VN weet: Migratie uit Afrika zal in de toekomst voortduren

Screenshot_315

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Europa zou daar zelf de schuld van zijn

De migratie van Afrikaanse jongeren naar Europa zal doorgaan, voorspelt de VN. Het zullen nog steeds overwegend economische migranten zijn, die hier een beter leven zoeken. Europa zou daar zelf schuld aan zijn: de EU zou Afrika unfair behandelen en ongelijkheid creëren.

Blick Oostenrijk

De VN beroept zich bij deze inschatting op haar rapport van vorig jaar “Stemmen van irreguliere migranten die naar Europa gingen”. Dit rapport werd samengesteld door de VN-ontwikkelingsorganisatie UNDP.

Daarin worden de beschrijvingen van bijna 2000 migranten uit 39 Afrikaanse landen in 13 Europese landen geanalyseerd. De geënquêteerden zijn uitsluitend economische vluchtelingen, die illegaal geïmmigreerd zijn, omdat zij hoopten op een beter leven in Europa.

Het grootste deel was bij vertrek tussen 20 en 29 jaar, zou uit stedelijke gebieden komen en bovengemiddeld goed opgeleid zijn. 71% kwam uit West-Afrika, vooral uit Nigeria en Senegal. 58% had werk in zijn land van herkomst en kreeg daarbij lonen, die boven het nationale gemiddelde lagen, of ze genoten een opleiding.

Probleemcontinent Afrika

Maar wat voor Afrika een goede opleiding is, is in de harde concurrentie van Europa niet voldoende. Deze migranten zijn daarom hier vooral in de lage lonen sector als oogsthelper, afwasser, in slachterijen, in de vuilverwerking of in de schoonmaaksector werkzaam (als ze überhaupt werken).

Het treurige besef: daar word je niet rijk van. De VN is er van overtuigd dat Europa zelf schuldig zou zijn aan de migratie uit Afrika vanwege ongelijke handelsbetrekkingen en de beperking van de uitwisseling tot ontwikkelingshulp.

Afrikaans elanden klagen er over dat de door de EU aangeboden economische partnerschapsakkoorden d elanden zouden dwingen hun markten te openen, echter niet de opbouw van eigen, lokale industrieën mogelijk zouden maken. Hier is de vraag te stellen: Waarom gaat stemt Afrika in met zulke akkoorden?

Worden deze landen zelfs via de ontwikkelingshulp gechanteerd? In zulke akkoorden wordt aan contingenten jonge Afrikanen ook een school- of beroepsopleiding in Europa gegarandeerd.

Wie kiest deze – en volgens welke criteria – uit? In veel Afrikaanse landen bepalen nog steeds corruptie en het clanwezen de politiek en de economie. Functies, banen en voordelen worden desbetreffend versjachert.

Het goede China

Desondanks is Europa schuldig aan alles. Deze these wordt er door de VN en de EU regelrecht in gehamerd. In dit staccato van beschuldigingen wordt China echter met geen woord genoemd. Peking heeft zichzelf massaal in Afrika “ingekocht”, bezet landbouwgronden, beheerst industrieën, bouwt eigen op en buit lokale bronnen uit.

Maar China creëert nauwelijks banen, want het brengt eigen arbeidskrachten het land binnen, die bereid zijn alles te doen – en het werk van de lokale bevolking afpakken. Jonge Afrikanen worden dus niet beter van de aanwezigheid van China in hun landen.

De VN geeft echter toe: alleen wanneer Afrika het als totaal continent een decennium lukt om een groei van 10-11% te bereiken, kan de situatie veranderen. Dat dit niet zo snel zal gebeuren, daarvan is zij ook overtuigd.

Conclusie: Europa zou dus mensen moeten blijven opnemen, en men zou niet moeten klagen, want ook Afrikaanse landen zouden miljoenen vluchtelingen opnemen. Bijvoorbeeld Ethiopië, Oeganda of Kenia. Daartegenover zouden de aantallen in Europa niets zijn.

