De Afrikanisering/islamisering van Europa gaat door, een VN-plan dat, net zoals andere mondiale VN-plannen, een negatieve invloed heeft op de maatschappij

Screenshot_262

(Door: “Elise Nijmegen”)

Geheimhoudingsverklaringen komen niet alleen voor in ons land, maar ook in Australië. Op verzoek van Michelle Stubbs, haar dochter werd ernstig ziek na een HPV-vaccinatie, is er een (FOI) verzoek, vrijheid van informatie, ingediend bij de TGA, de “Australian Therapeutic Goods Administration”, waaruit bleek dat er 11 sterfgevallen zijn gemeld na de HPV-vaccinatie. Ook bevat het rapport vier gevallen van spontane abortus na de HPV-vaccinatie.

Uit een reactie op het eerste FOI-verzoek van Stubbs bleek dat er meer dan honderd gevallen van gemelde bijwerkingen na HPV-vaccinatie zijn uitgesloten van de openbare “database van bijwerkingen” van TGA. Deze bijwerkingen worden alleen vastgelegd in de interne database van het bedrijf…

Stubbs is een rechtszaak begonnen tegen Merck, die Gardasil en Gardasil9 produceert, en in twee maanden zijn er 150 potentiële eisers naar voren gekomen.

Gardasil wordt gepromoot als een “anti-kanker” vaccin dat, zonder bewezen feiten, zal leiden tot de eliminatie van baarmoederhalskanker.

Officiële statistieken tonen het tegenovergestelde aan en geven aan dat in Australië, Groot-Brittannië, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland de incidentie van baarmoederhalskanker is toegenomen.

Meer verbijsterende feiten vindt u in onderstaan artikel en de vraag blijft me dan bezighouden hoe dat in Nederland zit en of er opmerkelijke veranderingen zijn geconstateerd in de gezondheid van pas gevaccineerde personen? Of zijn er in Nederland ook twee databases?
https://changingtimes.media

In Zweden wordt aan vrouwen geadviseerd om zich anders te kleden… Om diefstal en messaanvallen te voorkomen, moeten de Zweden zich niet te mooi kleden in het openbaar. Het ooit zo mooie Zweden wordt geteisterd door een niet aflatende geweldsgolf door immigranten. De wereld op zijn kop, dweilen met de kraan open en krankzinnig.
www.unzensuriert.at

In Duitsland is het rechtssysteem, net zoals hier in ons Nederland, door opgelegde politieke correctheid/mondiaal anti-nationalistisch gedachtegoed nog maar een fractie van wat het eerst was.

Het hoofd van de Duitse Bond van Rechters, Jens Gnisa, zei dat er behalve moord feitelijk niets meer vervolgd wordt. Oftewel: de afgelopen jaren zijn er zóveel aanranders, verkrachters en andere geweldsdelicten bijgekomen, dat justitie het niet meer aankan en Duitsland dankzij de massa-immigratie inmiddels op het randje van anarchie balanceert.

Ook de voorzitter van de Vereniging van Officieren van Justitie in Berlijn, Ralph Knispel, verklaarde twee weken geleden live op het ZDF dat de “Duitse rechtsstaat niet meer functioneert” en vermoedelijke moordenaars vrij rond kunnen lopen omdat justitie overbelast is. 56% van de aangeleverde zaken wordt niet opgelost.

Was dat in Nederland ook zo of was het aantal hoger? Jens zei dat het nog veel erger is dan het lijkt en dat enkel moord en doodslag nog vervolgd worden; voor alle andere delicten geldt inmiddels zeker dat 90% niet wordt vervolgd of blijft liggen.

Het wordt steeds noodzakelijker voor de veiligheid van u en uw kinderen dat Nederland de grenzen sluit en dit volk, dat er statistisch gezien om bekend staat voor problemen te zorgen, Nederland niet binnen te laten komen!
www.xandernieuws.net

Ook Trudeau van Canada werkt mee aan de verwarde mondiale “de wereld is van iedereen inclusief uw vaderland” ideologie die immigratie promoot en alle landen hun soevereiniteit wil ontnemen.

De procureur-generaal van Ontario, Doug Downey, heeft de schuld voor de groeiende toestroom van “vluchtelingen” neergelegd bij Trudeau. Volgens Downey heeft de provincie sinds 2013 een toename van 160% in het aantal “vluchtelingen”.
www.thepostmillennial.com

In heel Europa, tenminste in alle “open grenzen”-landen, heeft de nationale bevolking last van islamaanhangers die niet willen integreren, maar hun eigen dominerende plannen hebben en die door middel van geweld, infiltratie en jihad willen afdwingen.

