De mop van de dag: uitgezette migranten moeten € 6 miljoen betalen

Screenshot_20.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De autoriteiten in Duitsland vorderen de kosten voor uitzettingen van afgewezen asielzoekers en criminele migranten terug. Het gaat om een bedrag van januari tot september 2019 van ongeveer € 6 miljoen.

politikstube

Het geheel is niet vrij van een zekere komische noot: eerst werden de asielbedriegers vertroeteld en criminele migranten gedoogd. Nadat de vrijwillig (illegaal) binnengekomen personen niet vrijwillig weer naar huis terugkeren, zet men hen en de criminelen onder begeleiding van een dozijn bewakers in een vliegtuig. Tot dat moment mochten de belastingbetalers voor de hele grap (veroorzaakte kosten) betalen. Het geld voor sociale uitkeringen en onderbrenging enz. komen op rekening van belastinggeldverspilling. Nu wil men de schade beperken en in ieder geval de kosten voor de uitzetting in het belastingzakje terug laten stromen.

Hoe zouden de inspanningen om de kosten voor de uitzetting terug te vorderen eruit kunnen zien: een rekening naar het thuisland sturen en wanneer de uitgezette persoon niet betaalt, dan komt de belastinginner hoogstpersoonlijk langs? Of worden de kosten voor de uitzetting verrekend met de sociale uitkeringen, mocht de uitgezette persoon Duitsland opnieuw weer binnenkomen?

“Focus Online” bericht:

Niet alleen de baas van de Miri-clan moet voor zijn uitzetting betalen. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken bedroegen de kosten voor uitzettingen van afgewezen asielzoekers en criminele migranten van januari tot september 2019 ongeveer € 6 miljoen.

Dat berichtte de “Bild-Zeitung”. Een deel van de kosten krijgt de federale politie terug – o.a. van de autoriteiten in de landen die opdracht hebben gegeven voor de uitzetting. De autoriteiten eisen het geld daarna van de uitgezette persoon terug. Want: wie uit Duitsland wordt uitgezet, moet volgens de verblijfsvergunning-wet opkomen voor de kosten.

Deze rekeningen worden indien nodig ook naar het buitenland gestuurd. Wanneer het geld niet ingevorderd kan worden, zijn bevelen tot tenuitvoerlegging mogelijk.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bureaucratie, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op De mop van de dag: uitgezette migranten moeten € 6 miljoen betalen

  1. Thoth zegt:

    Ze kunnen hierop wachten tot ze een ons wegen. De ‘asielzoekers’ betalen gewoon niet.

    Geliked door 5 people

  2. Steven zegt:

    Yeah right….
    Via een ander bootje komen ze wel weer terug met een nieuwe naam.
    Of ze worden voor de bühne zogenaamd uitgezet om de bevolking te laten denken dat ze er wel degelijk iets aan doen en zo de bevolking rustig te houden…

    Geliked door 5 people

  3. Tistochwat zegt:

    KOEKOEK

    Vanaf 2:32

    ‘k Heb geen euro’s meer in m’n broek.

    Geliked door 3 people

  4. Harry Willemse zegt:

    Het enigste wat dit toont is hoe ver de autoriteiten zijn los gezongen van de realiteit. Daar moet men in Duitsland maar even over nadenken als men weer een hokje moet rood kleuren.

    Geliked door 2 people

  5. delamontagne zegt:

    Duizenden en 1000-den “migranten” die geen asiel krijgen en worden uitgewezen, keren terug naar Duitsland om ’t opnieuw te proberen.
    BRON:https://www.fdesouche.com/1307897-berlin-pres-de-30-000-migrants-deboutes-et-expulses-sont-revenus-en-allemagne-pour-demander-de-nouveau-lasile
    (…) Welt.de

    Geliked door 2 people

  6. scherpschutter1943 zegt:

    Dit soort waanzin laat zien zien hoeveel de autoriteiten en de politiek van de daagse werkelijkheid zijn vervreemd.

    Geliked door 4 people

  7. Lise zegt:

    Keep on dreaming ..

    Geliked door 4 people

  8. Aegolius cs zegt:

    Een te vroeg “uitgelekte” 1 aprilgrap?

    Geliked door 3 people

  9. Hier het zoveelste slachtoffer van De Idioten van W-Europa! (vul zelf de namen maar in!)
    Brandweerman (49) doodgeslagen voor de ogen van zijn vrouw door 7 “JONGEREN”!!
    https://www.focus.de/panorama/welt/polizei-sucht-nach-zeugen-nach-streit-mit-gruppe-49-jaehriger-mann-in-augsburg-getoetet_id_11434928.html

    Like

  10. Harry zegt:

    Duitsers hebben totaal geen humor , heb dat pas nog mogen ervaren .
    Ze hebben nu ook al geen realiteitszin meer .
    Hier druipt de onnozelheid toch van af ?
    Sprak vandaag nog twee ondernemers die veel zaken doen met Duitsland .
    Waren die lui voorheen zakelijk nog héél correct , tegenwoordig komt daar ook steeds meer kaf onder het koren voor .
    Wat is er toch aan de hand in de wereld , collectieve gekheid ?

    Geliked door 6 people

  11. Wachteres zegt:

    Ha ha, ze moeten hier net zolang blijven tot ze alles terugbetaald hebben.

    Dat kan natuurlijk wel tientallen jaren duren en ondertussen worden ze weer vertroeteld, want ‘zielug’.

    Geliked door 3 people

  12. voorziener zegt:

    Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
    Inderdaad de MOP VAN DE DAG!!

    Geliked door 1 persoon

  13. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Wat staat dat goed hè, voor de Merkelse heks. Met zo´n regelgeving kan ze scoren. Het is voor de Bühne. Daarmee kan ze aantonen hoe daadkrachtig ze is. Dat deze regelgeving een losse flodder is, is voor later zorg. Sie, die grosse Angela, hat es wieder geschaft !!!

    Geliked door 1 persoon

  14. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Ik heb afgelopen zomer nieuwe buren gekregen. Hij heeft zich voorgesteld als Abdoellah. Hij heeft de woning gekocht en flink verbouwd en woont er samen met zijn 2 boerka-vrouwen met dikke buik en wat kroost. Hij is een zogenaamde ZZP-er met niet veel werk. Ik vroeg me al enige tijd af, hoe hij dat allemaal kon betalen. Onlangs werd ik uit de droom geholpen. Als ze kindjes maken, die in Nederland worden geboren en ze een eigen huis hebben, schijnt uitzetten erg moeilijk te worden. Ze zouden met hulp van de moskee aan financiële middelen worden geholpen, om een en ander te kunnen bekostigen. Ooooh !!!

    Like

  15. henk zegt:

    van een kale kip valt niets te plukken

    Like

Plaats een reactie