Wat de VN niet zegt: vluchtelingen in Afrika worden door haar en andere NGO´s grotendeels met belastinggeld uit Europa verzorgd. Afrika stelt het land voor de kampen beschikbaar. Deze zijn ook een belangrijke economische factor voor de omringende regio´s.

Anders dan in Europa hebben vluchtelingen in Afrika echter geen aanspraak op een minimumuitkering, volledige verzorging, woning of topopleiding.

Absurde vergelijkingen

Ook tegen de afkeer tegenover vluchtelingen heeft de VN een probaat middel: men zou legale manieren moeten creëren, de migranten papieren geven, dat zou hun imago verbeteren, gelooft zij.

Maar de burgers weten dat hun belastinggeld in toenemende mate naar de verzorging van de illegaal het land binnengekomen personen. Afgezien van al die andere problemen die het op elkaar botsen van vreemde culturen in het dagelijks leven met zich meebrengt. De VN ignoreert dat.

Waarom de VN zulke onbegrijpelijke analyses publiceert, is echter niet verbazingwekkend. Metronomen zijn arme of ontwikkelingslanden, die een groot deel van de VN-leden uitmaken.

Daarentegen zijn de welgestelde 27 EU-landen een piepklein groepje. Alle eisen concentreren zich op hen. Linkse politici ondersteunen dit en verklaren Europa tot immigratiecontinent. Met de bekende gevolgen van dien.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, China, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op VN weet: Migratie uit Afrika zal in de toekomst voortduren

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  De kwatsers van de VN vergeten even dat Europa de laatste 50 jaar 100 den miljarden exclusief de gelde die opgehaald zijn bij mensen die de zogenaamde goede doelen moesten steunen, welk geld voor het overgrote deel in de zakken verdween van de regeringsleiders daar en niet te vergeten in de zakken van de ceo ’s van de VN zelf.
  Zouden we een regering hebben die iets zou willen betekenen voor Nederland dan zouden ze per direct uit die corrupte zooi stappen, maar helaas zitten er in Den Haag zitten er ook te veel die een post bij de VN ambieëren.

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  ……………….Maar toch niet ten koste van de veiligheid van het europese bevolking? dat is een terroristische daad, een staatsgreep.

  Like

  • Heniusz zegt:

   De Europese bevolking zal ze een zalige zorg zijn. Als €uropa niet uitstapt is een burgeroorlog niet meer te voorkomen. Met een overheid die steeds vaker 0 op het rekest geeft in zake bescherming & veiligheid… We zullen het zelf weer moeten doen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Heniusz zegt:

  Tenzij we daar eindelijk een eind aan maken. Wij willen ze hier niet, nu niet en nooit niet. Het zou een goede eerste stap zijn uit de V.N. en alle gelieerde organisaties te stappen en elk verdrag met dezen gesloten nietig te verklaren.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Nu meteen uit al die klote corrupte internationale en supranationale door illuminati opgezette kankergezwellen; Weg/ uit en/of opdoeken; WHO/WTO/IMF/Councel of foreign relations/EU /Bilderbergclub /Vrijmetselarij en alle secret internationale broederschappen en societies, alle maar dan ook alle Religiën zijn alleen maar gecontamineerde macht en manipulatie instituten.
   Alle wetenschappers en de wetenschap zelf moet alleen research doen wat ten goede komt van de hele mensheid en die ook ethiek als voornaamste leitmotiv heeft, aangezien de wetenschap en wetenschappers door het volk betaald worden.
   Research voor destructieve doeleinden en middelen moet met de dood bestraft worden . De 1% berechten en al hun geld en goederen confisqueren en vastleggen in een economische stimulatiefonds voor arme mensen overal ter wereld en zeer belangrijk zeker de helft van dit fonds moet gebruikt worden om de wereld/de aarde te helen, te denken valt aan plastic opschoon projecten en vrije schone energie, het ontwikkelen van schone producten, gifvrije landbouw etc..
   Tijd voor een betere wereld voor ouderen… om hun laatste jaren mooi, zorgeloos en veilig in door te brengen en de jongeren zodat die ook echt een toekomst hebben en geen zwaarden van Damocles over hun hoofd hangen, door de corrupte bende globalistische dieven politici en de deepstate daar geplaatst. Sorry mensen voor mijn gevloek af en toe noem het maar het globalistisch-frustratie-syndroom !!!!!

