Steve Bannon: “We hebben met Joe Biden een enorm nationaal veiligheidsprobleem”

Steve Bannon

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump roept minister van Justitie, William Barr, ertoe op om de “laptop uit de hel” met E-mails van Hunter Biden te onderzoeken. Hij wil dat de informatie nog voor de verkiezing naar buiten komt. Blijkbaar maakten de zoon van Joe Biden en Hillary Clinton strategisch belangrijke Amerikaanse technologie toegankelijk voor China.

“We moeten de procureur-generaal (William Barr) tot handelen brengen. Hij moet handelen, en hij moet snel handelen”, zei Trump in een exclusief interview met “Fox & Friends” dinsdag en verwees daarbij naar een bericht van de “New York Post” over het zakendoen van Hunter Biden in de Oekraïne en China.  

“Dat is de laptop uit de hel”, zei Trump. “Zelfs wanneer hij [Joe Biden] niet al dit geld gekregen heeft, kun je niet naar China gaan en de zoon met $ 1,5 miljard laten rondlopen… Je kunt niet met $ 83.000,- in de maand naar de Oekraïne gaan, … je kunt niet $ 3,5 miljoen van de vrouw van de burgemeester van Moskou krijgen.”

Trump zei, gericht tegen Hunter Biden:

“Je had geen baan voordat je vader vicepresident was… Je kunt niet gewoon met je vader rondtrekken en bij elke stop $ 1 miljard innen.”

Toen riep Trump op dat Barr zich met de zaak zou moeten bezighouden. “Hij moet iemand benoemen”, zei de president verder. “Dit is grote corruptie, en die moet voor de verkiezing bekend worden.”

“De vicepresident heeft smeergeld gekregen, en iedereen weet het, en wel al sinds lange tijd”, zei Trump in het interview met Fox News.

Het verkiezingsteam van Biden reageerde niet op het verzoek van “The Epoch Times” om hierop te reageren.

Steve Bannon: een enorm staatsveiligheidsprobleem met Joe Biden

De E-mails op Hunter Biden´s vermeende laptop laten “een enorm nationaal veiligheidsprobleem met Joe Biden en de mensen om hem heen zien”, zei Steve Bannon in een interview met de Australische tv-zender “Sky News”. De voormalige chef-strateeg van het Wite Huis is betrokken bij de onderzoek van de data op de harde schijf.

“Joe Biden heeft wat dit betreft al jarenlang gelogen, en de informatie die afkomstig is van deze harde schijf is nogal verbluffend”, zei Bannon tegen “Sky News”. “Joe Biden wees de beschuldigingen van de hand dat er in zijn familie financiële betrekkingen met China en de Chinese Communistische Partij zouden bestaan.”

“We hebben een enorm nationaal veiligheidsprobleem met Joe Biden en de mensen om hem heen. Ik denk niet dat Joe Biden op dit moment een veiligheidsonderzoek zou doorstaan, daarom weet ik niet hoe hij over 16 dagen wil kandideren als opperbevelhebber van de Verenigde Staten.”

Li Muyang, nieuwsanalist van de Chinese “Epoch Times”, zei in zijn uitzending “News Focus” dat wanneer Joe Biden werkelijk smeergeld van Hunter Biden´s business in China heeft aangenomen, dat dit als hoogverraad beoordeeld zou kunnen worden. Dan zou hij moeten rekenen op “een gevangenisstraf van 5 jaar tot levenslang”.

Het FBI en het ministerie van Justitie hebben volgens meerdere mainstream media intussen verklaard dat het bij de informatie op de laptop niet om Russische desinformatie gaat. Het FBI bevestigde in het bezit van de laptop van Hunter Biden te zijn.

Biden richt Chinees aandelenfonds op

Waar komt de bewering van Trump vandaan dat Hunter Biden met $ 1,5 miljard in China rondloopt?

De verstrengelingen tussen de Bidens en de Communistische Partij van China werden in het boek “Secret Empires” van de Amerikaanse schrijver Peter Schweizer verwerkt. Schweizer schreef in het in 2018 verschenen boek dat het Hedgefonds van Hunter Biden een contract met een dochtermaatschappij van de “Bank of China” ter waarde van $ 1,5 miljard had afgesloten.

Schweizer´s informatie verwees naar een artikel van de “Wall Street Journal”van juli 2014. Daarin stond onder verwijzing naar een woordvoerder van de “Bank of China”: Het BHR-consortium zou $ 1,5 miljard inzamelen voor investeringen buiten China.

Joe Biden werd in zijn voormalige functie als vicepresident van Amerika in het jaar 2013 door zijn zoon Hunter tijdens een China-reis begeleid. Hunter Biden was er destijds mee bezig om het Chinese aandelenfonds “BHR Partners” op te richten.

