Het gebruik van explosieven heeft in Zweden een niveau bereikt dat ongeëvenaard is in de wereld, en dat voor een Staat die niet in oorlog is […]

Screenshot_92

(Door: “Koba” – Vertaling: “delamontagne”)

De bom die afgelopen vrijdag om 09.00 uur in de ochtend ontplofte, heeft 2 huizenblokken weggeblazen. Het geweld was kilometers in de omtrek te horen. 25 mensen liepen verwondingen, snijwonden en kneuzingen op en 250 woningen werden beschadigd. Een speeltuin werd snel ontruimd. De diverse foto’s van de scene laten rijen balkons zien die zijn vernield en gebroken ruiten. Het is absoluut ongelooflijk dat er niemand ernstig gewond raakte, aldus een woordvoerder van de politie.

Dit soort toestanden doet ons denken aan oorlogszones, maar deze ontploffing had plaats in Linköping, een universiteitsstad in het zuiden van Zweden. Een opmerkelijk feit, want dit was niet de enige explosie op die dag: een andere explosie, die niets van doen had met de eerst gemelde, vond plaats in een parkeergarage in de stad Göteborg eerder die ochtend. Drie explosies werden gemeld in Malmö eerder dinsdagochtend. Tot op heden werd er geen enkele arrestatie verricht.

De afgelopen jaren heeft Zweden een enorme toename van ontploffingen ondergaan, dit hoofdzakelijk tijdens conflicten tussen criminele bendes. Volgens de politie heeft het gebruik van explosieven een niveau bereikt dat niet eerder werd overtroffen in een land dat niet in staat van oorlog verkeert. Een 50-tal explosies vond plaats in de loop van de eerste 3 maanden van 2019, dat is een gemiddelde van één ontploffing om de 2 dagen. In 2018 waren er 3 explosies per week, dus nu is er sprake van een toename sinds dat jaar.

Hoewel explosieven een wapen zijn geworden voor de criminelen benden van het land, houdt het effect van dit geweld niet op bij de oorlogen tussen de criminelen. De afgelopen 4 jaar vonden er verschillende incidenten plaats: een man van 63 werd gedood toen hij een granaat van straat opraapte, een jongen van 8 werd gedood toen er een granaat in zijn slaapkamer naar binnen werd gegooid en een meisje van 4 werd gedood door een autobom.

Het aantal dodelijke aanslagen per inwoners van Zweden is veel hoger dan het Europese gemiddelde. En de systematische intimidatie van getuigen, gepaard gaande met een zwijgcode  in de “Zones van Immigratie” in het land, zorgt ervoor dat dit soort misdaden moeilijk is te bestrijden door de Zweedse gerechtelijke macht.

De toename van geweld door bendes en ander soort geweld, waaronder seksuele misdrijven, heeft grote gevolgen voor de Zweedse gemeenschap. In een land dat zich er op voorstaat de eerste feministische regering ter wereld te hebben, voelt één op de drie jonge vrouwen  zich tegenwoordig zich niet meer veilig als zij ´s avonds uitgaan. Een recente enquête, die in de drie grootste steden is gehouden, toont aan dat veiligheid een eerste prioriteit is bij mensen die een huis willen kopen. Misdaad was een topprioriteit onder de kiezers bij de verkiezingen voor het Europese Parlement.

Bronnen:
www.fdesouche.com

https://quillette.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Feministes, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het gebruik van explosieven heeft in Zweden een niveau bereikt dat ongeëvenaard is in de wereld, en dat voor een Staat die niet in oorlog is […]

 1. rottenpikwick zegt:

  Oh heerlijk, even de boel lekker opschudden bij die lieve mensjes in Zweden! BOEM!!!

  Geliked door 2 people

 2. Piet Snot zegt:

  Hier blazen ze, tot nog toe, alleen pin automaten op, met een gigantische hoeveel springstof.
  Hier zijn ze nog een beetje aan het oefenen.
  En ze hangen handgranaten aan je voordeur als je op moet rotten.
  Daar gaat het ook niet bij blijven, met alleen aan de deur hangen.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Die handgranaten aan de deur zorgen voor onmiddelijke sluiting van de zaak. Voor een periode van drie maanden. Het is een afpersingsmethode van criminelen. Betalen of sluiten!

   Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Lekker MultiCulti johhh….

