Theresa May: Beter dat Jeremy Corbyn mijn voorbeeld volgt en ook opstapt

Screenshot_246

Theresa May en Jeremy Corbyn.

Labour-leider onder vuur om ambivalente Brexit-politiek

Theresa May heeft in haar laatste optreden als premier in het Lagerhuis uitgehaald naar oppositieleider Jeremy Corbyn van de Labour Party. Ze zei dat Corbyn haar voorbeeld zou moeten volgen en af moet treden.

Post online

May’s driejarige premierschap wordt gekenmerkt door haar falen het land uit de Europese Unie te loodsen en door een smadelijke verkiezingsnederlaag in 2017. “Misschien moet ik mijn woordenwisselingen met hem besluiten, als een partijleider die heeft aanvaard dat haar tijd voorbij is, en misschien wordt het voor hem tijd dat hij ook gaat inzien dat hij moet opstappen”.

May overleefde in december nog een vertrouwensstemming in haar partij, maar haar ‘deal’ voor de Brexit werd door het parlement tot drie keer toe afgewezen. Ze besloot er uiteindelijk onder druk van partijgenoten in het parlement mee op te houden.

Corbyn ligt al lange tijd zwaar onder vuur in zijn eigen partij Labour, vooral over zijn ambivalente politiek ten aanzien van de Brexit.

Woensdagmiddag gaat May naar de koningin om haar ontslag aan te bieden. De vorstin ontvangt daarna May’s partijgenoot Boris Johnson om hem tot eerste minister te benoemen. De enthousiaste ‘Brexiteer’ Johnson heeft gezegd dat hij het land wel uit de EU haalt en dat 31 oktober voor elkaar krijgt.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

14 reacties op Theresa May: Beter dat Jeremy Corbyn mijn voorbeeld volgt en ook opstapt

 1. Rensk. zegt:

  Die zure ouwe azijnpisser is veel te gehecht aan het pluche. Waar moet ie anders de dag vol kankeren dan in het Parlement.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Toch op het laatst nog een zinnige opmerking van May .
  Corbyn is een vreselijk vals serpent , trap die smerige antisemiet er uit !
  Het is toch bespottelijk dat een dergelijk figuur in the house of commons mag zitten en Tommy Robinson in de gevangenis ?
  De landverraders hebben de touwtjes stevig in handen !

  Geliked door 6 people

  • fleckie zegt:

