730 Nederlandse soldaten in dienst van EU-leger: ‘Wat is dit nou weer?’

Screenshot_26

(Door: “9ForNews”)

Honderden Nederlandse soldaten staan voortaan in dienst van het ‘EU-leger’, schrijft De Telegraaf. 11 Luchtmobiele Brigade is het komende half jaar verantwoordelijk voor militaire inzetbaarheid als Brussel daar om vraagt. Nederland doet in het Europese leger onder meer met Chinook- en Apache-helikopters mee. Een EU-leger? Hebben we iets gemist?

Luitenant-kolonel buiten dienst Chris van den Bos reageert: “Een ‘EU-leger’, dat is dus de manier waarop onze premier Mark Rutte van de VVD onze zelfstandigheid verkwanselt. De EU is geen natiestaat en kan dus geen leger hebben.”

“Wat is dit nou weer? Is dit de VVD ook overkomen? Geen Nederlandse soldaten onder EU-bevel,” voegt Statenlid Eelco van Hoecke (FvD) toe.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

27 reacties op 730 Nederlandse soldaten in dienst van EU-leger: ‘Wat is dit nou weer?’

 1. Tistochwat zegt:

  Daar vertelde Jensen gisteren ook een en ander over.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Het Europese leger zal niet voor vijanden van buiten de EU ingezet worden. Het leger zal ingezet worden tegen alle Europeanen die de EU als superstaat niet zien zitten en hiervoor de straat op gaan. Je geloofd het niet wacht dan maar af.

  Geliked door 7 people

  • Johan zegt:

   Dat leger zal bestaan uit islamitische migranten om ons te onderwerpen aan een communistisch totalitair systeem wat uiteindelijk hand in hand gaat met islamisisering

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Daar heb je gelijk in volgens mij betreft het de Eurogendfor opgericht in 1e instantie door een 5-tal landen; Nederland. Portugal, Frankrijk, Italië, Spanje en Polen opgericht in 2006 en later kwamen Roemenië en Polen erbij. Dit is de link, de griezels hebben ook een eigen web-site;
   https://ejbron.wordpress.com/2020/08/25/730-nederlandse-soldaten-in-dienst-van-eu-leger-wat-is-dit-nou-weer/
   Let maar op die gaan dus ingezet worden in landen die rebelleren, omdat een vreemd leger beter inzetbaar is , het eigen leger zou weleens sympathieën kunnen koesteren met zijn eigen mensen. Het is voor het Nederlandse deel te hopen dat ze ergens ingezet worden waar ze geen jas, uniform en schoenen nodig hebben…. een nudistenkamp???
   Zie hier mijn gedicht geplaatst bij het artikel 28-11-2019 TPO.nl; Nieuw tekort bij Nederlands afvoerputje Defensie, dit was trouwens het 2e kledingschandaal, over het 1e ook een gedicht geplaatst;

   Uit het dagboek van dingen die echt niet meer kunnen; nr 1) De mensen die je moeten verdedigen in hun hemd zetten!

   Terwijl onze mini-sterren
   zich in design
   schoenen spiegelen
   moeten onze Jantjes
   blootsvoets met
   de tenen wriegelen.

   Weer geen jassen
   voor de winter
   en geen defensie
   die …Sinter
   klaas aanschrijft

   Misschien kan de
   Kerstman iets aan
   de uniformen doen
   ze passen toch niet
   in de Sint zijn schoen

   Terwijl parlementsleden
   zich door een jungle
   van leugens banen
   kunnen onze militairen
   zich niet eens in de
   kringloop wanen.

   Zoals met pepernoten
   men in EU & K-binet
   met geld smijt
   zijn ze bij Defensie
   centen-neukerig
   de weg kwijt!!

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Dus we zijn weer verkocht door Rutte Ein Reich

  Geliked door 4 people

 4. R Thomasson zegt:

  ‘Een EU-leger? Hebben we iets gemist?’ Dat was te verwachten. Het EU leger is een stap verder in de knechting van de natiestaten door EU/BILDERBERG/NWO. Het is een stap verder naar de Marxistische-dictatuur van de EUSSR. Straks zal een EU-leger paraat staan om muiterij in een van de lidstaten te breken. Dat zal gebeuren op de wijze waarop het Sovjet leger heeft Budapest aangevallen in 1956, en Praag in 1968. Het geschiedenis zal zich herhalen, met een verschil: de Sovjets hadden het Russische leger. De EU heeft geen leger omdat het is geen natiestaat.

  Geliked door 6 people

 5. Marc zegt:

  Natuurlijk zijn die 730 soldaten allemaal moslim. Wanneer elk EU-lid dit consequent doet, heeft IS in no time zijn eigen leger in Europa.

