Afghaan, die 21 jaar geleden al uitgezet had moeten worden, verkracht 83-jarige

Screenshot_114

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat voor staat is dat, waarin zoiets mogelijk is?

Afgelopen donderdag veroordeelde de arrondissementsrechtbank Leipzig de 47-jarige Afghaan Hamid A., een afgewezen asielzoeker, wegens verkrachting tot vier jaar gevangenisstraf.

PI News (2)

De misdaad is aan weerzinwekkendheid nauwelijks nog te overtreffen, want het slachtoffer is een 83-jarige vrouw uit Delschitz, die vanwege haar ouderdom aan slechthorendheid lijdt. De hoogbejaarde Christiane B. liep vroeg in de avond van de 9e januari door de tunnel onder het spoor in de buurt van het station. Op grond van haar slechthorendheid merkte ze niet dat Hamid A. haar volgde en een gunstig moment afwachtte.

Verkrachting zonder rekening te houden met de wonden in het gelaat van de oude vrouw

In de tunnel duwde hij de vrouw van achteren tegen de grond. Die knalde met haar gezicht op het asfalt. Volgens de aanklacht kreeg ze onmiddellijk enorm veel pijn. Ook het kunstgebit van de hoogbejaarde vrouw brak door de val.

De afgewezen asielzoeker, die op het moment van de misdaad een alcoholpercentage van twee promille in zijn bloed had, interesseerden de pijn en de verwondingen van de vrouw echter niet. Hij verkrachtte haar.

Lage intelligentie en een hang naar ziekelijk liegen

Terwijl de Afghaan, bij wie in een expertise voorafgaande aan het proces nog een “lage intelligentie” en een hang naar ziekelijk liegen werd vastgesteld, tijdens het politieverhoor de misdaad nog had bekend, beweerde hij voor de rechtbank nu plotseling dat hij de vrouw alleen maar overeind had willen helpen.

Het hierboven genoemde vonnis is nog niet rechtsgeldig. Zowel de aangeklaagde als het openbaar ministerie kunnen daar binnen een week nog tegen in beroep gaan.

Burger bedreigend falen van de staat

Was datgene dat u tot nu toe hebt gelezen al erg genoeg, dan wordt het nu – met het oog op het decennia lange falen van de staat en de autoriteiten – bijna nog crimineler:

Zoals onderzoek van de “Bild-Zeitung” aan het licht bracht, werd de asielaanvraag van Hamid A. 21 jaar geleden (!), op 29 april 1999, afgewezen. Hij is hier nog steeds, omdat de verantwoordelijke vreemdelingendienst in Chemnitz hem destijds een gedoogstatus had verleend en deze 12 keer had verlengd. De laatste verlenging van de gedoogstatus liep af in november 2019. Daarom is het de vraag waarom hij hier nog steeds is en daardoor de gelegenheid kreeg om in januari 2020 de hoogbejaarde vrouw te verkrachten.

Terwijl de vreemdelingendienst heel goed wist wat voor rotte appel de Bondsrepubliek Duitsland met Hamid A. had binnengehaald: in zijn strafblad zijn zegge en schrijve 25 aantekeningen te vinden, waaronder toebrengen van lichamelijk letsel, diefstal en in het jaar 2016 twee jaar gevangenisstraf wegens kindermisbruik. Ja, dat leest u goed: kindermisbruik.

En desondanks is hij hier nog steeds en bedreigt de bevolking – en de vreemdelingendienst in Chemnitz kijkt toe.

Ook al heeft Hamid A. geen enkel document en altijd al verschillende aliassen en geboortedata gebruikte, had men toch lang genoeg de tijd om de middelen en manieren te vinden om hem weer kwijt te raken. Uiteraard op voorwaarde dat de wil aanwezig is om dat te doen. Deze was blijkbaar niet voorhanden.

Het volgende schandaal is het nog niet rechtsgeldige vonnis. De arrondissementsrechtbank Leipzig bleef met de gevangenisstraf van vier jaar zelfs nog onder de eis van het openbaar ministerie, dat zeven maanden meer wilde.

