Ze begrijpen niets van wat er in de banlieues gebeurt!

Screenshot_22

(Door: Bernard Atlan – Vertaling: “delamontagne”)

Vandaag staan de buitenwijken van Frankrijk in brand. Wij hebben in deze gebieden, die voor de Republiek verloren zijn, een bevolkingsgroep die alleen de waarde van kracht begrijpen. Degene die toegeeft, die zich terugtrekt, is voor hen een lafaard en die verdient geen enkel respect; en wat kan hij dan nog meer verwachten? Geschopt worden, geslagen, ernstig gewond raken, misvormd of z’n ledematen gebroken en misschien met de dood tot gevolg.

Ik ben in een Arabisch land geboren, ik spreek de taal en ik ken deze mentaliteit heel goed. Op vakantie in Marokko kom ik die kleine Arabiertjes tegen die hun handjes uitsteken voor geld. Maar zodra zij een Marokkaanse politieman in de verte zien, zijn ze gevlogen en vluchten weg. De politie daar, DAT IS DE KRACHT. Ik zal een klein voorbeeld geven om het respect voor  kracht te laten zien.

Ik liep met een vriend in Parijs en ik verbaasde me erover toen hij plotseling van ’t trottoir afging. Toen zag ik verderop het schorem, dat was de reden dat hij opzij ging. Maar ik niet, en toen ik het “groepje” op 2 à 3 meter passeerde, hoorde ik een van hen zeggen “blanke”, hij bedoelde natuurlijk: “smerige witte”… Ik draaide me om, liep een stukje terug en vroeg:”Wat zei je ?”…. Hij nam me op en begreep dat ik niet bang voor hem was en hij deze keer niet de sterkste zou zijn, dus antwoordde hij met: “Hallo”. Ik liep door zonder nog iets te zeggen. Als ik verder was gelopen zonder iets te zeggen, zou één van hen me hebben geduwd of erger en was ik er niet zonder kleerscheuren van afgekomen.

Dit soort dingen zijn schering en inslag geworden in ons land en de hoeveelheid aanvallen/agressies zijn zo groot geworden dat de politie de order heeft gekregen er niet over te publiceren. In wat mij overkwam had dit rapaille begrepen dat ze het met mij niet zo gemakkelijk zouden hebben en in hun ogen was ik niet laf, dus ze respecteerden me. Waarom vertel ik dit alles ? Gewoon om te zeggen dat onze regering al heel lang niets begrijpt van deze mentaliteit van deze bevolkingsgroep. Als ze het wel zou hebben gewild om sancties op te leggen zoals dat moet, zou ze nu hun respect hebben gekregen. Maar in plaats van deze onruststokers aan te pakken, krijgen ze keer op keer weer allerlei gunsten en wordt aan hun wensen tegemoet gekomen. OP  ONZE  KOSTEN.

Deze regering van onbekwamen heeft weer aangekondigd om miljoenen en miljoenen in de banlieues te steken en je hoeft er niet naar te raden waar ze dit geld vandaan haalt bij de AOW´ers. Ze begrijpen er niets van. De gepensioneerden van tegenwoordig zijn niet alleen die “oudjes” die hulpbehoevend in bejaardentehuizen verblijven. Tegenwoordig zijn dit dikwijls nog actieve mensen die klaarstaan om terug te slaan.

Wat beter zou zijn: stuur het leger naar de buitenwijken om de orde te handhaven en de wetten af te dwingen. Het zal tijd worden… En je zult eens zien, als bij een wonder, hoe dit UITSCHOT in Frankrijk plotseling wel “braaf”  wordt.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Bernard Atlan

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, anarchisme, Arabieren, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, EU-critici, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ze begrijpen niets van wat er in de banlieues gebeurt!