  Geliked door 3 people

 6. Cleo zegt:

  En die whimpies in dienst van het Nederlandse leger pikken dit blijkbaar gewoon?!
  Tijd om die uitverkoper ‘s uit dat Torentje te schoppen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Goos Kluustermans zegt:

  730 landverraders in vreemde krijgsdienst, dat wordt een mooi proces met 730X vuurpeloton, laat het vuurwerk maar beginnen! Dit kan niet! En dit MAG niet! En anders mag ik mij ook straffeloos in vreemde krijgsdienst van IS begeven, dat is netzomin een natiestaat als de EU dat is. Het wordt met de dag van de pot gerukter in dit godvergeten kolereland. Als ze maar niet denken dat ik met een gezichtsluier rond ga lopen of me laat injecteren met DNA-veranderend vergif want ik lust ze rauw. Die tweede golf? Dat zijn vorken en rieken plus nog wat extras waar ze nooit op gerekend zouden hebben en ook geen verweer tegen hebben. 730 lamzakken hebben hun eigen doodvonnis getekend, en dat maakt dan deel uit van ons “leger”… Wat een klucht!

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Goos Kluustermans. De soldaten zijn geen landverraders. Zij zouden aanvankelijk niet weten dat zij de smerige Junta van de EU (NWO) dienen. Men zou ze vertellen dat zij deel maken van een NAVO missie enz. Pas op het laatste moment zou men ze informeren dat hun missie is …meehelpen om een opstand in een van de EU landen te onderdrukken. De debacle van Screbrenica zal zich niet herhalen. Men weet hoe verraderlijke de hele EU bende is. Dus, Nederlandse soldaten en soldaten van andere landen gaan hun handen niet vuil maken voor de Champagne zuipende, kaviaar vretende en cocaïne snuivende EU-elite.

   Like

   • karton zegt:

    Straks zal toch zo’n NL-soldaat in EUSSR-verband dood geschoten tijden binnenlandse onlusten in bijv, Spanje of Italië. Is zo’n malloot alsdan gesneuveld voor Volk & Vaderland ? Lijkt mij dus niet : de EUSSR is géén land, laat staan je vaderland.

    Like

 8. Charles Martel zegt:

  Zijjn ze toch bang voor de invasie van de Turken?

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Ik hoop toch echt dat we zullen worden bevrijd door de Russen.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Kruisridder. Geen Pool, Tsjech, Hongaar of andere mens uit voormalige Oostblok landen wenst bevrijd te worden door de Russen. Na 45 jaar zware onderdrukking, Goelags en prikkeldraad hebben zij van de Russen schoon genoeg. Laat Poetin in Rusland blijven. Wij moeten onszelf bevrijden. Zelf baas zijn in eigen toko. Eerste stap is: terug naar de oude EEG en weg met de EU.

   Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    @R.Thomasson ,…U heeft tot op zekere hoogte gelijk wat betreft die “voormalige Oostblok-landen” . Die zullen echt geen 2e keer Russen binnen hun landsgrenzen willen zien als zgn “bevrijders” . Echter NA de val van “de Muur” , is ook VEEL veranderd in het voormalige USSR , ten GOEDE , wel te verstaan. Rusland is opener dan ooit . Mensen zijn “vrij” . Men kan doen en laten wat men wil , zolang men zich maar aan de geldende wet-/regelgeving houdt. Maar dat was en is in NL en / of welk ander land ter wereld ook. En …laten we eerlijk zijn….Geen enkel land is PERFECT. Er zijn altijd wel zaken waar men over kan discussieren enz enz enz. Echter …., lijkt het mij zeker NIET oninteressant , om eens met een delegatie van bijv. Europese Patrioten / Milities, die de wensen van de Europese bevolking van Europa vertegenwoordigen . Men zou eens kunnen informeren over eventuele training / opleiding van milities en fourageren van die betreffende milities door Rusland , om indien nodig , een gewapende opstand TEGEN het EU-regime met EU-leger, aan te kunnen. Tuurlijk kan men Rusland garanties geven dat bij een overwinning , men de betrekkingen en/of samenwerking met Rusland zal aanhalen op politiek , zakelijk en economisch gebied en eventueel ook andere gebieden. Rusland heeft sinds de val van de muur tot 3 maal toe , toenaderingspogingen ivm samenwerking met het Westen gedaan , wat is afgeslagen/geweigerd door het Westen. En verder , Rusland is behoorlijk gemoderniseerd de afgelopen 35 – 40 jaar . Als ik dit vergelijk , met het feit dat bijna geheel West-Europa onder de knoet van de USA zit en tot op heden nog betaald aan de USA voor hun zgn “hulp” tijdens de 2e W.O…..lijkt het me zeker geen slecht idee.

    Like

   • oudmarinier zegt:

    @R Thomason , toch lijkt het me geen slecht idee om eens met dhr. Putin van gedachten te wisselen ivm eventuele ‘HULP” aan/voor Europese Patrioten / Milities , die bereidt zijn om voor Europa te knokken.

    Like

   • oudmarinier zegt:

    @R Thomasson , moet het natuurlijk zijn. Mijn excuses.