Velen (naïevelingen) hadden hun hoop gevestigd op de “gematigde” imams die de hele wereld overvliegen om te preken. Dat die een verandering in gang zouden zetten en de islam zouden kunnen hervormen tot iets democratisch. Helaas, als er al gematigde imams bestaan, zullen zij niet de intolerante islam kunnen hervormen volgens onderstaand artikel, omdat er o.a. teveel geld mee verdiend wordt (o.a. halal producten) om hem te willen hervormen.
https://clarionproject.org

Ondertussen gaat het plan van de NWO, uitgevoerd door de VN en EU en ondersteund door verdragen en resoluties, gewoon door en komen er nog miljoenen nieuwe “vluchtelingen/ immigranten/economische gelukzoekers uit landen ten zuiden van de Sahara naar Europa.

De Afrikanisering/islamisering/globalisering van Europa vormt een direct gevaar voor de democratie en andere westerse waarden. De Deense historicus Uffe Østergaard zei in een interview met de Deense krant “Politiken” dat hij voorheen sterk voorstander was van een multiculturele samenleving, maar ondertussen zijn houding volledig heeft veranderd. Nu zegt hij, heel terecht, dat de bescherming van de grenzen noodzakelijk is, want anders zal de bevolking in opstand komen tegen de regering.

Dat is inderdaad in Frankrijk al openlijk het geval en in alle “open grenzen”-landen groeit mijns inziens de afkeer van de bevolking naar de regeringen toe, aangezien het duidelijk is dat ze niet de beste bedoelingen hebben met de oorspronkelijke inwoners van het land.
www.anonymousnews.ru

Gelukkig heeft Groot-Brittannië nu een minister-president, Boris Johnson, die wel in het bezit is van gezond verstand, in tegenstelling tot het politieke kartel in Nederland, en die de Engelsen zal bevrijden van de dictatoriale EU. Iets wat mijns inziens Nederland ook zou moeten doen, aangezien wij de grootste nettobetaler aan de EU zijn en er weinig tot niets positiefs voor terugkrijgen.

Er zijn steeds meer moedige regeringsleiders in Europa die zich afzetten tegen de EU, zoals Salvini van Italië betreffende de vele immigranten, die zich ook daar niet weten te gedragen en een bedreiging zijn voor de algemene veiligheid en de identieke Italiaanse cultuur.

Een Rooms-katholieke priester, één van de vele rooms-katholieke geestelijken die het eens zijn met Salvini, verdedigt het immigratiebeleid van Salvini en wijst moslim-immigranten af en benoemt ze als schadelijk voor de veiligheid. “De opvang van migranten en asielzoekers mag nooit worden geïmplementeerd ten koste van de veiligheid”, zei hij heel terecht.
www.jihadwatch.org

Op 9 september is in Den Haag een demonstratie tegen de uitrol van het levensgevaarlijke 5G- netwerk, dat in Geneve, Zwitserland al mensen ziek heeft gemaakt. 5G was oorspronkelijk een militair wapen, dat zou genoeg moeten zeggen…
https://stralingsbewustzuidkennemerland.nl

Wat willen we voor de komende generatie Nederlanders? Meer of minder niet-westerlingen? Meer of minder democratie? Meer of minder tolerantie voor homo’s? Meer of minder respect voor gelijke rechten van vrouwen? Meer of minder Nederlandse cultuur en tradities? Meer of minder islam? Meer of minder EU?

Ik weet het wel. Mijn stem gaat de volgende keer weer naar de PVV, de partij die wél vecht voor het behoud van Nederland en de Nederlanders en die uit de ondemocratische EU wil stappen.

PVV normale grootte

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, New World Order, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

21 reacties op De Afrikanisering/islamisering van Europa gaat door, een VN-plan dat, net zoals andere mondiale VN-plannen, een negatieve invloed heeft op de maatschappij

 1. Steven zegt:

  Nou.. als ik zo naar het stemgedrag kijk van de meeste zombie-stemmers in dit land, dan kan je er vanuit gaan dat er meer voor ‘niet westerlingen en weg met ons’ zal worden gestemd.

  Like

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.ad.nl/den-haag/ov-bedrijven-gaan-boerkaverbod-niet-handhaven-nieuwe-wet-voor-ons-niet-werkbaar~a12344ca/

  Ov-bedrijven gaan boerkaverbod niet handhaven: ‘Nieuwe wet voor ons niet werkbaar’

  Openbaar vervoerbedrijven NS, HTM, RET, Arriva, Connexxion, EBS en GVB trekken zich niets aan van het boerkaverbod en gaan geen moslima’s die hun gezicht bedekt hebben, weigeren in bus, metro, tram of trein.