 1. Julia zegt:

  Ook hier worden veel criminele delicten gepleegd door dit soort tuig verzwegen en niet gepubliceerd. Het is al jaren bekend dat vele uitgeprocedeerde asielzoekers (uit vooral de veilige landen) zich misdragen en overlast veroorzaken binnen onze samenleving. De cijfers nemen meer en meer toe. Een harde aanpak wordt ontweken. Het is nu al drastische uit de hand gelopen waardoor racisme en tweedeling verder toeneemt. Eens schiet de vlam flink in de pan zolang de overheid geen drastische maatregelen en straffe neemt dit soort tuig.

  Like

  • Lucky zegt:

   Het is al zo uit de hand gelopen dat zélfs het npo-journaal het nu durft te benoemen.

   Like

   • NederViking zegt:

    NPO laat het liefst boze blanke mannen zien en knuffelende moslims. Wat een smerige beerput die nep NPO met de “weg met ons” propaganda en nog betaald met belastingen ook!!

    Like

 2. Peter zegt:

  Uitzetten,en gelijk de hele familie,dat begrijpen ze,aanpassen leer je dat tuig alleen zo,dat een kneus dan zegt in Den Haag, dat is juridisch niet mogelijk ,dan moet je die wet aanpassen ,en wel zo snel mogelijk,van 120 naar 100 ,kunnen ze wel in een recordtempo veranderen,maar dat brengt weer een vermogen in kas .

  Geliked door 3 people

 3. Het leger ?
  Tja als die ook geen ruimte krijgen om geweld toe te passen dan helpt ook dat niet.
  Respect van het gajes krijg je niet omdat je een uniform draagt en/of gewapend bent, het gaat om de drempel van wat je nog wel of juist niet accepteert.
  Eind jaren zestig gezien hoe de Guardia Civil optrad op Mallorca tegen uitgaansgeweld, dan dachten ze echt wel twee keer na voordat ze het te gek gingen maken.
  In Nice meegemaakt hoe de gendarmerie omging met hippies die op het strand sliepen en om negen uur nog geen aanstalten te maken om wakker te worden, geloof mij, dat gebeurt een mens één keer in zijn leven maar daarna nooit weer!
  In Duitsland de Polizei meegemaakt, dat waren ook geen jongens om onbeleefd aan te spreken!
  Kijk de vele filmpjes op internet, in heel Europa moet bij de arrestatie van 1 persoon een man of acht politie aanwezig zijn anders worden de agenten gemolesteerd !
  Nee ik ben geen voorstander van een politiestaat maar wat meer doortastend optreden zou wel welkom zijn.
  Tel daarbij een rechterlijke macht die grossiert in symbolische werkstraffen en het verhaal is compleet, het gajes staat boven en onder de wet.

  Like

  • Lucky zegt:

   👍👍👍

   Like

  • Sinyo zegt:

   Beste Tijl of dat waar is, wat ik gelezen heb, kan ik niet beoordelen. Maar de Ruskis schijnen van alle mannelijke familieleden van een in de lurven gegrepen terrorist de “vreugde” ontnomen te hebben vergelijkbaar met de rode kater van Jan, Jans en de kinderen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    haast goed , coming close ik geef 8.6 whahaha

    er was iemand ontvoerd , en er werd gedreigd met de dood \
    dus losgelds anders ????

    toen heeft oom vladimir, een familielid van de dader laten castreren

    En de ballen laten bezorgen , met de medeling
    dat dit zijn hele familie zou overkomen , voordat ze vermoord zouden worden

    3 uur later was de gijzelaar vrij ,

    DIT IS DE ENIGE GOEDE WEG ALS JE DOOR GAJUS BEDREIGD WORDT ,,

    TOEN THEO VAN GOGH LAG TE REUTELEN OP ZIJN RUG MET EEN MES
    IN ZIJN BORST ,
    ZIJN ZE MET DE FAMILIE VAN DE DADER GAAN PRATEN
    OM DE ???????? RUST TE BEWAREN ??

    EN DAN ZEGGEN DAT OME BOB GESCHIFT IS ?? WHAHAHAHAHA

    U leeft in een godvergeten waanzinnig geschift KUTLAND

    GROETEN FROM ATHENS

    dus blijf zitten waar je zit en verroer je niet, want de ISLAM IS op pad ….
    EN DIE ZIE JE NIET !!

