FOTO(SHOPPER) . . .

Door:
J. v.d. B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

 1. freda110 zegt:

  Dat zou maar zo kunnen kloppen, want als ik die uitgestreken koppen in de tweede kamer zie hebben ze zelfs zonder te testen een hersenschade opgelopen van alle corona fabels die ze ons wijs willen maken.
  En nee,ik heb hier niets voor betaald gekregen dat is voorbehouden aan niet nadenkende volgzame zombies die braaf doen wat hun wordt opgedragen..

  Geliked door 2 people

 2. berg6 zegt:

  Dit plaatje toont juist een grote groep mensen die protesteren tegen de coronamaatregelen van de overheid. Als men zich op deze wijze gedraagt en protesteert als een goede volgeling van Willem Engel dan moet je wel een hersenbeschadiging hebben en geen idee hebben of niets begrijpen van de pandemie. Dat gaat nog veel doden kosten. Dus daarop het veld stonden de mensen als bewijs van die beschadiging.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Groepsimmuniteit, de zoveelste leugen. Het van Dale woordenboek kan weer een extra loze kreet gaan publiceren. Als al diegenen die immuun zouden zijn aan Corona getest zouden worden, zouden zij positief bevonden worden. Daarom probeert het Rijk zoveel mogelijk mensen te testen om met vervalste uitslagen te kunnen zeggen dat over een paar weken ons hele land weer in de lockdown zal moeten. Om te voorkomen dat de Coronaleugen uitlekt, willen politici het volk blijvend bang houden, voor de gek houden, en hun laten kennismaken met steeds zwaardere maatregelen. Desnoods vele jaren achter elkaar. Ook na de verkiezingen als er alweer een links kabinet zal verschijnen. Geert Wilders toetert ook al behoorlijk mee met de rest. Ik heb hem nog nooit kunnen betrappen dat hij Rutte aanvalt op zijn smerige Corona beleid. Gelukkig deed Baudet dat wel.

  Geliked door 2 people

 4. Bob zegt:

  De nodige zorg kan niet worden gegeven
  wordt er gezegd. Maar de zorgpremie moet
  worden betaald.
  Niet geleverde producten laten betale is
  oplichting. De zorg influenzers zijn oplichters.
  Onze zorg premie dient te worden terug betaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s