   ‘ GESPREK van de DAG’, ….NW. ISR. WEEKBLAD 19.7.2019. ……….Bart. Schut.
   …’NOG. ERGER. DAN. GEDACHT’. ……. De veelbesproken BBC- documentaire over antisemitisme bij LABOUR geeft een onthutsende inkijk hoe de partijleiding de bestrijding ervan actief tegenwerkt. Vaak te koste van de – geestelijke—gezondheid van jonge ,idealistische medewerkers. Verschillende medewerkers hadden buren-puts en raakten depressief, een enkeling overwoog zelfmoord. JEREMY CORBYN. en zijn trouwe aanhangers kiezen de tegenaanval. ……………..
   De reacties op de schokkende aflevering van. PANORAMA. kwamen snel en hard. De. Ritse opperrabbijn Ephraim Mirvis. drukte het misschien wel het duidelijkst uit:” Het is niet langer een kwestie van het onvermogen v.d. (Labour)leiding) de gesel van antisemitisme aan te pakken, maar van haar directe medeplichtigheid daaraan”.
   Grote namen uit het Britse Jodendom als historici Simon Schama en Simon Sebag montefiori , actrice Tracy Ann. Oberman of schrijver Hoeard Jacobson ondertekenden een open brief waarin zij stellen dat Jodenhaat wordt ‘ beschermd, goedgekeurd en uitgedragen’ door de partijleiding van. Jeremy. CORBYN.
   Drie Hogerhuisleden zijn uit de Labour-partij gestapt n.a.v. de BBC-documentaire. Van hen was Lord Triesman het hardst in zijn veroordeling. “Mijn trieste conclusie is dat de Labour-partij zeer duidelijk institutioneel antisemitisch is”. Triesman legt de schuld hiervan volledig bij CORBYN en zijn naaste getrouwen die hij persoonlijk van antisemitisme beschuldigt. Volgens Triesman is Labour’geen veilige plek meer voor Joden’. Vier andere Hogerhuisleden uit de Labourfractie schreven een brief aan CORBYN waarin zij de conclusies van PANORAMA. ‘hartverscheurend’ noemden.
   Deze term heeft vooral betrekking op de manier waarop de Labourleidi g omgaat met klachten over antisemitisme binnen de partij. De IS LABOURANTI-SEMITIC? getitelde documentaire schetst een onthutsend besef van onderzoekers die worden tegengewerkt vanuit. het. kantoor. van. JEREMY . CORBYN en van klokkenluiders die het leven onmogelijk wordt gemaakt. Verschillende leden van LABOUR DISPUTES TEAM, dat het onderzoek naar klachten over leden afhandelt, vertelden de BBC hoe de partijleiding zich inhoudelijk met hun werk begon te bemoeien, met het doel zoveel mogelijk zaken onder het tapijt te vegen. In 2018 begonJennie Formby, de nieuwe secretaris- generaal van de partij en een. diehards. Corbynaanhanger, haar eigen getrouwen in het team te zetten. Door het DISPUTES. TEAM. voorgestelde sancties werden verlaagd of helemaal genegeerd. TEGENWERKING. .Hetzelfde gebeurde met de NATIONAL. CONSTITUTIONAL COMMITTEE van de partij, het instituut zou dat moeten beslissen over het royeren van Labourleden. Hoewel formeel onafhankelijk, begonnen ook de medewerkers van deze commissie steeds vaker de sturende hand vanuit het partijhoofdkantoor te voelen. De BBC kreeg inzage in e-mails waarbij bleek dat Formby , met een kopie aan CORBYN zelf, de samenstelling van de panels die zich uitspraken over antisemitismebeschuldigingen tegen Corbyngetrouwen probeerde te beinvloeden. Formby leek heel goed te beseffen dat zij in strijd met de partijregels handelde toen zij liet weten niet langer haar Labourmailadres te gebruiken:” Ik heb elk spoor van de e- mail permanent gewist”. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de constante tegenwerking waarmee de medewerkers die met de strijd tegen antisemitisme de partij belast waren, te maken kregen. De een na de ander gaf er de brui aan, naar eigen zeggen met enthousiaste instemming v.d.partijleiding. Anderen werden de partij uit gewerkt, simpelweg omdat zij zich te goed van hun taak hadden gekweten. De klokkenluiders in. IS. LABOUR ANTI-SEMITIC? hebben het er zichtbaar moeilijk mee dat de partij waarin zij geloofden hen een mes in de rug plantte. Verschillende hadden hun burn-puts en raakten depressief, een enkeling overwoog zelfmoord. ‘SLECHTS 0,06. procent’. .en dat is waarschijnlijk het meest vernietigende beeld van CORBYN en de zwijnen dat bij de kijker beklijft.
