstellen om de dramatische situatie de baas te worden, zodat we op deze wijze geen managementcrisis riskeren. Als de veiligheidsverordening niet binnen 12 maanden hervormd of veranderd wordt, moeten we nog een procedure voor massaontslagen starten”, voegde hij er aan toe.

De Italiaanse vakbond CGIL was de Communistische Partij (KPCh) en werd door de politieke erfgenamen van de partij overgenomen. Hij is de belangrijkste Italiaanse vakbond sinds zijn oprichting en heeft meer dan 5,5 miljoen leden. Samen met de achteruitgang van het ledental van de Partito Democratico, zijn linkse politieke pendant, is het ledental sinds 2013 sterk gedaald en het aandeel pensioengerechtigden contant toegenomen.

De CGIL is op dit moment de op een na grootste vakbond in Europa na de Duitse DGB met 6 miljoen leden.

Klachten over dalende winsten

Linkse groeperingen hebben onlangs geklaagd dat hun winsten als gevolg van het veiligheidsdecreet van Salvini zullen teruglopen, die de toestemming voor humanitaire verblijven opheft en het voor de autoriteiten mogelijk maakt landbezetters te verdrijven.

Enkele linkse burgemeesters hebben verklaard het decreet te zullen ignoreren, de Italiaanse publieke opinie staat er echter met grote meerderheid achter. Uit een peiling bleek dat 63% van de kiezers Salvini in deze kwestie steunt.

In 2016 bleek dat maffiagroepen geld van de staat voor de exploitatie van asielopvangcentra kregen en van de migranten “beschermingsgeld” zouden afdwingen.

Ondertussen bekritiseerde de directeur van het grootste migratiecentrum van Italië dat activisten aan open grenzen meer schadelijk dan nuttig zijn voor migranten. Francesco Magnano, de directeur van het opnamecentrum voor asielzoekers (CARA) in Mineo, beschuldigde linkse “goedmenschen” ervan medeschuldig te zijn geweest aan duizenden sterfgevallen in de Middellandse Zee, bericht “Il Giornale”.

Magnano´s commentaren zijn een zware klap voor NGO´s zoals “Artsen zonder Grenzen”. Die hadden Salvini ervan beschuldigd na de sluiting van Italiaanse havens een “humanitaire crisis” te veroorzaken.

Salvini zei dinsdag dat het nieuwe veiligheidsdecreet van de regering geen beperking van de vrijheid van meningsuiting inhoudt. Het decreet zou een stap naar voren zijn, omdat het politiewerk aanscherpt en de immigranten verder onder druk zou zetten.

Italiaanse linksen schuimbekken van woede

Innocenzo Cipoletta, voormalig leider van de vereniging van industriële werkgevers Confindustria en leider van de ondernemersgroep Assonime zei dinsdag de instellingen van het fascistische regime, dat 20 jaar aan de macht was, te vergelijken met het huidige “Salvini-regime”.

“Scherpere politieke spanningen zijn teruggekeerd”, aldus Cipoletta. “Intolerantie heeft vaan voorrang boven de bereidheid om iets voor het algemeen belang te doen”, zei Cipoletta in een toespraak tijdens de iedere twee jaar plaatsvindende vergadering. Ook minister-president Giuseppe Conte en minister van Economische Zaken Giovanni Tria bevonden zich onder de toehoorders.

“We zijn treurig genoeg aan racistische en opzettelijke handelingen gewend, terwijl leuzen en instellingen uit de donkerste periode van onze landelijke geschiedenis weggewist werden”, zei Cipoletta. “We dachten de fascistische 20-jaar-regel definitief in het historisch museum te hebben opgenomen.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, NGO´s, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotterdam, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Salvini kondigt begrotingskorting voor migratieorganisaties aan

 1. fleckie zegt:

  En kan dan beter de werklozen ondersteunen, ( eigen volk eerst) dan de brutaal binnengevoerde ‘koppensnellers, ( twee vliegen in een klap., dus: ‘ minder risico van. TERRORISME, en. VERVUILING, EN. het. uitgekeerde. bedrag, ter ‘ondersteuning’. blijft dan. IN. EIGEN. LAND!!!<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Dit is dus daadkracht…………..waar wij in Nederland vies van zijn!

  Geliked door 2 people

 3. Charles Martel zegt:

  Er is geen enkele reden om onze eigen vijfde colonne te financieren. Maar dit hebben onze politici nog niet begrepen.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  In Italië is er iedere dag goed nieuws !
  Bij ons het tegenovergestelde .
  Hee Rutte , word eens als Salvini !
  De enige manier om de VVD weer een rechts-liberale partij te maken !

  Wat zeg je ?
  TE LAF ?

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Salvini wil de asielindustrie de das omdraaien. Word de hoogste tijd dat dat hier ook gaat gebeuren. Maar ik vrees dat dat hier nog lang niet zover is

  Geliked door 2 people

 6. henk zegt:

  Hier gaat alles in de doofpot als het om de asiel gaat, vanmorgen las ik met betraande ogen dat de 68 jarige arts uit Amsterdam verkracht, geschopt en doodgeslagen is door een uitgeprocedeerde asielzoeker die femke halsema huisvesting , leefgeld en een advocaat had gegeven. En gewoon door blijven gaan met dit wanbeleid !

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Mooi, niet meer betalen voor de linkse hobby’s !!
  Nu nog in Nederland !!

  Like

 8. Jean zegt:

  In héél Europa moet die geldverkwisting aan vreemdelingen “definitief” stoppen.
  Dagelijks bussen, treinen, vliegtuigen en boten gevuld met vreemdelingen naar landen van herkomst sturen, leeg terugkomen en weer volledig gevuld terugsturen enz. tot de teller op nul staat.
  Ik denk bij deze aan de bescherming van onze kinderen en vrouwen want dat volk is een bedreiging voor onze veiligheid én leefbaarheid en heel schadelijk voor ons klimaat.

  Like

 9. Marc zegt:

  Wat een ongelooflijke nazi is die Cipoletta!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s