Algerijnse boten vallen Sardinië aan: illegale migranten komen tussen de badgasten aan land

Screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

Alleen al in de afgelopen twee dagen zijn er meer dan 90 illegale migranten uit Algerije aan boord van kleine boten op aan de zuidkust van Sardinië aangekomen. Het waren bijna allemaal mannen en maar een enkele vrouw. Enkele landingen vonden op het strand onder de ogen van de badgasten tussen de ligstoelen en parasols plaats.

Mitteleuropa

De weersomstandigheden en de omstandigheden op zee schijnen op dit moment bootreizen uit Algerije te begunstigen. Twee groepen, eentje bestaande uit 19 personen en de andere uit 8 personen, werden gisteren in Porto Pino op het strand van Sant´Anna Arresi onderschept. De eerste 19 “vluchtelingen” kwamen aan boord van een kleine boot en werden tegen 18.30 uur door d epolitie opgepakt, toen er nog toeristen en badgasten op het strand aanwezig waren. Daarna werden nog eens 6 Algerijnen in Teulada opgepakt, 12 in Cala Cipolla, 10 in San Colonia, 14 in Sant´Antioco en 14 op het strand van Chia. Ook werden gisteren 14 personen op zee door de fiscale recherche opgepakt, die de boor naar de haven van Sant´Antioco begeleidde.

Italiaanse oppositiepolitici becommentariëren de gebeurtenissen:

“Conte en Di Maio zijn meerdere keren naar Algerije gereisd en ondanks alle beloftes dat de kleine boten met illegale migranten niet meer naar Italië zullen komen, zijn dit de resultaten”, verklaarde Salvatore Deidda, een parlementariër van de Fratelli d´Italia, die tegelijk opnieuw het voorstel deed dat marineschepen in volledige overeenstemming met Algerije de Italiaanse territoriale wateren zouden moeten bewaken. Tussen Covid, criminaliteit en terrorisme zou er geen tijd meer zijn voor aankondigingen, maar moet er gehandeld worden”, aldus Deidda.

Ugo Cappellacci, een parlementariër en regionaal coördinator van Forza Italia-Sardinia, kwalificeerde de landingen in Sardinië als “gevaar voor de veiligheid en de gezondheid”. Cappellacci letterlijk: “Met haar passiviteit neemt de regering een grote verantwoordelijkheid op zich. Want met betrekking tot de openbare gezondheid vormen de aankomsten van Covid-19-positieve mensen een dramatisch gevaar voor een eiland, dat met zeer hoge economische en sociale kosten probeert uit de nachtmerrie van de pandemie te komen. Het gaat bovendien niet om humanitaire opname, maar om mensenhandel, die op dit moment een echte aanval op de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap wordt. We moeten deze illegale route Algerije-Sardinië onmiddellijk blokkeren.”

Alle illegale migranten die de afgelopen uren geland zijn, worden naar het centrum voor eerste opvang in Monastir (Cagliari) gebracht voor identificatie en medisch onderzoek. Twee van diegenen die in de afgelopen dagen aankwamen, werden al positief op Covid-19 getest en afgezonderd van de rest. Over het algemeen worden alle nieuwkomers 14 dagen lang in quarantaine geplaatst. Men vreest echter nog meer landingen van migranten op de kusten van Sardinië, van wie bekend is dat zij in de afgelopen uren Algerije hebben verlaten.

(Bron “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", Algerije, Illegalen, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

26 reacties op Algerijnse boten vallen Sardinië aan: illegale migranten komen tussen de badgasten aan land

 1. Algerije is veilig land, dus geen kans op asiel

  Like

  • Cock Paul zegt:

   Dat kan niet zomaar. Algerije zal zeggen dat het geen Algerijnen zijn en geen laiser passer geven. Ze zijn er en ze blijven er, helaas. Zolang die “politieke vluchtelingen” overeenkomsten bestaan, zal dat macaber spelletje blijven duren.

   Geliked door 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  het is duidelijk heel dat islaaam reizend circus waren niet in staat een menswaardig bestaan in eigen land op te bouwen dus komen zij naar het rijke westen…. geen enkele vrouw ! bij ons lopen er genoeg rond zelfs ouderdom speelt geen rol zoals ik onlangs kon lezen over die 80 jarige vrouw die verkracht werd

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  En het gaat maar door met het binnenkomen van illegalen. Waarvoor dienden ‘wij’ ook alweer het ‘verdrag van Marrakesh’ te ondertekenen? Om illegale migranten tegen te houden toch?