   Idealistische medewerkers zijn immers geen politieke tegenstanders , maar zelf enthousiaste Labourleden. PANORAMA komt nauwelijks met nieuwe voorbeelden van antisemitische voorvallen,maar dat is ook niet nodig.,deze zijn al uitgebreid gedocumenteerd. Niemand kan de tientallen voorvallen van Jodenhaat door leidende partijfiguren nog ontkennen., laat staan de epidemie onder de aanhangers van Corbyns hardlinkse lijn die de afgelopen jaren LABOUR met hun lidmaatschap ‘verrijkt’ hebben. Of dat Jeremy CORBYN de ongelukkigste politicus op aarde is,nu hij steeds opduikt tussen anti- Joodse. terreurverheerlijkers , Holocaustontkenners en haatpredikers – uiteraard allemaal zonder dat de arme partijleider enig idee heeft of zou kunnen hebben wie zij zijn. Want dat blijft de officiele lijn van de partij- leiding: Jeremy CORBYN. is. al. decennialang antiracist, zij het zelfverklaard, dus kan hij geen antisemiet zijn. En eigenlijk is er niets aan de hand, tegen’slechts 0,06% van de partijleden’ zijn disciplinaire onderzoeken ingesteld, reageerde een woordvoerder op de BBC- documentaire. De vingers diep in de oren en de ogen ferm gesloten lijkt het, maar dat is slechts schijn want gelukkig pakt de leiding deze ‘walgelijke vorm van racisme’ keihard aan, aldus de woordvoerder. Maar juist dat is na het zien van PANORAMA nog uitsluitend door Corbyns aanhangers te verdedigen. …………………GEHEIMHOUDINGSVERKLARING……………..Wat LABOUR niet weerhoudt opnieuw de aanval te kiezen. Complottheorieën omtren de BBC vlogen voor en na de uitzending over het internet. De documentairemakers, maar ook de( ex)partijmedewerkers die zij hadden geïnterviewd zouden betaald worden door de Israëlische regering. Slechts de ware zeloot ziet de ironie van die beschuldiging niet: de aantijging van Jodenhaat proberen te ontkrachten door een beroep te doen op het Joodse complot van onbegrensde rijkdom en macht over de media. Ook verwijzen sinds vorige week veel Corbynaanhangers naar een documentaire die op YounTube stast, getiteld. THE LOBBY, als onweerlegbaar bewijs voor beïnvloeding van de Britse politiek door ISTAEL/ Zionisten/ Joden. Het gaat hierbij om een pseudojournalistiek broddelwerkje uit de koker van Al Jazeera, de nieuwszender uit dictatuur en Iranbondgenoot. WATAR. Het blijkt allemaal nog veel erger dan gedacht. De partijleiding probeerde haar medewerkers het spreken onmogelijk te maken met dichtgetimmerde geheimhoudingsverklaringen en dreigbrieven. van advocaten wanneer het vermoeden bestond dat medewerkers toch met de pers zouden spreken. Verschillende geïnterviewden in. IS. LABOUR. ANTI.-SEMITIC? verbraken deze clausules om. toch de waarheid aan het licht te laten komen. Het is nog niet bekend of de partij haar klokkenluiders wil vervolgen, maar de reacties v.d. Corbynisten direct na de uitzending doen het ergste vermoeden.
   “ Het lijkt erop dat deze ontevreden voormalige medewerkers altijd al tegen het leiderschap van Jeremy CORBYN zijn geweest, actief werkten het te ondermijnen en persoonlijke en politieke rekeningen te vereffenen hadden”, zei een Labourwoordvortder. “ Dit trekt hun geloofwaardigheid als bronnen. in. twijfel”, Ook documentairemaker John
   Ware werd door het slijk gehaald. IS. LABOUR. ANTI-SEMITIC? zou. een beschadigingsoperatie geweest zijn en zware een Labourhater. Een beschuldiging die nogal wat aan geloofwaardigheid inboette toen bleek dat CORBYN zelf de BBC- programmamaker had omschreven als een ‘altijd waakzame onderzoeksjournalist’ die hij ‘ warm feliciteerde’. met zijn ‘ volharding en moed’. ……………..#Ontsla TomWatson…………..
   ……….De Labourleiding ging zelfs zo ver dat zij probeerde verspreiding v.d.documentaire via BBC iPlayer, het internetkanaal waarop de omroep haar programma’s streamt, te voorkomen. En toe er uiteindelijk vanuit de Corbynaanhangers een oproep tot AFTREDEN. kwam, was die niet gericht tegen de partijleider,maar tegen zijn tweede man, Tom Watson, omdat. Deze- net als verschillende andere socialistische Lagerhuisleden – kritiek had geuit op zijn baas n.a.v. PANORAMA. Watson had het gwaagd zijn collega’s op te roepen tot daadkracht,haast en transparantie bij het bestrijden van Jodenhaat binnen de partij.:” Alleen zonlicht kan LABOUR nu nog desinfecteren van antisemitisme”. De hashtag# Sack Tom Watson greep als een bosbrand om zich heen op social media, nog een aanwijzing dat van reflectie bij CORBYN en zijn getrouwen geen enkele sprake is.
   Toch zal die er vroeg of laat moeten komen. De nationale EQUALITY and HUMAN. RIGHTS COMMITTEE. (EHRC) , nota bene door LABOUR zelf in het leven geroepen om racisme in de Britse damenleving te onderzoeken, heeft aangekondigd het antisemitisme binnen de partij onder de loep te nemen.. Hierbij zullen tenminste 30 klokkenluiders van binnen de partij gehoord worden—ongetwijfeld ook verschillende die bij de BBC aan het woord kwamen. Het zou de nekslag voor Jeremy CORBYN betekenen wanneer de EHRC de partij als antisemitisch bestempelt , maar het enkele feit dat er een onderzoek is geopend spreekt al boekdelen.
   Tot nu toe heeft de EHRC slechts. EEN. Politieke partij onderzocht op institutioneel racisme: deextreemrechtse BRITISH NATIONAL. PARTY.#<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Fascisten raak niet zo makkelijk kwijt, het is net ongedierte !

