Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar: recordhoeveelheid sneeuw gevallen tijdens Thanksgiving. Het echte weerbericht krijg je alleen hier

Screenshot_131

(Door: “9ForNews”)

Klimaatactivisten, die hun kinderen vaak vertellen dat ze nooit meer sneeuw zullen zien als gevolg van global warming, werden tijdens Thanksgiving getrakteerd op een recordhoeveelheid sneeuw. Door de historische sneeuwval werden gemeenschappen in het noorden van Colorado zo goed als afgesneden van de buitenwereld. In steden als Boulder en Fort Collins lag het openbare leven zo goed als stil.

19e eeuw

In Loveland viel meer dan 50 centimeter sneeuw, en daarmee werd het record voor de maand november uit de 19e eeuw verbroken. Thanksgiving bracht opnieuw recordbrekende kou en sneeuw naar grote delen van de Verenigde Staten. In de bergen van Californië viel op sommige plekken maar liefst 127 centimeter sneeuw.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar: recordhoeveelheid sneeuw gevallen tijdens Thanksgiving. Het echte weerbericht krijg je alleen hier

  1. Cathja zegt:

    Dit bericht hoort in alle dagbladen vermeld te worden. Dit is best bijzonder. Waarom lezen we dit alleen bij Bron? Omdat het echte verhaal niet bekend mag worden bij het grote publiek. Er zóuden eens andere meningen gehoord gaan worden over de ‘klimaatverandering’….

    Geliked door 4 people

    • Blaffertje zegt:

      Omdat hier de waarheid niet geschuwd word.

      Geliked door 2 people

    • Dewevoga zegt:

      U kunt ook eens kijken bij watchers.news, orkanen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen wereldwijd. In andere folders op de site informatie over vissen die gestrand zijn, terwijl MSN bericht over overbevissing. Oppenheimer project geeft bijna dagelijks dit soort weer informatie en de grootte van hoeveelheid sneeuw op Groenland of de situatie van het poolijs. En nog veel meer.

      Geliked door 1 persoon

  2. Jan zegt:

    Vorig jaar sneeuw in de Sahara

    Sahara Desert covered in 15 inches of SNOW as freak weather blankets sand dunes

    ….
    https://www.express.co.uk/news/world/901733/Sahara-Desert-snow-Ain-Sefra-Algeria-pictures-photos

    Ook vervelend voor socialisten:
    Africa’s desert to become lush green tropics as monsoons MOVE to Sahara, scientists say
    https://www.express.co.uk/news/world/828144/Climate-change-Africa-Sahel-Sahara-region-monsoon-rainfall-drought

    Like

  3. scherpschutter1943 zegt:

    jammer dat al die moslims daar niet zijn ingesneeuwd en doodgevroren. Van mij mag het. Als ze dood zijn komen ze europa niet meer in.

    Geliked door 2 people

  4. koddebeier zegt:

    Toch mooi he, die opwarming !

    Geliked door 2 people

  5. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Oei, oei, oei, wat is er toch veel sneeuw gevallen in de Verenigde Staten. Dat komt, maar u zult het niet geloven, door de opwarming van het klimaat, de zure regen, het ozongat bij Antactica en de CO2 hetze in het Polerlandse. Daardoor smelt al het ijs op de Noordpool. En dus liet gekke Greta een hysterisch scheetje. En toen ging het sneeuwen. En nu staan we aan de vooravond van de koudste winter sinds mensenheugenis. En als u het niet gelooft, dan vraagt u het maar aan het RIVM. Die beschikken immers over uit de dikke duim gezogen niet wetenschappelijk verantwoorde algoritmische rekenmodelen, waarmee ze alle losse eindjes aan elkaar kunnen kletsen.

    Like

  6. Taljaard zegt:

    Sinds ik niet meer kan schaatsen en moeilijk loop zit ik eigenlijk helemaal niet meer op kou, sneeuw en ijs te wachten. Maar om die alarmistische ecofascisten stil te krijgen hoop ik op een winter a la 1963. 1979, die ik beide nog bewust heb meegemaakt. .
    Zal wel niet gebeuren, want het klimaat verandert, althans in niet bergachtige en niet continentale zones, de laatste 20/30 jaar wel degelijk. Maar dat heeft geen lor met CO2 te maken..

    Like

  7. Er is vlgs mij nooit beweerd dat er geen sneeuw / ijs meer komen gaat. Wel dat het klimaat extremer wordt, met meer sneeuw, regen, stormen, hitte, kou etc. En dat merken we elk jaar weer (meer).

    Geliked door 1 persoon

    • Tineke zegt:

      Er kwam hier een paar dagen geleden een weerbericht voorbij,weet niet of u dat meegekregen heeft,er was iets opvallends aan de hand.
      Het had nog niet gestormd in de herfst.Kwam door de opwarming van de aarde.
      Als het de hele herfst windkracht 10 was geweest,had het ook aan de opwarming van de aarde gelegen.
      Zo lust ik er nog wel een !
      Ze kunnen nog niet eens het weer voor de andere dag voorspellen.

      Like

  8. Jules Vismale zegt:

    Grappig is eigenlijk ook wel om te vermeldden dat Donald Duck, Guus Geluk, Kwik, Kwak, Kwek, Willie Wortel, Bertus Bolderbast, Dagobert Duck, Mickey Mouse, Goofy e.a. ook geregeld naar snikhete of ijskoude omgevingen toevluchten als ze in Duckstad (overigens een zeer zondige en egocentrische stad!) een hoop ellende veroorzaken!
    Dan gaan ze meestal naar Timboektoe of Verweggistan heen of anders naar de Noordpool of naar de Zuidpool waar ze steeds worden gadegeslagen door ijsberen, zeehonden, walvissen, pinguïns e.v.a. dieren!

    Like

  9. Blaffertje zegt:

    Wij zitten in een Maunder minimum.
    We hebben nog nooit zo weinig zonneactiviteit gehad als in de laatste 10 jaar.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Maunderminimum
    Je hoort die weer boeren constant roepen op een paar hete dagen na dan, dat de temperatuur beneden het langjarig gemiddelde ligt.
    In het verleden kwamen er veel meer hete dagen voor, ver voor dat er teveel mensjes waren, toen waren er zelfs periodes dat er héééééél véél hete dagen waren.
    Het is een cyclus waar wij geen invloed op hebben, het word allemaal geregeld door de zon en niet door ons.
    Zo heeft de aarde meerdere ijstijden gekend (als ik me goed herinner waren het er vijf) die werden vooraf gegaan door tropische periodes.
    https://www.hln.be/wetenschap-planeet/milieu/-ons-klimaat-evolueerde-van-tropisch-warm-naar-een-bijna-ijstijd-in-amper-200-jaar~a7872c3c/
    Welke industrieën, auto’s of mensen waren hier miljoenen jaren geleden dan debet aan?

    Like

  10. Tijl Uylenspiegel zegt:

    “Klimaatactivisten die hun kinderen vaak vertellen dat ze nooit meer sneeuw zullen zien als gevolg van global warming” zijn doorgedraaide klimaatgekkies.
    Maar wel onder voorbehoud, het weer is wat anders dan het klimaat en dat verliezen mensen nogal eens uit het oog.
    Een hele hete zomer wil niet zeggen dat er opwarming is en een strenge winter wil niet zeggen dat er afkoeling ontstaat.
    Het klimaat is het meerjaars gemiddelde

    Geliked door 1 persoon

  11. kampersrene zegt:

    onze Greta in kinderbikini in die sneeuw plaatsen ….om haar idioot gedrag te ervaren

    Like

Plaats een reactie