  Like

  • karton zegt:

   @ Cathja.
   Dat zal inderdaad de bedoeling zijn geweest, maar ik vermoed dat Pinokkio Rutte weer één van z’n befaamde inlegvelletjes heeft toegevoegd, de smeerlap !

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De islamitische belegering gaat verder, de Brusselse Bolsjewieken draaien de duimschroeven verder aan, de economie komt tot stilstand……en op het Binnenhof rolt men over elkander of er wel of niet excuses gemaakt moet worden over een vér verleden, zolang ze maar niet hoeven te regeren, kijk verdulleme liever naar de toekomst, dáárvoor zitten jullie in het pluche…….wat een farce, wat een gotspe.

  Like

  • karton zegt:

   @ Hovawart.
   Mee eens.
   “Den Haag” maakt zich liever “druk” over het eiwitgehalte van veevoer. De achterliggende gedachte is vast en zeker : roei de boeten in Nederland uit zodat al het voedsel moet worden ingevoerd, “Den Haag” zal dan over enkele jaren gaan zeggen bij het horen van Nexit-geluiden : “Brave, beste Nederlanders en parasieten, wij willen zélf óók wel graag een Nexit, maar dat kan helaas niet meer, we zijn téveel afhankelijk van andere EUSSR-landen.”
   Ik weet dat ik mij aan complotdenken bezondig, maar bij Pinokkio is álles mogelijk gebleken, dus houd ik daar maar rekening mee.

   Like

 5. Juiia zegt:

  Onbegrijpelijk met het toelaten en onderbrengen zal de invasie van migranten per dag toenemen. Waarom kosten aan medische keuring en opvang. Wanneer dringt het eens door dat per direct verzamelen op een groot schip en massaal terugbrengen de enige oplossing is zodat ze in al die landen door hebben dat met bootjes aan wal komen geen enkele zin meer heeft. Het is ongelooflijk dat een lidstaat van onze geweldige EU net als Brussel en de rest van de lidstaten nog langer tolereren dat dit überhaupt nog mogelijk is. Nimmer zo een slap wanbeleid meegemaakt terwijl een ieder weet dat de problemen met al die import dagelijks meer en meer toeneemt en zij teveel van onze samenleving eisen om hier voet aan wal te krijgen en zelfs nog te behouden. Het is gewoon een blijk van de onmacht van de EU om überhaupt dit probleem eens daadwerkelijk aan te pakken en tot massale uitzetting over te gaan in plaats en bovendien nog angst hebben en buigen voor de landen zoals o.a. Marokko en Turkije die niets doen deze massale stroom tegen te houden zelfs nog meer deze kant op sturen zonder dat zij ze terugnemen. Leg al deze landen sancties op en stop alle geldstromen en subsidies in plaats van Europa verder over te leveren.

  Geliked door 1 persoon

 6. hans zegt:

  SCHIETEN! Thats all!

  Geliked door 2 people

 7. BertG. zegt:

  Ik heb wel een oplossing voor wat ze met die Algerijnen moeten doen.
  Gewoon een time-out geven, dat zal ze leren.
  Dan kijken ze wel uit voor als ze volgende keer weer met een bootje aankomen.

  Like

  • karton zegt:

   @ BertG.
   Met u eens.
   Óók een oplossing lijkt mij : Hang de gehéle zuidkust van de EUSSR vól met foto’s van Broekje-Knol, met als onderschrift : “Zij is uw aanspreekpunt.”
   Ik denk dat heel veel bootjes, beladen met parasieten, zal omkeren……..terug naar hun land van herkomst.

   Like

 8. Jean zegt:

  De ondergang van ons Europa wordt met alle middelen bespoedigd, dank u wel lafaards onder eigen volk de rekening zal snel volgen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Jean.
   Ik hoop het mét u.
   Ik vraag met Sinterklaas + ZWARTE PIET, maar een tractor, dan kan ik ónze boeren gaan helpen in hun strijd tegen het vele én grote onrecht dat hen wordt aangedaan door de “Haagse deskundigen”.