  Geliked door 2 people

 4. andre zegt:

  Jeremy Corbyn vertegenwoordigt de volkspartij, de stem van het volk met simpelweg teveel macht in de ogen van de elitaire hufters en moet dus kapot gemaakt worden.

  Het is net Nederland

  Like

 5. fleckie zegt:

  ‘COMMENTAAR’. NW. ISR. WEEKBLAD, 19.7.2019. E. VOET, hoofdredacteur.
  …LUIDKEELS’. DE bewijzen van institutioneel antisemitisme bij de Britse Labour-partij stappen zich op. Het beeld dat BBC’s. PANORAMA. deze week schetste, was ronduit schokkend, zie het Besprek. An de dag pag. 10.
  Toen de CIDI- jongeren tijdens een PvdA – bijeenkomst met Jeremy. CORBYN vorig jaar zomer
  in Den Haag een spandoek uitrolden waarop de woordspelige tekst : LABOUR, for the many, nog the Jew ( in plaats van. FEW,) hadden ze meer dan gelijk, hoe ongemakkelijk dat ook was voor de aanwezige PvdA’ers. Sinds die bijeenkomst zijn de alarmerende berichten over antisemitisme binnen LABOUR alleen maar erger geworden, met deze BBC- documentaire. EN. de reactie daarop vanuit de partij als voorlopig dieptepunt. Gelukkig plaatste een derde van de LABOUR Lords in het Britse Hogerhuis woensdag een grote, niet misselijke advertentie in ‘huisblad’ ‘ THE GUARDIAN. waarin ze hun eigen partij oproepen de hand in eigen boezem te steken,maar het is de vraag of dat voldoende zal zijn om grote schoonmaak te gaan houden, want CORBYN- getrouwen willen geen kwaadwoord over hun leider en zijn naaste kring en vertrouwelingen horen. Het socialisme staat zich erop voor een internationale bewegingen zijn,en wie kan DE. INTERNATIONALE. niet tenminste meeneurien. Daarom mogen we zeker vanuit deze kantvan het politieke spectrum verwachten dat zusterpartijen van LABOUR zich niet verschuilen achter woordjesals ‘ een interne kwestie’. De schokkende getuigenissen gaan al die zusters van LABOUR aan. En het zou al die zusters, dus ook de PvdA waarvan partijleider Lodewijk Asscher zegt pal te staan in de strijd tegen antisemitisme, sieren wanneer ze ferm hun verontwaardiging en afkeuring laten horen. Maar alle partijen— inclusief de PvdA. – hullen zich in dodelijk stilzwijgen, uitgezonderd de Israëlische zusterpartij, het inmiddels marginale. AVODA. En de brief die Asscher heeft geschreven aan CORBYN zet natuurlijk geen zoden aan de dijkals de inhoud voor de kiezers geheim blijft.
  Tegen de antisemitische chaos binnen de Britse socialisten hoort. luidkeels. protest te klinken. Dus Lodewijk. Asscher en liefst ook andere partij van de Arbeid-bobo’s trek uw mond open en laatduidelijk uw zorg en verontwaardiging horen. #<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘CULTUURSTRIJD’, Nw. ISR. Weekblad 19.7.2019. Tamarah. Benima.
  ‘Door de hele geschiedenis van het Joodse volk heen is er een cultuurstrijd gevoerd. Welke richting moest het op? Zou er een koning komen, of kon de macht bij de rechters blijven? Het Joodse volk kreeg een koning. Al waarschuwde de Eeuwige het volk zelf. Lees de. bijbelboeken van Samuel. Moest de invlofec van de niet-Joodse cultuur in het land Israël na de. Babylonische ballingschap worden teruggedrongen of niet.? Ezra kwam terug uit ballingschap en riep de Joodse mannen op hun niertjes- Joodse vrouwen weg te sturen. Slechts een handjevol mannen worden met naam genoemd; zij stuurden hun niet- Joodse vrouwen weg, de rest kennelijk niet. Lees het boek Ezra. De strijd van de Makkabeeers tegen de Assyriërs was een cultuurstrijd, de hellenistische invloed was wijdverspreid in Erets Jisrael. Maar toen de Assyriërs een beeld van Zeus in de Tempel in Jferusalem zetten, brak een opstand uit. De Makkabiem waren maar met een handjevol, maar zij bepaalden het verloop van de geschiedenis. De strijd met het christendom is een cultuurstrijd die binnen het Joodse volk begon. De opstand tegen der Romeinen door Bar Kochba en zijn medestrijders: ook een cultuurstrijd,want beslist niet alle Joden die toen in Erets Jisrael woonden, waren het ermee eens. Steeds opnieuw zijn er heftige tegenstellingen, die op de een of andere manier de richting van het Jodendom bepalen. Al 250 jaar wordt er gezocht naar de reactie op de moderniteit. Hoe moet er worden omgegaan met de ideeen van de verlichting en de grootscheepse veranderingen in de economie.
  Net chassidisme is een reactie, maar weer: niet voor iedereen. De Amerikaanse. en. Franserevolutie woelden alles om. Hoe moete Joden omgaan met rijpheid, gelijkheid en broederschap. Het Jodendom heeft daar geen pasklare antwoorden op. Sterker nog: de cultuurstrijd daarover woedt tot op de dag van vandaag. Het bitterst zie je dat in Israël terug, maar de strijd tussen ultraorthodox en gematigd/ seculier wordt ook in de diaspora uitgevochten. Ik ben er niet gerust op dat de cultuurstrijd uiteindelijk door de gematigden wordt gewonnen. Is dat pessimistisch of realistisch? Ik houd het zelf natuurlijk op het laatste.<~<~<~<~<~<~<<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘Nw. ISR. Weekblad 19.7.2019. Paul Damen,: ‘ ARROGANTE. APEN’ : Paul Damen vindt het hard nodig journalisten bij te spijkeren. Waarom kan het CIDI er dan geen vinden om meeste nemen op reis naar Israël.? En waarom welextreemrechtse Vlamingen?
