Vrijheid of dictatuur?

Screenshot_17

(Door: “Elise Nijmegen”)

In 2019 is er een record aantal aanvallen op christen gepleegd volgens onderstaand artikel. Elke dag worden christelijke kerken en symbolen doelbewust aangevallen in Europa. Meer dan 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten in Europa werden vernield, geplunderd of onleesbaar gemaakt. De Europese media, grotendeels in handen van Soros-aanhangers, vergroot vaak aanvallen op moslims uit en bagatelliseert aanvallen op christenen en Joden. De politiek blijft de waarheid ontkennen, die mijns inziens is dat de aanvallen op christen en Joden (en vrouwen) in Europa aanzienlijk is toegenomen, omdat het aantal mannen dat de islam aanhangt aanzienlijk is gestegen. De koran is er namelijk heel duidelijk in hoe een moslim moet denken over anders gelovigen en hoe ze te behandelen…
https://nl.gatestoneinstitute.org

1400 blanke kinderen in één stad zijn het slachtoffer geworden van moslims. Ouders worden afgedaan als racist en zijn beledigd en boos.
https://pressecop24.com

In Zweden is gestemd en de uitslag is dat de Zweden het klimaatbeleid de grootste geldverspilling van belastinggeld vinden.
www.breitbart.com

De regering en de gemeenten pakken het probleem niet aan, waardoor het steeds opnieuw gebeurt en ondernemers de dupe worden van de laksheid van boven genoemden en als dan puntje bij paaltje komt, nemen noch de regering nog de gemeenten de verantwoordelijkheid om de ondernemer te compenseren voor het leed dat hem is aangedaan door het wanbeleid van de dames en heren politici. Het is te gek voor woorden. Hetzelfde met het psychische en mentale leed van de Nederlanders dat ze gekregen hebben door de consequenties van het politieke wanbeleid. Dan… geeft de regering niet thuis.
https://wnl.tv

Hier kennen we het als Diyanet, het geloofspresidium van Turkije dat in vele moskeeën in Nederland en andere Europese landen de imams en preken aanlevert die, aangezien de koran daarin meespeelt, de integratie van islamaanhangers tegenwerkt. De islam ziet de westerse mens en levensstijl namelijk als iets vijandigs.

In Duitsland heet de grootste islamitische vereniging DITIB, die, net zoals Diyanet, al herhaaldelijk is bekritiseerd vanwege de nabijheid tot het Erdoğan-regime en de fundamentalistische autoriteit Diyanet. De vereniging heeft nu een trainingscentrum voor imams geopend in de afgelegen stad in de Eifel, Dahlem in de deelstaat Nordrhein-Westfalen,  nabij de Belgische grens. Er zullen uit dit trainingscentrum imams komen die diezelfde denkwijze hebben als die uit Turkije.
www.journalistenwatch.com

Het is goed om na te denken over de toekomst; de toekomst van uzelf, de toekomst van uw kinderen en de toekomst van Nederland. Wat vindt u belangrijk voor toekomstige generaties Nederlanders?

Volgens een rapport van het bureau Morgan Stanley zou de volgende groeifase in China kunnen komen van de ontwikkeling van slimme supercentrales via 5G-connectiviteit, slimme netten, duurzame energie en modern transport.  Het verwacht dat de urbanisatiegraad van het land zal groeien van de huidige 60% naar 75% in 2030, met 220 miljoen “nieuwe” stadsbewoners… Morgan definieert slimme tech-supercities als regionale clusters van gigantische hubs omringd door grote satellietsteden. China is volgens Morgan klaar om een wereldleider te zijn in de ontwikkeling van slimme steden, iets dat de productiviteit naar een hoger niveau moet tillen.

Het rapport heeft het toekomstige leven in een potentieel slimme supercity weergegeven als dagelijks woon-werkverkeer via hogesnelheidstrein en geautomatiseerde voertuigen op snelle netten, geautomatiseerde huishoudens met smart internet of Things (IoT) -apparatuur die op een 5G-netwerk van de volgende generatie draaien, evenals betere gezondheidszorg dankzij kunstmatige intelligentie en big data.
www.rt.com

Ook voor Nederland is er een TriState-SmartCity-plan, slimme grote steden met het levensgevaarlijke 5G en digitale kredietsystemen die voor u bepalen wat u wel en niet mag, moet, eet en die u aan de hand van uw gedrag wel of geen restricties opleggen.
https://jdreport.com

Hoe ziet u de toekomst? Wilt u dat Nederland definitief verandert in een dictatuur? Als een onderdeel van de EU, die de zelfredzaamheid via de financiële beleidsmaatregelen van de klimaatideologie (Green Deal/Agenda21) verandert in afhankelijkheid?

Wilt u dat uw kinderen veilig en in vrijheid opgroeien en kunnen genieten van een bezoekje aan de boer op het platteland? Dan is het tijd dat u ziet dat het politieke kartel, op de twee gedemoniseerde partijen na, allemaal meewerken aan het “klimaatbeleid” van de EU en de VN.

En als u dat dan weet, dan kunt u niet anders dan achter de terechte protesten staan die de boeren, bouwers en andere door de regering benadeelde Nederlanders binnenkort weer gaan organiseren. Het kan niet zo zijn dat onze kinderen en kleinkinderen geen vrijheid zullen kennen…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vrijheid of dictatuur?

