Islamitische massa-immigratie: de ondergang van de oude orde

Screenshot_241

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer “een kritieke hoeveelheid is overschreden”

De politiek-mediale elite heeft met haar pseudo-morele aanspraken behalve de AfD, de Amerikaanse president Donald Trump en de “klimaat-ontkenners” nog een zondebok uitgekozen. Daarbij gaat het om de Duitse politie, waartegen men bij elke gelegenheid tekeergaat.

PI News (2)

Elke weerbaarheid werd en wordt door dezelfde protagonisten gedemoniseerd of per se als “rechts” gebrandmerkt, de met afstand meest zwaarwegende beschuldiging van onze tijd. De hang naar linkse zelf-opgave is al te zien in de publieke berichtgeving. Niet zelden is hierin na consequente politieacties sprake van “politiegeweld”.

Maar wanneer de politie niet meer weerbaar is, en het Duitse leger niet meer in staat is om een oorlog te voeren, dan is de maatschappelijke neergang niet meer ver weg. Want hoe moet de veiligheid van de bevolking gegarandeerd worden wanneer onze veiligheidsmensen hun opdracht niet meer kunnen nakomen zonder te moeten vrezen voor represailles, belastering of aangiftes?

En dit alles vindt plaats in waarlijk stormachtige tijden, waarin Duitsland omringd wordt door crises en oorlogen. Het aantal gedestabiliseerde staten en landen, die geteisterd worden door etnisch-religieuze burgeroorlogen, is groot: Afrika, het Nabije Oosten en het Midden-Oosten, Latijns Amerika en Zuid-Amerika, Oekraïne, India, Pakistan of Afghanistan zijn slechts enkele voorbeelden. De niet eens volledige opsomming maakt de schrikbarende omvang van de situatie in de wereld duidelijk. De crises en oorlogen hebben bovendien opzienbarende volksverhuizingen op gang gebracht, waarvan het belangrijkste doel in Europa Duitsland is geworden. Afgezien van de massale vlucht uit Latijns- en Zuid-Amerika, die Noord-Amerika met volle kracht raakt. Alleen al in maart 2019 heeft de grensbewaking aan de Amerikaans-Mexicaanse grens ongeveer 103.000 migranten opgepakt.

De Amerikanen hebben echter besloten om deze ongecontroleerde illegale massa-immigratie energiek te bestrijden en te stoppen. Niet in de laatste plaats werd Donald Trump vanwege zijn belofte om een grensmuur te bouwen tot 45e president van de VS gekozen. Daarbij is de grensmuur veel meer dan alleen maar een bouwwerk. Hij is een symbool van weerbaarheid, een symbool van de wil om de eigen bevolking te beschermen en de culturele identiteit te bewaren. Voor het exacte tegendeel zorgt de welkomstpolitiek van Angela Merkel in haar inmiddels vierde ambtsperiode.

Ondergang van het Romeinse rijk

Professor Dr. Alexander Demandt doceerde geschiedenis aan de Vrije Universiteit Berlijn en schreef in opdracht van de aan de CDU gelieerde Konrad-Adenauer-Stichting een tekst over het einde van het oude Rome in het kader van de volksverhuizing. De bijdrage werd expliciet besteld in de context van de huidige vluchtelingencrisis. Na het indienen van de tekst weigerde de hoofdredacteur van het tijdschrift van de stichting, “De politieke mening”, de tekst te plaatsen en censureerde hem. In een interview met de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” nam de historicus hierover een standpunt in:

“Wat kunnen we van de ondergang van Rome leren?”

Dat we een vooruitziende politiek met inzicht bedrijven en moeten letten op de gevolgen van immigratie op de lange termijn. De spanning tussen arme en rijke volkeren is oeroud. (…)

“Wat zou u als historicus de bondskanselier op dit moment adviseren?”

We moeten de toestroom beperken. Dat wee tin principe ook iedereen. Daarvoor moet je het hard zijn op de koop toenemen. Want het moet eerst bekend worden dat het niet loont om naar Duitsland te komen. We mogen onze soevereiniteit niet opgeven. Mevrouw Merkel mag niet handelen in het welzijn van vreemde regeringen en op kosten van het Duitse volk. Haar ambtseed zegt het tegenovergestelde. Hier speelt een moreel gevoel van arrogantie mee. Men moet zich voor het eigen volk inzetten – en niet weglopen.