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Juist ja.

  Misdaad was een topprioriteit onder de kiezers bij de verkiezingen voor het Europese Parlement.

  Dat is dan ook de reden dat het Europese parlement dan ook wekelijks massa’s van hetzelfde tuig binnen halen die verantwoordelijk zijn voor deze explosies.
  Allemaal omdat veiligheid een topprioriteit is.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Gho,hoe zou dat nou komen ??

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Raar en toch zitten de veroorzakers van al dit leed de Zweedse sociaal democraten en de groenen nog steeds in het centrum van de macht. Zo zie je dat de kartel macht en hun wapen het cordon sanitaire nog lang niet uitgespeeld is. Natuurlijk mede met dank aan de media.

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Idem hier. Overal waar GL groot is, is de criminaliteit ook groot! Groen-Links en criminaliteit gaan hand in hand! In deze Groen-Linkse steden zijn ook 1000en wapens voor handen. Miljarden worden er tegenaan gesmeten om de zooi niet te laten escaleren! Als het Uitkeringsinfuus stopt, ontploft de boel!

   Geliked door 3 people

 7. BigLJohn zegt:

  Zulke dingen horen vandaag de dag toch bij Zweden. Dus wie maakt er zich nog druk om Zweden. Vandaag of morgen word het land toch geregeerd door radicale muzelmannen, want Zweden bevindt zich in het eindstadium van islamisatie.

  Geliked door 4 people

 8. droevige mof zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat niemand geschifter kon zijn dan wij Duitsers, dat wij hier natuurlijk ook wereldkampioenen zijn. Fout. De eerste prijs in zelfverloochening en collectieve psychotische misvatting wint Zweden.

  Geliked door 5 people

 9. Thomasson zegt:

  Het is een wonder boven wonder dat in Zweden nog geen burgeroorlog is uitgebroken. Zodra dat zal plaats nemen, dan kan men spreken over een Burgeroorlog op de schaal van de Libanese burgeroorlog van midden jaren zeventig tot de jaren ’80. Het zou een oorlog zijn waar 10 of meer milities tegen elkaar zouden vechten: autochtone Zweden tegen het exotische gespuis uit moslim en Afrikaanse landen, Christenen tegen moslims, etnische clans tegen elkaar, Arabieren tegen Afrikanen, Albanezen tegen Turken of Arabieren enz. Iedere clan of etnische groep is nu al tot de tanden bewapend en beschikt over grote hoeveelheid aan explosieven. De enige redding voor dit land is HET LEGER. Men moet gewoon de hele regering plus parlement naar huis sturen en de generaals zouden een administratieve regering benoemen. Als dat is gedaan: zal de grote SCHOONMAAKT moeten beginnen. De exotische boel linea recta naar interneringskampen deporteren – het liefst in het gebied van de poolcirkel. Daar vandaan zouden ze met Herculessen naar huis worden gedeporteerd; of de landen dat willen of niet.

  Geliked door 3 people

 10. Bo Boodhaa zegt:

  4 Jaar geleden sprak Trump al van een verloren shithole staat, hij werd daar om verketterd maar nu blijkt dat hij wel degelijk gelijk had

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Alsof een gemiddelde stad in VS niet een shithole is.
   Daar schieten ze mekaar al dood voor een hamburger.
   Elke agent staat daar doodsangsten uit bij iedere aanhouding of controle van dat totaal gestoorde schiet grage volk wat daar rond loopt.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Hee snot het is niet gauw goed bij jou.Trump is de beste President ooit van Amerika
    Sinds zijn aantreden gaat het financieel heel goed. Kijk maar naar de beurzen. En de wapens?
    Dat is hun grondrecht. Er worden meer blanke politieagenten doodgeschoten dan zwarte politieagenten. Verder is het aantal steekpartijen ten opzichte van vuurwapens 10 keer zo hoog .Verdiep je daar eens in voordat je van die onzinnige commentaren hier opschrijft
    Veel liever Trump dan trutte de verrader!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Het zijn ook hoofdzakelijk negers die andere dood schieten of prikken.
    Het meest zelfs nog onder mekaar ook.
    Maar ik maak toch geen vergelijking tussen rutte en Trump?
    Alleen dat het in VS nou ook niet bepaald veilig is.
    Dat jij problemen heb met mijn reactie is verder jouw probleem.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s