Meedogenloos en asociaal: Zigeuners plunderen gaven-hekken voor armen en daklozen

Screenshot_193

(Door: Manfred Ulex – Vertaling: E.J. Bron)

In Saarbrücken hebben hebzuchtige zigeuners een hek met gaven voor armen en daklozen meedogenloos geplunderd. Zelfs in tijden van de corona-crisis krijgen asiel-bedreigers uit Oost-Europa de strot niet vol.

Screenshot_73

Dat mensen uit andere cultuurkringen zich vaak zeer weinig gelegen laten liggen aan de zeden, gebruiken en wetten van hun Europese gastlanden, zou inmiddels toch wel algemeen bekend moeten zijn. In het kader van de corona-crisis wordt dit nog eens extra duidelijk, bijvoorbeeld wanneer migranten plunderen, uitgaansverboden en andere verboden minachten of politieagenten aanvallen.

Maar ook de hulpbereidheid van de autochtone bevolking wordt niet alleen maar misbruikt, maar regelmatig enorm al te zeer op de proef gesteld. Het nieuwste voorbeeld zijn de zogenaamde “gaven-hekken”, die in veel steden op grond van de corona-virus pandemie zijn ontstaan. Juist ion de huidige crisissituatie komen vooral dakloze mensen nog moeilijker aan levensmiddelen, hygiënische artikelen, kleding enzovoort. Wie dat wil, kan daarom deze artikelen nu in een plastic zak verpakken en aan het hek hangen. Daar kunnen behoeftige mensen dan een zak van meenemen.

Zigeuners plunderen gaven-hekken

Zoals een actuele video uit Saarbrücken laat zien worden daar gaven-hekken voor armen en daklozen schaamteloos door “niet-Duitsers” geplunderd. Een man filmt een uit het zigeunermilieu afkomstige vrouw hoe ze met een rijkelijk met plastic tassen gevulde boodschappenwagen langs een gaven-hek marcheert. Het gaven-hek werd door een burgerinitiatief bij de Johanneskerk ingericht. Daar zijn levensmiddelen, maar ook kleding te vinden.

Het is schokkend welk asociaal gedrag de plunderende zigeuner-bendes aan de dag leggen. Zonder rekening te houden met noodlijdende Duitsers worden schaamteloos de eigen zakken volgepropt. Alsof de sociale uitkeringen niet al een vrolijk leventje mogelijk maken.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Manfred Ulex

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Europa, EUSSR, Graaien, Immigratie, kwaadaardige opzet, Multiculti, Oost-Europa, Roma en Sinti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Meedogenloos en asociaal: Zigeuners plunderen gaven-hekken voor armen en daklozen

 1. Pingback: Meedogenloos en asociaal: Zigeuners plunderen gaven-hekken voor armen en daklozen | Schivor

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Stelen, liegen en bedriegen , daar staan zigeuners al eeuwenlang voor bekend. Dat is genetisch bepaald, andere vaardigheden hebben ze niet.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Zouden die zigeuners anders ook weten dat tijdens WO II zeker 500.000 zigeuners door de nazi’s en hun handlangers zijn vermoord? Ik denk van niet omdat veel zigeuners in die tijd analfabeet waren en dus geen getuigenissen achterlieten!
   En het zou me ook geenszins verbazen als de desbetreffende criminele zigeuners in Saarbrücken, door hun samenkomst wat het plunderen betreft, ook allemaal het corona-virus oplopen en dat gun ik ze dan ook van harte!

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Erg. Vind het sowieso al erg dat het al zover is gekomen dat er hier in Nederland 40.000 daklozen zijn. Om te huilen. Dank aan kabinetten Rutte en voorgangers. Maar het is kennelijk nog lang niet genoeg voor de regering. Er zullen en moeten er nog veel meer komen. Waarom pikken de mensen dit. Kan het ze dan niks schelen als je onze eigen mensen op straat ziet omdat er huizen tekort zijn? En maar doorgaan met binnen laten van vreemd volk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mijn broer vroeger internationaal chauffeur vroeg me of Ik mee wilde gaan naar Cluj Napolska in Roemenië en dat leek me wel aardig om ook eens in die hoek van Roemenië rond te kijken.
  Toen we daar een paar dagen waren kregen we via mijn broer zijn kennis om mee te gaan naar een
  zigeunerbruiloft.
  Feest als geen ander moet Ik zeggen maar toen Ik de bruid zag vroeg Ik me een en ander af want dat was een meisje van een jaar of 14.
  Dus nieuwsgierig als Ik ben ging Ik een vragen of dat toegestaan was daar en kreeeg Ik ongevraagd wat meer informatie.
  De bruidegom was een Duitser ook zigeuner en die had de bruid voor 1 miljoen mark gekocht, wat mij in het eerste moment nogal verraste en Ik zei tegen de kennis van mijn broer, voor dat geld kan hij jarenlang naar de hoeren gaan en voor minder kan hij een Duitse goudvink aan de haak slaan.
  Maar toen kwam de aap uit de mouw.
  Het meisje was speciaal opgeleid om mensen te beroven op te lichten en meer van dat aardigs een de vader gaf de garantie dat ze dat miljoen binnen twee jaar terug verdiend zou hebben.
  En nou verbaasd staan dat een gaven hek leeg geroofd word Nou Ikke niet.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Kan nooit kwaad “dingen” uit ’t ongeregelde leven mee te maken.
   Verbreed je inzicht in allerlei.
   Wat ik wel weet is dat wanneer je gesettlede zigeuners niet ver [ of vlak bij ! ] je in de buurt mag hebben, je ze beter te vriend kunt houden, dan heb je minder last van inbraak.
   Wat misschien ook minder bekent is, ze hebben ’n pesthekel aan arabs=moslims.
   Arab is hier min-of-meer een scheldwoord.

   Like

  • droevige mof zegt:

   Er zijn weinig zigeuners, of Sinti en Roma, in academische beroepen. Een voormalige buurman, een advocaat van beroep, kwam uit een Sinti-gezin waar niemand een schooldiploma had. Maar hij had het gehaald, studies, diploma, doctoraat. Een gecultiveerde, eerlijke man. Hij vertelde me dat het ergste onder de zigeuners pedofilie, incest en geweld tegen vrouwen was. Natuurlijk niet in het algemeen, maar opvallend vaak.

   Maar daar zijn de zigeuners in ‘goed’ gezelschap. De eerbiedwaardige kardinaal Pell is weer op vrije voeten.
   En wat het jatten betreft De staat steelt de helft van mijn inkomsten en de banken maken bail in en geven negatieve rente.

   Like

 5. Marc zegt:

  Wat een gelul! Dat er allochtonen zijn weet iedereen. Die vrouw kan het toch gewoon nodig hebben? Het hangt er toch? Ze doet toch precies wat de bedoeling is?

  En ja, je neemt maar een zakje mee. Niet iedereen begrijpt dat.

  Nu is het zigeuner, kennelijk (zo scherp is mijn blik niet). Maar om nu zomaar een hele bevolkingsgroep weg te zetten. Wat een onzin.

  Om de boel wat op te vrolijken laat ik iets van een stel zigeuners horen:

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat was 65 jaar geleden. Ze zijn er niet echt op vooruitgegaan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Jan zegt:

  Zigeuners en moslims, zelfde verrotte mentaliteit. Daarom willen de Hongaren hen ook niet in de grote steden hebben maar dienen zij ver weg op het platte land te blijven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s