  Like

  • Tineke zegt:

   Nou,de steun van Halsema hebben ze al in hun zak zitten.
   Heel kort samengevat: er gaat door he-le-maal niemand gehandhaafd worden !

   Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/boerkaverbod-toont-aan-islamitische-partijen-in-nederland-hebben-lak-aan-onze-rechtsstaat-en-democratie/

  ‘Boerkaverbod toont aan: islamitische partijen in Nederland hebben lak aan onze rechtsstaat en democratie!’

  Nog maar een paar dagen, en dan is het boerkaverbod in Nederland officieel van kracht. Hanna Wittebroek heeft er gemengde gevoelens bij. Niet omdat ze het slechte wetgeving vindt, maar wel omdat zoveel Nederlanders alles in het werk zetten om dat verbod te verwerpen of te omzeilen.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  “Elise nijmegen” stemmen heeft geen zin (stemfraude,manipulatie,cordon sanitair) politici in heel europa (enkele uitgezonderd) voeren braaf de bevelen uit van de nazi bilderberg groep.De satanische elite van deze groep hebben de werkelijke macht in europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @ronjaspers. Politici in heel Europa voeren braaf bevelen…enz. In plaats van bevelen moet men OPDRACHTEN schrijven. Bevelen worden uitgevoerd door mensen die gedwongen worden dit of dat te doen. Onze politici en EU-politici worden nergens toe gedwongen. Zij worden door de bazen BILDERBERG en NWO ervoor BETAALD. Het is waar dat de satanische elite van deze groep heeft de werkelijke macht in Europa. Dat hebben ze al sinds 5 mei 1945. Europa is nog steeds een bezet gebied. De satanische elite van NWO heeft in de jaren ’20 en ’30 Hitler en de NSDAP gefinancierd en aan de macht geholpen. https://www.globalresearch.ca/profits-ber-alles-american-corporations-and-hitler/4607 Toen ze begrepen dat de monster die zij hadden ondersteund te groot en te gevaarlijk werd, zijn ze de oorlog ingegaan. Ze begrepen ook, dat de troepen van de Soviet Unie succes na succes boekten. De kans was groot, dat Stalin in no time zou met zijn troepen heel Europa in handen krijgen. Toen besloten ze actief in de oorlog deel te nemen, en het leven van honderd duizenden jonge Amerikaanse soldaten op te offeren. Voor deze geld monsters was het een win win situatie.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Thomasson.Klopt,degene die verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen en ellende van de laatste anderhalve eeuw zijn de rotschilds/rockefellers dit zijn nepjoden (illuminatie) de rotschilds financieren beide oorlogsvoerende partijen en de rockefellers zijn de architect (aanstichters) van de oorlogen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Henk zegt:

  Het zal er op neerkomen dat de echte Nederlander binnenkort zal moeten vluchtten om niet te worden vermoord………………….

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Henk, dat zal niet alleen voor de burgers gelden maar ook voor dat linkse tuig in de Europese regering! Zij spelen al jarenlang voor blauwe jakhalzen die hun eigen soort verloochenen en verstoten en vreemde dieren voortrokken totdat deze zich uiteindelijk ook tegen de blauwe jakhalzen gaan keren!

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Anders dan voorheen maakt Elise Nijmegen tegenwoordig artikelen die kort iets weergeven om vervolgens verder te gaan naar het volgende incident.
  Laat ik beginnen met het eerste stukje over de inenting.
  Deze firma claimt een niet-bewezen werking en dus mag je er vanuit gaan dat het vrijwillig wordt genomen.
  Dat het bedrijf vervolgens geen openheid van zaken geeft dat geeft al aan dat het een dubieus bedrijf is, in de volksmond kwakzalvers genoemd. Het lijkt dan ook een gelopen race om dat bedrijf aan te klagen en vervolgens een niet geringe schadevergoeding te eisen.
  Verwarrend is wel dat het stukje besluit met te zeggen dat de incidentie is toegenomen, dat staat los van deze medicatie, sterker nog dat zou de aanleiding kunnen zijn voor mensen om dit spul dan maar te gebruiken. Stel dat er een toename is van mazelen dan is het een logisch gevolg dat mensen gaan zoeken naar bescherming daartegen. Je kunt dan moeilijk beweren dat de toename het gevolg is van de medicatie.
  Nu er rechtszaken worden aangespannen tegen het bedrijf zal ongetwijfeld leiden tot hun faillissement want schadeclaims kunnen tot gigantische hoogten stijgen.
  Kortom neem nooit een medicatie van een middel dat een niet bewezen werking pretendeert te hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Lars 030 zegt:

   Juist goed dat Elise aan bronvermelding doet! Daar kan menig columnist nog wat van leren.
   Ik lees met veel interesse je dagelijkse en zeer actuele column, Elise. Jij vertelt waar de anderen over zwijgen en bagatelliseren. Een ware verademing.