   Like

 4. Ravian zegt:

  De immigratie vanuit Afrika duurt enkel voort zolang we de Europese grenzen open laten staan.
  Afrikanen komen hier enkel binnen omdat de EU ze binnen WIL laten, de rest is toneelspel voor de bühne, omdat ze weten dat er geen democratische basis bestaat voor hun beleid.
  Schaf de EU en het er achter stekende socialisme af en het hele probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon.

  Geliked door 3 people

 5. Johan zegt:

  Wen er maar aan.
  Alvast.
  Over 30 jaar bestaat ieder vierde huishouden in Nederland uit Afrikaanse negers.
  Dus ieder vierde huis in jouw straat is dan bezet door negers uit Afrika.
  Van ieder flatgebouw wordt een kwart bewoond door negers uit Afrika.
  Vergeet de Turken en de Marokkanen.
  Dat was peanuts, vergeleken met wat er nu aan komt, aan negers uit Afrika.
  Kick out Zwarte Piet, Black Lives Matter, het is een voorproefje van wat ons te wachten staat.
  Het gaat vele malen erger worden.

  Geliked door 4 people

  • Gienekehado zegt:

   Jaren terug al voorspeld. Toen ging het nog om 100 miljoen afrikaners die richting West-Europa komen. Zelf denk ik dat over 30 jaar zo’n 40% gekleurd is, of nog meer. Het gaat snoeihard!!

   Like

 6. Dr. Heinz zegt:

  Net als in diverse landen in Afrika, moeten ook hier in héél Europa de blanke mens oprotten, het liefst nog vermoorden!!
  Kijk maar wat er bij dat VN zit, dat is niet best!!
  Dat hele EU, VN, WHO, SOROS, GATES kliek moet opgepakt worden, veroordelen en laten verrotten in een diep donker hol.
  Het liefst in een tropisch land, lekker warm en plek zat.
  Denkt u nu aan Afrika??

  Geliked door 3 people

 7. Wat zowel de VN als de EU vergeten is dat er een remedie tegen bestaat; illegaliteit strafbaar stellen.
  Dus niet met open armen ontvangen, geen bed, bad, wijf maar interneren onder zware omstandigheden net zolang tot ze smeken of ze terug mogen.
  Dat kost aan de ene kant geld maar aan de andere kant bespaar je op uitkeringen en bescherm je tegelijkertijd de eigen bevolking. And guess what ? Die behandeling gaat desnoods via de tamtam razendsnel de ronde doen en binnen een week is de toestroom gestopt.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Ja blanken zijn aan alles schuldig.
  Zullen wij maar stellen dat zwarten gewoonweg te lam en te beroierd zijn om te werken, een zootje lamstralen zijn?
  Familie van mij die in Zuid-Afrika een boerderij had kan er over meepraten. Als de zwarte arbeiders (te veel eer) genoeg geld hadden om een paar dagen van te leven kwamen zij ineens niet meer opdagen om vervolgens terug te komen als zij weer wat nodig hadden. Deze werkhouding kwam nog niet zo lang geleden in het programma ‘Boer zoekt vrouw’ tot uiting toen boer Marc (viskweker) in Zambia, zei dat je je maar moest neerleggen bij het werktempo, de houding van het volk, dwz het tempo van een slak.

  Zuid-Afrika, naar de verdoemenis geholpen door zwarten, Rhodesie idem, dat nu blanken smeekt om de agrarische sector weer op te bouwen. Heel Afrika is een schijthuis en de mentaliteit van zwarten zal niet veranderen, dat laat Amerika momenteel duidelijk zien.