  ……, ‘TWEE. BENEN. BETER’. ‘ Journalisten zijn de arrogantste apen op deze aardkloot. Geloof me, ik ben er al jaren een. Waarheid. EN. werkelijkheid in pacht, wie kritiek heeft, krijgt de wind van voren als ‘enkel een mening’. Maar welk medium ook, het blijft mensenwerk, Opjectiviteit is onmogelijk, ook over het Midden- Oosten, voor media wat voetbal isvoor mannen: iedereen heeft er verstand van. Dagelijks buigt dus een stoet van dwergen zich erover, ongehinderd door enige kennis ter plekke. Des te vreemder dan ook dat de. NOS, waarvan vriend en vijand vinden dat de Israehieuwsgaring ondermaats is, daar recent een nieuw correspondent neerzette met enkel ervaring aan een bureau of in andere buitenlanden. Daar ‘onpartijdig en evenwichtig over berichten’ wil- ie. Daar heb je het al. Israël is een gewilde post: er is altijd wat te doen, een westerse levensstandaard en zelfs de taxichauffeur spreekt Engels. Overzichtelijk conflict ook: Israël goed fout,Palestijnen prima zielig. En we blijven blasé. ‘Vier benen goed, twee benen beter’, zoals Orwell schreef in. ANIMAL. FARM. Zij die- beter op de hoogte- de media corrigeren, zeuren.
  Maar dwingen desondanks gevestigde media tot schuiven, zoals het recente glibbergedrag van NRC HANDELSBLAD liet zien na de ongekende canard over de ‘doodde Mossad gestalkte mensenrechtenactiviste’Kiswanson. Lees in het recente, onvolprezen pamfletboekje. DE. MISLEIDINGINDUSTRIE. van Els van Diggele hoe elk medium reageert als het wordt betrapt op bfouten: het kan niet, want het past niet in ons beeld. Uw beeld is enkel een mening, wij zijn ECHTE media.’ Vier benen goed,twee benen beter’.’………………….DRUPPELS. HOLLEN. DE. STEEN. NIET. UIT. DOOR HARD, MAAR door. VAAK. TE. VALLEN.
  Zelfs ervaren journalisten bezondigen zich aan die blade- attitude. Zoals recent de toch qua Arabische wereld door de wol gewassen Mark Blaise in het journalistiek – gependpsioneerdenblaadje ARGUS. . Blaissebetoogde dat de Labour-partij geen antisemitische neigingen zou hebben en partijleider Jeremy CORBYN zeker niet. ‘Laster zonder bewijzen’ vatte het blad het samen. CORBYNS. vermeende Jodenhaat zou hoogstens ‘onhandig’ zijn. Dat kun je wel zeggen, als je een kras legt op het graf van een. Palestijnse. MUNCHENMOORDENAAR. Als je de vermeende massamoord bij Deir. YASSIN. herdenkt meteen club- shoa- ontkenners. Als je je partijgenoten die zeggen dat Hitler het zionisme uitvond, hoogstens kapittelt. Onhandig ook dat gevestigdeauteurs als Simon Schamaen Simon Sebag Montefiore signaleren hoe LABOUR Israelkritiek is ontaard in Jodenhaat. Onhandig, al die parlementsleden die opstapten, als laatstleden 75- jarige. Lord Triesman, voormalig partijsecretaris. Die zegt:” Deze partijleiding doet openlijk aan institutioneel antisemitisme.”, Mooi ook dat Blaise blijkbaar meer weet dan al die boze Labourleden zelf. Maar als zelfs ervaren journalisten dezelfde riedels blijven doorgeven, wordt onzin vroeg of laat als objective waarheid aanvaard. Zoals de oude Romeinen zelden :druppels hollen de steen niet uit door hard, maar door vaak te vallen”. …………………GEWEIGERD. …….Dan zou je toch denken dat het CIDI , de HASBARA-propaganda- toeter van Israël hierzo,zich minimaal op ervaren journalisten zou richten als deelnemer aan hun Israelreisjes voor de pers. Maar nee.Vorige week ging er weer een groepje naar daar, en blijkbaar neemt het journalistieke animo wat af, want er gingen niet echt A- merken mee. Wat PvdA – bobo’s en Clingendaeltypes, aspirant- journalisten, ambitieuze allochto’s en ‘beleidsmakers’. Op de adjunct van het. REFORMATORISCH DAGBLAD. en anderhalve radioredacteur na nauwelijks ervaren journalisten. Behalve Volkskrantcolumnist Van Amerongen, die jarenlang het Midden- Oosten. nog. onveiliger maakte dan het al is, nauwelijks iemand met inzicht in de regio, zodat de verdiepende CIDI- reis verwerd tot een zonnig snoepreisje.
  Te meer daar WEL betrokkenen die mee wilden, geweigerd werden, zoals Paul Brill, voormalig adjunct van de VOLKSKRANT en huidig columnist van. HET. PAROOL. Maar ja, ook NIW- bestuurder. Of Micky Cornelissen, voormalig NIW- redactrice, die vorig jaar al werd geweigerd. Of Paul Damen, NIW- columnist. Het wekt allemaal de indruk dat het CIDI liever dombo’s dan deskundigen meeneem. Desnoods ultrarechtse dombo’s,zoals de Vlaamse rechtsradicalenWim en Sam van Rooy, vader en zoon, geen journalisten, maar welbekend van o.a. het Vlaams. Belang .
  Hun deelname werd medebekostigd van de halve ton. MARORGELD die het CIDI voor elk reisje vangt. Let wel: van het ooit van Joden geroofde geld, goud, bezit, bankrekeningen en verzekeringspolissen, nodigt her CIDI. ultrarechtse Vlaamse, tegen antisemitische kringen aan schurkende activisten uit op hun snoepreisje. Het pro- Palestijnse Een Ander. Joods. Geluid. En. van. Agts. THE. RIGHTS. Forum. keerden zich fel tegen de deelname van het ultrarechtse duo Van. Rooy. Ik vind het heel erg dat ik door het geëmmer van het. CIDI. met hen eens moet zijn#. <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 8. flexkie zegt:

