BREAKING!: SPD heeft Thilo Sarrazin nu toch uit de partij gegooid

Screenshot_59

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het Oostenrijkse persbureau bericht, heeft het scheidsgerecht van de Berlijnse SPD de voormalige Senator van Financiën  Thilo Sarrazin toch uit de partij uitgesloten. De reden zou, behalve de in zijn boeken vertegenwoordigde thesen (vooral in Sarrazin´s boek “Vijandige overname”), ook meerdere optredens bij de FPÖ geweest zijn. De beslissing zou gisteravond al zijn gevallen.

philosophia perennis

Is Edathy of Buschkowsky de volgende die er uit vliegt?

De eerste stemmen verbazen zich vooral over de dubbele standaards bij de SPD. Bastian Behrens, langjarige perswoordvoerder van de “Junge Freiheit”, schrijft: “Sarrazin vliegt eruit, pedo-Edathy blijft – de SPD op weg naar de drempel van 5%. En behoorlijk sarcastisch merkt iemand anders op: “Nu zal de SPD wee massaal procenten winnen. Het heeft de kiezers alleen maar gestoord dat Sarrazin nog in de partij is. Buschkowsky moet de volgende zijn, dan levert de SPD opnieuw de volgende bondskanselier.”

En Max Otte ziet in de CDU al gelijksoortig onheil op zich afkomen: “De SPD heeft Thilo Sarrazin er nu toch uitgegooid. Eens zien hoe lang het duurt tot er opnieuw aanvallen bij de CDU met betrekking tot mijn persoon plaatsvinden.” Terwijl er uit de gelederen van de AfD al eerste uitnodigingen komen om over te stappen naar de “Alternative für Deutschland”.

Enkele dagen geleden kon “PP” nog berichten:

Gisteren, vrijdag 10 januari 2020, vond het beroepsprocedure tegen de bekende SPD-politicus en schrijver Dr. Thilo Sarrazin vanwege zijn uitsluiting uit de SPD plaats. Een besluit zou echter pas in de komende dagen worden genomen.

Onderwerp van de procedure was opnieuw het actuele boek van Dr. Thilo Sarrazin, “Vijandige overname – Hoe de islam de vooruitgang hindert en de samenleving bedreigt”.

Geen concrete bewijzen geleverd voor “racisme”

Dr. Sarrazin: “In het verloop van de mondelinge procedure heb ik de secretaris-generaal van de SPD, Lars Klingbeil, verzocht om citaten te geven uit mijn boek die de beschuldiging van racisme bewijzen. Ondanks herhaaldelijk vragen om concrete citaten uit mijn boek ´Vijandige overname´ kon hij in het verloop van de volledige procedure geen enkel racistisch citaat uit het boek ´Vijandige overname´ noemen, maar had het steeds over inhoudsloze algemeenheden. De beschuldiging is wat mij betreft dus uit de weg geruimd.”

Na een ongeveer twee uur durende procedure sloot de voorzitter van het scheidsgerecht de zitting en deelde mee dat een besluit over het beroep van Dr. Sarrazin, en daarmee over de uitsluitingsprocedure van het partijbestuur van de SPD, binnenkort verkondigd zou worden.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op BREAKING!: SPD heeft Thilo Sarrazin nu toch uit de partij gegooid

 1. Lisa zegt:

  Ik heb nooit begrepen wat hij bij de SPD zocht !

  Like

  • droevige mof zegt:

   Thilo Sarrazin vertegenwoordigt de oude SPD van Helmut Schmidt, die toen al fel waarschuwde voor destabilisatie door immigratie. Sarrazin heeft elke dromerige SPD-kiezer duidelijk laten zien dat de oude SPD niet meer bestaat en mede voor gezorgd dat het SPD nu tussen 18 en 8% in de peilingen staat.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Sarazin was al heel lang bij de SPD toen deze nog een klassieke arbeiders partij was. Sarazin is niet veranderd de SPD wel.

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Nou dat zegt wat over die partij. Hij bleef om te kijken hoe de rest van de groep zou gaan reageren. Nou daar is ie inmiddels achter.Laf dus, Ben benieuwd of en zo ja wanneer ik uit de geschiedenisgroep word gegooid. Er zit er 1 in die de hele boel in de tang houd en mij moet ze niet, want mijn uitspraken bevallen haar niet. Hopelijk doet het hem (Sarrarzin) niks dat ie eruit gegooid is. Mij althans in ieder geval niet. Mijn verwachtingen in mensen heb ik al lang geleden bijgesteld. Die nuchterheid is zeer prettig om te hebben, want het bespaart je enorm vele verdriet.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Ralf Stegner, lid van de SPD-partijleiding, dogmatisch links en grafdelver van een voormalige (1933) grote en gerespecteerde partij:
  “Goed dat we ons niet langer hoeven te verantwoorden voor de dwaze, saaie en rechtse Sarrazin-zinswendigen over vluchtelingen, de islam of andere wansmaak!
  De beslissing was te laat.
  Het SPD stond en staat voor vrijheid, rechtvaardigheid en solidariteit!”
  https://mobile.twitter.com/Ralf_Stegner?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220308380260216833&ref_url=https%3A%2F%2Fjungefreiheit.de%2Fpolitik%2Fdeutschland%2F2020%2Flandesschiedsgericht-spd-schliesst-sarrazin-aus%2F

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De Duitse staats en propaganda diensten zullen nu gaan verkondigen dat de SPD vanaf nu (met het uitgooien van Thilo Sarazin) weer in de lift gaat.

   Like

 4. Lise zegt:

  Ik heb nooit begrepen waarom hij lid was van de SPD

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Links duld geen tegenspraak en kan ook niet tegen de waarheid

  Like

 6. Wim zegt:

  Een pyrrhusoverwinning voor de SPD, want Sarrazin gaat in hoger beroep, en hij heeft al aangekondigd desnoods tot de hoogste instantie te gaan, en dat kan nog vele jaren duren, lekker frustrerend voor de SPD. Ik kan me zijn standpunt wel begrijpen. Ook al is hij het totaal oneens met alle andere SPD-leden, hij accepteert niet dat hij wegens zogenaamde “racisme”-beschuldigingen uit de partij gezet zou worden. Het is een principiële stellingname, die niets te maken heeft met de vraag of hij zich wel “thuis zou voelen bij de SPD”. Ja, er zijn dus nog enkele principiële mensen.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Als brandstapels nog in de mode waren dan wisten we wat met mensen als Sarazin ging gebeuren.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In een normale samenleving zou de uitspraak zijn geweest; “Onschuldig wegens gebrek aan bewijs”.
  Of zoals in dit geval het afwezig zijn van enig bewijs.
  Maar helaas, dat soort uitspraken passen niet in socialistische of “progressieve” kringen, daarvoor is de gewapende tak, de antifa, te sterk vertegenwoordigt !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Wijze van Zion zegt:

  Zo kwamen Stalin en Mao (+ plus de NSDAP !!) ook van hun opponenten af: de lange messen methode….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s