Dan is het de vraag wat er omgaat in de hoofden van de rechters om een genadig vonnis op te leggen wanneer iemand al 25 aantekeningen in zijn strafblad heeft en nog maar enkele jaren geleden veroordeeld werd wegens kindermisbruik.

Wat hier is gebeurd, kun je niet meer kwalificeren als grof nalatig gedrag van de regering, de politie en justitie. Het is een opzettelijke bedreiging van de burgers van dit land.

Enkele woorden over het slachtoffer

Christiane B. werd in 1937 geboren. Zij behoort tot de generatie die Duitsland na de oorlog weer heeft opgebouwd. Bovendien moest zij als inwoonster van Midden-Duitsland het DDR-regime verduren. Zij heeft waarlijk iets beters verdiend dan dat haar aan het einde van haar leven nog zoiets overkomt. Je kunt je voorstellen hoe Christiane B. deze misdaad lichamelijk en geestelijk belast en haar laatste jaren die zij nog heeft op deze wereld vergallen. De hoogbejaarde vrouw had echt iets beters verdiend dan het gebruiksvoorwerp te worden van een door ziekelijke lust aangedreven immigrant, die hier eigenlijk helemaal niet zou mogen zijn.

Hamid A. had medeplichtigen. Die zitten in de regering en de verantwoordelijke instanties.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Afghaan, die 21 jaar geleden al uitgezet had moeten worden, verkracht 83-jarige

 1. flo zegt:

  Vreselijk….. “lage intelligentie” ja dat is bekend, feitelijk lijdt de rechtelijke macht en wat voor instanties ook aan lage intelligentie, europa gaat kapot door het linkse elite vuil en de primitieve middeleeuwse moslim invasie.
  Wellicht komt er toch nog verandering door opstand van de burgers eens…..

  Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   Gezien de lage intelligentie van de (linkse) meerderheid zal die opstand nooit gebeuren.

   Geliked door 6 people

   • hans-e-pans zegt:

    “Lage intelligentie en een hang naar ziekelijk liegen.” Verrek dat is de omschrijving van een linkse intellectueel. Of iemand met een geloof dat hier niet thuishoort.

    Geliked door 3 people

  • triumph zegt:

   Gaat niet zo lang meer duren hoeveel van dat tuig zit er inmiddels in
   Duitsland en niet te vergeten in Nederland.Dan maar een burgeroorlog want dat linkse krapuul wat zich regering noemt doet hier helemaal niets aan.

   Geliked door 2 people

 2. M. zegt:

  Hoe ziek ben je wel niet als je als een 83 jarige verkracht?
  En het is ook niet bepaald een incident met dat zieke volk.

  Geliked door 9 people

 3. kampersrene zegt:

  4 jaar cel ocharme…..hij was gewoon een beetje verward zou die rechter hem terug sturen naar zijn thuisland waar het IQ van een aap hoger is dan zijn bewoners

  Geliked door 8 people

  • Blaffertje zegt:

   @kampersrene.
   Je brengt me op een idee.
   Ze kunnen nog wel wat apen gebruiken om op te testen.
   Spuit hem vol met allerlei enge ziektes en behandel hem niet.
   Aan die gast is niks verloren.

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘er worden weer via de t.v ma. 6 juli2020
    personen / vrijwilligers gevraagd zich te melden als. proefkonijnen,( tegen betaling uiteraard!! ( moeten die dan ook mondkapjes gebruiken, i.v.m
    besmettingsgevaar.?, omdat HET resultaat/ gevaar. nog. NIET bekend is., ?!…….<~<~<~<~<~<~<~

    Geliked door 2 people

   • mahoog zegt:

    Niks verloren?ja wel testmateriaal.

    Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ongelooflijk dat het volk nog langer op de bank blijven plakken in plaats van een algehele massale opstand t.o.v. dit vreselijk wanbeleid door een stel linkse idioten op machtsposities. Het knuffelen en nalaten van versnelde uitzetting door dat elitaire linkse gespuis binnen de macht is niet meer te tolereren. Het is al jaren een grote chaos en troosteloos wanbeleid en maar doorgaan met de massale import van dit tuig. Onze samenleving binnen Europa is een treurwilg geworden omdat wij het volk deze elitaire linkse idioten al te lang haar gang hebben laten gaan. De linkse media moet worden verbrand omdat zij het achterhouden van publicaties van alle ellende die vele import ellendelingen blijven verzwijgen en alleen publiceren en ons doen wijs maken dat die multi culti bende een verrijking voor onze samenleving is. Willen wij Europa nog enigszins van verdere ondergang redden dan kan dit alleen door het volk zelf worden aangepakt of alleen nog te hopen dat de Russen deze elitaire kapitalistisch ingenomen macht voor goed verdrijft. Van die elitaire machtswellustelingen die Europa dieper en dieper laten zinken en een discriminerende rechtstaat hoeven wij niet meer te verwachten dan dat zij alleen er blijkbaar bewust op uit zijn onze Westerse samenleving verder te vernietigen. Ik heb er werkelijk geen goed woord meer voor over ook voor degenen die achter dit wanbeleid staan en er zelfs nog op stemmen.

  Geliked door 7 people

 5. Tistochwat zegt:

  Ach, dit gaat toch helemaal volgens plan?
  De oorspronkelijke blanke bevolking moet en zal kapot.
  Wat mooi toch hè, die ‘vluchtelingen’ die ‘meer waard zijn dan goud’.

  Elke normale burger zou hierdoor toch moordneigingen krijgen?
  Het zal je moeder maar zijn.
  Mijn moeder van destijds halverwege de tachtig (R.I.P.) kwam ook een keer bont en blauw thuis.
  Een mohammedaan had haar aangereden terwijl ze in haar scootmobiel reed.
  Het driewielige, onveilige kreng (die dingen moeten allemaal vier wielen hebben voor de stabiliteit) was omgevallen en mijn moeder lag eronder.
  De arme stakker liep al jaren helemaal krom en hád altijd al zo veel pijn. 😥

  De schurftige dader is gewoon doorgereden.
  Ik ben nog nooit zo kwaad geweest!
  De gewetenloze ‘elite’, die overal de schuld van is, heeft mij bitter leren haten.

  Geliked door 9 people

  • Gienekehado zegt:

   Moord, MURDER… IslamStyle!! (je moeder had geen burka aan!!)

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Meer dan dubbel [ 3dubbel 0f nog veel meer ! ] te begrijpen dat je een ontiegelijke hekel aan dat soort lui hebt.
   We hadden vanmorgen een paar NL-ers op bezoek, één van hen [ verder heel aardige vrouw ] begreep niet wat ik over moslims etc vertelde.
   “Valt allemaal wel mee, ze integreren wat langzamer etc, etc. ”
   Nu moet ik erbij zeggen ze woont hier al 40 jaar en je komt hier niet in aanraking met dat soort lui en als je alleen ’t MSM-Fr nws volgt, weetje niet beter.
   Europa schijnt liever de links afgebeelde als burger te hebben……..

   Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   De linkse propaganzender NPO en de linkse walgelijke media laten uiteraard niets zien van alle misdaden die door dit tuig wordt gepleegd. Laat staan dat die linkse rotzooi zenders beelden vertonen. O.a. De linkse presentatoren OP1 vinden het alleen belangrijk zwarte idioten aan tafel uit te nodigen, Demonen van de meest ondemocratische club D66, een onopgeleid projectiel van Groen Links o.a. Klaver en niet te vergeten de schreeuwende DENK idioten die continu dwars tegen alles van de 2e Kamer ingaan door alleen die eeuwige benadeelden en zelf medelijdende zielenpoten uit te hangen. Kortom we worden continu voorgeschoteld hoe een verrijking die multi culti samenleving wat echter één grote fake is en de realiteit er wel even anders uit ziet. Zolang mensen zich nog langer laten indoctrineren door dit links geweld zal er van Nederland niet veel over blijven dan een door en door verziekte samenleving.

   Geliked door 3 people

 6. BertG. zegt:

  Godgloeiendegodverdomme, ze hadden dat mondkapje tot diep achter in ze strot moet douwen.
  Was het probleem opgelost.

  Geliked door 4 people

 7. karton zegt:

  Hier spelen dierlijke instincten een grote rol ! Niets dierlijks is die parasieten vreemd !

