Schrijnende ongelijkheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Graaien, Hypocrisie, Koningshuis, Krankzinnigheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Schrijnende ongelijkheid . . .

 1. boorzalf zegt:

  Triest………. En schandalig.

  Geliked door 5 people

 2. Leon Theunisz zegt:

  Arne Nederlanders Duitsers Denen Zweden etc we zijn de Sjaak echt we zijn de Sjaak kerken branden moskeeën rijzen de grond uit. Ee worden vervangen en zien het niet.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Zijn ze zelf schuld, wie stemt er nog op die idioten die dit faciliteren, waarom weert het volk zich niet? Ze hebben potdomme mogelijkheden genoeg. Jaag als eerste vak K met pek en veren door de straat en geeft ze dan een loden cadeautje, daarna de rest van de slaapkamer en aanhang. Pak de hooivorken maar eens uit en gebruik ze, die dingen die ook loden cadeautjes afschieten kunnen.

   Geliked door 3 people

 3. Monalisa zegt:

  Nou ze wil graag haar vader opvolgen Beatrix 2 staat dan klaar rupsje nooit genoeg laat ze maar belasting betalen over hun inkomen.

  Geliked door 5 people

 4. Djanggo Braamhaar zegt:

  MENSONWAARDIG
  Koninklijkhuis & VVD is een stelletje geldwolven.
  STEM GEERT WILDERS PVV

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  En haar pappie regeert ‘bij de gratie Gods’!
  WAT EEN HOOGMOED!
  Stel genotzuchtige, egoïstische schaamteloze rijkaards!

  Waarom bliksemt God die gasten niet neer?
  Wanneer worden zij gestraft voor het dienen van de afgod ‘allah’ vanwege het oliegeld?

  Mijn arme vader (R.I.P) en moeder (R.I.P) zaten ook regelmatig met hun hoofd in hun handen.
  Vanwege de uitzichtloosheid van het 100% afhankelijk zijn, van het oud en versleten zijn, van het behandeld worden als afgeschreven afval.
  Mijn (op het laatst demente) vader smeekte elke dag of hij dood mocht; dan trof ik hem weer aan met zijn hoofd op zijn armen, in zijn eentje aan de eettafel, in tranen.

  Het was zo hartverscheurend om te zien…

  Geliked door 9 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat op 8/12 om 18:08

   Ja, Tistochwat, de beelden vanuit de tijd dat je geliefde ouders nog leefden zul je nooit meer helemaal kwijt raken. Die lieve mensen, oud en kwetsbaar, die op zo’n laaghartige manier werden behandeld, is een grote schande voor ons RIJKE NEDERLAND!
   Vorige week las ik dat er op hoogbejaarden sterk bezuinigd gaat worden, maar dat er ongeveer 1,5 miljard uitgegeven mag worden voor gelukszoekers. Het maakt me heel boos! Wie durft het aan om te bezuinigen op mensen die van onze zorgen afhankelijk zijn geworden?
   DE HELE NEDERLANDSE REGERING (uitgezonderd de politieke partijen die nog steeds opkomen voor onze kwetsbare medemensen) moet zich de ogen uit het hoofd schamen!
   OVERAL is geld voor, maar niet voor onze kwetsbare medemensen.
   Ik heb een oude tante, net 90 jaar geworden, die zo lang mogelijk thuis moet blijven wonen. Vorige week is ze 2x gevallen, waarbij ze gewond is geraakt.
   Geen geld voor directe hulp.

   Maar Amalia krijgt over 2 jaar 1,5 miljoen euro ‘zakgeld’, belastingvrij!!
   Deze mensen voelen geen schaamte. Ze zijn alleen bezig met hoe ze nog meer geld kunnen vergaren. Maar als ze deze aarde verlaten, hebben ze niets meer aan al hun miljoenen. Waar hebben ze dan eigenlijk voor geleefd?

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 10 december 2019 om 11:26

    Maar als ze deze aarde verlaten, hebben ze niets meer aan al hun miljoenen. Waar hebben ze dan eigenlijk voor geleefd?

    Dan hebben ze geleefd voor hun eigen pure genot. Ze hoeven nooit ook maar één seconde ergens over te tobben. Alles is voor die gasten te koop: ook gezondheid. Als ze een nieuw orgaan nodig hebben, schaffen ze dat gewoon aan. En zelfs als ze de pijp uitgaan, is een gewoon graf niet voldoende voor die hooghartige ‘oranjes’. Bah, wat een laag-bij-de-grondse schrapers zijn het toch.

