Grote levering van corona-beschermingsartikelen naar “Palestina”

Screenshot_192

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Een echte daad van verstenliefde: terwijl in Duitsland huisartsen, verplegend personeel en ziekenhuizen bijna al om beschermende maskers, steriele pakken en desinfecteermiddelen moeten bedelen, stuurt het ministerie van Buitenlandse Zaken in de persoon van minister Heiko Maas (SPD) een gulle levering naar de ergste Israël-haters, naar “Palestina”.

PI News (2)

Nadat op zijn aanwijzing al in februari 14 ton aan in Duitsland dringend benodigde hulpgoederen naar China werden gestuurd, let wel. De door de staat gecontroleerde massamedia houden zich betreffende de berichtgeving in dit geval nog heel erg in. Alleen de tweet van het ministerie is tot nu toe naar buiten gekomen.

Terwijl de Arabische landen in de buurt van de zich steeds in de slachtofferrol wentelende “Palestijnen” letterlijk in de oliedollars zwemmen en hun noodlijdende geloofsbroeders in de Gazastrook vermoedelijk met beschermende maskers voorzien van een laagje goud zouden kunnen voorzien, houden de Saoedi´s, de Koeweiti en andere Allah-conform levende gelovigen van het Nabije en Midden-Oosten tot nu toe voornaam terug.

De vrome mannen vertrouwen op de EU. Vooral op het altijd goedgezinde Almanya en diens Arabofiele minister van Buitenlandse Zaken. Derhalve laten zij zich liever door het boetvaardige Duitsland bedienen, hoewel ook daar niet echt een overdaad aan desbetreffend beschermend materiaal heerst.

Geen beschermende kleding voor Duitse verpleegsters – maar in plaats daarvan voor het lievelingsland van alle antisemieten

Een bijna typische manier van doen sinds een Duits-abstinente kliek onder Merkel´s genade de teugels van ons land in handen houdt. “Germany Last” – dat is een ding dat zeker is. Zo demonstreert men als overheid hoezeer men het eigen kiezersvolk ook in de diepste crisis minacht. Vooral die mensen, die aan het front in ziekenhuizen en huisartsenpraktijken tegen het virus vechten en hun beschermende maskers af en toe thuis in de oven moeten steriliseren schoonmaken.

Desalniettemin een erbarmelijk signaal aan alle betrokken mensen in eigen land, die moeten toekijken hoe dringend benodigde goederen gewoon naar verre landen gestuurd worden. Omdat een ijskoude en cynische politieke elite dit zo besluit om haar eigen aureool te behouden. Dat zelfs de politieagenten in Duitsland niet zulke beschermende maskers hebben, is tot nu toe ook nog niet doorgedrongen in de hoge politieke kringen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Grote levering van corona-beschermingsartikelen naar “Palestina”

 1. Bob zegt:

  zij zeggen dat het nazisme weg is.
  Israel werk samen met de Arabieren in Judea en Samaria
  en de Gaza om het virus te bestrijden.

  Like

 2. Pingback: Grote levering van corona-beschermingsartikelen naar "Palestina" | Schivor

 3. Rensk. zegt:

  En coronamiljarden naar Polen en Hongarije. Alles om die landen binnen het schip van de Titanic te houden. De eurobond kan dan wel voor Italie/Spanje en Portugal gelden. Nederland heeft toch geld zat is de gedachte. Kassa en hoppa.Zodat alles en iedereen in de greep blijft van de zachte dictatuur van de EU Mijn hemel wat hebben voorgaande kabinetten en 3 kabinetten Rutte er een zooi van gemaakt met het overhevelen van zoveel soevereiniteit naar de EU

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Wel zeer goed betaalde, op rekeningen van allerlei eilandjes gestorte afkoopsommen van het geweten, we zouden een prijs op hun hoofd moeten zetten als we allemaal een euro dokken de man moet het toch lukken.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Deze lieden staan voor hun prioriteiten , schiet mij maar lek.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Deze lieden staan voor hun prioriteiten , s schiet mij maar lek.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Een offensichtliche voorliefde voor de PLO, en daar zijn er nogal wat van in de politiek, een klare reden om s’mans ware motieven in de openbaarheid te brengen…..van het geruite PLO-shawltje een strop knopen…en wie volgen?

  Like

 7. Jan zegt:

  Dat land bestaat niet dus alles komt weer retour

  Like

 8. Marijke zegt:

  Ik las net op het CIDI dat de Palestijnen ze weer bedreigd hebben. Of ze moeten de grens van Gaza openen en de gevangenen vrij laten of ze moeten de schuilkelders ingaan. Zelfs in deze tijd van Corona houden ze niet op; de etters. En wij moeten ze gedwongen blijven sponsoren. Ik WIL dat helemaal niet!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Is dit een daad van…..’naastenliefde’?
  Waar is de naastenliefde voor het eigen volk? Voor de armen en daklozen, de ouderen, de gehandicapten?
  Waar is de zorg voor al die verplegenden, die maar moeten zien waar ze voldoende beschermende hulpmiddelen vandaan halen? Moeten zij hierom soms bedelen?

  Diep triest!

  Geliked door 2 people

 10. Alles duidelijk.
  Heiko Maas SPD.
  Meer hoeft er niet gezegd of geschreven te worden

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Eindhoven vervangt naambordjes

  Dankzij hernieuwde politieke druk en protest uit Joods Nederland zijn begin april de gewraakte plaatsnaambordjes in de Eindhovense wijk Vlokhoven vervangen door exemplaren zonder onderschrift.

  Op de bordjes werden Israëlische plaatsen toegelicht met het onderschrift ‘plaats in Palestina’. VVD-burgemeester John Jorritsma bemoeide zich persoonlijk met de zaak toen bleek dat de bordjes na eerder protest in 2015 nog altijd niet waren vervangen.
  ….
  https://niw.nl/eindhoven-vervangt-naambordjes/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s