  THE RIGHTS. Forum dumpt. columnist. ……. Nw. ISR. WEEKBLAD. 29.7.2019.
  BDS- organisatie THE RIGHTS. Forum heeft de samenwerking met een van de schrijvers op de website beëindigd, nadat die had opgeroepen Joodse leden ‘ uit voorzorg’ uit Politieke partijen te zetten. De bizarre oproep vanstadsgidsJan Tervoort had betrekking op PvdA-‘Eden Ronny Naftaniel en Hanna Luden, beiden bekend van hun connectie met het CIDI, en op het Amsterdamse oud- gemeenteraadslid Bart Vink(D’66) . Het NIWwaarschuwde THE RIGHTS Forum maanden geleden voor Tervoort, die als Amsterdamse stadsgids toeristen rondleidt door het Anna Frank Huis,nadat de man racistische en antisemitische tweets had verstuurd vanaf verschillende twitteraccounts. Maar het Forum ondernam daarop geen actie, ook niet toen het NIW melding maakte van ‘Tervoort gewelddadige bedreigingen aan het advies van adjunct- hoofdredacteur Bart Schut. De Rights Forumcolumnist had eerder racistische beledigingen geuit jegens Schuts vrouw en opperde kortgeleden nog ‘de kinderbescherming te bellen’ nadat Schut op sociale media een vakantiefoto’s van hem en zijn zoontje had gedeeld. Ook noemde Tervoort de Surinaams- Nederlandse trenddeatcher Adjiedj Bakas een ‘bakbabaan’ en liet hij weten ‘ klaar te zijn voor een burgeroorlog’, Bij een minderjarige Joodse twitteraarster wilde hij wel even’ de schoorsteen komen vegen’. Het zrights Forum liet deze week in een reactie aan Naftaniel, die zich afvroeg of er nu misschien’arierverklaringen’ moesten worden ondertekend, weten Tervoort columns niet langer te zullen plaatsen. <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 9. fleckie zegt:

