Londen: Duizenden mensen demonstreren tegen coronamaatregelen – gewonden


(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag zijn er opnieuw duizenden demonstranten bij elkaar gekomen in Londen voor een grote manifestatie tegen de coronamaatregelen. Bijna allemaal zonder mondkapje en minimale afstand. De politie trad tegen enkele demonstranten op, waarbij gewonden zouden zijn gevallen.

 

Op Trafalgar Square laten de foto´s een enorme mensenmassa zien, die luidkeels tegen de beperking van de vrijheids- respectievelijk mensenrechten demonstreert. Ook in Engeland is het aantal nieuwe besmettingen met corona parallel gestegen met de krachtige toename van testen.

Daardoor werden verleden week nieuwe restricties in werking gesteld. Velen doen net zo willekeurig aan als de hier in Duitsland getroffen coronamaatregelen: o.a. een soort uitgaansverbod vanaf 22.00 uur (alle restaurants en pubs moeten om 22.00 uur sluiten).

“Wanneer tirannie wet wordt, wordt verzet tot plicht”

Meerdere politieagenten probeerden zonder succes de demonstratie te ontbinden, omdat nauwelijks iemand een mondkapje droeg of zich hield aan de minimale afstand. Daarbij zouden gewonden zijn gevallen.

Duizenden demonstranten scandeerden “Doe je masker af”. Op de borden stond o.a. te lezen: “Wanneer tirannie wet wordt, wordt verzet tot plicht”.

Aan de demonstratie namen ook prominente personen deel. Piers Corbyn (73), de broer van Jeremy Corbyn, is een van de bekendste activisten die in Engeland het verzet tegen de coronamaatregelen aanvoeren. Ook de voormalige profvoetballer David Icke sprak voor de duizenden demonstranten. En ook zijn zoon, de 38-jarige liedjesmaker Gareth Icke, die de menigte eveneens toesprak.

De democratie en het parlement herontdekken…

De activisten hebben al een volgende manifestatie morgen in het Hyde Park als “People´s Network and Familypicknick” aangekondigd.

Ramin Peymani, die zich op dit moment in Londen bevindt, zegt hier over: “Hier is echt iets aan de hand. En ook vanuit het parlement komt er steeds meer verzet tegen de coronadecreten van de regering. Verstrekkende ingrepen in de grondrechten van aanzienlijke duur zou alleen het parlement moeten besluiten, niet de een of andere minister van Gezondheid en ook niet de premier.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Groot-Brittannië, Londen, Overheid, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Londen: Duizenden mensen demonstreren tegen coronamaatregelen – gewonden

 1. Cathja zegt:

  Wat een wereldwijde ellende….. 😦

  Komen we hier ooit nog uit, of zullen we rekening moeten houden met steeds maar weer muterende virussen, en bijbehorende vérgaande beperkingen?
  Het wordt tijd dat er eens klip en klaar duidelijk gemaakt wordt dat de testen die nu gebruikt worden niet geschikt zijn voor dit soort onderzoeken. Hoeveel mensen zitten er onterecht in quarantaine?
  Laten de huisartsen massaal de HCQ-behandelingen starten die Rob Elens heeft aangeprezen.

  Of mógen we soms niet beter worden?

  Geliked door 3 people

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Onderdeel van dit alles was dat er veel goede wil was jegens de politie in het licht van de politieagent die onlangs door een terrorist was vermoord. Ik heb mensen condoleances zien betuigen aan de politie.
  Veel blauwe levens doen ertoe dat mensen daar waren.
  Politie-acties hebben die goede wil gedood

  Like

 5. Bas zegt:

  NL

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Het ‘coronavirus’ zal ‘dodelijker’ gaan worden, las ik ergens.
  Ja, ze moeten de schapen natuurlijk bang houden.

  Geliked door 3 people

 7. Johan zegt:

  Beelden demonstratie:

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Londen: Duizenden mensen demonstreren tegen coronamaatregelen – gewonden | eunmask

 9. Julia zegt:

  Dit goede voorbeeld is een droom voor Nederland. Nederlanders geloven nog dat alles goed komt en beseffen niet dat er jaren en jaren van armoede, ellende staat te wachten waar onnodig veel doden zullen vallen. Rutte weet er alles van wat de daadwerkelijk doelstelling is omdat ook hij bij de Bilderberg conferentie aanwezig is geweest namelijk alle problemen en chaos die zij hebben gecreeerd op te lossen door genocide te plegen op alle mensen die niet veel meer bijdragen aan het verrijken van de rijken en nu teveel geld kosten. Helaas Rutte u kunt liegen en bedriegen wat u wil maar een weldenkend mens weet dat het algehele corona virus hiervoor wordt gebruikt dat volgens u nog jaren kan duren (overigens knap als men een dergelijke virus al zo vooruit kan zien hoe het zich überhaupt ontwikkelt.) Nee dan hebben we toch met een stel knappe koppen te maken maar zich helaas vaak niet meer kunnen herinneren welke leugens ze hebben verkocht omdat zij zelf al langzaamaan stikken in hun eigen leugens. Tja Rutte en medeschuldigen de waarheid is hard.

  Like

 10. Bas zegt:

  Spanje Madrid

  Lockdown protest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s