Genoeg is genoeg!

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Genoeg is genoeg!

  1. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    “Genoeg is genoeg!”
    Fout, helemaal fout !!!
    Dit zou betekenen acceptatie van al die ellendelingen.
    Dit zou betekenen, dat men kan gaan tot het uiterste en nog een stapje verder.
    Dit zou betekenen dat men mag proberen de grens nog wat op te rekken.
    Dit zou betekenen, dat de muis rustig de kaas uit de val kan opeten.
    Een muizenval moet dichtslaan, als de muis bij de kaas komt.
    Een druppel, die de emmer doet overlopen, betekent, dat de emmer te vol is.
    Vol is te vol !!!
    Nederland is al 69 jaar lang te vol !!!

    “Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950, toen ons land nog geen tien miljoen inwoners telde. Zij herhaalde dat in 1979: “Nederland is vol, ten dele overvol.”

    Nederland was te vol met 10 miljoen inwoners.

    https://jdreport.com/koningin-juliana-zei-het-al-in-haar-troonrede-van-1950-nederland-is-vol-vol-vol/

    Geliked door 3 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      Ik hoorde zo juist in ..met het oog op morgen … de minister reutelen… op de vraag waarom sws die crimigranten e.d. niet worden geloosd .. wij zijn een rechtstaat wij gaan netjes met ook hen om… maar voor ons als burgers van nl geldt die …..rechtstaat ….. dan zeker niet .. wij worden als prooi aan die… Lieverds overgegeven…, nou.. met zulke lijdsters aan het roer van nl…, weet ik wel waar het eindigt…,
      A Ruygrok, Monster.

      Geliked door 3 people

  2. Ton Ruygrok zegt:

    Die slappe wegkijkers… worden ook gevoed door het media bestel … als ik ze daar hoort… orakelen over discriminatie en het asiel gebeuren … zooo… zalvend …, ik denk dan.. , zo moeten die… vrome farizeërs 2000 jaar terug… in het sanhedrin ook geklonken hebben … maar ondertussen vermoorden ze rücksichtslos… De Zoon van de door hun aanbeden God… , en ook de huidige… vrome linkse sanhedristen… zijn tot alles toe in staat..,
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

    • vangie1206j zegt:

      Zolang de NL. Bevolking zich niet massaal gaat bewapenen voor zelfverdediging-z8elfbescherming heeft dat schorem de vrije hand en kan doen en laten wat ze zelf willen en die hebben wel wapens ( mocrobende )
      Van (((FERD))) hoeft de NEDERLANDER niets te verwachten want die doet niets en genderloze Rutte al.helemaal.niets.

      Geliked door 1 persoon

  3. Gerrit zegt:

    In 1956 heeft Nederland gevluchte Hongaren opgenomen na de opstand daar. Later bootvluchtelingen uit Vietnam. Deze mensen hebben zich zonder moeite zich succesvol aangepast De Vietnamezen wonen nu zelfs in de wat betere woonwijken. Maar nu komen er mensen het land binnen die eigenlijk een afkeer hebben van de Nederlanders. Ze komen voor een uitkering (vaak zonder arbeid) en een huis. Het liefst in de buurt van hun landgenoten zodat ze kunnen blijven leven zoals in het land van herkomst. Het Nederlands behoef je niet te beheersen. De hele wijk spreekt jou taal. Wat een verschil met de eerder genoemden. Die stroopten hun mouwen op en gingen niet bij elkaar klitten.

    Like

  4. ruud beijer zegt:

    Inderdaad genoeg is genoeg.
    Helaas is links aan de macht dus meer islam en nog veel meer asielparasieten. Ook veel meer EU. Twee partijen verzetten zich namelijk de PVV en het Fvd.

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Ik waarschuw mensen al een jaar of 15 voor een oorlog/genocide,niemand luistert.Wat rest mij nu nog om te zeggen:gecondoleerd.

    Like

    • ruud beijer zegt:

      Beste Ron wordt jij er ook zo moe van dat zoveel mensen net doen of er niets aan de hand is?
      Dat is waar het om draait. Bijna iedereen doet net of niets uitmaakt dat er jaarlijks meer dan 100.000 asielparasieten naar Nederland komen. Die alles van onze gespaarde centen en bijdragen gratis in de schoot geworpen krijgen. Die een plaag zullen gaan vormen in de toekomst. Kijk maar om je heen wat er nu al gebeurt.Niemand maakt zich druk. Misschien zien wij het wel verkeerd.?

      Like

      • Ton Ruygrok zegt:

        Ruud .., ze zijn al een plaag.. , zie Gorichem… enz.. bij de NPO werdt het gister alweer glad gepoetst…, maar spreek koren op voetbal tribunes … zijn verschrikkelijk….,
        Ton

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie