En het is officieel – Forum voor Democratie naar de rechter vanwege Buitenhof-affaire

Screenshot_303

(Door: Bas Paternotte)

“Wij kunnen en willen deze aperte onwaarheden niet onweersproken laten”

Forum voor Democratie stapt naar de rechter, omdat het tv-programma Buitenhof uitlatingen over Forum-leider Thierry Baudet (foto) niet rectificeert. De partij ziet zich genoodzaakt juridische stappen te ondernemen, laat een woordvoerder aan het ANP weten. De redactie van het programma weigert tot nu toe ieder commentaar, ondanks herhaaldelijke verzoeken om rectificatie, aldus de zegsman. “Wij kunnen en willen deze aperte onwaarheden niet onweersproken laten en gaan ervan uit dat Buitenhof deze fouten recht zal zetten.”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "hatespeech", Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, establishment, Forum voor Democratie, hersenspoeling, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NPO, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op En het is officieel – Forum voor Democratie naar de rechter vanwege Buitenhof-affaire

 1. Kuu zegt:

  Het Algemeen Dagblad meldt:
  “Opvallend is dat Baudet een deel van zijn bijdrage aan het debat naar voren haalt, maar een ander deel niet. Zo zei Baudet in de Tweede Kamer onder meer: ,,De Europese Unie is een staat in wording. Al dat geld gaat naar de wording van die Staat. Dus naar het regelen van buitenlandse politiek. Naar het opzetten van veerdiensten om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa om de nationale identiteit te verzwakken zodat er geen nationale staten meer zijn.’’”
  Is dit juist? Graag reacties…. Ik ben benieuwd naar de relevantie voor de discussie….

  P.S. Ik vind de beschuldigingen van Jetten (D66) ook niet misselijk. Kan dat zo maar?

  Like

  • koosv8 zegt:

   Kijk vooral verder dan het algemeen dagblad, of nog beter , kijk er helemaal niet in. Lees op internet , onderzoek zelf dingen het zit in de gangbare media zo verschrikkelijk vol met leugens of halve waarheden, en bovenal, er wordt HEEL VEEL NIET GEMELD!!!! HOUD UW OGEN OPEN EN DENK NA. Er is nog zoveel nieuws zelf te vergaren. Maar er zijn weldegelijk plannen die op papier zijn gezet, waarin weldegelijk deze menging wordt besproken. HET KALDENHOVE KALERGI PLAN. En is het dan verwonderlijk dat in de EU DICTATUUR aan deze naam een prijs verbonden is. En kijk dan welke globalisten er al één gewonnen hebben. Kunt u allemaal terug vinden op internet. NOG WEL.!!!

   Geliked door 2 people

   • Kuu zegt:

    Weet ik, er is meer dan AD. Maar ik wilde meer weten over het weerleggen van dit (kul) argument.
    Gr. Kuu

    Like

 2. Kuu zegt:

  Jetten:

  Like

 3. Peter zegt:

  Stekker uit de omroep,geen cent er meer heen

  Geliked door 2 people

 4. Monalisa zegt:

  Ik heb dit ergens anders geplaatst. 😂😂😂 Zo word de FvD ook aan de grond genageld. net als de PVV.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hoe je het ook wendt of keert.
  Het zaadje is geplant, zoals al zo dikwijls gedaan door de staatsomroep.
  En altijd zal er iets van blijven hangen.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Feitelijk is het onwaar wat die nieuwe presentatrice van Buitenhof zegt. Linkse mensen staan erom bekend dat ze niet veel met feiten op hebben. Goed dat Thierry er nu een zaak van maakt.

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Inderdaad, Links bedient zich niet van argumenten , maar van zgn. menslievende, humanitaire algemeenheden, demagogie en intimidatie!!!l Laat ze voor de rechter hun beschuldigingen maar eens hard en concreet maken. Nu maar hopen op goede rechters.

   Like

   • koosv8 zegt:

    Links heeft altijd wat te zeiken over andere partijen, al sinds jaar en dag. Maar zelf standpunten innemen, waar de bevolking achter zou willen gaan staan, dat doen ze niet. Ja uitkeringen uitdelen, En de rechters…….wordt moeilijk tegenwoordig, denk ik.

    Geliked door 1 persoon

 8. Picavet zegt:

  Goed laat ze zich ook verintschuldigen

  Like

 9. Jack Terrible zegt:

  PVV-leider Geert Wilders zegt dat er al jaren een omvolking vanuit de Europese Unie aan de gang is. Wij, blanke Europeanen, worden vervangen door donkere Afrikanen. Dat is een vaststaand feit En dat Thierry zich nu ervan distantieert is vreemd. Misschien wil hij zo extra licht op die zaak werpen?

  Geliked door 1 persoon

 10. LUCIA zegt:

  Thierry heeft nog het fatsoen gehad om ze de tijd te geven om een rectificatie te plaatsen, die tijd had ik ze niet gegund, soms moet je gewoon je tanden laten zien

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/02/23/het-spel-is-op-de-wagen-buitenhof-gaat-opmerking-over-thierry-baudet-niet-rectificeren/

  Het spel is op de wagen – Buitenhof gaat opmerking over Thierry Baudet niet rectificeren
  Dat de EU ‘een vooropgezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen door Afrikaanse migranten’ is ‘parafrase’

  Buitenhof wijst er in een verklaring op dat Righton voormalig FvD-kopstuk Henk Otten een reactie wilde vragen over de ontstane ophef bij enkele Tweede Kamerleden naar aanleiding van enkele uitspraken van Baudet. Volgens Buitenhof was de woordkeuze bij die vraagstelling een juiste parafrasering van zowel de uitspraken van Baudet (die in het publieke debat ook in het licht werden geplaatst van eerdere uitspraken van hem over dit onderwerp) als de wijze waarop deze uitspraken werden opgevat door enkele Tweede Kamerleden en Minister Hugo de Jonge.

  Like

 12. dolphin zegt:

  precies waar dat linkse tuig op uit is , zo kan je weer een hele club mensen er op zetten die er weer dik aan verdienen en de bevolking steeds meer monddood maakt , man man steek de middelvinger op naar die linkse idioten en vertel ze dat niet iedereen de waarheid ontkent/verdraaid voor het ego of verdiensten.

  Geliked door 1 persoon

 13. Johan zegt:

  Het heeft weinig nut, dat FVD met een rechtszaak komt.
  De reden is niet, dat Baudet ongelijk heeft. Hij heeft alle gelijk van de wereld. Het probleem is echter dat hij op deze manier wel aan de gang kan blijven. Wekelijks worden zijn woorden verdraaid weergegeven. Moet hij dan wekelijks weer naar de rechter ?

  Like

  • Harry zegt:

   Nee , hij moet niet wekelijks naar de rechter .
   Maar als hij dit wint , dan flikken ze dit niet zo gemakkelijk nog een keer .
   Gaan ze een beetje op hun woorden letten .
   Denk niet de die corrupte NPO meermaals voor een soortgelijk delict voor de rechter wil staan . Baudet zal mogelijk ook wel eens aan een kabinet deel gaan nemen , dan loopt die linkse boevenbende wel gevaar !
   Iets met subsidie of zo .
   Het gaat om de afschrikwekkende werking , zeg maar .

   Of je nou wel of niet een fan van Baudet bent , het is een heel intelligente vent , die zich niet in het pak laat naaien !
   Wij , van onze kant zijn veel te tolerant !

   Geliked door 2 people

 14. Harry zegt:

  Is die bewuste presentatrice een moslima , die die moddervette Otten ruim baan gaf ?

  Ik gruw van die vent , echt het type van een oplichter of op z’n minst een laaienlichter .