   Heb onlangs je boekwerk ‘Nederland, ons Nederland’ gekocht en gelezen: Ook klasse!

   Like

 7. droevige mof zegt:

  Ook Nederlanders met Pakistaanse wortels stimuleren de Europese handel en zorgen voor werkgelegenheid bij de Duitse politiële en gerechtelijke autoriteiten.

  https://sporza.be/nl/2019/07/25/madiea-ghafoor-drugs/

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   De grootste stommiteit,: binnendringers bij hun eigen nationaliteit hen ook nog de zog. Nederlandse nationaliteit ‘aan te bieden’, ( dan kunnen ze altijd. op ALLE gebied een beroep op onze…’hulpdiensten’. doen!!!<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

   Like

   • droevige mof zegt:

    Madiea Ghafoor is geboren in 1992 in Amsterdam. Dus tweede generatie. Maar als ik naar de foto kijk, is het dan echt een vrouw? Of heeft zij/hij te veel anabole steroïden genomen?

    Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vervolgens dan maar even verder gekeken, en dan kom je dus bij;
  “Ondertussen gaat het plan van de NWO, uitgevoerd door de VN en EU en ondersteund door verdragen en resoluties, gewoon door en komen er nog miljoenen nieuwe “vluchtelingen/ immigranten/economische gelukzoekers uit landen ten zuiden van de Sahara naar Europa.”

  En dan kom je toch op glad ijs (en dat bij deze temperaturen!)
  Met NWO wordt neem ik aan niet bedoeld ” Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek” want dat is de nationale Nederlandse wetenschapsfinancier en heeft tot taak het wetenschappelijke onderzoek in Nederland te bevorderen en dit orgaan houd zich helemaal niet bezig met politiek.
  Deze afkorting wordt echter ook vaak gebruikt door antisemieten waarmee ze suggereren dat er een wereldwijd Joods complot zou bestaan een “New World Order”.
  Elke verwijzing daarnaar verwijs ik naar de prullenbak, dat Joodse complot heeft nooit bestaan, bestaat niet en zal nooit bestaan. Het is gewoon een van de vele complottheorieën.

  Like

  • Lars 030 zegt:

   Heer Uylenspiegel, u klinkt als een linksmens. Elise komt op mij over als een realist. Beetje flauw van u dat gezeur over de afkorting NWO. Deze is al vaak gebruikt in Elise’s columns.

   Wat zou het geweldig zijn als haar column bv. 1x per week afgedrukt zou worden in elke krant. Mensen moeten meer wakker worden i.p.v. apathie en lethargie. Respect voor Elise’s inzet en vele werk!

   Aanrader voor u (en anderen): ‘De 13 Satanische Bloedlijnen’ van realist Robin de Ruiter. Eerst lezen, daarna commentaar graag.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Werkelijk geen idee waar u de veronderstelling dat ik een “linksmens” zou zijn vandaan denkt te halen, als u mijn reacties en/of vroegere artikelen zou kennen dan zou u inzien dat u de plank volledig mis slaat.