    Mijn ouders hebben zich hun hele leven kapot gewerkt; ze hebben alles gegeven wat ze hadden. Zelfs hun lichaam. Dat hebben ze na hun dood ter beschikking gesteld aan de wetenschap. En nu zijn ze weg, voor eeuwig weg, gecremeerd na gebruik, dust in the wind…

    Vandaag even een ‘rondje facebook’ gedaan om de gekte te peilen. Ik kwam niets anders tegen dan ‘anti-Wilders’ en ‘pro-mohammedaan’. En dat we het maar met iets minder moeten doen t.b.v. die ‘zielige vluchtelingen’.
    Kortom: precies het tegenovergestelde van hoe de realist denkt.

    Ik ben zeer somber gestemd. Zeker na het zien van zo’n foto. 😥

    Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Ik heb niet ’t idee dat bij de Heer de Boer ’t portret, of groepsfoto van het keuninklijke gezin een prominente plaats inneemt in de eetkamer.
  Maar heeft hij wel nagedacht dat ’t kind over enkele jaren gaat studeren en op kamers gaan kost tegenwoordig ook nogal wat.
  1.5 Miljoen ? ? ?, 4000 Euro per dag, 8000 per 2 ?
  Ik krijg 8000 per jaar AoW, maar NL kan zonder mij.
  Denk eens in, wat moet er van NL worden zonder zulke kleurRIJKE NIKSNUTTEN…………………

  Geliked door 4 people

 7. Rensk. zegt:

  De mensen willen het zelf.. Hoeveel staan er niet achter die dranghekken om te smeken om een handje of foto. Teveel. Heb er zelf niks mee. Ze kakken en schijten net zo hard als ieder ander. Misschien zelfs nog wel meer.

  Geliked door 5 people

 8. Djanggo Braamhaar zegt:

  Rutte heeft 20.000,– extra reisgeldvergoeding binnen gepakt.
  Tevens heeft waarschijnlijk ook geen fiscale bijtelling toegepast
  voor zijn pribe gebruik van de dikke auto van de VVD partij.
  Conclusie: allemaal geldwolven.
  Stem Geert Wilders PVV

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het mag het prinsesje natuurlijk aan niets gaan ontbreken.
  Haar familie schijnt niet goed rond te kunnen komen van een vorstelijk belastingvrij inkomen, met alle bijbehorende kostenvergoedingen en emolumenten. Misschien leven ze iets te ver boven hun stand. Ik ken 18-jarige studenten, die door armoe gedreven, bij papa en mama moeten wonen en als vakkenvuller wat moeten bijverdienen, om hun studie te kunnen betalen. Hoe goed zou het zijn, als Amalia, het toekomstige staatshoofd, ook het armelui´s leven zou hebben leren kennen.

  Geliked door 3 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Het kind kan er ook niets aan doen maar het wordt toch tijd dit hele monarchie circus op te doeken. De koning hoeft niet meteen te wanhopen dat hij bij de AH aan de slag moet want hij heeft nog genoeg slappe was. Maar zijn nakomelingen zullen zich in het geval van moeten gaan oriënteren op meer normale banen en vrijetijd bestedingen. Vroeg of laat komt het er toch van. Dat is ook goed want ook het koningshuis heeft ons verraden bij de EU globalisten.

  Geliked door 6 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De eerste voorspellingen voor 2020 zijn gepubliceerd. De bekende helderiende, Jan van der Heide, heeft het over nationale rouw en het verlies van een publiek geliefd persoon met blauw bloed. Zou het echt gaan gebeuren ??? Dat spaart dan belastinggeld.

  https://www.paravisie.nl/blog/paranormale-voorspellingen-2020

  Like

 12. Cleo zegt:

  Hieraan kun je DUIDELIJK zien hoe ver buiten de realiteit de leden van het zogenaamde ‘Koninklijk huis’ leven: wanneer ze daadwerkelijk een greintje fatsoen en gevoel voor de juiste verhoudingen zouden hebben, dan zouden deze geldgraaiers UIT EIGEN BEWEGING de staatsuitkeringen afwijzen en zich onderhouden met hun bij elkaar vergaarde geld en bezittingen.

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   @ Cleo (8 december 2019 om 21:55)

   Dames en heren.

   Dat zou hem inderdaad sieren. Maar zo gek is hij niet. Hij gaat de kip met de gouden eieren niet slachten. Hebzucht doet rare dingen met de mens.
   Sommige mensen menen, dat ze tot het uiterste en nog een beetje verder mogen gaan. Vraag eens aan Louis XVI hoe goed hem dat bevallen is. (21 januari 1793 – onthoofd op de guillotine in Parijs)

   Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Ik vind har maar een vette slak. Kan die slome smoel niet uitstaan

  Geliked door 1 persoon

 14. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Het is inderdaad SCHANDELIJK en dat we dit nog pikken en hoorde vanavond dat de verbouw van hun huis 128 miljoen heeft gekost verdomme!