  Geliked door 4 people

  • jegeloofthetniet zegt:

   Met dank aan GroenLinks en D666.
   Klopt. Beheersing wordt ze niet geleerd, hoeft ook niet in die gemeenschappen. Alles wordt gegrepen om hun lust te bevredigen. Vrouwen, kinderen, dieren en dus ook 83 jarigen. Deze dader heeft geen plek op deze aarde verdiend. Ik hoop dat hij geplaatst wordt bij gevangenen die nog een beetje moraal hebben.

   Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  ‘Hamid A. had medeplichtigen. Die zitten in de regering en de verantwoordelijke instanties!!’ KREKT!!

  Geliked door 4 people

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Joh .., zo , zo, dat is wat…, nooit iets over gehoord dan tot nu toe .., geen weken lange vette koppen in de Media en onderwerp in Talkshows.., nee deze Oude Dame heeft de pech dat zij Blank is in weerwil van het feit dat zij als Vrouw heel belangrijk is in onze landen … want haar volgende pech is dat haar opponent een zielige wat gekleurde asiel parasiet is en bovendien moslim, jaa …, dan wordt alles anders…, de wereld had echter uit z’n voegen gebarsten als zij deze parasiet maar had laten struikelen…, diep droevig en treurig maar dit is hoe de huidige maatschappij in elkaar steekt…, dan is wel duidelijk waar dit moet eindigen , ondanks het ….
  Wir Schaffen Das…. en andere ..”” …mooie woorden…”” die door hersenloze westerse lijders worden uitgebraakt…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 5 people

 10. Meine zegt:

  In de Newspeak moeten deze daders maar als “empathisch uitgedaagd” gecategoriseerd worden.

  Mijn persoonlijke mening ? Postnataal aborteren.

  Like

 11. Marijke zegt:

  En net in het AD weer een zielig verhaal over een Syriër die de oorlogstijd herbeleefd door de corona in Nederland. We moeten weer warm lopen. Uiteraard met foto en kind erbij.

  Like

  • karton zegt:

   @ Marijke.
   Uw zielige verhaal over de Syriër is toch wel héél verdrietig !
   Stuur zo’n figuur meteen terug naar een corona-vrij land, Syrië, Afghanistan of Verweggiestan !

   Like

 12. boorzalf zegt:

  Doodstraf geven. Opruimen dat soort ongedierte.

  Geliked door 2 people

 13. LUCIA zegt:

  Monsterlijk moet geen gevangenisstraf krijgen maar hem afschieten, had al jaren eerder gemoeten ongelooflijk dat zo iemand een gedoogstatus krijgt.

  Like

 14. Blaffertje zegt:

  Dit doet dat tuig om ons te laten zien dat ze zich superieur voelen aan ons.
  Maar die flikkers durven dat alleen bij weerloze vrouwen, een fitte vrouw uit de sportschool pakken ze niet de lafbekken.
  Het komt nog zover dat je als vrouw alleen gewapend of met een grote hond over straat kan een dat hebben we allemaal te danken aan onze knuffel politici en domme gutmenschen die welkom, welkom zingen.
  Door dat volk worden we teruggeworpen in de middeleeuwen, waarbij vrouwen ook als loslopend wild werden gezien.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje.
   Met u eens.
   Grof gezegd : zolang vrouwen zónder grote hond, maar alléén met een poesje over straat gaan, lopen zij héél groot gevaar !

   Geliked door 2 people

 15. Gienekehado zegt:

  Van mij geven zo’n STUK STRONT de kogel! Scheelt mooi even 100.000en euries!!

  Like

 16. Alfred Mol zegt:

  Laten we nog eens vaststellen, dat dankzij Mutti Merkel we een grote influx van moslims allochtonen hebben gekregen. Dit waren geen hoog opgeleide ingenieurs, artsen enz. maar lelijk profiteurs. Deze lieden deden zich veelal voor als zgn “kinderen” ook al waren ze ouder dan 30 jr.
  En onze eigen PM Rutte doet steeds vrolijk mee.
  Laten we stoppen met nog meer allochtonen toelaten.
  Genoeg is genoeg – crimineel is crimineel…

  Geliked door 2 people

 17. delamontagne zegt:

  Ze hadden hem eerst een “behandeling met de “cat-ó-nine-tails” moeten geven, zijn ze in die landen ook gewend.