 1. Jade zegt:

  Hoe zie ik de toekomst???
  Ik vrees met grote vreze dat het in 2030
  voor iedereen in Europa , Amerika en China is afgelopen.
  Lees nou eens tussen de regels door in de link onderaan:
  Al deze doelen kan je alleen bereiken door
  de complete mensheid uit te roeien.
  En dat ze dat van plan zijn, valt te lezen
  op de Georgia Guidestones, een bizar monument met camera bewaking.
  Er is m.i. één lichtpuntje… Volgens mij doen Rusland, Polen en
  Hongarije inmiddels niet meer mee.
  Agenda 2030:
  https://www.alwareness.org/vergeet-agenda-21-uns-2030-agenda-zal-de-wereld-transformeren/

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Jade.Klopt,agenda 21 is een depopulatie (genocide) agenda,de satanische globalistische elite die de macht hebben op deze wereld willen de aarde voor zichzelf alleen.Daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden (agenda 21) de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite (agenda 2030) dit alles voor een N.W.O.

   Like

 2. Lucky zegt:


  Spanje, 10.000-den demonstreren tegen linkse minderheidsregering

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Izlam-maniak in Duitsland
  http://www.pi-news.net/2020/01/allahu-akbar-in-rhauderfehn-ivorer-bedroht-kirchgaenger/

  ISLAMISCHER EINDRINGLING ZEIGT WAS ER VOM CHRISTENTUM HÄLT
  „Allahu Akbar“ in Rhauderfehn: Ivorer bedroht Kirchgänger

  ISLAMITISCHE INDRINGER TOONT ​​WAT HIJ VIND VAN HET CHRISTENDOM
  “Allahu Akbar” in Rhauderfehn: Ivoriaan bedreigt kerkgangers

  Am Sonntagvormittag stürmte ein von der Elfenbeinküste stammender Allah-Krieger gleich drei Kirchen der Gemeinde Rhauderfehn (Landkreis Leer in Niedersachsen). Laut Polizeibericht wurden die Beamten um 9.55 Uhr in Alarmbereitschaft versetzt, weil ein Mann in der evangelisch-lutherische Hoffnungskirche am Untenende in Rhauderfehn mit Allahu-Akbar-Geschrei den Gottesdienst störte. Offenbar zielstrebig begab er sich danach in die katholische Kirche St.Bonifatius in Westrhauderfehn, wo er ebenfalls drohend seine islamischen Kampfschreie absetzte. Nachdem er auch dort die Kirchgänger in Angst und Schrecken versetzt hatte machte der 33-Jährige sich auf den Weg zur Petruskirche. Dort zog er dieselbe Show ab. Laut Polizeibericht soll der Mann die Besucher der Gottesdienste auch direkt verbal bedroht haben, viele ergriffen die Flucht.

  Nl
  Op zondagochtend bestormde een Allah-krijger uit Ivoorkust drie kerken in de Rhauderfehn-gemeenschap (Leer-district in Nedersaksen). Volgens het politierapport werden de officieren om 09.55 uur op de hoogte gebracht omdat een man in de Evangelische Lutherse Kerk van Hoop aan de onderkant in Rhauderfehn de dienst verstoorde terwijl Allahu Akbar schreeuwde. Blijkbaar vastbesloten ging hij vervolgens naar de St. Bonifatius-katholieke kerk in Westrhauderfehn, waar hij ook dreigde zijn islamitische strijdkreten te stoppen. Nadat hij de kerkgangers daar ook had aangejaagd, ging de 33-jarige naar de Petruskirche. Daar deed hij dezelfde show. Volgens het politierapport zou de man de bezoekers van de diensten mondeling hebben bedreigd, van wie velen zijn gevlucht.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het verklaart ook het bizarre feit dat er heden ten dage op scholen in de grotere steden een aparte reservering van het schoolgeld is bijgekomen voor bewakingssurveillanten en metaaldetector-poortjes.
  (of die kids soms nog nooit hebben gehoord van vlijmscherpe vlindermessen van carbon, keramiek en zelfs van geperst papier/hout) een puber in het nauw maakt nu eenmaal rare sprongen in de krochten van het internet…
  (en een hoop schulden bij zijn dealende klasgenootjes….)

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Wilt u dat Nederland definitief verandert in een dictatuur?”

  Verkeerde vraag. Nederland ís allang een dictatuur. Het schoftentuig in Den Haag doet z’n uiterste best om het te verhelen, maar alles wat democratisch is, is al afgeschaft. De Tweede Kamer, die het walhalla van de democratie zou moeten zijn, is verworden tot een Praethuis, á la De Fabeltjeskrant. Er wordt ontzettend zwaar geouwehoerd, maar de oppositie is, door middel van een cordon sanitaire, monddood gemaakt. Het referendum in welke vorm dan ook is ook al bij het grootvuil gezet.
  Tijdens de verkiezingscampagnes doen alle partijen hun uiterste best om ons zo mooi mogelijk voor te liegen. Als de verkiezingen achter de rug zijn is het weer business as usual. Liegen en bedriegen, de burger uitpersen en vooral niet doen wat de burger wil. Hoezo democratie?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/14/grote-actie-in-duitsland-tegen-tsjetsjeense-terreurverdachten/

  Grote actie in Duitsland tegen Tsjetsjeense terreurverdachten
  Islamitische groep bereidden terreurdaad voor

  Justitie sprak eerder van een dreigende “staatsgevaarlijke gewelddaad”. Dat is de gebruikelijke omschrijving voor een geplande terreurdaad. De verdachten zouden een islamistisch gemotiveerde terreurdaad voorbereiden. Justitie kwam de groep op het spoor toen bij een politiecontrole “uitgesproken beelden” werden aangetroffen op een mobiel telefoon.

  Volgens justitie waren er invallen in Berlijn, Brandenburg, Noordrijn-Westfalen und Thüringen. De invallen werden gedaan door ongeveer 180 mensen. Volgens Duitse media is minstens een persoon aangehouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s