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ voorziener (8 december 2019 om 23:17)

   Dames en Herren.

   Ja, zo´n vorstelijk optrekje kost wat. Maar dan heb je ook wat. Het geeft status en allure. Zo jammer dat zoveel mensen zich moeten behelpen met een te klein en uitgeleefd optrekje op driehoog achter. Het is weer duidelijk, dat de ruttige regering de prioriteiten op orde heeft.

   Geliked door 2 people

 15. Blaffertje zegt:

  Ik ben van mening dat ze eerst maar eens een baantje moet nemen als schoonmaakster of keukenhulpje en voelen hoe het is om van een fooi te moeten leven en de naad uit de sloffen moet rennen en zich dan langzaam opwerken tot ‘íets’ als haar dat al lukt want zo’n verwaand nest is voor de keutel te duur.
  Anderhalf miljoen voor een puber.
  Gdvr.
  Belachelijk.
  Laat ze eerst maar eens bewijzen dat ze haar titel waard is.

  Een goede kennis van mijn ouders ‘Lex van Tuijl van Serooskerke’ was baron en zei eens dat de meesten hun titel niet waardig zijn “ze zouden het moeten verdienen en niet moeten krijgen door geboorterecht”.
  Hij was verbannen door de familie omdat hij homo, want dat is not done in die kringen en dat maakte hem wat loslippig tegenover ons.
  Ze hebben hem nog gedwongen om te trouwen en hij heeft nog twee kinderen geadopteerd om maar de indruk te wekken dat hij hetero was maar dat werkte uiteraard niet.
  Ook zijn vrouw ging het om de roem en status en daar was hij wars van, daarom heeft hij met haar gebroken.
  Zie ook maar hoe het Friso is vergaan, die heeft bewust voor het risico gekozen op die skipiste omdat hij het keurslijf niet langer kon verdragen en niet zichzelf kon zijn als homo.
  Door dat skiongeluk kon hij waardig uitstappen zonder het aanzien van de rest van de familie schade te berokkenen.
  Hij nam zijn geheim mee het graf in.
  Hoe vaak die gast hier ook niet in Groningen in de homoscene te vinden was en een kapper die mij bevestigde dat hij een geheime vriend had op Curaçao.
  Hij moest immers trouwen met die golddigger om de schijn op te houden.
  Misschien vertel ik nu al teveel.😉
  Als ik die verhalen van Lex zou mogen neerpennen dan had ik de AIVD gelijk aan mijn broek hangen.
  Laat ik dit zeggen, het is een nog onmenselijker kloten zooitje dan dat je denkt, ik had er toch al niks mee en zijn verhalen sterkten mij alleen maar.
  Afschaffen die bende.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ Blaffertje (9 december 2019 om 11:38)

   Dames en Heren.

   Was het skiongeluk van Friso echt een ongeluk, of was er iets meer aan de hand. Er circuleren wel allerlei roddels over op internet.
   Ennuh ….., wat staat die Andrew uit Engeland te wachten, na alle onthullingen over hem en Epstein ???
   Het blazoen van de hoge adel verdraagt geen blaam. Probleemgevallen worden adequaat opgelost. Wat niet màg zijn, ìs ook niet !!!

   Als u zich verdiept in de oude mythologie en die verhalen en vertelsels nuchter analyseert, dan worden bepaalde bijbelse texten opeens heel duidelijk en heel anders, dan ons op school werd geleerd. Engelen en duivels, die uit de hemel kwamen vallen, Duizenden jaren oude afbeeldingen van vliegdingen, Goden, die niet echt goddelijk waren, maar met elkaar vochten en elkaar doodden. De atoomoorlog uit de oudheid (Sodom en Gomorra) Zogenaamde goden, die hun DNA met dat van de mensheid vermengden. Bloedlijnen die werden gecreëerd en die tot op de dag van vandaag angstvallig in stand worden gehouden. Mensen, die destijds met de goden collaboreerden en door de goden als koning werden aangesteld. Dan wordt er opeens iets duidelijk over de achtergronden van blauwbloed en adel.

   Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Klaas.
   Hier uit blijkt maar weer eens de minachting voor ons.
   “jullie willen niet dat IK moslim daar parkeer? Nou, ik doe het toch omdat IK dat wil en schijt aan jullie heb”.

   Geliked door 1 persoon

 16. Ik vind Amalia een leuke meid, zoals ik haar ken. Van kinderen blijf je af, behalve als ze met molotovs sjouwen!

  Like

 17. mahoog zegt:

  IK geloof niet dat ze die hopen poen op eisen….het wordt ze opgedrongen door de ”boy’s en girls” in het haagje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s