Boodschap in Berlin-Neukölln: “De sharia hoort niet bij Duitsland!”


(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Midden in het vooral door de islam beïnvloede Berlijnse stadsdeel Neukölln was vandaag een groot spandoek te zien met het opschrift “De sharia hoort niet bij Duitsland”. Daarvoor was de parlementariër Beatrix von Storch verantwoordelijk.

 

De Hermannplatz in Berlijn is het centrum van het Berlijnse district Neukölln. Dit geldt in veel delen vanwege zijn hoge criminaliteitscijfer als No-Go-Area en schoolvoorbeeld voor het falen van Berlijn met betrekking tot de integratie van de religieloze en islamitisch beïnvloede bewoners in de waarden van het Westen.

“De sharia hoort niet bij Duitsland!”

Juist hier, in een leeuwenkuil voor vertegenwoordigers van de islamkritiek, heeft zich vandaag de geweldige Beatrix von Storch laten zien. En een duidelijke boodschap meegenomen: “De sharia hoort niet bij Duitsland!”

Onze tweet van de dag is daarom afkomstig van het Twitter-account van de AfD-politica. Iedereen die haar actie – ook onafhankelijk van partijpolitieke kwesties – geweldig vindt, zou haar dat ook op Twitter moeten laten weten (liken, retweeten).

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Berlijn, burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Boodschap in Berlin-Neukölln: “De sharia hoort niet bij Duitsland!”

 1. Cathja zegt:

  Volgens Frans Timmermans hoort de islam al 2000 jaar bij Duitsland. Die halve gare weet niet eens dat de islam ‘pas’ zo’n 1400 jaar bestaat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  De islam, die zich in Duitsland en Europa lijkt te wortelen en daar gastvrij werd ingehaald warbij de meeste moslims zich echter zeer ondankbaar, uitvreterig en vijandig gingen gedragen naar hun weldoeners doet me denken aan een komische horrorfilm, genaamd ‘Gremlins’ (1984), waarin onschuldig uitziende wezens allerlei monsters lijken te baren!
  In het desbetreffende verhaal kreeg een zekere Billy Peltzer, de zoon van de plaatselijke uitvinder Randall Peltzer, van de kleinzoon van een Chinese verkoper, Mr. Wing, een schattig diertje cadeau, een Mogwai (“duivel’) genaamd. Dit wezen mocht echter niet gevoerd worden na middernacht, niet aan zonlicht worden blootgesteld en ook niet aan water.
  Onbedoeld werden deze regels al snel overtreden wat inhield dat als de Mogwai nat wordt hij zichzelf vermeerderd, dat zonlicht dodelijk voor zowel hem en zijn nageslacht is en als hij, of het nageslacht na middernacht worden gevoerd, ze hierna in kwaadaardige en vernielzuchtige Gremlins veranderen!
  Deze Gremlins, reptielachtige en duivelachtige monsters, beginnen dan (nadat ze zijn ontpopt) een waar schrikbewind in het Amerikaanse stadje te zaaien waarbij ze zelfs mensen verwonden en doden, waaronder ook de vreselijke en gierige feeks, mevrouw Deagl, die het op de hond van Billy Peltzer had voorzien omdat deze haar sneeuwpop had vernield.
  De plaatselijke politie leken helaas het verhaal over de Gremlins niet te geloven waarna Billy Peltzer, samen met zijn vriendin Kate Beringer, uiteindelijk toch nog de Gremlins wist te doden in een bioscoop waar ze naar ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’ (1937) keken!
  De bioscoop werd toen opgeblazen maar de leider van de Gremlins, Stripe, probeerde alsnog Billy uit te schakelen en een nieuw leger Gremlins tot leven te wekken in een fontein waarna hij uiteindelijk toch door zonlicht werd gedood!
  In dit verhaal vertegenwoordigen de Peltzers de linkse elite die de Mogwai gastvrij ontvangen terwijl die later, zij het onbedoeld, de Gremlins (radicale islamieten) binnenhalen terwijl Mr. Wing (een islam-kenner) juist hiervoor had gewaarschuwd! De inwoners van het Amerikaanse stadje vertegenwoordigen de Europeanen die van de islam verlost willen worden wat later met de grootste moeite ook lukt. Mevrouw Deal lijkt bepaalde linkse politici te vertegenwoordigen die hun eigen volk verwaarlozen en uiteindelijk zelf het slachtoffer van de islam wordt ofschoon Billy weer een anti- islamitische politicus wordt (zoals Geert Wilders en Marie Le Pen) die de islam koste wat het kost uit Europa wil verdrijven!

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  De Islam bestrijden met een spandoek en het roepen van leuzen zal niet gaan lukken. Er is een oorlog aan de gang alwaar de Moslims ons vertrappen. En wij hebben zo onze eigen wapens; Leuzen scanderen, spandoeken meedragen, bij de zoveelste aanslag bloemen en knuffels neerleggen, vredesmarsen organiseren, en thee gaan drinken met de imam. Ja, dan solliciteer je naar je eigen ondergang ! Verzetsgroepen in de tweede wereldoorlog liepen ook niet vruchteloos te leuren met spandoeken, riepen daarbij geen leuzen, nee, ze hadden zo hun eigen succesvolle methodes !

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De islam is geen religie,het is een ideologie bestaande uit politiek,militair,strafrecht (sharia) overgoten met een religieus sausje.mohamed was een krijgsheer zeker geen profeet.Deze uitleg is afkomstig van geert wilders.

  Geliked door 1 persoon

 5. Niek zegt:

  De antiCristh…

  Like

 6. John van antwerpen zegt:

  De sharia hoort bij het grof vuil.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s