Lockdown 2.0 – gaan we weer, regering incompetent en laf


(Door: “Hannibal”)

De tweede golf Corona lijkt gearriveerd, maar Rutte-III heeft de eerste golf nog niet verwerkt en komt met Lockdown 2.0 – Amsterdam ligt al weer dwars.

Vooralsnog gaan alleen de grote steden dicht, omfloerst aangeduid als de zwaarst getroffen regio’s. Waarom Utrecht wordt uitgezonderd? Misschien omdat de gemeente nog niet bekomen is van de zomerse rellen in de allochtone wijken? Want ik herhaal het nog maar eens: het is in dergelijke wijken dat het grote probleem zit, waar de mensen het dichtst opeen zitten en de besmetting bij familiebijeenkomsten wordt overgedragen. Tevens is dat de omgeving waar men de dikste middelvinger opsteekt naar de Nederlandse overheid. En dus:

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Lockdown 2.0 – gaan we weer, regering incompetent en laf

 1. saddy zegt:

  Er is geen virus-pandemie. De politiek-correct benoemde ziekenhuis-bestuurders liegen.
  80 tot 90% van de mensen hadden al anti-stoffen in maart, dat percentage is nu alleen maar gestegen. Per 1 oktober begint het nieuwe griep/corona-seizoen, vanaf jaarwisseling is er het corona-20 virus. Echter zoals elk jaar geldt: je kunt beter corona krijgen als de gewone griep.
  Mondkapjes waren toch voor gedragsverandering?

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  De volgende antigriepgolfmaatregelen van het voltallige kabinet brengen ons landje met hun redelijke waarschijnlijkheid en een welhaast aan zekerheid grenzende intelligente schatting bewust in een neerwaartse spiraal, op alle fronten zullen de genomen suggesties van het RIVM leiden tot een ernstig verval van alle verworven verworvenheden, rechten, plichten, zelfs de democratie en vrijheden, straks wonen we met 18 miljoen patiënten in de Pays-Bah…………
  Nederland is schijnbaar dé ultieme droom voor elk farmaceutisch bedrijf dat op grote schaal onderzoek wil doen, de Nederlanders zijn tenslotte op medisch gebied het best-gedocumenteerde volk ter wereld, slikken alles……als perfect geconditioneerde lab-ratten, als bloedende honden en vastgeketende apen in een onderzoekslaboratorium,………..gewoon jullie bek houden!

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Fauci??????adviseert Nederland mondkapjes te dragen………..waar bemoeit die crimineel zich mee, wordt tijd dat Trump, die al menig botsing met Fauci gehad heeft een manier vind om hem er uit te lazeren……….

  Geliked door 3 people

 4. Blaffertje zegt:

  Wie gelooft de firma list en bedrog nog?
  Ik al lang niet meer.
  Maar door al die maatregelen krijg je heel veel nevenschade.
  Ziekenhuizen bijvoorbeeldb schalen al weer af.
  Martini ziekenhuis Groningen stelt al weer tientallen operaties uit.

  Martini Ziekenhuis stelt tientallen operaties uit #rtvnoord

  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/747391/Martini-Ziekenhuis-stelt-tientallen-operaties-uit

  Hoeveel mensen zullen daardoor op lange termijn komen te overlijden?
  Ik denk velen.
  Dit is niet het enige ziekenhuis in Nederland die dit gaat doen.
  En ze hadden de achterstand nog lang niet weggewerkt.
  En denken ze nu echt dat die maatregelen helpen?
  Wat de maatregelen wel veroorzaken zijn, werkeloosheid, faillissementen, depressies, onnodige sterfgevallen en een onnodige economische schade waar we nog jaren in zitten.
  De vorige recessie waren we nog niet echt te boven.

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Wie heeft er nog een goed woord voor deze intense misdadigers sinds WOII over. Afvoeren dat elitair tuig en voor een oorlogstribunaal vanwege de meest omvangrijke misdaad tegen de menselijkheid. Geen knip zijn ze meer voor hun neus waard. Gewetenloos voeren zij de vernietiging van mens en economie door. Zelfverrijking en dictatuur is het motto. Welk volk blijft nog in zijn stoel zitten en laat dit gebeuren. Hoogste tijd om die misdadigers een halt toe te roepen. Kijk naar die linkse burgemeesters Halsema wil weer mondkapjes dat had zij toch weer afgeschaft omdat het geen effect had maar de verloren stad Amsterdam wel in de brandhaard zit van het zogenoemde fake virus. Enige wat zij weer heeft bereikt een mooie markt die al jarenlang bestaat naar de donder geholpen met haar mondkapjesbeleid. Al die overige linkse burgemeesters die nu de nieuwe rol van dictator vervullen en mee helpen om haar ingezetenen meer en meer aan de ketting te leggen en de horeca en klein bedrijven totaal naar de ondergang leiden. Die huichelaar Rutte die mondkapjes niet wil verplichten maar winkels wel mogen weigeren als er geen mondkapje wordt gedragen dus flikkert hij zijn verantwoordelijkheid over de schutting naar de winkeliers. De lafbek. Dan de faalhaas De Jonge met zijn falend test beleid wat kunnen we nog meer verwachten ingekochte vaccins die totaal niets oplossen omdat het virus niet bestaat. In ieder geval wens ik alle goedgelovigen een zeer mooie lange duistere winter toe. We zien wel hoe de toestand van velen is in het voorjaar. Het was ook wel schrikken gisteren tijdens de persconferentie dat men de dovenvertolkster zag hoesten wat een horror niemand hoest toch nooit. Wat een vreselijke vernietigende massahysterie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het enige volk dat voor de volksgezondheid in een langdurige lock-down behoren is het kabinet…………………….c’est ca!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s