  Geliked door 2 people

 9. Meine zegt:

  Vergeet niet dat de landen in Africa, en zelfs Tunesie, mensen uit de gevangenissen naar Europa sturen. Winst aan 2 kanten, geen gevangeniskosten, en deze mensen sturen geld terug naar hun familie in land van herkomst. In Ethiopie is er belasting voor mensen die familie in Europa hebben, ongeacht of ze daar nog een relatie mee hebben.

  Daarom willen die landen niet meewerken aan terugkeer, ze moeten geld ophalen, goedschiks of kwaadschiks. Een persoon in een gevangenis in Afrika, zonder familie, jammer, helaas, die “verdwijnt”.

  Like

  • Helena zegt:

   Precies Meine dat is juist de clou! Het zijn niet voor niets allemaal jonge kerels in de gevechtsleeftijd die al een heel cv in de criminaliteit hebben opgebouwd en daar in ‘ons’ slappe-zakken-land ‘lekker’ mee door gaan, er wordt ze niets in de weg gelegd! De landen van herkomst lachen zich rot, ze zijn blij dat ze van het schorem af zijn!! Maar dat maak je de welkom welkom slinks gutmenschen niet wijs die zullen het blijven ontkennen totdat ze zelf met harde hand worden aangepakt!

   Like

 10. Eppo zegt:

  Snel stoppen met Ontwikkelings Hulp , de Chinezen doen het trouwens daar toch veel beters .
  Kunnen ze mooi werken daar .
  Dat geld wat Wij overhouden kan dan hier gebruikt worden voor Zorg .
  Want het is weer dubbelop bij die van de PvdA ,de opvreters daar en hier van een uitkering voorzien.

  Like

 11. Jan zegt:

  Nigel Farage: Illegal migration poses genuine national security risk

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  ” Ook tegen de afkeer tegenover vluchtelingen heeft de VN een probaat middel: men zou legale manieren moeten creëren, de migranten papieren geven, dat zou hun imago verbeteren…”

  En als ze dan eenmaal geïntegreerd zijn en ze gaan een dagje naar Texel, gooien ze onderweg op de boot hun papieren weer overboord. Want dat is ze zo geleerd. 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. Gerrit zegt:

  Nederland had in 1950 ongeveer 10 miljoen inwoners. Nu in 2020 17 miljoen.
  Nigeria had in 1950 36 Miljoen inwoners. In 2000 waren dat er 125 Miljoen.
  De bevolkingsgroei in deze landen is ongekend. Niger, straatarm, gemiddeld 6 kinderen per gezin.
  Die gaan beslist komen. De jongeren vertrekken omdat alles hier al voor hun klaar staat.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Uit de VN, EU en grenzen dicht, dan is het niet meer nodig het leger uit te zenden en is er voor hen werk genoeg in eigen land !!

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Goh dat de politiek hun beloftes niet nakomen, wel eens leugentjes vertellen, een compleet andere voorstelling schetst dan de realiteit die zij voor ogen hebben, dat is zo gegroeid, algemeen geaccepteerd, maar dat men een vijandige invasie als diversiteit blijft verkondigen, dáár stem ik niet voor….dan de volgende keer maar een beetje strategisch stemmen, tegen het overlopen, van ons land, ons kabinet, de islamitische immigratie en het overlopen van ons sociale stelsel en gezondheidszorg……alles loopt over.(zelfs mijn geduld).

  Like

 16. Bob zegt:

  Na grote volks verplaatsingen, blijkt uit de geschiedenis,
  komen de grote oorlogen.

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  Met miljoenen tegelijk worden ze europa binnengehaald,moslims worden geleerd om ons te haten,en de afrikanen haten ons blanken ook.Is er nu echt niemand die niet ziet dat hier kwade opzet achter zit,dit is een garantie voor oorlog/genocide.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Like

 18. Bas zegt:

  Blanke boeren doen training om de plunderingen, overvallen en haatmisdrijven van de zwarte gemeenschap te overleven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s