Nieuwe Italiaanse regering nu al zeer impopulair

Screenshot_197.png

Slechts 34% van ede Italianen is tevreden met “de coalitie van de vijanden” tussen Nicola Zingaretti (PD, links) en Luigi di Maio (Vijsterrenbeweging).

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Alleen illegalen en mensensmokkelaars zijn blij

Hij had waarschijnlijk misgegokt: de populaire voormalige minister van Binnenlandse Zaken en leider van de patriottische partij LEGA, Matteo Salvini, liet de regeringscoalitie met de Vijfsterrenbeweging ontploffen, in de hoop om bij nieuwe verkiezingen de stralende winnaar te worden. Maar dat ging faliekant fout, want de Vijfsterrenbeweging sloot een coalitie met de socialistische Partito Democratico (PD) en plotseling heeft Italië een linkse regering.

PI News (2)

Die schijnt bij de Italianen echter niet eens in beginsel zo geliefd te zijn als de coalitie van de Vijfsterrenbeweging met Salvini. “Il Giornale” bericht dat 54% van de Italianen zeer ongelukkig zouden zijn met de pro-establishment regering, wat bleek uit een peiling. Slechts 34% is tevreden met de nieuwe situatie, dus ongeveer maar één op de drie is blij.

Het einde van Salvini als minister van Binnenlandse Zaken is ook een tegenslag voor de bescherming van Europa tegen de over de Middellandse Zee binnendringende “vluchtelingen”, die op weg zijn naar de geldpotten in Europa en vooral naar die in Duitsland.

Bij links in heel Europa, maar ook bij de mensensmokkelaars en –handelaars die Arabieren en Afrikanen in scharen naar Europa transporteerden en bij hun helpers – de “redders uit zeenood” – zullen daarentegen vermoedelijk de champagnekurken geknald hebben dat hardliner Salvini (hopelijk voorlopig) uit de macht gezet is.

Inmiddels kunnen de talloze “redders” immers ook weer ongehinderd Italiaanse havens aandoen, temeer omdat Duitsland immers ook aankondigde een vierde deel van alle nieuw aankomende Afrikanen direct op te nemen.

Ondertussen berichtte “Il Giornale” onlangs dat minderjarige migranten uit Albanië en Kosovo doelbewust de door extreem links in Italië beheerste regio´s zouden opzoeken, omdat ze daar meer geld en andere voordelen zouden krijgen dan in regio´s waar de links-extremen het niet voor het zeggen zouden hebben. Heel toepasselijk zijn het altijd moslims die naar Italië “vluchten”, zelfs vanuit het veilige Zuidoost-Europa. En dan duiken ze op in de Toscane en de Emiglia Romana.

Net als in Duitsland worden de zogenaamd minderjarige Mohammedanen niet verder gecontroleerd, ook niet of ze wellicht familieleden in het land hebben, maar krijgen daar net als in Duitsland het luxe verwenprogramma.

Matteo scheldt daarentegen vanuit de achtergrond: door de beslissingen van de nieuwe linkse regering zou Italië opnieuw het vluchtelingenkamp van Europa worden, twitterde de patriottische politicus. De nieuwe regering zou van zichzelf alleen maar de advocaat van de illegale migranten maken in plaats van die van de Italianen, aldus Salvini.

Maar Salvini zou Salvini niet zijn wanneer hij zou opgeven. Nu zoekt hij gewoon nieuwe medestrijders om de burgers van Italië de links-extreme chaos met veel dure “vluchtelingen” te besparen. Daarom begon Matteo Salvini nu gesprekken met de voormalige minister-president Silvio Berluscone en diens partij Forza Italia. Die verliepen volgens “Il Giornale” zeer positief. Een vertegenwoordiger van Forza Italia verklaarde dat het niet zo zou kunnen zijn dat de Vijfsterrenbeweging en de PD de verkiezingsoverwinning van de andere partijen bij de laatste verkiezingen zouden kunnen afpakken en een regering vormen, die niet zou overeenkomen met de wil van het volk.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Italië, LEGA, Links fascisme, Matteo Salvini. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nieuwe Italiaanse regering nu al zeer impopulair