    Like

  • LUCIA zegt:

   Ik denk dat je laten bevrijden hier op aarde gewoon inhoudt de ene onderdrukker vervangen door de ander!!!

   Geliked door 1 persoon

 10. oudmarinier zegt:

  Nou , als de mensen het echt spuugzat zijn en in geheel Europa de straat op gaan , heeft zelfs het “EU-leger” niet genoeg manschappen om die protesten neer te slaan. En al helemaal NIET wanneer men dit overal gelijktijdig doet. kan u verzekeren dat zelfs dan in het O.B. (Ober Befehl) Hoofd Kwartier , Brussel paniek uitbreekt . Omdat men het NIET kan co-ordineren. Militairen en agenten die dan overal moeten worden ingezet , hebben ONVOLDOENDE transport mogelijkheden. NLse militairen die bijv. in Spanje of Italie worden ingezet en vice versa, zullen dan merken dat ok zij maar pionnen zijn . Hopelijk zijn ze wijs en intelligent genoeg om dan het JUISTE besluit te nemen en zich bij het VOLK te voegen ipv TEGEN het volk.

  Geliked door 4 people

  • bobzelf zegt:

   EVEN EEN DIEPE BUIGING VOOR VRIEND OUD MARINIER

   EN EFFE OP DE SCHOUDERS

   DANK JE WEL VOOR JE BOVENSTAANDE GEWELDIGE VISIE EN UITLEG

   OOK WORDT HET TIJD ,DAT DE MEDE REAGEERDERS EEN KEER

   EEN VERSCHIL GAAN ZIEN TUSSEN DE CCCP EN DE RF SINDS 1990

   VAN MIJN OOM VLADIMIR

   DAAR ZIT EEN DAG EN NACHT VERSCHIL TUSSEN ,,,,,,,,,,

   dus luister nou niet naar mj , OME BOB

   MAAR GOOGLE , INTERVIEUWS OP TV VOOR VOLLE ZALEN, MET OOK USA INTERVIEUWERS MET VLADIMRICH PUTIN

   ER ZAL EEN WERELD VOOR U OPENGAAN ……..

   en de oostblok landen , hebben na 1990 dus zoals ze nu zelf reageren dus ook ingezien dat die geweldige eu

   DUS EEN NOG GROTERE TYPHUS ZOOI IS, DAN DE CCCP OOIT WAS ….

   MAAR zoek en kijk nou eens zelf , ik word zo moe van dat ????????
   voor 1990 gelul ……

   . Geen Pool, Tsjech, Hongaar of andere mens uit voormalige Oostblok landen wenst bevrijd te worden door de Russen. Na 45 jaar zware onderdrukking, Goelags en prikkeldraad hebben zij van de Russen schoon genoeg. Laat Poetin in Rusland blijven.

   maak u a.u.b. geen zorgen, U zult hem op uw knieen om hulp komen vragen
   als DE ISLAM PUINHOPEN opgestart worden !!!

   gek he in rusland , is er geen islam idioterie ……. die dit zal proberen
   die zijn binnen 6 uur dood !!!!!!!!!!!!!!!

   DAT KLINKT U BETER IN DE OREN HE , NEDERLANDERS ???
   MET UW GROTE ISLAM OVERGEMNOMEN STEDEN , MET NO GO AREA’S

   maar goed niet zelf even zoeken en kijken,

   PUTIN DID IT ??? WAT DAN ??? VERTEL ???

   WHAHAHAHAHA

   OME VLADIMIRICH

   Like

 11. oudmarinier zegt:

  Daarnaast …de naam zegt het al : 11 Lucht Debiele Brigade…..Man man man ……!!!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   Ik word per dag méér jaloers op de Britten !
   Ik blijf echter hoop houden op de mensen in NL die nog normaal kunnen denken en dat in maart 2021 óók doen in ’t stemhokje.
   En dan heeft dat Haagse zootje én de EUSSR mede o.l.v. Fransje Timmermans en Adolfje Verhofstadt, nog de euvele moed om te spreken over “het nalaten van een gezond land c.q. Europa voor onze kinderen en kleinkinderen”. Wat zou ik graag een naamplaatje willen zien hangen op bijv. de Waalsdorpervlakte als executieplaats voor Franje T. en Markje R., ach……..doe Robje Jetten en Gertje Segers er óók maar bij.
   Dát zootje heeft de maatschappij vernield, NIET de bevolking !!!!

   Geliked door 1 persoon

 12. verwardeman zegt:

  Tegenwoordig heeft iedereen wel een KOEVOET in huis , ik denk dat je daarmee
  best wat schade kunt aanrichten , indien het niet meer met praten / democratisch kan .
  We will see .

  Like

  • karton zegt:

   In m’n auto ligt altijd een koevoet onder handbereik. Voor het overige ga ik nóóit zónder iets ter verdediging bij mij, buitenshuis. Geeft een goed gevoel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s