FOTOSHOPPER: Eerste Nederlandse priesters van het “Gretaïsme” bekend! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Gerhard Verwox“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTOSHOPPER: Eerste Nederlandse priesters van het “Gretaïsme” bekend! . . .

  1. rottenpikwick zegt:

    Mensen die zich drukmaken om het klimaat, de sloop / verkrachting van Moedertje Aarde, daar sympathiseer ik mee. Ja, ook met deze heren. i

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Klimaatgekte is iets heel anders dan reële milieuvervuiling en verwoesting van regenwoud.

      Sympathiseren met klimaatidioten als Klaver en Jetten is dwaasheid.
      Of betaalt u graag heel veel belasting aan de krankzinnige plannen van deze ‘socialisten’?

      Geliked door 6 people

    • Marijke zegt:

      De manier waarop is alleen hilarisch! En zelf maar gewoon blijven rondvliegen (Jette) of autorijden. Ik noem het hypocriet. En ja, ik doe zelf ook wel het een en ander voor het milieu.

      Geliked door 1 persoon

    • Piet Snot zegt:

      en hier is een reactie van mij kwijt geraakt.

      Like

      • Piet Snot zegt:

        Zelfs een vraag over of er nog iets in de spambox zit verdwijnt, net zo als een vraag over deze verdwijning, ook weg.
        En zo zijn er alleen hier al zeker 3 reacties compleet verdwenen van mij.
        Ik geloof niet meer dat dat allemaal door wordpress in het niets is opgelost.
        Elke lastige vraag die nu even niet uitkomt verdwijnt spoorloos.

        Like

    • rottenpikwick zegt:

      Mijn reactie was nog niet klaar. Maar een bezwete bleef kleven en hups daar ging ie.. (de reactie). Later mss meer, zweet mij alweer de pleur.

      Like

  2. BigLJohn zegt:

    Een trutje van 16 die nog nat achter haar oren is, is in staat universitair gevormde heren te doen geloven in domme verhalen. Kan je nagaan wat het werkelijke intelligentie quotiënt van deze (en andere heren en dames) heren is. Afgestudeerd, maar nog onwetender dan een kind van 4. En dat wil ons de wet doen voorschrijven. Geen wonder dat ons land en andere landen naar de kloten gaan.

    Geliked door 4 people

  3. Trucker zegt:

    De belangrijkste speler in dit plaatje ontbreekt de man (nou ja) met een rubberen ruggengraat die alleen een zwelling ziet gebeuren van zijn neus (Pinochio achterna).
    Rukkert Rutte keurt alles goed wat zijn marionetten regering (bestuurd vanuit eu HQ brussel door ongekozen klaplopers) wil en is dus de vierde kop di er bij moet.

    Geliked door 4 people

  4. Rensk. zegt:

    Paar maanden geleden voor het eerst een warmtepomp gezien. Die dingen zijn enorm. Had de centimeter niet bij me, maar schat zo ongeveer 1,80 hoog en enorm rond en dik. Daarnaast nog een enorme bak waar de koelvloeistof in moet. Was wel een groot vrijstaand huis, maar ik had zo¨n klereding niet willen hebben. En een herrie dat het kreng maakt. Die groenendaeler hond slaapt er naast in die ruimte. Echt medelijden met die hond. Je reinste mishandeling. Samsom moet berecht wegens dierenmishandeling.

    Geliked door 2 people

  5. boorzalf zegt:

    Priesters? Ik zou ze eerder imams noemen.🕋

    Geliked door 2 people

  6. freda110 zegt:

    Het gemiddelde intelligentie niveau van de zelfbenoemde “boven ons gestelden” is af te lezen aan het feit dat ze als een stel schoothondjes achter een duidelijk geestelijk gehandicapt blaag van 16 jaar aanlopen.
    De grootste zwendelaar ontbreekt nog op de foto, want als hoofd van een kabinet kan pinokkio aan dit soort idiote verafgoding heel snel een eind maken als hij dat wil.

    Geliked door 4 people

  7. Vincent Meijer zegt:

    het staat ze wel goed eigenlijk, maar wat wil je? baat het niet, dan schaadt het niet ! ik ken ook niemand die tegen frisse lucht is… laat gaan, zou Van Der Gijp zeggen.

    Like

  8. Jean zegt:

    Verplicht die 3 apen op een matje te gaan liggen in het stadspark met hun gat in de hoogte ‘zonder broek’ zodat wij echt raak kunnen trappen.
    Ik walg van geweld maar die vuiligheid smeekt erom.

    Geliked door 1 persoon

  9. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    De politiek glijdt heel hard af !!!
    Vroeger lieten “foute politici” zich graag fotograferen met een kind, dat ze knuffelden. Het leek onschuldig. Of wellicht toch niet ???
    Tegenwoordig gebruiken “politiek correcte politici” gehersenspoelde en geïndoctrineerde pubers, die nog niet droog zijn achter hun oren, om idiote politieke onzin, leugens en onwaarheden te propageren en aan de man te brengen.
    De onschuld van kinderen en pubers wordt zwaar misbruikt. Dat is uiteraard foute boel. Dat mag niet. Dat willen wij niet. Dat moet gestopt worden. Van kinderen en pubers blijf je af !!!

    Zomaar een vraag ter overweging.
    Telkens als ik een foto zie van een politicus met een kind, vraag ik me af, waarom hij/zij dat doet. En de vraag rijst bij mij, of de betreffende politicus daarmee wellicht een satanische boodschap afgeeft. Het is min of meer een publiek geheim dat het misbruiken en offeren/doden van kinderen een satanisch ritueel is om op de satanische ladder te kunnen klimmen. Geeft de politicus met het “knuffelen” van een kind wellicht aan, bereid te zijn tot een volgende graad van initiatie ???

    Like

    • Bob Koster zegt:

      @Oeps. Ik heb vaak bidprentjes van Jezus met kinderen gezien. Gaf Jezus daarmee een satanische boodschap af? Hij zei ook “laat de kinderen tot mij komen”. De oude geilaard.

      Like

      • Oeps zegt:

        @ Bob Koster (28 augustus 2019 om 15:30)

        Of Jezus een een “oude geilaard” was, weet ik niet. Hij is wel in zijn 33ste aan het kruis geslagen. Merk op, dat 33 een satanisch “meester” getal is. Er zijn wellicht mensen, die daar iets van denken.

        Like

      • Tistochwat zegt:

        Bob Koster 28 augustus 2019 om 15:30

        En Sinterklaas dan? Met al die kindertjes die bij hem op schoot een liedje moeten komen zingen? De ouwe viespeuk!

        Geliked door 1 persoon

  10. Rinske de Vries zegt:

    Tuurlijk!!!

    Like

Plaats een reactie