  Als ik al eens iets lees waarin een Afghaan wordt genoemd, zijn ’t meestal dit soort berichten.
  Maar dat zal wel komen omdat ik een islamofobische racist ben.
  Ik las in Fr nieuws iets dergelijks, met dit verschil dat de Afghaan tot 12 jaar is veroordeeld en dan Fr wordt uitgezet en niet meer mag terug komen.
  * * *
  In Frankrijk is een Afghaan die in 2018 een vrouw van in een park in Bellerive-sur-Allier veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf.
  Tijdens de rechtzitting liet hij blijken “geen-onsje-spijt” te hebben over zijn daad.

  Franse Krant

  https://www.lamontagne.fr/bellerive-sur-allier-03700/actualites/reconnu-coupable-de-viols-commis-a-bellerive-sur-allier-en-2018-un-homme-condamne-a-douze-ans-de-reclusion-criminelle_13807790/

  Geliked door 4 people

 18. mahoog zegt:

  VdB….In Frankrijk zijn ze mischien iets strenger…..maar dat is dan ook alles.Het land zit ook boordevol met dat tuig.Hier in Brasil ook veel cristelijke hardwerkende arabieren,en de mohamedanen houden zich tot heden gedeisd.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   In Brasil loopt al genoeg tuig om de eigen bevolking te beroven of te vermoorden.
   Daar kan zelf een Arabier niet tegen op.
   De filmpjes zijn niet meer aan te slepen met hondsbrutale overvallen op iedereen die op straat loopt, auto of motor rijd, gewoon overdag midden op straat.
   Die Brazilianen zetten zo een pistool tegen je kop om alleen je telefoon te stelen.
   De kans om daar veilig en ongeschonden thuis te komen is daar maar verdomd klein.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou,nou da’s weer wat.
    Als je in Fr in Parijs rondloopt heb je ook kans zo ’n mes in je donder te krijgen.
    Als ik nu zowat elke dag hoor over b.v. R’dam Zuid ( schijnen meer Arabs rond te lopen dan normale NL-ers ! ) dat er weer schietpartij/messenstekerij en andere narigheid is, is ’t daar ook niet meer zo fijn als toen ik van ’50 – ’60 met m’n ouders daar heb geleefd.
    [ ik heb ’n broer in Brasil wonen, al meer dan 30 jaar, hij leeft nog steeds………..]

    Like

   • BertG. zegt:

    Op dumpert zijn 10tallen filmpjes te vinden van car jacking, mensen die van hun motor getrapt worden en direct een pistool hun kop krijgen, moeders die omver getrapt worden met kinderwagens om een telefoon.
    Overstekende mensen die door ploegen belaagt en berooft worden.
    En altijd met een pistool op je kop gericht en echt overal schijt aan hebben, de mensen doen zelden wat terug, anders zijn ze dood.
    Ze wachten je gewoon voor je deur op daar.
    En altijd blijkt het in Brasil te zijn.
    Ja, hier gebeurt ook het nodige, maar nog niet zo heftig als de filmpjes die daar vandaan komen.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    Ik heb zojuist de bovenstaande foto even goed bekeken, is dit wel de verkrachte dame ?
    Ik meen toch stellig Ollonkreng te zien terwijl zij zojuist uit haar bed stapt, oh wacht ! ’t Kan ook nog wel eens Quag zijn na een nachtje bij de imam te zijn geweest.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Die vergissing maken er meer hier [ gaan NOOIT meer naar Fr op vakantie !!! ] en gaan er vanuit dat heel Fr vergeven is van dat moslim-TUIG.]
   Voornamenlijk Noord [N-Oost en zuid Frankrijk langs kust. Marseille is meer Algerijns dan Frans ].
   Maar hele streken waar je ze nooit ziet. Hier kom ik misschien om de paar mnden eens een hoofddoek/ baardaap tegen.
   Het is dus heel erg geconcentreerd, die nieuwe aanwinst.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s