  Op ejbron, 29.9.2016 kan men o.a.lezen LABOUR . loopt leeg’, maar maar ook. een bericht uit het Nw. ISR. Weekblad van11.8.1995, betr. ‘400.000 nazi’s. naar Argentinië gevlucht.’!!!!!!! ( bij nadering van de Russische troepen, ontdekten ze de concentratiekampen, waarvan de ‘leidinggevenden’. (MET. HULP. .. gevlucht. waren!. In her boek van Eugen KOGON , ‘ der ASS- Staat, beschrijft op pag. 257: ‘Die. Liquidation. Russischer. Kriegsgefangenen:’ Im September 1941 begannen in allen grossen KL. Deutschland die MASSENERSCHIESSUNGEN AUSGESUCHTE. russischer Kriegsgefangener……………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<( fleckie: dank je de koekoek dat de Duitsers doodsbang!!waren voor de RUSSEN, er was immers in het Oost- Instituut van1941 tot 1943 in Konigsberg tijdens bijeenkomsten besloten, om een geschikte methode te ontwikkelen voor de vernietiging. van. de. Russische. bevolking na. de. Duitse. overwinnng……De. leden. van het instituut, die door Himmler. werden
  benoemd, waren. voornamelijk. HOGE( uit het boek’Klaus. Barbie, een nazi. In dienst van de VS, blz 69. …uitg. Batteljee& Terpstra Uitgeverij, Leiden, 1984, ISBN 90.6774.01.01……..<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<<~<~<~<~<~~fleckie: men hoeft zich echt niet te verwonderen van – waaruit. neo-nazi’s. ‘gesteund worden’. ( en vanuit welk milieu Latyns Amerikaanse landen ‘last’. hadden ‘. van. zwaar. getrainde. ‘ Moord- brigades!’<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 10. fleckie zegt:

  Op ejbron 12.2.2019, pnderb’foto: Duitsland april 1945:, kan men nog eens lezen: BARBIE. En de STAATSGREEP. van. de. cocaïne- generaals’………………..<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~
  fleckie: wie af en toe de belevenissen bekijkt : ontdekking door douaniers,: van. Spaanse – en Latyns- Amerikaanse. COCAÏNE- smokkelaars ontdekt, kan misschien e.e.a op ‘een rijtje. zetten,’.<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s