    U ZIT GODVERDOMME TE WACHTEN TOT ZE JE KOP ER AF SLAAN
    EN ROEPT

    nou we hebben zo’n buurman en die is harstikke aardig, !!!!

    ZE VALLEN BEST MEE , whahahahahahaa

    Geliked door 2 people

   • Sinyo zegt:

    Bobzelf(ie) ghe ghe ghe.
    De enige remedie: oog om oog tand om tand.
    Bemiddelen/Onderhandelen en in deze tijd zowaar een theetje drinken met MO’s zijn gelovigen, wordt door hen als jouw nederlaag/onderwerping beschouwd.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    IK VERGEET NOG TE ZEGGEN !!!

    dat het verhaal gebruikt is in de film “”THE USUAL SUSPECTS

    i am sorry

    vladimirich

    Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Nou, nou, nou wat negatief, laten we thee gaan drinken met elkaar, het goede voorbeeld volgen van de grote theedrinker Cohen en zijn hofhouding…. Dat constante theedrinken zal ze op termijn wel veranderen, krijgen ze maagkrampen als ze zo’n Cohen kloon zien aankomen… Alleen wat vervelend, zij zijn gek op thee!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik hou het kort. Met een westerse mentaliteit verlies je de strijdt tegen het Midden Oosten Noord Afrikaans rapaille. Islamitische woonwijken zijn de facto islamitische vrijstaten geworden. Hier heerst de oosterse mentaliteit. Zet een moratorium op mensenrechten. Maak je de oosterse mentaliteit eigen. Ga er stevig in en wees niet bang als doden vallen. Geef elke arrestant een stevig pak rammel krijgen ze thuis bij Assad koning Mohammed en Al Sissi ook. Trek de stekker uit gratis rechtsbijstand voor dit volk. Doe zoals Israël doet. Tref het hele gezin van een raddraaier. Breek hun huizen af en deporteer ze zonder uitkeringen terug waar ze vandaan komen. Reinig alle straten en winkels van Arabische opschriften. We zijn immers in Europa en Europa is nog niet veroverd. Nog niet. Hou dit een jaar vol en de islamitische wijken zijn weer Frans staatsgebied. Als je de gele hesjes kunt beschieten met ballen die met 100 kmh uit een loop komen dan ben je een laf smerig westers varken als je dat niet doet bij Midden Oosten tuig.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gienekehado zegt:

  500 M I L J A R D heeft die TERINGZOOI ONS al gekost!!! Ben blij dat het leven eindig is!! Met de groeten aan de Landverraders op Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Wat er nog meer niet te begrijpen is, dat in de Pays-Bah de hoge politieambtenaren met hun ponem bij diverse Iftar en sahoor maaltijden hebben aangezeten, aangezeten áán de tafels van de moslimintriganten, hun brood hebben gebroken en daar het aanzien en respect hebben verloren…….heulen heet dat.
  De foto’s zijn in Arabische landen en het voormalige Griekse turkije nog altijd een bron van hilariteit en ongeloof…….die domme ollanders ook.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Mijn god,jullie geloven toch zelf niet dat politici niet weten wat er werkelijk gebeurt.De soldaten van allah worden geimporteerd om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.Moslims worden geleerd in de koran en de moskee om de ongelovigen (kafirs) te terroriseren en af te slachten.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Die branden zijn islam vreugdevuren

  Geliked door 1 persoon

 10. Johan P zegt:

  Kon het niet beter verwoorden en heb zelf diverse dergelijke ervaringen gehad. Het beste voorbeeld was ooit op de kermis in Elst (nabij Nijmegen) waar een groep van dat gajus dacht dat ze daar de baas waren. Na een confrontatie met ons groepje van de judo/jiu-jitu/karate school waarbij flink werd gemept was dat over. En nog jaren daarna staken ZIJ de straat over als ze ons zagen lopen.
  Islam is een achterlijke cultuur die alleen geweld begrijpt. Niet alleen in staat zijn om geweld te gebruiken, maar ook bereid zijn dat te doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s