   Like

 9. Steven zegt:

  Die gasten worden alleen naar hier gehaald (want het zijn alleen maar kerels) om straks als er vele miljoenen zijn overgeplaats, de Europese autochtone bevolking te vermoorden!

  Like

 10. Claudia Millenaar zegt:

  Hier zou maar één ding gedaan moeten worden en dat is direct terugbrengen. Als ze telkens terug bij af zijn, zou je denken dat het moet stoppen.

  Like

 11. Johan zegt:

  Oppakken en terug laten zwemmen.

  Like

 12. Om hopeloos van te worden want ze worden toch weer naar een opvangcentrum gebracht en geregistreerd, zie ze daarna nog maar eens kwijt te raken.
  Wanneer gaat men toch eens inzien dat ze niet aan land mogen komen, laat de kustwacht zijn werk eens naar behoren uitvoeren en stuur ze terug.
  Nu zijn ze nog blij met een uitkering, over een paar jaar blijkt dat ze niet mee kunnen komen in een westerse samenleving en gaan ze klagen dat ze als derderangs burgers worden behandeld wat ze in werkelijkheid ook zijn.
  Maar ja, dat mag je niet zeggen van de “Wees Welkom” types.
  Tijd voor een “Rot Op” actiegroep.

  Geliked door 2 people

 13. bobzelf zegt:

  SINDS WANNEER WORDT ER NIET MEER GEWOON GELIJK GESCHOTEN ??
  2 GETEST , EN DE REST 14 DAGEN IN QUARANTAINE ??
  dus daarna mogen ze blijven ??

  en fijn volk algarijnen , dan kan je zelfs de kanarie een kuisheids gordeltje omdoen
  die stelen trouwens 24 uur per dag

  dooi ome bob

  Geliked door 2 people

 14. fleckie zegt:

  Waarom landen die ‘binnendringers’. NIET op. de kusten van. FRANKRIJK, daar ( Frankrijk) wonen immers. OOK. NOG. NAZATEN. van de ‘ GETINTEN. ’, …van. HET. VTEEMDELINGENLEGIOEN, !!!!! ( daar moet FRANKRIJK voor opdraaien, , als vroeger koloniaal land, ( FRANSSPREKEND, ook nog)!!<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALLICHT wil die Franse president ‘ HET. ONDERHOUD’ van dat ‘volk afschuiven’ op wat zij inschatten ANDERE. ( WERKLUSTIGER. LANDEN, zoals bijvoorbeeld. NEDERLAND, via de EU,,!!!
  DAAROM. is de leus, … zo gauw mogelijk NEXIT, … , want er is nog een gekoloniseerd land door Frankrijk TUNESIË,!! van waaruit vanzelfsprekend ook volk geleverd werd voor de. ‘‘LEGIONNAIRES’!!!……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Stop met asielparasieten vluchtelingen te noemen ! Dat zou al de eerste stap kunnen zijn !

  Geliked door 1 persoon

 16. Cleo zegt:

  Dit zijn absoluut geen vluchtelingen! Eruit met dat spul!

  Like

 17. Lekke Fietsband zegt:

  Als ze maar geen zwaar gestoorde Ghaneese slavenhandelaren brengen die grachtenpanden van 5 miljoen eisen. Manmanman, wat een gestoord land begint dit te worden. Swart zijn is een verdien model geworden, want altijd heeeeeel sielig natuurlijk. We leven in het heden en nu en daar moet iedereen door inzet ergens zien te komen.

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/93949892/akwasi-wilde-grachtenpanden-claimen

  Like

 18. fleckie zegt:

  Die Algerijnen leven gewoon volgens De Koran, d.w.z. tegen ongelovigen mogen/ moeten ze de boel ‘verdraaien‘, liegen dus. Onbegrijpelijk dat die. . ‘VERTEGENWOORDIGERS. zich dat. NIET. gerealiseerd hebben!! ( of zijn ze van mening dat. dat. in hun geval niet geldt?!!?…….<~<~<~<~<~<~<.

  Like

 19. ronjaspers zegt:

  Soldaten van allah.

  Like

 20. Ben zegt:

  Merkel slaagt waar Wilhelm en Adolf hebben gefaald.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Nou kan het nog, laten we snel alle boten in de fik steken.
  Dan kunnen ze lekker niet meer terug, dat pakte de vorige keer ook zo goed uit.
  Als ze dat zien blijven ze vanzelf wel weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s