Aan de rand van het officiële bezoek van zijn vader had Hunter Biden een ontmoeting met een Chinese bankier van de “Bank of China”. Het fonds werd tien dagen na het bezoek van de Bidens aan China officieel opgericht. Tijdens deze ontmoeting zou, volgens Schweizer, deze deal van $ 1,5 miljard gesloten zijn.

Een woordvoerder van Hunter Biden benadrukte in een gesprek met “NBC News” dat hij pas jaren na de China-reis zelf in het aandelenfonds geïnvesteerd zou hebben. Pas in 2017 – na het aftreden van zijn vader als vicepresident – zou Hunter Biden aandelen ter waarde van $ 420.000,- hebben verworven. Tot dat moment was Hunter Biden bestuurslid zonder eigen aandeel.

China neemt “Henniges Automotive” over

Na de investering uit China in Hunter Biden´s fonds heeft BHR 49% van de voormalige Amerikaanse onderneming “Henniges Automotive” verworven. De resterende 51% verwierf “Aviation Industry Corporation of China” (AVIC). AVIC is een bewapenings- en vliegtuigconcern van de Chinese staat met zetel in Peking.

Zodoende had Hunter Biden het voor het Chinese regime mogelijk gemaakt om “Henniges Automotive” volledig over te nemen, benadrukte Schweizer. “Henniges Automotive” produceert o.a. precisieonderdelen voor het Amerikaanse leger.

De overname van deze voor het Amerikaanse leger belangrijke onderneming moest goedgekeurd worden door de “Foreign Investment Cooperation”.  De beslissingen van de instelling van de Amerikaanse regering werden destijds genomen onder de verantwoordelijkheid van Hillary Clinton. De deal werd uiteindelijk in 2015 afgesloten. “Henniges Automotive” noemde de transactie “een van de grootste overnames van een Amerikaanse automobielproducent in de geschiedenis van de Chinese maatschappij”.

Schweizer zei daarover in een interview met “Breitbart”: “De BHR kocht ondernemingen die werkzaam waren in de Amerikaanse hightech-sector en ondernemingen die dual-use-technologieën (zowel met civiele als met militaire toepassingen” produceren. Henniges produceert nauwkeurig afgestemde anti-vibratie-technologieën.”

De bestsellerschrijver vond het onbegrijpelijk hoe het China – de grootste rivaal van de VS – mogelijk werd gemaakt om via een fonds van de zoon van de vicepresident zo´n invloed in de VS uit te oefenen.

Republikeinen roepen Barr ook op

Al op 19 oktober stuurden de Republikeinen van het Huis van Afgevaardigden een brief over deze zaak aan procureur-generaal William Barr. Zij riepen hem op om een speciaal adviseur te benoemen die de informatie op de vermeende laptop van Hunter Biden onderzoekt.

“De onthullingen werpen serieuze vragen op over de vermoedelijke deelname van de voormalige vicepresident Joe Biden aan de zaken van zijn zoon. Vooral of de voormalige vicepresident 1) tijdens zijn ambtsperiode in de Obama-regering buitenlandse gelden heeft geïnd en 2) in hoeverre de voormalige vicepresident Joe Biden het zijn zoon toestond bij buitenlandse ondernemingen te werven met toegang tot zijn vader”, stond er in de brief. De brief werd ondertekend door 11 Republikeinen uit het Congres.

De Republikeinse afgevaardigden verwezen in hun brief naar berichten van de “New York Post”, waarin vermeende E-mails van Hunter Biden geciteerd werden. De Trump-advocaat Rudy Giuliani bezat een kopie van de harde schijf, die hij aan de krant ter beschikking stelde.

De schrijvers van de brief willen dat Barr “onmiddellijk een onafhankelijke” speciale adviseur ter onderzoek van de vermeende E-mailonthullingen benoemt, en ze willen tot 23 oktober een antwoord op het verzoek.

Bron:
https://www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, China, collaboratie, Communisme, corruptie, Criminaliteit, Donald Trump, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Justitie, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Steve Bannon: “We hebben met Joe Biden een enorm nationaal veiligheidsprobleem”

 1. antiislamnu zegt:

  Dat dit waarschijnlijk waar is kun je al opmaken uit het oorverdovende zwijgen in de media .
  Kun je na gaan wat een macht die linkse kliek heeft ieder ander was allang voor schut gegaan.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:


  https://pandemic.warroom.org/listen-live/

  De Steve Bannon War Room heeft een e-mail van 2018 vrijgegeven van de Chinese Communistische Partij-agent Xin Wang aan Hunter Biden en Eric Schwerin over een leningsovereenkomst. In de e-mail biedt Xin Wang aan om de leningsovereenkomst te verlengen tot 13 december 2019.

  Hunter Biden reisde in december 2013 met Air Force Two naar China en regelde dat zijn vader, de toenmalige vice-president Joe Biden, in contact kwam met CEO van BHR. Op het moment van de bijeenkomst, die Hunter Biden later beschreef als sociaal van aard, probeerde BHR $ 1,5 miljard op te halen bij Chinese door de staat gesteunde investeerders. Volgens haar website beheert het bedrijf momenteel het equivalent van $ 2,1 miljard aan activa.