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” publiceerde na de censuur van de CDU-stichting de zeer aanschouwelijke tekst van de professor. Vooral de laatste alinea is bijzonder indringend:

“Het is een oude vraag waarom de rijke, hoogontwikkelde Romeinse civilisatie niet standgehouden heeft tegen de druk van arme, barbaarse buren. Je leest van decadentie, van een in welvaart gezapig geworden samenleving, die streefde naar het zoete leven van het individu, maar niets tegenover de vitale en actieve Germaanse horden kon zetten toen deze, door nood gedreven, over de grenzen stroomden. Overzichtelijke aantallen immigranten waren niet te integreren. Zodra deze een kritieke hoeveelheid overschreden hadden en als zelfstandige handelingsbekwame groepen georganiseerd waren, verschoven de machtsverhoudingen, de oude orde loste zichzelf op.”

Wanneer “een kritieke hoeveelheid overschreden” is – de formulering van de historicus weerspiegelt treffend de actuele situatie in Duitsland. In plaats van zich, zoals Trump, eindelijk tegenover de massa-immigratie op te stellen, vinden de regeringspartijen het nog steeds belangrijker om van het linkse feuilleton applaus te krijgen dan Duitsland´s grenzen, de culturele identiteit en hun eigen volk te beschermen. De decadentie van het politieke Berlijn en haar verachting van de eigenlijke soeverein van dit land zou niet duidelijker bewezen kunnen worden.

Door de ongecontroleerde islamitische massa-immigratie teistert een uiterst explosieve meute de straten in Duitsland: jong, mannelijk, islamitisch, met affiniteit tot geweld, werk- en perspectiefloos – een giftig mengsel, dat al ontelbare slachtoffers heeft geëist. Geweldsexcessen, de seksmeute van Keulen, brutaal en willekeurig bendegeweld tegen ongelovigen (Amberg) evenals groepsverkrachtingen zoals in Freiburg en de talrijke moorden op meisjes zijn het resultaat van deze noodlottige politiek. Al bij de geringste aanleiding wordt het mes getrokken en gewetenloos gebruikt. En zelfs deze barbaarse gewelddadigheden hebben niet tot een andere manier van denken bij de politiek en de media geleid. Duitsland schaft zichzelf af!

In plaats van de weerbaarheid van de staat te garanderen, mogen deze afgewezen vluchtelingen zich vrij in het land bewegen en worden bovendien nog door de belastingbetaler verzorgd. En een politie, die op spugen en lichamelijke aanvallen met het vaststellen van de identiteit antwoordt, verliest bovendien elk respect.

De constant toenemende kritiek in de bevolking wordt door de meningsmacht van de “Refugees Welcome”-fractie uit de politiek, de media, de kerken, de NGO´s, de vakbonden en de asielindustrie onderdrukt, maar de spanningen binnen de samenleving en de veel geciteerde druk op de ketel nemen toe. Het gebrek aan weerbaarheid tegenover deze toestanden en tegenover de uitbreiding van de islam heeft in slechts enkele jaren tot een niet voor mogelijk gehouden verlies van de binnenlandse veiligheid geleid.

De algemene frustratie zal toenemen. Niet alleen binnen de bevolking, maar vooral ook onder de geïmmigreerde mannen. Want op hen wacht op grond van hun lage ontwikkelingspeil noch een baan, noch een huis, noch een eigen auto. En zodra deze frustratie nog verder toeneemt, zullen de salafistische zieltjesvangers vrij spel hebben om zichzelf te radicaliseren en hun frustratie op de autochtone “ongelovigen” te richten.

De voormalige chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, waarschuwde voor een bedreiging van de stabiliteit van de democratie in Duitsland. “Als we niets veranderen, zal de situatie in Duitsland aanzienlijk slechter worden”, zijn z´n letterlijke woorden. Duitsland gaat moeilijke tijden tegemoet, aan het eind waarvan de ondergang van de oude orde dreigt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamitische massa-immigratie: de ondergang van de oude orde

 1. de ernstige aantasting van de schaarse natuur en milieu door foute immigratiekeuze blijft (weer) buiten beeld

  Geliked door 2 people

 2. henk verhoef zegt:

  er wordt hier feitelijk verstandig denken van het volk verwacht

  dat kan je natuurlijk schgudeen
  dus ondergang–
  is wel vaker gebeurt in de geschiedenis- ergo sowhat
  en mee dansen op het graf en 75 jaar bevrijding vieren
  ja echt bevrijding– waarvan dan

