Salvini komt naar Vlaanderen!

Screenshot_63

Groot nieuws! Op uitnodiging van onze Europese partij Identiteit en Democratie (ID) komt de Italiaanse toppoliticus Matteo Salvini naar Vlaanderen.

Salvini belichaamt als geen ander de principes van identiteit en democratie. Enerzijds is hij een van de meest vooraanstaande Europese politici die zijn macht als minister onmiddellijk aanwendde om de opengrenzenpolitiek aan banden te leggen. Italië, dat aan de Middellandse Zee ligt, kreunde onder de immigratiedruk én de bijhorende criminaliteit. Salvini maakte echter schoon schip. Hij beloofde het land “straat voor straat, wijk voor wijk, plein voor plein” te zullen schoonmaken en deed dat ook.

Anderzijds is Salvini ook de man die de macht weer bij het volk wil leggen. In zijn bekende stijl geeft hij op zijn drukbezochte meetings iedereen aandacht. Hij luistert naar wat de gewone Italiaan wil en zet dat om in beleid. Uiteraard is hij ook kritisch over de regelneverij van de Europese Unie. Zoals hij zelf zegt: “De mensen willen terug zeggenschap over hun land, hun leven. Maar met deze EU gaat dat niet.

Over Italië wordt soms geopperd dat het een politiek laboratorium is. Wat daar gebeurt, zien we later elders in de westerse wereld terug. Net daarom is het een unieke kans om de man die de komende jaren de toon zal zetten in de Italiaanse politiek zelf te horen zeggen waar het op staat.

Mis deze unieke avond niet!

 Inschrijven kan HIER!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, LEGA, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Vlaanderen, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

Een reactie op Salvini komt naar Vlaanderen!

  1. Klaas zegt:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s