  De advocaat van Hunter Biden zei namens zijn cliënt zondag in een verklaring dat de jongere Biden sinds de oprichting in 2013 als onbetaald bestuurslid van BHR had gediend, en dat hij pas in oktober 2017 $ 420.000 investeerde om een 10% aandelenbelang in het bedrijf.

  Maar Hunter Biden investeerde niet rechtstreeks in BHR Partners.

  In plaats daarvan blijkt uit Chinese bedrijfsdocumenten dat een bedrijf genaamd Skaneateles LLC, dat Hunter Biden naast Schwerin controleert, op 23 oktober 2017 aandeelhouder van BHR werd.

  pic.twitter.com/K6MOsPThix

  – Steve Bannons War Room (@WarRoomPandemic) 24 oktober 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/breaking-war-room-releases-email-ccp-loans-hunter-biden-eric-schwerin-worth-millions-hid-irs-sec/

  Tegen de muur met die landverraders

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Ook de FBI is rot tot op het bot

  Did anyone tell the Director this man’s story of Biden corruption has been on the Biden hardrive. FBI has had it for 10 months and it’s only after I reveled it that they pay attention. Something really wrong.

  Steve Bannon’s War Room
  We have the signatures
  All loans registered in #China covered by #CCP “law”

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan.
   De FBI rot tot op ’t bot ?
   In Nederland geldt hetzelfde voor justitie , politie , openbaar ministerie en héél veel ambtelijke instellingen als bijv. belastingdienst, diverse gemeentelijk instellingen als bijv. de zg. “omgevingsdienst”, milieudienst enz.

   Like

 4. Jan zegt:

  Rudy Giuliani: Dit is wat er uiteindelijk naar boven komt. U bent de enige die dit land kan redden. Ik kan dit land niet redden. Ik heb alles gedaan wat ik kon. Ik ben uitgescholden, aangeklaagd en bedreigd, je kunt je niet voorstellen wat allemaal. Ik ben trots op mezelf dat ik het toch kan. Dus ik ben best een vreemde vogel. Mijn vader heeft me zo opgevoed. De maffia hield me niet tegen en de FARC hield me niet tegen, en islamitische terroristen hielden me niet tegen. En dit uitschot zal me niet stoppen, want dat is wat ze zijn. Die op de een of andere manier in de buurt van het Witte Huis kwamen. Maar laat ze het Witte Huis niet pakken. Het Amerikaanse volk heeft gezond verstand en fatsoen. U moet deze mensen stoppen. U moet naar het stembureau komen en stemmen. U stemt ze weg en ruimt hen op. En ik beloof u dat ik zoveel moeite zal doen als kan om dit vuilnis op te ruimen, zodat we niet langer censuur hebben en dus krijgen we deze corrupte politici uit Washington, Republikeinen en Democraten

  Like

 5. Jan zegt:

  Ryan Saavedra
  @RealSaavedra
  ·
  Oct 20
  The Trump campaign is set to release this digital ad highlighting the New York Post’s explosive reporting on Hunter Biden’s overseas business dealings and how the controversy is connected to Democrat Joe Biden

  video

  Like

 6. Jan zegt:

  Linkse media schuimbekt en is in staat van ontkenning nu bekend is dat de Biden-clan Amerika in de uitverkoop heeft gedaan aan China (Clinton ging deze bende voor en alleen om herkozen te worden)

  Like

 7. karton zegt:

  Ook Nederland heeft een héél groot nationaal veiligheidsprobleem.
  Wát te denken van een landje met figuren aan de “leiding” als : Pinokkio Rutte, prof.dr.Bloemschoen-de Jonge, terro-lover Quag en de Zweedse Ollonkreng, dapper terzijde gestaan door landverraders als : Robbedoesje Jetten en de Marokkaan Yasser Feras.
  Niet in staat gebleken, door de jaren heen, om Nederlandse criminelen op te pakken en af te straffen…….. haalt dat zootje schepen vol buitenlandse moordenaars, verkrachters , en ander crimineel gespuis dit piepkleine landje binnen. De verantwoordelijken verschuilen zich achter nietszeggende “verklaringen”, leugens en bedrog, maar de bevolking, u én ik, zitten met dat buitenlandse rapaille in de maag, maar dat interesseert die Haagse Zooi geen ene moer !
  Onbegrijpelijk dat er nog zoveel échte Nederlanders rondlopen die het allemaal “rustig” over zich laten komen en zich rustig naar de slachtbank laten leiden door genoemde “leiders”.
  Mensen wordt wakker en stem dat zootje in maart 2021 finaal weg !!!!
  Doe het voor úw en mijn kinderen c.q. kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s