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  In twee afleveringen van ‘The Real Adventures of Jonny Quest’ (1996), waarin men in deze Sciencefiction-tekenfilm al ver vooruit liep met computers, werd goed duidelijk gemaakt wat er gebeurd als je met krachten gaat spelen die je niet kunt beheersen of dat het bestrijden van het “kwaad” vaak nog veel erger is dan de bestrijding daarvan
  Zo werd in de aflevering ‘ Manhattan Maneater ‘ een tijger die in Manhattan was ontsnapt uit een huis, waar hij in gevangenschap werd gehouden, constant opgejaagd door gewetenloze jagers en een doorgedraaide en arrogante omroeper! Het dier doodde inderdaad een jager die achter hem aanzat en de omroeper probeerde, via een premie die hij op de kop van de tijger zette, het dier zodanig te demoniseren alsof alle mensen daarginder onschuldig waren.
  Jonny Quest en zijn tienervrienden Jessie Bannon, Hadji Singh, zijn vader Dr. Benton Quest en Race Bannon, de vader van Jessie, zagen echter de jagers en de omroeper als een veel groter kwaad en zij probeerden de tijger van hen te redden. Gelukkig kwamen enkele jagers alsnog tot inkeer en hielpen zij mee om de tijger levend te vangen en weer in de natuur los te laten daar dit dier geen vernietigingsdrang kent en alleen door zijn instinct wordt gedreven.
  De tijger stelt de anti-EU-burgers voor die wederom door de jagers en de omroeper (linkse politici) worden gedomineerd en opgejaagd terwijl Jonny Quest en zijn vrienden de anti-EU-politici vertgenwoordigen die de burgers juist willen beschermen tegen links.
  In de aflevering ‘The Alchemist’ probeerde een hebzuchtige geleerde, Dr. Montegue genaamd, de Steen der Wijzen te bemachtigen voor het verwerven van goud en macht ofschoon hij via allerlei visioenen constant waarschuwingen kreeg van Merlijn de tovenaar, Dr. Faust, een oude vrouw en een monnik om duidelijk te maken dat hebzucht en machtslust levensgevaarlijk zijn en vooral als je met duistere krachten speelt! Toen zijn handlangers Lucy en Ben daarop Jonny, Jessie en Hadji ontvoerden om de Steen der Wijzen te activeren verscheen er opeens een groep roofvogels uit de steen die zich op de drie schurken stortten en hem meteen ombrachten waarna de drie tieners op de vlucht sloegen en het laboratorium de lucht invloog!
  Die roofvogels lijken de immigranten en vluchtelingen voor te stellen, de drie boeven zijn weer de linkse politici en de Steen der Wijzen stelt de EU voor waar allerlei krachten voor tallozen funest blijken te zijn en tot zelfvernietiging leiden!

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  Jules Fismale ,provanen geesten snappen niks van de werkelijkheid ,en daar zijn ze enorm trots op .

  Like

 5. Jouke zegt:

  Dat links nog steeds ontkent dat integratie mislukt is, is vragen om moeilijkheden. In de tweede kamer zeggen de partijen glashard dat het goed gaat in de samenleving. Maar de bevolking is niet gek, iedereen ziet dat dit verkeerd gaat aflopen.
  Wanneer is genoeg echt genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 6. bigljohn zegt:

  Er is geen weg meer terug, laat dat heel duidelijk zijn. Er werd door de linksen net zo lang op de deur van de Duivel geklopt tot dat hij open deed. En eenmaal aanwezig laat hij (islam) zich niet meer wegsturen, maar zal hij alles naar zijn hand gaan zetten tot dat het leven van ons in een Hel veranderd zal zijn.

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  ze kunnen iedereen bekeren behalve mij ……en ik zal de enigsten niet zijn……met hunne flauwe kul….dat Allahoe akbar zijn godsdienst op de mesthoop gaat pedikken of aan debielen die nog geloven in sprookjes en die islamlanden barsten ervan

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Kampersrene, u zal, als u zo doorgaat met verzet tegen de islam, publiekelijk uw onderwerping aan de islam moeten erkennen, anders gaat zonder pardon uw kop er af. Doen ze in het middenoosten ook, niks bijzonders dus. Natuurlijk deze week nog niet of deze maand nog niet. Maaar, als de moslims zich sterk genoeg wanen (en dat is sneller dan wij denken), dan vrees ik voor u het ergste. ps. schrale troost voor u, ik vrees voor mezelf ook het ergste.

   Geliked door 2 people

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Deze naargeestige schets van het hedendaagse Duitsland kan naadloos over een schets van de situatie in Nederland gelegd worden.
  In theorie zou de bom pas barsten als een kritieke hoeveelheid wordt overschreden. De mentaliteit enerzijds van de moslims en anderzijds de apathische houding van de autochtone bevolking zullen al eerder dan verwacht de leefbaarheid van de bevolking in Nederland aantasten.
  Het is te hopen dat de massa echte NEDERLANDERS wakker worden en in verzet komen tegen de afschuwelijke linkse afbraakpolitiek van de huidige regering.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s