    Like

 9. Ferry v.D. zegt:

  Dat het ned.volk zo langzamerhand, hun land zietr verdwijnen in een islamietische kalifaat,
  is dat de bevolking altijd maar weer bij verkiesingen op de zelfde parij kartel stemmen.
  pro immigranten, open grenzen enz, Wordt wakker en veenigt .u .
  United we stand and divided we fall.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Sinds de oprichting van de VN heeft deze organisatie zeer veel gedaantewisselingen ondergaan. De eerste secretaris van de organisatie de Zweed Dag Hmmarskjöld was een integer recht toe, recht aan man. Een kerel die zijn werk probeerde zo goed mogelijk te doen. Helaas kwam hij aan zijn einde in een vliegtuigongeluk boven Kongo. Het is tot aan de dag van vandaag niet duidelijk of het een ongeluk was, of sabotage. Na de dood van Hmmarskjöld kwam de era van de exoten uit de Derde Wereld of twijfelachtige mensen zoals de Oostenrijker Kurt Waldheim van wie werd gezegd dat hij een nazi verleden had. Zonder dat de Blanke geciviliseerde landen het in de gaten hadden, sijpelde de invloed van de Derde Wereld – en daarmee ook hevige corruptie – de organisatie binnen. De invloed van parasietenlanden en parasiterende zgn. “Mensenrechten organisaties” wordt steeds groter. Tegenwoordig stinkt de boel in de VN een uur in de wind. De Volkerenbond in Genève was er nog bescheiden. Zo krijgen wij te horen dat VN soldaten die de bevolking van crisis gebieden moeten beschermen, verkrachten vrouwen en kinderen of ze plunderen arme stakkers er niets hebben. Medewerkers van bekend Hulporganisaties houden wilde seksfestijnen met minderjarige meisjes. Een goed voorbeeld is het OXFAM schandaal https://www.nd.nl/cookies-op-nd-nl.1449892.lynkx?r=%2fnieuws%2fnederland%2fhet-oxfam-schandaal-schudt-ons-wakker.2940352.lynkx en https://www.ad.nl/nieuws/seksuele-wantoestanden-hulporganisaties-topje-van-de-ijsberg~a4075886/

  Het is tijd dat geciviliseerde landen zouden de verrotte VN laten voor wat het is. Te veel miljarden zijn al in dit riool weggespoeld. Laat de zwarten en de bruinen op hun eigen veld spelen en de boel zelf bekostigen. Het is niet ons pakkie aan.

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  De Poolse paus, die zo reislustig was.? met zijn RIEDEL, vooral in Afrika, waar toch al een ‘overvloed’ aan geboortes voorkwam, even bij de diverse getinten vertellen dat geboortebeperking niet mocht, ……. daarbij natuurlijk een ‘hoge score’. krijgend, van de ‘VIRIELEN’, als resultaat( wat misschien. de. bedoeling. was, ?( armlastige overbevolking, … die toch al een heel andere gedachtenwereld heeft, naar EUROPA. ‘ over te hevelen.’. ( HET. VATICAAN. is behoorlijk THUIS. vooral op het gebied van. POLITIEK, en ook zitting hebbend in de BILDERBERG-GROEP !! ( van waaruit ( door JEZUÏETEN ) de ‘NIEUWE. WERELD. ORDE’. is. ‘ONTSPROTEN’
  kan iedereen verder zijn conclusie trekken, plus nog: ‘hebben is hebben, maar. KRIJGEN. IS. DE. KUNST,’. en. DIE. KUNST. wordt immers voortreffelijk beoefend door diverse. delfstoffen uit de AFRIKAANSE. bodem. te roven, ( waar het weggelokte volk immers geen profijt van heeft, behalve dan. hun ‘bewindvoetders’, die meestal ook nog HIER bijv..in EUROPA in verschillende vakken hun kennis hebben opgedaan!!!…zoals / waardoor. de diverse miljonairs, hun kapitalen hebben opgebouwd,( absoluut GEEN. domme jongens, dus!!!) zoals blijkt hun kapitaal- opbouw, waarschijnlijk ‘ondergebracht in Europese banken. Of. ELDERS.? …….( op 3.9.2016, onder ‘de acht rijkste heersers van Africa en hun bankrekeningen’ , kan men nogmaals ( met,, bewondering aanschouwen,,, hoeveel. er door hun is vergaard, in loop der tijden’). ……
  De overvloed aan divers ‘viriele getinten ( met ‘onderhoud’ wordt op onze landen agfgeschoven, met ( er kan niemand ons wijsmaken dat men niet weet, maar zelfs er aan meewerkt,, deze overvloed op te vangen, ( de kust vrijmaken voor roofbouw.?)
  EN. eigenaardig: Er wordt op allerhande manieren geprobeerd om deze ‘virielen’ een GOED. THUIS. te bezorgen,…….terwijl in feite de kapitaalkrachtige ‘heersers ’ van hun eigen. landen. DIE. PLICHT. ‘ VERONACHTZAMEN!’!!!.’NIET. ‘UITOEFENEN’’<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 12. Lars 030 zegt:

  Sterke column weer, Elise. Klasse hoe jij telkens weer de vinger op de zeerste plekken weet te leggen EN duidelijk maakt aan ons, het gewone autochtone volk, wat er wérkelijk gaande is in NL, EU en wereldwijd! Chapeau.

  #StopIslamisering #StopAfrikanisering #NEXIT!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s