  Hij ging er eens echt goed voor zitten , altijd bereid om Baudet nog even onder de gordel te raken .
  Nu kan ie , door een ongelukkige samenloop van getallen in de eerste kamer , nog het verschil uitmaken qua stemming .
  We zullen zien of ie ooit tegen Rutte durft te stemmen .
  Ik gok er op dat ie zijn oren onder dat gelatine kapsel naar die beroepsleugenaar zal laten hangen .

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Dat mens doet het niet in haar eentje, daar gaat voorbereiding aan vooraf door de redactie, het is vantevoren, heel kwaadaardig, tot in detail uitgewerkt die demonisering van Baudet.

   Like

 15. Falstaff zegt:

  Het is het bekende politieke spel, eerst negeren dan belachelijk maken , vervolgens demoniseren daarna voor het gerecht dagen en volgt er geen veroordeling dan is de volgende stap executie.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Mooi zo, sleep ze voor de D66 rechter……..maar of dat helpt ??????

  Like

 17. Lucky zegt:

  Omvolking/replacement migratie uit de koker van de VN!

  https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp

  Vervangende migratie: is het een oplossing voor afnemende en ouder wordende populaties?

  Projecties van de Verenigde Naties geven aan dat de bevolking van vrijwel alle landen van Europa en Japan de komende 50 jaar te maken zullen krijgen met bevolkingsafname en vergrijzing. De nieuwe uitdagingen van krimpende en vergrijzende bevolkingsgroepen zullen uitgebreide herbeoordelingen van veel gevestigde beleidsmaatregelen en programma’s vereisen, inclusief die met betrekking tot internationale migratie.

  Het rapport richt zich op deze twee opvallende en kritische bevolkingstrends en overweegt vervangingsmigratie voor acht landen met weinig vruchtbaarheid (Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, de Republiek Korea, de Russische Federatie, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) en twee regio’s (Europa en de Europeese Unie). Vervangende migratie verwijst naar de internationale migratie die een land nodig zou hebben om de bevolkingsafname en de vergrijzing als gevolg van lage vruchtbaarheid en sterftecijfers te compenseren

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/02/24/sietske-bergsma-de-buitenhof-parafrasering-die-eigenlijk-zoveelste-reductio-ad-hitlerum-van-main-stream-media-was/

  Sietske Bergsma – De Buitenhof-‘parafrasering’ die eigenlijk zoveelste reductio ad Hitlerum van main stream media was
  ‘Baudet heeft in verste verte niet aan rassen gerefereerd, heeft zelfs letterlijk afstand genomen van die ‘kenschetsing’

  Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet stapt naar de rechter om een rectificatie te eisen van het tv-programma Buitenhof. En terecht. Want in dit stadium van zijn demonisering is het voor alle lasteraars en nuttige idioten in de politiek en media klaarblijkelijk niet meer te bevatten wat ze doen. Het tafereel is vergelijkbaar met het ‘derangement’

  Like

 19. verwardeman zegt:

  De Babyboomers en mijn generatie erna zijn de laatsten van de grote gezinnen , vandaar de
  vergrijzing , ik ben de oudste van zes kinderen uit ons gezin.
  Als wij over twintig / dertig jaar de pijp uit zijn is het aandeel blanke NLers een flink stuk kleiner.
  In diezelfde twintig / dertig jaar zal dat moslim / Afrikanen spul flink bijfokken , plus wat er nog
  allemaal hier naartoe komt………………
  Je hoeft geen academicus te zijn om te zien dat die ballans zal doorslaan naar de verkeerde
  kant .
  Iedereen die dat niet – nog niet – ziet , is mijns inziens OF ongeinteresseert OF een
  ingekakte zombie .
  Dus Thierry , inderdaad omvolking !

  Geliked door 2 people

 20. Giny zegt:

  Al deze reacties is precies waar Baudet op uit is. Ik ga er niet in mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s