 1. henk verhoef zegt:

  de bazen van europa zijn blij met het nieuwe zooitje ongeregeld en niet gekozen in Italie
  en dat mag dan ook van de eu best wat kosten van UW PENSIOEN en SPaARGELD om de eu maffia in stand te houden
  Ben wel blij dat we er wel ZELF voor kozen hebben toch
  Lees trouwens in nedelrands nieUws meer over klimaat verandering en maatregels dan hier in Frankrijk– hebben wel schone en voldoende veilige en GOEDKOPE KERNSTROOM
  en staan – behalve in Parijs- nooit in de file

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Niet alle Italianen zijn ’t met Salvini eens:
  * * *
  Een Italiaanse actrice werd door een Marokkaan aangevallen, geslagen en lag op de grond en kwam in het ziekenhuis terecht.
  Haar reactie [ op de negatieve reacties betreffende de import nieuwe ” Italianen” ]:” Ik wijs al die racistische reacties af.
  Tot nu toe heb ik alleen maar liefde en aandacht van hen ondervonden”.
  Ze moest de nacht in ’t ziekenhuis doorbrengen na de aanval.
  Op de krantenreacties: “Ik nam enkele opmerkingen/reacties samen met m’n moeder door en was SPRAKELOOS” zegt de actrice.
  Je kunt duidelijk zien in wat voor raciestisch klimaat we zijn terecht gekomen.
  Racisme en vreemdelingenhaat, dat is waarin wij leven.

  https://www.corriere.it/cronache/19_settembre_15/gloria-colpita-un-pugnoda-passante-marocchinoma-dico-no-razzismo-5ac98e2a-d7f1-11e9-9016-c6193fcbf5c4.shtml
  &
  Corriere.it & Il Giornale

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Het Italiaanse volk wil deze Coalitie niet en toch doen ze het. En denken dan ook nog dat het wel goed zal gaan, vanwege hun sterke wil op het pluche te blijven.

  Like

 4. Peter zegt:

  Brussel strooit met Geld om de linkse bende in het zadel te houden, het zijn de laatste kunstgrepen,want uiteindelijk gaan de mensen stemmen op Salvini en die wint op een been , hij moet alleen oppassen voor moord,want daar deinzen ze ook niet voor terug .

  Like

 5. Marc zegt:

  Nog steeds vind ik geweld tegen dit type landverraders, namelijk die van de echt allerergste soort, noodzakelijk

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Test;

  Like

 7. Kees zegt:

  Laten we hopen dat die regering snel valt en dan krijg je een boemerang effect!

  Like

 8. Kees zegt:

  Het is toch helemaal niet belangrijk wat het volk wil? De EU bepaalt! Lang leve de nepdemocratie.

  Like

 9. Jean zegt:

  Als we niet héél snel het roer naar Rechts gooien dan zullen de linkse ratten ons vernietigen,
  Ik snap niet dat er nog een iemand zijn stem geeft aan die smerige linkse lafaards?
  Rechts is kiezen voor geluk & leven, links is kiezen voor ellende en de dood.
  Die import voor barbaren MOET STOPPEN zo niet zullen we héél snel geconfronteerd worden met héél veel ellende en geweld, die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam moet verboden en verdreven worden willen we nog enige toekomst nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

  • Steven zegt:

   Dat gaat hier schijnbaar net zo…
   Van de week op het nieuws kreeg ik te horen dat de PVDA ook alweer was gestegen naar een zetel of 14.
   Dus schijnbaar wil een groot deel van het volk nog steeds doorgaan met het opofferen van hun kinderen, kleinkinderen en ZELFMOORD plegen!
   En voor die linkse vrouwen mag ik hopen dat er straks rijen lang aan Afrikaantjes in de rij wachten als er één op de tafel ligt.

   Like

 10. henk verhoef zegt:

  belangrijk in deze
  WAT gaan de spanjolen kiezen

  doen ze het op zijn nedelrands/duits– ( kiezen al jaren zelfde oplichters)
  of gaan ze naar een” trump “voor spanje eerst ipv islam bovenaan

  Like

 11. DM89 zegt:

  Een ‘luxe verwenprogramma’voor vluchtelingen in Italië??? Mijn man komt uit Italië en hij heeft hier hartelijk om gelachen. Er is weinig capaciteit meer in Italië om vluchtelingen op te vangen en als men al een baan krijgt, is dat, net als mijn man in het verleden, altijd illegaal en voor 3 euro per uur. Dat is geen vetpot hoor. En veel Italianen zijn hartstikke racistisch, die nemen echt geen gekleurd iemand aan. En van de overheid moet je het al helemaal niet hebben. Vraag me echt af waar dit artikel op gebaseerd is??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s